Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#4591 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 24 May 2009 - 12:17

the.flame.alchemist

Νομίζω καταλαβαίνω γιατί δεν σου αρέσει.

Απλώς ίσως είχες για καιρό την εικόνα ενός πολύ διαφορετικού Pain, που ίσως να ταίριαζε περισσότερο στο πρότυπο του χαρακτήρα που σου αρέσει, και ξαφνικά βλέπεις όλο αυτό να ανατρέπεται.

Είναι πολύ σπαστικό, μου έχει συμβεί κι εμένα αρκετές φορές..

Αυτό όμως δεν σημαίνει αποτυχία του συγγραφέα στο σημείο αυτό. Η εξέλιξη αυτή είναι στο πνεύμα του manga από την αρχή. Απλώς περίμενες τον Pain πολύ διαφορετικό, διότι ο mangaka δεν μας είχε δώσει αρκετά στοιχεία γι αυτόν, κι έτσι μπορούσε ο καθένας να τον φανταστεί και λίγο όπως ήθελε.
Αλλά ο κάθε χαρακτήρας ορίζεται από τον δημιουργό του.

Προσωπικά μου αρέσει ο Nagato έτσι όπως εξελίχθηκε, αλλά αυτό είναι άσχετο.
Συμβαίνει όταν προσπαθείς να συμμετέχεις κάπως πιο ενεργά με την φαντασία σου στην ιστορία, να αναπλάθεις τους χαρακτήρες διαφορετικά. Πολλές φορές η σκέψη σου μπορεί να βρίσκεται κοντά σ' αυτήν του συγγραφέα και να συντονίζεσαι μ' αυτόν καλύτερα, κάποιες άλλες όχι. Είναι όμως, ούτως ή άλλως, μια ωραία διαδικασία.
Άλλωστε και ο Nagato που μπορεί να φαντάστηκες εσύ, είναι κι αυτός ένας χαρακτήρας, κι εσύ ο δημιουργός του. :)

#4592 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 24 May 2009 - 16:19

Ύπαρχει μια τεράστια διαφορά ανάμεσα σε παιδάκια όπως ο Gaara και ο Neji που διαμόρφωναν την ιδεολογία τους και τον χαρακτήρα τους σε τέτοια ηλικία, από τον ενήλικα πλέον Pain που έχει ακολουθήσει μια ιδέα, έχει πιστέψει σε αυτή και έχει κάνει τα πάντα για να την πραγματοποιήσει. Δεν μπορεί λοιπόν ο Pain μέσα από αυτήν τη συζήτηση και το απόσπασμα από το βιβλίο του Jiraya, να αλλάξει ριζικά τον τρόπο σκέψης του.

Edited by D.Dragon, 24 May 2009 - 16:52.

#4593 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 24 May 2009 - 18:39

δεν νομιζω πως αλλαζει τροπο σκεψης..απλα θυμαται παλι τον παλιο του τροπο σκεψης τον οποιο αλλαξε μετα απ ολα αυτα τα γεγονοτα που ειδαμε..
Posted Image

#4594 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 24 May 2009 - 21:50

Βασικα παιδια εγω να σας πω οτι ειμαι απο αυτους που το ναρουτο το εχουν στην πρωτη θεση.Ας αρχισω και εγω να πω και εγω αυτο που πιστευω...

