Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#5551 Kurisu

Kurisu

ⓢⓤⓟⓔⓡ(⌒_⌒)ⓚή

• Members
  • 100 posts

Posted 18 September 2009 - 15:05

Εντάξει, άμα δεν ήταν σταλήθεια ο Madara και ήταν π.χ. ο Obito δεν νομίζω να μπορούσε να κάνει αυτά τα τρελά space/time jutsu, η να τα ήξερε όλα αυτά, απλά κάποιο plot twist παίζει με την φάτσα του :himitsu:

O Tobi ειπε πως χρειαζεται τα bijou για να γινει complete (μιασ και ο pain τον προδωσε και ξοδεψε την τεχνικη της νεκραναστασης). Ισως τωρα να ειναι κατι σαν φαντασμα και απο εκει να πηγαζουν οι space/time/transparency δυναμεις του.
Spoiler: ~The Door~

#5552 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 18 September 2009 - 15:19

Εγω παλι σκεφτομουν κατι αλλο :P

Ο Rikudu sennin δεν εφιαξε το φεγγαρι?Γιατι το ειπε ο Kishimoto, για πλακα?eye of the moon λεγεται το σχεδιο του Madara.
Μηπως υπαρχει καποια σχεση?

qzMHWHd.png

#5553 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 18 September 2009 - 17:47

Ο Rikudu sennin δεν εφιαξε το φεγγαρι?Γιατι το ειπε ο Kishimoto, για πλακα?eye of the moon λεγεται το σχεδιο του Madara.

Ναι...θα σου πω αλλα μη το πεις πουθενα...

Spoiler:

Tiger-stock-blog-header.jpg

#5554 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 18 September 2009 - 18:42

http://www.onemanga.com/Naruto/464/12/

Μπορεί να μου ποιος μ****ς είναι αυτός που λέει W-Wow ???
ΤΙ ξεκάρφωτο ήταν αυτό;
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#5555 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 18 September 2009 - 18:44

Το τσιρακι του γερου kage, Που ηθελε να δει αυτον που σκοτωσε τον deidara.

qzMHWHd.png

#5556 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 posts

Posted 18 September 2009 - 22:14

δεν ειναι ο αδερφος/η του Deidara? Κατι τετοιο ειχε παρει το ματι/αφτι μου :P
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Posted Image
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#5557 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 19 September 2009 - 10:57

Ίσως η τεχνική π έδωσε ο Ιτάτσι στον Ναρούτο είναι για να καταφέρει να διαπεράσει την απόλυτη άμυνα του Sasuke.
Posted Image

#5558 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 19 September 2009 - 11:12

Ο susanno ειναι πολλλυυυυυυ μακρια απο την τελεια αμυνα.Θα τον θαψει ζωντανο ο gaara οπως εκανε και με τον Kimmimaro και τερμα η υποθεση.

qzMHWHd.png

#5559 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 19 September 2009 - 11:53

για το eye of the moon πάντως αυτό που είχα σκεφτεί είναι ότι ο rikudi sennin δεν θα έκανε το φεγγάρι για πλακα ισoς να φυλάκισε κάτι μέσα όπως προσπάθησε και ο pain με το kyuubi
μήπως ο madara θέλει να ελευθερώσει αυτό που είναι φυλακισμένο? 10 tailed beast? :P

#5560 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 19 September 2009 - 12:35

Τα ειπαμε ηδη αυτα...θελει να φτιαξει το φεγγαρι για να γινει Golden Oozaru....

Θα εχει μια και ΚΑΛH χρυση ουρα και μετα gg ολα!!!

Ον τοπικ τωρα...δεν νομιζω να ειναι ατελης ο Susano Rin...ειναι υπερτελειος και νομιζω την εχουν ολοι ασχημα εκει περα αν δεν γινει κατι...

οπως π.χ να πεταχτει ενας Ναρουτο απο το πουθενα...κλπ κλπ..ολο και καποιος θα εμφανιστει σαν απο μηχανης θεος να δωσει αυτο το κατι....we know the way you act Mr.Kishimoto!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#5561 Kurosaki_Ichigo84

Kurosaki_Ichigo84

Radical Dreamer

• Members
  • 36 posts

Posted 19 September 2009 - 13:38

Με εχασες...:hot: Για ριξε μια εξηγηση παραπανω γιατι δε καταλαβα plx :ureshii:
Pitiful demon let your soul be saved from this goddamned fillers
Kiseki wa kanau hazu!!!

#5562 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 19 September 2009 - 14:01

Με εχασες...:hot: Για ριξε μια εξηγηση παραπανω γιατι δε καταλαβα plx :ureshii:

Ειναι μια δημοφιλης θεωρια που λεγεται πολυ στο Internet γενικα, και οσο την σκεφτομαι μου φαινετε να στεκει.
O pein δεν ειχε πει οτι ο rikudou sennin (the first rinnegan guy) εφιαξε το φεγγαρι με την chibaku tensei?E δε ξυπναει κανεις μια μερα και λεει, "χμμμ, βαριεμε, ας φιαξω ενα φεγγαρι....", λογικα για κατι το ηθελε.Πολλοι πιστευουν, πως οπως ο pein χρησιμοποιεισε την chibaku Tensei για να φυλακισει το 6-tails kuybi, ετσι και ο rikudu τη χρησιμοποιεισε για να φυλακισει μεσα στο φεγγαρι κατι αλλο.Εχω ακουσει οτι μπορει να αναφερεται ακομα και στον jashin, τον θεο του Hidan.Λογικα τωρα ο kishimoto δε θα ανεφερε οτι ο rikudou εφιαξε το φεγγαρι χωρις λογο, ουτε για να μας αποδειξει ποσο τουμπανος ηταν, καπου θα του χρειαστει μετα.Το σχεδιο του Μανταρα λεγεται "eye of the moon", το eye παει στο sharingan fetish που εχουν ολλοι οι uchihaχες, και το moon στην αναφορα του Pein για το chibaku tensei του rikudou.Δεδομενου βεβαια και του οτι ο madara Πιθανον να αλλαζει σωματα για αθανασια, ισως θελει να παρει το σωμα που βρισκετε μεσα στο φεγγαρι, εχει πει και το κλασικο αλλωστε "To become complete...".

