Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#4876 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 07:00

Δεν ξερω αν οντως θα γινει μαχη Σασουκε και Ναρουτο..αλλα αν γινει πιστευω οτι ο Σασουκε εχει να τις φαει για τα καλα...θα συμφωνησω μαζι σου. Αποκλειεται να βαλει ο Κισιμοτο να τους βαλει να παλεψουν. Στο αμεσο μελλον ισως ναι. Για να δουμε πιο δυνατο Σασουκε η καποια καινουργια τεχνικη του.....

Αλλα ισως και να την χρησιμοποιησει στον Danzo!!

Και καπου ανεφερε καποιος...οτι ο Ντανζο πως θα πολεμησει με ενα ματι και ενα χερι!!!!

Οπως λεει και ο Τιλισκος....οροτσιμαρου πολελμουσε χωρις χερια και Κακασι με ενα ματι...αλλα βεβαια δεν ηταν σε τοσο ευκολη θεση ...οποτε θα φερω αλλο παραδειγμα...

Ενα χερι!!!?? Ξεχνατε μαλλον τον Haku που ηταν ο μονος σε ΟΟΟΟΛΛΗ τη σειρα που ειδαμε να κανει Seals με ενα ΧΕΡΙ!!

Γιατι να μην κανει και ο Danzo κατι τετοιο!! ΕΕεε..δνε παιζει σε ολο τον κοσμο του Ναρουτο μονο ενα ατομο να μπορει να το κανει αυτο...

οσο για το ματι δεν νομιζω να εχει ενα....γνωμη μου ειναι οτι για καποιο αλλο λογο το καλυπτει το ματι του.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tenshi: 10 Ιούνιος 2009 - 07:39

Tiger-stock-blog-header.jpg

#4877 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 10:03

FAKE ήταν...Χ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 10 Ιούνιος 2009 - 11:07

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4878 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 10:19

Tobi is looking for Kabuto. Now he's fused with Orochimaru, he can make up for two lost men (presumably referring to Nagato and Konan?).

ΘΑ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΒΑΡIΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΩΡΑ!!!! ΑΑΑ την μια διωχνουν τον θεο και την αλλη τον ζητανε πισω...καλα αν παει μαζι τους θα ξενερωσω....εγω ηθελα να ειναι αυτος ο last villain!!

το μονο καλο ειναι οτι θα ξαναδω τους 2 αγαπημενους μου χαρακτηρες YAYAAAA!!!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tenshi: 10 Ιούνιος 2009 - 10:25

Tiger-stock-blog-header.jpg

#4879 DoT-ToD

DoT-ToD

D. oTaKu MaN

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 10:29

Παιδια , δεν ξερω αν τα παραπανω ειναι αυθεντικα και οχι fan - made chapters , αλλα πιστευω πως το τελευταιο chapter θα ειναι Naruto + Sasuke

(ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ :hahaha:)----> Naruto + Sasuke vs Madara , γιατι στο τελος θα θελουν να παρουν εκδικηση και οι δυο απο αυτον: o Νaruto για το Nine - Tails και ο Sasuke , γιατι (λογικα) θα του αλλαξει ο Νaruto γνωμη... τωρα για το τι ακριβως θα γινει ~~~:uhh:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 10 Ιούνιος 2009 - 15:27

#4880 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 10:38

Sorry για τα προηγούμενα fake :nanana:
Η παρακάτω πηγή τις προηγούμενες εβδομάδες ήταν σωστή.
Αυτό θεωρείται βέβαιο http://edgarluvitug.blogspot.com/2009/06/naruto-451-spoilers.html
Spoiler:

PICS FINALLY
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 10 Ιούνιος 2009 - 11:38

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4881 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 11:14