Απο προηγουμενα ποστ θα συμφωνησω με την ιριστελλα και τον σεραφιμον.Να σας πω και το γιατι.Το συγκεκριμενο ανιμ και μανγκα το παρακολουθουν χιλιαδες ατομα ,αυτο δεν σημαινει οτι εχουν ολοι την ιδια σκεψη πανω σε αυτο.Με καποιους εχω συζητησει πανω σε αυτο το θεμα και τους λεω οτι τους καταλαβαινω απολυτα.Αυτο που μας δειχνει ο μανγκακα εγω το δεχομαι και αυτοπιστευω ,και οχι επειδη εχω λαθος αποψη αλλα ετσι το βλεπω.Να το πω πολυ γενικα ο ναρουτο ειναι ενας ανθρωπος που εχει την δυναμη να αλλαζει τον αλλον και σε ολες τις περιπτωσεις ο κισι αυτο μας δειχνει και εδω ειναι που εμπλεκονται πολλα και διαφορα,σε διαφορες περιστασεις παλιες και νεες σε εκεινη την εποχη.
Ας θεσω εγω το αλλο θεμα,υπαρχουν πολλα ζητηματα στο ναρουτο τα οποια εχουν αλλαξει πορια τελειως.Στο θεμα του ναγκατο θα παω με το οτι αλλαξε την ιδεολογια του ,το οτι θυμηθηκε κατι το οποιο πιστευε οταν ηταν μικρος και μαλλον παει να τον ξαναλλλαξει.Αυτο εγω το βρισκω σωστο αλλα για καποιους φενεται ασκοπο και χαζο.Εδω οπως ειχε αναφερθει και πριν υπαρχουν πολλες συγκρουσεις ιδεολογιων.
Αν σκεφτειτε ολους τους εχθρους του ναρουτο "κουβαλουσαν" κατι ,εμεις το μαθαιναμε και πολλες φορες ανατρεποταν,μας βγαζει τον καλο ευατο τους γιατι καποιοι ή δεν το ειχαν καταλαβει ή αλλαζαν κατανοωντας το.
Επισης το οτι καποιος κακος δεν σεβετεται την ζωη αλλων ειναι αποκλειστικα επιλογη του.Σε καποιους η ζωη τους τους εκανε να ερθουν σε αυτο το συμπερασμα και εγινε οτι εγινε.Τωρα καποιοι μπερδευουν το οτι αλλο να σκοτωνεις για να επιβιωσεις ο ιδιος και αλλο να σκοτωνεις για ενα δικο σου σκοπο.Και αυτο μας βγαζει σε γενικες γραμμες .Τα χωρια ηταν γενικως σε μια εμπολεμη κατασταση μεταξυ τους και αυτο διαφορων λογων αλλα αλλο να καταστρεφεις ζωες με το ετσι θελω και αλλο να σκοτωνεις για να ζησεις ο ιδος κατι τετοιο το ηθελε η εποχη δεχτειτε το ετσι.Το κυριο ειναι οτι ο καθενας φτιαχνει ετσι την ζωη του καποιες φορες αυτο μπορει να αλλαξει απο πολλους παραγοντες(και κατι τετοιο δεν ειναι ηλιθιο) καποιοι δεν το δεχονται καποιοι αλλοι ναι.Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι λαθος.Και η ηλικα δεν εχει σχεση πανω σε αυτο.Οτι και αν ειχε κανει καποιος για μεγαλο διαστημα και εχει αλλαξει δεν ειναι χαραμι ,σε αντιθεση ειναι καλυτερο...

Τωρα για αλλες διαφωνιες,εγω λεω να μην γραφουμε ακραια πραγματα οταν δεν συμφωνουμε...:)και οτι κουβεντα εχουμε να κανουμε ασχετα με το ποσο μας αρεσει το μανγκα να την κανουμε βασιζομενοι καπου οχι επειδη ετσι μας αρεσει και κουβεντα να γινεται γιατι δν γινεται κουβεντα...

Edited by Night_Wizard_Seal, 25 May 2009 - 21:59.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4595 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 26 May 2009 - 10:49

Ο καθένας βλέπει τα πράγματα από την δικιά του οπτική γωνία άμα δεν υπήρχε αυτό δεν 8α υπήρχαν πόλεμοι, διαμάχες, συγκρούσεις, πάθος, πρόοδος κτλ π. Έτσι και εγώ θα αναλύσω την άποψη μου περί θέματος.

Καλό και κακό δεν υπάρχει, ο καθένας μας τηρεί πρότυπα παραδόσεις όπου μεγάλωσε. Ο Kishimoto απλά το επισημαίνει αυτό με τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.
Και στην συγκεκριμένη περίπτωση βλέπουμε έναν άνθρωπο που έζησε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια διαστρεβλώνοντας τον αληθινό σκοπό του, και μετά ένα ισχυρό sock της αναδρομή του παρελθόντος του αλλάζει (ως προς τι αναμένετε). Κάτι που είναι τεκμηριωμένο και αποδεκτό.(το πως είναι τεκμηριωμένο εξηγώ παρακάτω, αποδεκτό ως προς το γενικό σύνολο)

Προσωπικά τώρα μου άρεσε, ο kishimoto έχει ξεφύγει από τα πρότυπα τον περισσότερο manga που διαχωρίζονται όλα με ένα μαύρο και άσπρο. Όσον αναφορά τα power up τα δίνει πολύ πιο αργά από άλλα, που ξυπνάνε ένα βράδυ και είναι παντοδύναμοι. Και αυτό είναι ένα από τα πράγματα είναι που το κάνει ξεχωριστό.