Απλη εικασια ειναι βεβαια, αλλα κερδιζει δημοτικοτητα τωρα τελευταια και εγω θελω να την πιστευω, γιατι θα κανει το Naruto ξανα ενδιαφερων για μενα.

qzMHWHd.png

#5563 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 19 September 2009 - 18:36

Ειναι μια δημοφιλης θεωρια που λεγεται πολυ στο Internet γενικα, και οσο την σκεφτομαι μου φαινετε να στεκει.
O pein δεν ειχε πει οτι ο rikudou sennin (the first rinnegan guy) εφιαξε το φεγγαρι με την chibaku tensei?E δε ξυπναει κανεις μια μερα και λεει, "χμμμ, βαριεμε, ας φιαξω ενα φεγγαρι....", λογικα για κατι το ηθελε.Πολλοι πιστευουν, πως οπως ο pein χρησιμοποιεισε την chibaku Tensei για να φυλακισει το 6-tails kuybi, ετσι και ο rikudu τη χρησιμοποιεισε για να φυλακισει μεσα στο φεγγαρι κατι αλλο.Εχω ακουσει οτι μπορει να αναφερεται ακομα και στον jashin, τον θεο του Hidan.Λογικα τωρα ο kishimoto δε θα ανεφερε οτι ο rikudou εφιαξε το φεγγαρι χωρις λογο, ουτε για να μας αποδειξει ποσο τουμπανος ηταν, καπου θα του χρειαστει μετα.Το σχεδιο του Μανταρα λεγεται "eye of the moon", το eye παει στο sharingan fetish που εχουν ολλοι οι uchihaχες, και το moon στην αναφορα του Pein για το chibaku tensei του rikudou.Δεδομενου βεβαια και του οτι ο madara Πιθανον να αλλαζει σωματα για αθανασια, ισως θελει να παρει το σωμα που βρισκετε μεσα στο φεγγαρι, εχει πει και το κλασικο αλλωστε "To become complete...".

Απλη εικασια ειναι βεβαια, αλλα κερδιζει δημοτικοτητα τωρα τελευταια και εγω θελω να την πιστευω, γιατι θα κανει το Naruto ξανα ενδιαφερων για μενα.

Πολυ ενδιαφερουσα θεωρια

Posted Image

#5564 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 19 September 2009 - 20:07

Μολις εφτασα και εγώ στο τελευταίο chapter να δω τωρα πως θα περιμενω 1 μηνα για ενα chapter 17σελίδων...:frozen:

Kαι τον Νaruto τον βοηθά το Kyuubi και ο Jiraiya και η διδασκαλία από τα βατράχια και τον Kakashi, τον Neji το Byakugan, την Tsunade τα βυζι...,την Sakura η Tsunade, τον Gaara ο δεσμός που είχε με το Sukkaku, τον Kakashi το Sharingan του Οbito και η διδασκαλία του yondaime..... Your point being? Οι περισσότεροι έχουν και από κάτι. Που μεταξύ μας ο Sasuke δεν το ζήτησε κάν το MS. Aν το ήθελε τόσο πολύ ο Naruto αυτήν την στιγμή δεν θα έπαιζε στην σειρά.

Δεν είναι το ίδιο. Αρχικα ο Sasuke χρεισιμοποιει το Sharingan και άλλα drugs για να προπονηθεί... κατι που ο Ναρουτο το κανει με δικη του προσωπικη προσπαθεια... Αλλο μαθαινω κατι που είναι λογικο μιας και απο καπου όλοι πρεπει να μαθουν και άλλο "πέρνω" τις δυναμεις του Orochimaru και μου χαρίζουν μερικες χιλιάδες eye-jutsu που ο άλλος δημιουργησε-ανακάλυψε μόνος του...

Επίσης τι θα γίνει με τον Sasuke ως χαρακτήρα, όλο τον κάνουν και πιο εγωιστή και όλο και πιο κακός χαρακτήρας γίνεται απο τον Orochimaru-Akatsuki, ασε που παρατηρουμε ότι είναι πολυ ευκολα ελεγχσιμος, μια ο Orochimaru μια o Madara... ακομα και ο ιδιος του αδερφος κατάφερε να τον μπερδεψει και μετά λεμε τον Ναρουτο χαζο... :tensai:

#5565 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 19 September 2009 - 20:39

Μη μου λετε οτι ο Naruto δε εχει παρει αποτομα power ups, Γιατι θα με τρελανετε....δεν ειναι αποτομο να φτασει να κοντραρει στα ισια τον pein, και να ξεπερνα τον Jiraya σε μια βδομαδα που καθησε στο βατραχοβουνι, απο το απολυτο τιποτα που ηταν, με το sage mode?

Επισης ο sasuke δεν ειναι κακος, δεν ειναι ουτε καν κοντα στην κακια, ουτε μισο ατομο δεν εχει σκοτωσει, ακομα και ο ακυρος του κερατα samurai που εφαγε το amaterasu στη μαπα εζησε, και ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο θα εγινε και με εναν cloud ninja που ειχαν πετυχει.
Αυτο του sasuke δεν ειναι darkness, λαλησα επειδη βαριεμε ειναι.

qzMHWHd.png