Ρε παιδια τωρα δηλαδη θα δουμε την μια μαχη πανω στην αλλη??δεν ειναι λιγο κουλο??μηπως καποιος βιαζεται να τελειωσει το μανγκα??το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι μια μαχη μεταξυ ναρουτο και σασουκε..και μετα την ηττα του σασουκε οι 2 τους μετα απο ενα καλο παουερ απ να σκισουν τον μανταρα..αλλιως δεν ξερω..μου φαινονται πολυ γρηγορα..και ξενερωνω λιγο με την σκεψη μαχης μεταξυ των ναρουτο και σασουκε χωρις ετσω και το παραμικρο παουερ απ..δεν ξερω..η γνωμη μου ειναι αυτη...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4882 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 11:48

O naruto δεν προκειται παλεψει ρε για λιγο καιρο.. Μαλλον πριν προλαβει να παρει την εντολη θα εχει πεταχτει ηδη ο Sasuke να σκοτωσει Danzou τους 2 councellors.

Kαλα οι 2 γηραιοτεροι μπορει να την γλιτωσουν (καπου θα εχουν κρυφτει στο μεταξυ) αλλα ο Ντανζο απο τον Σασκε δεν φευγει ζωντανος απο αυτο το μανγκα.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#4883 TiLiskos

TiLiskos

Ninpu: Suiton Doton Mokuton Rasengan no jutsu!!!

• Members
  • 57 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 12:41

Σιγουρα θα εχουμε καποιο training ακομα για τον Naruto τουλαχιστον.
Ποιος ξερει, μπορει να μαθει να χρησιμοποιει το Kyuubi και να την παλεψει απεναντι στο MS.
Παντως ειναι οντως πολυ κουλο να εχουμε τωρα ξανα μαχη. Λογικα θα αραξει καπου ο Naruto ενω θα πλακωνεται ο Sasuke με τους αλλους και τον Danzo και μετα θα σκασει μυτη οταν θα πρεπει για να κανει.... οτι ειναι αυτο που πρεπει να κανει τελοσπαντων!

Kαλα οι 2 γηραιοτεροι μπορει να την γλιτωσουν (καπου θα εχουν κρυφτει στο μεταξυ) αλλα ο Ντανζο απο τον Σασκε δεν φευγει ζωντανος απο αυτο το μανγκα.

Ε ναι! Αφου ειπαμε! Ειναι πολυ βολικο που εγινε ο Danzou Hokage και οτι πρεπει για σφαξιμο!:hahaha::hahaha::hahaha:

Απο τις pics παντως ενα καταλαβα
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4884 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 13:03

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hatake Kakashi: 10 Ιούνιος 2009 - 13:09

#4885 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 13:18

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Night_Wizard_Seal: 10 Ιούνιος 2009 - 13:49

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4886 Ankaa

Ankaa

:]

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 13:38

κρατιέμαι να μήν διαβάσω τα spoils :sadist: γιατί κατάλαβα οτι μου την σπάει άγρια όταν ξέρω στο manga την πλοκή :oo:
Spoiler:

#4887 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 14:15

Κεραυνός εν αιθρία τα spoilers.:terror2: Αλλιώς τα περιμέναμε, κι αλλιώς μας ήρθαν.
Spoiler:

Το επόμενο arc θα έχει ενδιαφέρον, πιστεύω. *αρχίζει και τρώει τα νύχια της*

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4888 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 15:43

Μικρο μου φαινετε:nosey:

Spoiler:

qzMHWHd.png

#4889 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 17:26

Μικρο μου φαινετε:nosey:

Spoiler:

Spoiler:

Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι λεει στο spoiler γτ δεν καταλαβα και πολλα ? :congrats:

Naruto Manga Spoiler : Βλεπετε με δικη σας ευθυνη
Spoiler:

#4890 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 18:51

εμενα μπορει να μου εξηγησει καποιος κατι που ακομα δεν εχω καταλαβει??γτ ο ντανζο εγινε χοκαγκε αφου η τσουναντε ειναι ακομα ζωντανη??και αφου δεν παρετηθηκε??αμα γινει καλα δεν μπορει να διεκδικησει παλι την θεση της??μηπως ο ντανζο γινεται χοκαγκε μονο για το χρονικο διαστημα που η τσουναντε ειναι σε αυτην την κατασταση???
Δημοσιευμένη  εικόνα