Δεν μου αρέσει να κριτικάρω τις απόψεις τον άλλον αλλά θα αναφερθώ σε κάτι όσον αναφορά τα παρακάτω quote.

Spoiler:

Σύμφωνα με την ψυχολογία υπάρχουν 4 καταστάσεις στις οποίος ο άνθρωπος αλλάζει.

1) Εφηβεία
2) Sock (συνήθως από το θάνατο κάποιο αγαπημένου προσώπου,πόλεμος κλπ)
3) Εμμηνόπαυση (άσχετο)
4) Συνειδητά αφού διαπιστώσεις ότι αυτό το είδος τις προσωπικότητας δεν σου κάνει και (έχεις χτυπήσει αρκετές φορές το κεφάλι σου στο τοίχο) αποφασίζεις έμπρακτα να το αλλάξεις.

O Rin και o D.dragon (και άλλοι προφανώς) θέλουν τόσο πολύ τη προσέγγιση του απόλυτου κακού που μπαίνουν συναισθηματικά και τεκμηριώνουν καταστάσεις με καθαρά την δικιά του άποψη αγνοώντας τους γύρους του. Και στην τελική το manga του kishimotou είναι άμα θέλει να βγάλει φτερά στο ναρουτο σε ένα βράδυ είναι δικαίωμά του, φυσικά και θα το κριτικάρουμε αλλά αν μας αρέσει η όχι δεν θα δώσουμε όμως μια απόλυτη λογική εξήγηση η το αντίθετο αγνοώντας τα στοιχεία που μας έχει δώσει. Πιστεύω να έγινα κατανοητός, δεν είχα σκοπό να θίξω κανένα άμα το έκανα. Αυτά περί θέματος.

Κάτι άλλο τώρα.

Διάβασα ποιο πριν σε αυτό το φόρουμ (δεν θυμάμαι ποίος το έγραψε) ότι ο ναρούτο ζει σε ένα κόσμο βαρβαρότητας (των ninja) και ότι ο θάνατος είναι επιτρεπτός κτλπ. Κατά την δικιά μου γνώμη αυτός ο κόσμος είναι μια μικρογραφία του δικού μας κόσμου. Όπου εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά από πείνα φτωχιά συνθηκών, αρρώστιες που έχουν καταπολεμηθεί(κάτι σαν τον πόλεμο τον ninja). 1% των ανθρώπων έχουν το 40% της περιουσίας της γης όπως επίσης τα μεγάλα κράτη κυβερνάνε τα μικρά (μεγάλα hidden village σε σχέση με τα μικρά, μικρά χωριά χωρίς το support απο ninja που αργοπεθαίνουν).....

Το θέμα μου είναι ότι το Ναρούτο σαν manga το πρωτεύων θέμα είναι η αξία της ζωής, για αυτό και έχουμε θανάτους δείχνοντας και κάποια αναδρομή από πίσω, τι ήτανε, τι χάσανε, τι δώσανε, τον πόνο τον ανθρώπων γύρο τους. Σαν κορυφαίο επιχείρημα να δίνει πίστη στην νέα γενιά. Ο kishimoto μέσου του ναρούτου προσπαθεί να το αλλάξει αυτό που δεν μπορεί να αλλάξει στο κόσμο που ήμαστε. (κατά την δικιά μου γνώμη)

#4596 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 26 May 2009 - 11:34

Διάβασα ποιο πριν σε αυτό το φόρουμ (δεν θυμάμαι ποίος το έγραψε) ότι ο ναρούτο ζει σε ένα κόσμο βαρβαρότητας (των ninja) και ότι ο θάνατος είναι επιτρεπτός κτλπ. Κατά την δικιά μου γνώμη αυτός ο κόσμος είναι μια μικρογραφία του δικού μας κόσμου. Όπου εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά από πείνα φτωχιά συνθηκών, αρρώστιες που έχουν καταπολεμηθεί(κάτι σαν τον πόλεμο τον ninja). 1% των ανθρώπων έχουν το 40% της περιουσίας της γης όπως επίσης τα μεγάλα κράτη κυβερνάνε τα μικρά (μεγάλα hidden village σε σχέση με τα μικρά, μικρά χωριά χωρίς το support απο ninja που αργοπεθαίνουν).....

Το θέμα μου είναι ότι το Ναρούτο σαν manga το πρωτεύων θέμα είναι η αξία της ζωής, για αυτό και έχουμε θανάτους δείχνοντας και κάποια αναδρομή από πίσω, τι ήτανε, τι χάσανε, τι δώσανε, τον πόνο τον ανθρώπων γύρο τους. Σαν κορυφαίο επιχείρημα να δίνει πίστη στην νέα γενιά. Ο kishimoto μέσου του ναρούτου προσπαθεί να το αλλάξει αυτό που δεν μπορεί να αλλάξει στο κόσμο που ήμαστε. (κατά την δικιά μου γνώμη)

χαιρομαι που υπαρχει και καποιος αλλος που συνηδητοποιησε κατι που συνηδητοποιησα και γω. πραγματι τα μυνηματα που περναει ειναι πολυ σοβαρα.

στο ναρουτιακο θεμα τωρα, απο οτι φαινεται η συζητηση των 2 τελειωσε επιτελους και θα δουμε και λιγη δραση...
ανυπομονω να δω την συνεχεια!!
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#4597 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 26 May 2009 - 11:35

ΟΚ. Δεν είναι κακό, ο πρωταγωνιστής να έχει μεσσιανικό χαρακτήρα και να προσπαθεί να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο να ακολουθεί τον δρόμο που χάραξε ο 3ος Hokage που τους συγχωρούσε όλους κτλ, ωστόσο όπως ανέφερες και εσύ ο κόσμος των shinobi είναι ένας κόσμος βαρβαρότητας στον οποίο δεν μπορούν να είναι τα πάντα ρόδινα, και από τη στιγμή που ο "κακός" έχει κάνει αυτά που έχει κάνει δεν υπάρχουν περιθώρια για διάλογο. Είναι σαν να θέλει να μας πει ο Κισιμότο, ότι μπορούσε με έναν τέτοιο τρόπο π.χ να αλλάξει ο χαρακτήρας του Χίτλερ. Και εκτός αυτού η ιστορία με τον Naruto να τους δέρνει και έπειτα να τους αλλάζει τον χαρακτήρα έχει χάσει πλέον την πρωτοτυπία της.

Edited by D.Dragon, 26 May 2009 - 11:51.

#4598 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 May 2009 - 14:12

ΟΚ. Δεν είναι κακό, ο πρωταγωνιστής να έχει μεσσιανικό χαρακτήρα και να προσπαθεί να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο να ακολουθεί τον δρόμο που χάραξε ο 3ος Hokage που τους συγχωρούσε όλους κτλ, ωστόσο όπως ανέφερες και εσύ ο κόσμος των shinobi είναι ένας κόσμος βαρβαρότητας στον οποίο δεν μπορούν να είναι τα πάντα ρόδινα, και από τη στιγμή που ο "κακός" έχει κάνει αυτά που έχει κάνει δεν υπάρχουν περιθώρια για διάλογο. Είναι σαν να θέλει να μας πει ο Κισιμότο, ότι μπορούσε με έναν τέτοιο τρόπο π.χ να αλλάξει ο χαρακτήρας του Χίτλερ. Και εκτός αυτού η ιστορία με τον Naruto να τους δέρνει και έπειτα να τους αλλάζει τον χαρακτήρα έχει χάσει πλέον την πρωτοτυπία της.

