http://read.mangashare.com/Naruto/chapter-461/page001.html
It's out.
Ο Sasuke δείχνει ότι στην τελική έχει πολύ περισσότερα κοινά με τον Naruto απ'ότι παραδέχεται: θερμοκέφαλος μέχρι τα μπούνια. Πήγε εκεί και άρχισε την επίθεση, strategy be damned. Η ειρωνεία είναι ότι ο Naruto, μέσα από το Pein arc ωρίμασε πιο πολύ. Καλώς το τούμπαλιν, ωρέ!
Η σελίδα 5 ήθελα να είναι αληθινή....!
O Danzou μου έχει σπάσει τα νεύρα. Κατά την άποψή μου, ο ninja world είναι σα τα Βαλκάνια: οι έχθρες τραβάνε από πολύ πίσω στο παρελθόν και υπάρχουν πολλοί "εγωισμοί" για να γίνει ένωση. Για να έρθει η συνεννόηση, πρέπει να μπουν τόνοι νερό σε μια θάλασσα από κρασί.
O Gaara είναι ΘΕΟΣ εδώ! Τί εξέλιξη από psycho homidicial maniac, cool genious. Ο Sasuke πήγε αντίθετα. 
Συγγνώμη, αλλά η μορφή του Juugo είναι για γέλια. Βέβαια, τίποτα δε μπορεί να ξεπεράσει το lameness που είχε το release του Sasuke, αλλά κι αυτό δε πάει πίσω.
Πάλι μόνο 16 σελίδες...! Γιατί όλα τα shounen μίκρυναν τα chapter τους τώρα τελευταία; 
+100
Και για μένα ο γκάρα έσκισε σε αυτό το επισόδειο.Συνεχίζει τον ανταγωνισμό με τον τσουτσικάγκε και από ότι βλέπω

πήρε και γκόμενα στον δρόμο.Ρε αυτή η μιζουκάγκε πρέπει να έχει πρόβλημα με τους κλασσικούς άντρες που θέλει να τους σκοτώσει όταν πειράζουν τα αθώα παιδάκια

:hahaha:.Έλεος το άκουσα και αυτό innocent boy o gaara.
Ασχετά με αυτό το τσάπτερ το καταευχαριστήθηκα έφαγε το ξυλίκι του ο σάσουκε και ελπίζω να φάει και άλλο.

Κάτι άλλο που μου την έδωσε ήταν η κάριν.Ακίνητη σαν κότα.

Δν θα έχει άλλες δυνάμης για αυτό άχρηστη ντίπ

.
Ανυπομωνω και δείξε και λίγο την συ

ζήτηση με τον ναρούτο κ τόμπι αυτό μας καίει.