Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#5341 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 13:14

Βλέπω τον Σάσουκε να τα τινάζει στο τέλος...:unlucky: Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να τον ξαναδεχτούν στην Konoha. Τι θα κάνει δηλαδή; Θα φύγει με Juugo, Suigetsu, Karin και ο Ναρούτο με τη Σάκουρα θα παντρευτούν και θα μείνουν στην Konoha; Αφού λυσσάξει η Σάκουρα, βεβαίως. Και η Hinata τι θ' απογίνει; Α, αφού το τέλος κοντεύει, να κανονίσουν να μην είναι τόσο lame!:mador2: Aς μας πουν τι γίνεται με όλους αυτούς τους πρωταγωνιστές που βλέπαμε τόσα χρόνια!!! Εν ανάγκη, ας τα φτάξουν ο Σάσουκε κι ο Ναρούτο να ησυχάσουμε!!!:deadga6:

#5342 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 13:18

Gaara + Mizukage = L.F.E
http://www.narutocentral.com/manga.php?s=naruto&c=461&p=12

btw Night_Wizard_Seal, είπε honest child όχι innocent
Αν τα φτιάξουν πάντως, θέλω να με υιοθετήσουν. :wooi2:

Όλο ορμάει να βοηθήσει ο Juugο, αλλά τον βλέπω να τρώει ξύλο και να ησυχάζει πάλι, γμτ αυτή η μάχη παίζει να πάρει και μερικά chapter ακόμα..

Τέλος, δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου ότι ο Danzo έχει κάποια σχέση με τον Madara.

edit: σχετικά με αυτό που λες DiamondofBlood, σκεφτόμουν ότι κάτι που δεν περιμένουμε θα ήταν ο Naruto να πεθάνει και ο Sasuke να αλλάξει και να γίνει Hokage. Θα μου φαινόταν ενδιαφέρουσα εκδοχή.. :himitsu:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 28 Αύγουστος 2009 - 13:26

#5343 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 14:30

Οne very big hello to everybody......:hi:. Yeah I'm back:riiight:..... and better than ever.

Now πριν μιλησω για το chapter που βγηκε, πρεπει να πω οτι τα προηγουμενα chapters κυλησαν αρκετα καλα, καθως ηταν απαραιτητα για την εξελιξη της πλοκης γενικοτερα, αλλα και των χαρακτηρων ειδικοτερα, ιδιαιτερα οσον αφορα τους Naruto,Sasuke,Danzo & Uchiha Madara of course, αλλα και για τους 5 Kages οπου ειδαμε στο περιπου, τι πρεσβευει ο καθενας γυρω απο το θεμα της απειλης των Akatsuki (και ολων των ζητηματων γενικοτερα που συνεπαγονται απο αυτη την απειλη για τον ninja world).

Σας εχω και μια big surprise....................................... Mετα και τα τελευταια γεγονοτα εχω αρχισει και αλλαζω αποψη σχετικα με το θεμα του Sasuke.:terror2::erk::wet2::wet2::wet2::OMG3::puke::oo: ........................ Yeap i did. Πλεον εχοντας δει ξανα απο την αρχη τι εχει γινει με τον Sasuke απο την αρχη αυτου του manga αντι να τον σιχαινομαι οπως εκανα παλαιοτερα εχω αρχισει να τον λυπαμαι, διοτι καταντησε να πεσει στην παγιδα της τρελας που φερνει το συναισθημα της εκδικησης.

Παντως δεν λεω οτι τον συμπαθω, απλα αρχιζω να κατανοω καποια απο τα λεγομενα του. Για καποια αλλα ομως, οπως και πραξεις του, παραμενω καθετα αντιθετος. Το σιγουρο ειναι οτι θα βγει χαμενος απο ολη αυτην την υποθεση, χανοντας παρα πολλα, ισως ακομα και την ιδια του τη ζωη.

Ο Sasuke δείχνει ότι στην τελική έχει πολύ περισσότερα κοινά με τον Naruto απ'ότι παραδέχεται: θερμοκέφαλος μέχρι τα μπούνια. Πήγε εκεί και άρχισε την επίθεση, strategy be damned. Η ειρωνεία είναι ότι ο Naruto, μέσα από το Pein arc ωρίμασε πιο πολύ. Καλώς το τούμπαλιν, ωρέ!

O Danzou μου έχει σπάσει τα νεύρα. Κατά την άποψή μου, ο ninja world είναι σα τα Βαλκάνια: οι έχθρες τραβάνε από πολύ πίσω στο παρελθόν και υπάρχουν πολλοί "εγωισμοί" για να γίνει ένωση. Για να έρθει η συνεννόηση, πρέπει να μπουν τόνοι νερό σε μια θάλασσα από κρασί.

Τί εξέλιξη από psycho homidicial maniac, cool genious. Ο Sasuke πήγε αντίθετα.

Αnyway για να μην ειμαι και off-topic, +10000 για τα παραπανω που ειπε η Tea-chan. Aπλα θα προσθεσω και εγω οτι το chapter ηταν awesome καθως η μαχη Hawk (πλην Karin)/Raikage αρχιζει και κορυφωνεται....

Καταπληκτικος ο φιλος μου o Gaara που αποστομωσε τον Tsuchikage που ηθελε να το παιξει και σοφος λογω ηλικιας.... και καλα οτι εδω μιλαει η εμπειρια:yellowcard: και τετοια...
Επισης δν θα ξαφνιαστω αν δω οτι ο Danzo (μετα και τις αποψεις που ειχε περι ενοτητας ninja world) εχει κρεμασμενες αφισες στο δωματιο του με τον Hitler & τον Stallin:hahaha:οτι μιλαει απταιστα γερμανικα:fromabove:, και οτι η αγαπημενη του τραγουδι ειναι το Lily Marlen:deadga6:.
Eπισης αποκλειεται ο half-Zetsu να εχει killarιστει.... Εδω μιλαμε για akatsuki organization οχι για κανενα παραπεταμενο ninja tης δεκαρας. Ακομα και στην απιθανη περιπτωση να εχει πεσει μονοhitos, υπαρχει και το αλλο μισο half-Zetsu που κυκλοφορει ελευθερο.

Τωρα οσον αφορα τον Juugo συμφωνω οτι το second stage της cursed seal ειναι ολιγον τι lame. Σαν εμφανιση μιλαμε παντα γιατι απο πλευρας chakra μαλλον θα μαμαει και δερνει. Στη μαχη μεταξυ Raikage-Juugo betaρω υπερ του Raikage.

Tελος θελω να δω στο επομενο chapter scenes απο τη συναντηση Madara/Naruto, τι ακριβως θα πει για τον Sasuke, αλλα επισης και τι αλλο πιθανως να συζητηθει...

#5344 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 16:23

Ο Sasuke δείχνει ότι στην τελική έχει πολύ περισσότερα κοινά με τον Naruto απ'ότι παραδέχεται: θερμοκέφαλος μέχρι τα μπούνια. Πήγε εκεί και άρχισε την επίθεση, strategy be damned. Η ειρωνεία είναι ότι ο Naruto, μέσα από το Pein arc ωρίμασε πιο πολύ. Καλώς το τούμπαλιν, ωρέ!

Ότι είπε η δεσποινίδα από πάνω. Απίστευτη ειρωνεία του πως ήρθανε τα πράγματα. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά που είχε ο Sasuke ως shinobi δεν ήταν το Sharingan του αλλά η ωριμότητά του και η δυνατότητα του να αναλύει και να εκτιμά καταστάσεις.

Η Karin τελικά, καλά έκανε και έκρυψε το chakra της. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους της παρέας δεν φαίνεται να έχει κάποιο μέσο για να υπερασπιστεί τον εαυτό της και εάν την έβρισκε ένας Shinobi τάξης jounin - o C στην προκειμένη- και με τους άλλους να έχουν τα χέρια τους γεμάτα, θα ήταν νεκρή σε κλάσματα δευτερολεπτου.

Kαι ο Gaara φαίνεται ως η λαμπερή αντίθεση ανάμεσα στους αλλους Kage. I guess the scene's whole point was idealism vs political strategy. Αν και δεν συμφωνώ με καμία από τις δύο πλευρές απολύτως μου φάνηκε πολύ ωραίο σαν εικόνα την νέα γενιά (well αυτόν που την αντιπροσωπευει τουλάχιστον) να θέλει να δώσει ένα διαφορετικό παράδειγμα από την παλιά. Έστω και αν ο ιδεαλισμός της αναπόφευκτα δεν υλοποιηθεί αυτή η συγκρουση παλιού και νέου είναι ο ορισμός της εξέλιξης.

#5345 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 16:25

Φαντάζομαι πως οι ομοίοτητες της team hebi και της team 7 θα παίξουν ρόλο στην εξέλιξη του χαρακτήρα του Sasuke...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5346 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠάτρα

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 19:30

Τελικα ο Danzo ειναι ειναι ενας "καλοσχεδιασμενος" χαρακτηρας απο τον
Kishimoto.
Ως ενας συντηρητικος που θελει παση θυσια την ακεραιοτητα του χωριου του.
Στην παρουσα φαση με την Konoha ερειπια, το μονο που μπορει να κανει ειναι να προσπαθησει να δημιουργησει μια συμμαχια με τα αλλα χωρια, για να αποφυγει τυχον επιθεσεις...

Παντως o συγγραφεας δεν φαινεται να εχει ξεκαθαρισει στο μυαλο του ακομα τι θα κανει με ολο το χαος που δημιουργησε με τοσους Kage και ολους τους πρωταγωνιστες να εμπλεκονται...(πιστευω). Οποτε αν λεει οτι παμε για τελος (γιατι...???:cry5:) τα επομενα chapters θα ειναι εξοχως σημαντικα για την πλοκη.