Μα δεν είναι μόνο ο Pain ο οποίος έκανε βαρβαρότητες στην συγκεκριμένη περίπτωση. Και το Konoha έκανε λάθη και από την στιγμή που και οι δύο πλευρές η κάθε μία με τον δικό της τρόπο θέλουν ειρήνευση εκ των πραγμάτων και σύμφωνα με την τροπή που πήρε η μεταξύ τους μάχη θα πρέπει να υπάρξει αμοιβαία (όχι συγχώρεση) αλλά ανοχή και κατανόηση. Ακόμη και το παράδειγμά σου με την Γερμανία το δείχνει αυτό που λες. Μετά τον B' Παγκόσμιο Πόλεμο οι νικήτριες χώρες βιάστηκαν να βάλουν την Γερμανία μέσα στο διεθνές σύστημα και όχι να την περιθωριοποιήσουν ή να την κατακτήσουν παρά το γεγονός ότι κατά κύριο λόγο οι επεκτατικές της τάσεις είχαν ξεκινήσει όλο το κακό. Αφενός για το γεγονός ότι και οι Συμμαχικές Δυνάμεις είχαν κάνει βαρβαρότητες (άσχετο που από την πλευρά των νικητων μαθαίνουμε μονο για τα λάθη του χαμένου). Αφετέρου γιατί όσο ασυγχώρητα να είναι τα λάθη τα οποία έγιναν προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοιες καταστάσεις χρειάζεται συνδιαλλαγή και μη διαιώνιση του μίσους από καμία πλευρά. Σου θυμίζει κάτι η παραπάνω τακτική? Ίσως δεν είναι και τόσο μη ρεαλιστικό αυτό το οποίο αναφέρεται στο manga.

Ο τρίτος Hokage δεν τους συγχωρούσε όλους. Η τελευταία του πράξη ήταν να προσπαθήσει να σκοτώσει τον άλλοτε αγαπημένο του μαθητή και σε μεγάλο βαθμό είχε παίξει ενεργό ρόλο στην εξολόθρευση των Uchiha (άσχετο αν έκανε ότι πέρναγε από το χέρι του για να το αποτρέψει). Το θέμα είναι ότι ήταν και παρέμενε Shinobi. Και όσο καλή διάθεση και να είχε όταν το απαιτούσαν οι καταστάσεις προέβαινε και στις ανάλογες τακτικές.

Για το πως η συγκεκριμένη περίπτωση διαφέρει από όλες τις υπόλοιπες το έχω ήδη αναφέρει no need to repeat myself. Και πέρα από τον Gaara και τον Neji σε ποιον άλλο άλλαξε τον χαρακτήρα ο Naruto?

Edited by iristella, 26 May 2009 - 14:17.

#4599 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 26 May 2009 - 14:25

Aν και έχει postαριστει στα naruto funnny pics εδώ παει γάντι :hahaha:

[media]http://img36.imageshack.us/img36/7793/naruto448crackbygabzill.jpg[/media]

MbcN7u5.png

#4600 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 26 May 2009 - 14:32

Και πέρα από τον Gaara και τον Neji σε ποιον άλλο άλλαξε τον χαρακτήρα ο Naruto?

Τσάκω.
Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#4601 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 26 May 2009 - 15:18

Φαντάζομαι πάντως, πως το manga, δεν θα τελειώσει με τον Naruto, τον Nagato, τον Madara, τον Danzou, τον Kisame και τον Kabutorochi παρέα στο ramenάδικο της Konoha. :hahaha:
Ελπίζω πως πλέον οι τελικές συγκρούσεις θα έχουν διαφορετικό φινάλε.

Edited by D.Dragon, 26 May 2009 - 15:27.

#4602 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 26 May 2009 - 16:07

Φαντάζομαι πάντως, πως το manga, δεν θα τελειώσει με τον Naruto, τον Nagato, τον Madara, τον Danzou, τον Kisame και τον Kabutorochi παρέα στο ramenάδικο της Konoha. :hahaha:
Ελπίζω πως πλέον οι τελικές συγκρούσεις θα έχουν διαφορετικό φινάλε.

Ξέχασες Σασουκε...αυτός στο πηγάδι κατου....
Κ βασικά αυτό θα ήταν μια μεγάλη ανατροπή στο Manga αν το καλοσκεφτεις...το θέμα είναι ποιός θα κεράσει ????

I would likePosted Image for a pet...

#4603 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 26 May 2009 - 22:28

SPOILERS VERIFICATION PENDING
Spoiler:

Edited by D.Dragon, 26 May 2009 - 22:36.

#4604 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 26 May 2009 - 22:46

Ο καθένας βλέπει τα πράγματα από την δικιά του οπτική γωνία άμα δεν υπήρχε αυτό δεν 8α υπήρχαν πόλεμοι, διαμάχες, συγκρούσεις, πάθος, πρόοδος κτλ π. Έτσι και εγώ θα αναλύσω την άποψη μου περί θέματος.

Καλό και κακό δεν υπάρχει, ο καθένας μας τηρεί πρότυπα παραδόσεις όπου μεγάλωσε. Ο Kishimoto απλά το επισημαίνει αυτό με τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.
Και στην συγκεκριμένη περίπτωση βλέπουμε έναν άνθρωπο που έζησε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια διαστρεβλώνοντας τον αληθινό σκοπό του, και μετά ένα ισχυρό sock της αναδρομή του παρελθόντος του αλλάζει (ως προς τι αναμένετε). Κάτι που είναι τεκμηριωμένο και αποδεκτό.(το πως είναι τεκμηριωμένο εξηγώ παρακάτω, αποδεκτό ως προς το γενικό σύνολο)

Προσωπικά τώρα μου άρεσε, ο kishimoto έχει ξεφύγει από τα πρότυπα τον περισσότερο manga που διαχωρίζονται όλα με ένα μαύρο και άσπρο. Όσον αναφορά τα power up τα δίνει πολύ πιο αργά από άλλα, που ξυπνάνε ένα βράδυ και είναι παντοδύναμοι. Και αυτό είναι ένα από τα πράγματα είναι που το κάνει ξεχωριστό.

Δεν μου αρέσει να κριτικάρω τις απόψεις τον άλλον αλλά θα αναφερθώ σε κάτι όσον αναφορά τα παρακάτω quote.

Spoiler:

Σύμφωνα με την ψυχολογία υπάρχουν 4 καταστάσεις στις οποίος ο άνθρωπος αλλάζει.

1) Εφηβεία
2) Sock (συνήθως από το θάνατο κάποιο αγαπημένου προσώπου,πόλεμος κλπ)
3) Εμμηνόπαυση (άσχετο)
4) Συνειδητά αφού διαπιστώσεις ότι αυτό το είδος τις προσωπικότητας δεν σου κάνει και (έχεις χτυπήσει αρκετές φορές το κεφάλι σου στο τοίχο) αποφασίζεις έμπρακτα να το αλλάξεις.

O Rin και o D.dragon (και άλλοι προφανώς) θέλουν τόσο πολύ τη προσέγγιση του απόλυτου κακού που μπαίνουν συναισθηματικά και τεκμηριώνουν καταστάσεις με καθαρά την δικιά του άποψη αγνοώντας τους γύρους του. Και στην τελική το manga του kishimotou είναι άμα θέλει να βγάλει φτερά στο ναρουτο σε ένα βράδυ είναι δικαίωμά του, φυσικά και θα το κριτικάρουμε αλλά αν μας αρέσει η όχι δεν θα δώσουμε όμως μια απόλυτη λογική εξήγηση η το αντίθετο αγνοώντας τα στοιχεία που μας έχει δώσει. Πιστεύω να έγινα κατανοητός, δεν είχα σκοπό να θίξω κανένα άμα το έκανα. Αυτά περί θέματος.

Κάτι άλλο τώρα.

Πραγματικα angelbless δεν θα μπορουσα να το θεσω καλυτερα,στο συγκεκριμενο μανγκα οι αξιες ειναι που παιζουν ρολο και μετρανε
Spoiler:

Τωρα το ερωτημα σου ιριστελλα...
Αλλαξε την τσουναντε και τον ναγκατο(με "σκληρα" μεσα,+αυτους που ειπες)και γενικα εχει αλλαξει οσους τον εχουν γνωρισει και εχοντας αφησει πανω του την πιστη τους...:tensai:

Σποιλερ
Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4605 Ankaa

Ankaa

:]

• Members
  • 121 posts

Posted 26 May 2009 - 22:49

SPOILERS VERIFICATION PENDING

Spoiler:

ΟΜΙΤΖΙ !
Spoiler:

Spoiler: