Συγνωμη, εδω ο kabuto ειπε ειπε οτι το εσπασε με willpower...αν δεν ειναι αυτο plot no jutsu Τι ειναι τοτε?
Επισης πας να μου πεις οτι το genjutsu που δεν επιασε στον deidara, επιασε στον orochimaru?Σα παραImba δεν ειναι το sharingan?Αν ειναι ετσι οπως μου τα λες ο sasuke Θα εχωνε τους pain/sasori/konan/naruto/danzou/songoku ολους μαζι μονοHitous.
Με τον hatchibi δε καταλαβαινω τη θες να πεις.Και ο Hachibi ειχε και αυτος lighting nature manipulation.Εδω καθαρα κοβει μεσα απο το σπαθι του suigaytsu.
http://www.onemanga.com/Naruto/412/003/
και εδω
http://www.onemanga.com/Naruto/412/002/
ο suigaytsu λεει οτι εχει Lighting based attacks.
Το genjutsu που δεν έπιασε στον Deidara ο οποίος εκπαιδευόταν επι χρόνια για να μπορέσει να κάνει counter την τεχνική (που ξέρουμε ήδη ότι είναι δυνατό να γίνει) έπιασε σε έναν απροετοίμαστο Orochimaru που πίστευε την τεχνική του να είναι ανίκητη. Το Sharingan έχει τρομερή προοπτική. Γι αυτό και είναι το επίκεντρο σχεδόν κάθε διαμάχης στο Naruto. Έχει όμως και τρομερές συνέπειες πράγμα που επαναφέρει την ισορροπία. Επίσης έχουμε δει και ways out of it.
Για το willpower θα πω ότι το chakra θεωρείται ο συνδυασμός φυσικής και πνευματικής ενέργειας (http://www.naruto2.com/Information/Chakra_Guide/Naruto-ChakraGuide_Main.aspx. ).Ίσως αυτό να εννοεί ο Kabuto σαν θέμα θέλησης. Η cursed seal επιτρέπει στον χρήστη να βγάζει όλο και περισσότερο chakra (http://www.leafninja.com/cursed-seals.php) oπότε το γεγονός αυτό και σε συνδυασμό ότι ο Sasuke χρησιμοποίησε Genjutsu για να διακόψει το Chakra flow του Oro (http://www.onemanga.com/Naruto/345/page-10/) δικαιολογεί αρκετά την υπεροχή του. Αν ήταν η προσωποποίηση του κλισέ με την δύναμη της θέλησης δεν θα έμπαιναν στον κόπο να μας δωσουν τόσα συμπληρωματικά στοιχεία.
Mε τον Hachibi άκυρο το παράδειγμα. I know i brough it up αλλά μπέρδεψα το Kusanagi του Orochimaru με αυτό του Sasuke που δεν είναι το ίδιο (τι στο καλό άλλο όνομα δεν μπορούσαν να του δώσουν?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 20 Ιούνιος 2009 - 14:03