ΥΓ1. Μαλλον παμε για μεγαλες συμμαχιες και γενικη ειρηνη εναντιον των Akatsuki και τελικη μαχη με Madara, αλλιως θα πεθανουν αρκετοι (σαν πολλοι χαρακτηρες δεν μαζευτηκαν?)

ΥΓ2.

edit: σχετικά με αυτό που λες DiamondofBlood, σκεφτόμουν ότι κάτι που δεν περιμένουμε θα ήταν ο Naruto να πεθάνει και ο Sasuke να αλλάξει και να γίνει Hokage. Θα μου φαινόταν ενδιαφέρουσα εκδοχή..

Το manga που διαβαζουμε λεγεται Naruto και οχι Sasuke... Αλλωστε δεν βλεπεις και καθε μερα προδοτες να γυρνανε και να γινονται αρχηγοι, προτιμω τον Danzo...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hyuuga_Nikorasu: 28 Αύγουστος 2009 - 19:53

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5347 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 20:16

^ he is indeed και κάτι μου λέει ότι κρύβονται πολλά περισσότερα πίσω από την ικανότητά του από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα. Kαταλαβαίνουμε από αυτό το chapter ότι η εκλογή του ως Hokage ήταν βεβιασμένη. Είναι επίσης πολύ πιθανό να έπαιξε σημαντικό ρόλο και στην όλη υπόθεση των Uchiha και το πως εξελίχτηκε η σύγκρουση ανάμεσα σε αυτούς και τους Uchiha ή να επηρέασε την απόφαση του Sarutobi με κάποιον τρόπο.

#5348 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠάτρα

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 12:56

Να κανω και μια προβλεψη για την τρεχουσα μαχη... Σημειωστε το, και θα με θυμηθειτε!!

Ο Sasuke θα φαει το ξυλο της χρονιας του απο τον Κage... και τελικα θα σκασει μυτη ο Naruto και θα τον σωσει

Ασχετο: Πως καταντησαν ετσι οι ninja? Αυτοι του ηλεκτροχωριου, εκτος οτι ειναι πολυ funky, εχουν εναν kage λες και το χει σκασει απο το Smackdown

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5349 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 19:21

^ he is indeed και κάτι μου λέει ότι κρύβονται πολλά περισσότερα πίσω από την ικανότητά του από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα. Kαταλαβαίνουμε από αυτό το chapter ότι η εκλογή του ως Hokage ήταν βεβιασμένη. Είναι επίσης πολύ πιθανό να έπαιξε σημαντικό ρόλο και στην όλη υπόθεση των Uchiha και το πως εξελίχτηκε η σύγκρουση ανάμεσα σε αυτούς και τους Uchiha ή να επηρέασε την απόφαση του Sarutobi με κάποιον τρόπο.

Συμφωνώ κι εγώ για τον Danzo. Σχετικά με τον Sarutobi πάντως, από ότι κατάλαβα δεν ήταν δική του απόφαση η εξολόθρευση των Uchiha. Ήταν η περίοδος που μόλις είχε πεθάνει ο τέταρτος και το ποιος θα είναι Hokage κατά πάσα πιθανότητα αποφασίστικε κυρίως από τους γηραιούς του χωριού. Που σημαίνει ότι στην συγκεκριμένη φάση οι γηραιοί του χωριού μαζί με τον Danzo πιθανώς να είχαν μεγαλύτερη δύναμη πολιτικά από ότι ο Sarutobi.

Άλλωστε ο Madara αναφέρει κι εδώ κάτι τέτοιο: "His two advisors and the ANBU leader Danzou overruled him"
http://www.narutocentral.com/manga.php?s=naruto&c=399&p=14

Σε σχέση με τον Gaara ως idealist, δεν ξέρω αν θα το έλεγα. Στην πρώτη σκηνή του Kage meeting όταν ο Chuzikage μιλάει για την τιμή του χωριού και ο Gaara απαντά απορρίπτοντας τέτοιες ιδέες, θεωρώντας τες ουσιαστικά παρωχημένες, δεν είναι αντιπροσωπευτικό ενός ιδεαλιστή. Αnyway θα αρχισουμε μεγάλη κουβέντα, απλώς αυτό που θέλω να πω είναι ότι ίσως είναι καλύτερα να μην αντιστοιχούμε κατευθείαν μία άποψη σε κάποιο γνωστό θεωρητικό ρεύμα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 29 Αύγουστος 2009 - 19:30

#5350 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 02:56

Κοιτάξτε να μας κάνει κάνα plot no jutsu και να δούμε στο τέλος τον Danzo προστάτη του κόσμου ή το αντίθετο(τον madara να προσπαθεί να προστατεύσει τον κόσμο :P)

#5351 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 12:40

Spoiler:

Spoiler:

qzMHWHd.png

#5352 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi