Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 16:54
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 17:01
(Plus δεν ήταν η επιχειρηματολογία του naruto αυτή που άλλαξε το σκεπτικό του Nagato παρά τα ίδια τα λόγια του Nagato κάτι χρόνια πριν. Η μάχη ιδεολογιών Naruto vs Nagato μετατράπηκε σε Νagato πριν Vs Nagato μετά.)
Και αυτο ειναι το ηλιθιο της υποθεσης.Δεν ειναι δυνατον ο πιο πορωμενος και φανατισμενος χαρακτηρας της σειρας να αλλαζει αποψης τοσο ευκολα, απλα επειδη θυμηθηκε τι ελεγε οταν ηταν 13 χρονων.
ps:+ απειρο στα τελευταια posts του Flame alchemist.
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 17:01
@Tenshi ....θεωρείται ...δέν είναι γιατι μόλις πέθανε ο Yahiko , ο Nagato έγινε leader.
@the.flame.alchemist
Μακάρι να συμβεί κάτι τέτειο :/ αν και φαίνεται λιγο απίθανο μιάς και έκανε το seal χαμογελώντας
Βασικά ελίζω να μήν του δώσει το rinengan γιατί παραείναι
Και πάλι εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου flame , θέλω ο Nagato να συνεχίσει με την ξεροκεφαλιά του και να πεθάνει με έναν εντυπωσιακό τρόπο σαν "κακός" της υπόθεσης ή ....να την γλυτώσει αλλα να τον ξαναδούμε στο μέλλον (λέμε τώρα).
Υποθέσεις .... γιαυτό είπα καλύτερα να περιμένουμε το επόμενο chapter:yawn2:
***EDIT***
@Rin Δέν είναι και τόσο απίθανο αμα λογω των πολέμων και της μιζέριας αλλα και του μίσους έχεις ξεχάσει πώς ήσουν παλιά...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ankaa: 23 Μάιος 2009 - 17:08
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 17:17
Και αυτο ειναι το ηλιθιο της υποθεσης.Δεν ειναι δυνατον ο πιο πορωμενος και φανατισμενος χαρακτηρας της σειρας να αλλαζει αποψης τοσο ευκολα, απλα επειδη θυμηθηκε τι ελεγε οταν ηταν 13 χρονων.
ps:+ απειρο στα τελευταια posts του Flame alchemist.
δεν νομιζω πως ο πεην αλαζει αποψεις ετσι απλα..8α η8ελα να 8υμησω οτι το ριννενγκαν ειχε κυριευσει τον πεην..και τον οδηγουσε στον λαθος δρομο..το ειπε στο τσαπτερ με ναρουτο και τις 9 ουρες...οποτε μπορει τα λογια του ναρουτο να τον επηρεασαν και να τον επανεφεραν στον σωστο δρομο..να τον κσυπνησαν απ αυτον τον 'κακο' υπνο που το ειχε βαλει τον ρινενγκαν και δεν τον αφηνε να λειτουργησει σωστα...οποτε δεν φταει ο πεην που εκανε ολα αυτα..με την εννοια οτι ητνα κυριευμενος..δεν ξερω αν με καταλαβαινετε...
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 23:30
Eγω μυριζομαι προπονηση...και μετα power up.πω πω πω μυρίζομαι τρελό powerup:hahaha:
Πιστευω οτι εχει περασει πολυς καιρος απο την προηγουμενη !
dont make me laugh iri-chan
πια είσαι εσύ που θα πεις ότι είναι λανθασμένο αυτό? όπως το θεωρείς εσύ λανθασμένο εγώ μπορεί να το θεωρώ σωστό. η σειρά είναι σε έναν κόσμο ninja στον οποιο γίνετε πόλεμος. το να μην σέβεται την αξια τις ζωής είναι κάτι απόλυτος λογικό. το μη λογικό είναι πως ακόμα έχουμε βρει ελαχιστους χαρακτήρες που να κάνουν έτσι. είμαστε σε πόλεμο και όλοι κοιτάνε τα ωραία λιβάδια και τους φίλους τους? no. κοιτάνε πως να σφάξουν τους αντιπαλους, με sneaky τρόπο ειδικά, after all είναι και ninja, είναι assassins. και με ιστορικό τρόπο να το πάρουμε οι ninjas και η assassins μονο την ζωή τον άλλον δεν σέβονται. οι περίεργοι στην όλη υπόθεση, και οι λανθασμένοι είναι οι άλλοι, όχι ο πέιν. αν θέλουνε να είναι όλοι τους καλά παιδιά ας σταματήσουνε να είναι ninja. ο πέιν φερόταν σα γνήσιος ninja και τώρα τον "σκότωσαν"
O pein ηταν ρεαλιστης και ανθρωπος με παθοι και μισοι τα οποια προερχονται απο μια δυσκολη και σκληρη ζωη...
Ο Ναρουτο τωρα θα γινει ο jesus christ και θα ενωσει πιστους και απιστους...ενταξη δεν το λεμε και το ποιο ρεαλιστικο σεναριο !
Τωρα που το σκεφτομαι ο Ναρουτο παρολο που ειναι απιστευτα δυνατος ninja-assasin δεν εχει σκοτωσει ουτε μυρμηγκι.
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2009 - 00:44
Ξέχασες τι εκανε του Kakuzu? Αλλα και ένα ατομο να σκότωσε αυτο δεν τον κανει assasin...
Ουτε τον Kakuzu δεν σκοτωσε..Ο Κακασι την πηρε την αμαρτια
Και κατι ακομα επειδη πιο πανω αναφερθηκε κατι για εμας που καθε παρασκευη ποσταρουμε στο φορουμ και λεμε ποσο καλο ηταν το τσαπτερ..Αυτο γινετε γιατι το συγκεκριμενο manga μας αρεσει και με τα καλα του και με τα κακα του.Στο anime.gr εχει πολλα thread με anime που προσωπικα δεν μου αρεσουν.Αλλα δεν ποσταρω εκει διοτι απλα δεν μου αρεσουν.
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2009 - 01:51
δεν είπα ποτε πως δεν μου αρέσει αυτό το μάγκα, ακριβώς επειδή μου αρέσει πολύ κριτικάρω τα πράγματα που δεν μου αρέσουν σε αυτό. αυτό που λες είναι αρκετά γελοίο και ζητω συγγνώμη αν σε προσβάλει αυτή η λέξη. εδώ κάνουμε comment το κάθε chapter, όχι το μάγκα overall. το να λες ποσο καλο είναι ένα chapter μονο και μονο επειδή σε overall είναι καλο δεν είναι comment ούτε discussion. μπορεί να παραμείνει το καλύτερο μάγκα ever και ας έχει σκατά σημεία, αυτό δεν πάει να πει όμως πως δεν θα τα σχολιάσουμε. ειδικά τώρα που βγαίνουν αυτό είναι που πρέπει να γίνετεΑυτο γινετε γιατι το συγκεκριμενο manga μας αρεσει και με τα καλα του και με τα κακα του.Στο anime.gr εχει πολλα thread με anime που προσωπικα δεν μου αρεσουν.Αλλα δεν ποσταρω εκει διοτι απλα δεν μου αρεσουν.
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2009 - 02:28
Ο Ναρουτο στην ουσια σε αυτο το τσαπτερ απλα βοηθησε τον Ναγκατο να δει αυτο που πραγματικά ηθελε τοτε. Δεν μπορει να αρνειθει αυτο που ηταν ακομα και αν εχει προσπαθήσει να αλλαξει... Πρεπει να βλεπεις τον χαρακτηρα σαν όλον, και οχι μονοπλευρα... Αλλιως δεν υπαχει χαρακτηρας, παρα μονο η κουλ εμφανιση που ειχε ως Pain...

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2009 - 02:53
Ο Ναρουτο στην ουσια σε αυτο το τσαπτερ απλα βοηθησε τον Ναγκατο να δει αυτο που πραγματικά ηθελε τοτε. Δεν μπορει να αρνειθει αυτο που ηταν ακομα και αν εχει προσπαθήσει να αλλαξει... Πρεπει να βλεπεις τον χαρακτηρα σαν όλον, και οχι μονοπλευρα... Αλλιως δεν υπαχει χαρακτηρας, παρα μονο η κουλ εμφανιση που ειχε ως Pain...
Οπως το βλεπω εγω, απο το θανατο του yahiko και μετα ο nagato ανεπτυξε μια συγκεκριμενη αποψη για τον κοσμο των shinobi.Απο εκει και περα φερθηκε πιο αδιστακτα απο τον καθεναν.Και η οικογενεια του hanzo που εσφαξε ενω ηταν αθωα δεν τον ενοιαξε, ουτε αλλοι τοσοι αθωοι που σκοτωσε τον εκαναν να νοιωσει θλιψη η να θυμηθει το παρελθον του και αυτα τα οποια πιστευε καποτε.Θελω να πω οτι απο τη στιγμη που περνεις ενα δρομο και περασεις ενα συγκεκριμενο σημειο ειναι αδυνατον να γυρισεις πισω.Ο nagato αυτο το σημειο το εχει περασει προπολλου.Απο τη στιγμη που θυσιασε χρονια απο τη ζωη του για να επιβαλει μια δικαιοσυνη που ο ιδιος πιστευει το θεωρω τρελλο να γυρισει στον παλιο του εαυτο τον οποιον ο ιδιος ειχε "πεταξει", απλα μετα απο μια συζητηση με τον naruto, ενω ειχε σκοτωσει χωρις κανεναν ενδοιασμο τον σωτηρα του και δασκαλο του και προσωποποιηση των οσων πιστευε μικρος, και εχοντας αναφερει οτι εχει ξεχασει και τον yahiko (οταν ειχε πει "do u still see yahiko in him?" αναφερομενος στο deva path).
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2009 - 03:09
"Do You Choose The Road To Light, or The Road To Darkness?"
"Neither, I Choose The Middle Road...The Road To Dawn..."
Οποτε νομιζω ηρθε η ωρα του Ναγκατο να διαλεξει και αυτος τον ενδιαμεσο δρομο, χωρις να απαρνειται αυτα που ειχε κανει και να προσπαθησει να κανει αυτο που ηθελε τοτε. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να πω ΧΡ

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2009 - 03:28
Οποτε νομιζω ηρθε η ωρα του Ναγκατο να διαλεξει και αυτος τον ενδιαμεσο δρομο, χωρις να απαρνειται αυτα που ειχε κανει και να προσπαθησει να κανει αυτο που ηθελε τοτε. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να πω ΧΡ
Ρε συ Seraph σωστο αυτο αλλα το κακο που εχει γηνει αυτη την στιγμη ειναι οτι υπαρχουν στρατοπεδα στο Naruto ουτος ωστε να γηνει μαχη/ες οποτε ο Nagato πρεπει οχι μονο πρεπει να διαλεξει δρομο αλλα και στρατοπεδο εκτος εαν θελησει να μηνει ουδετερος αλλα νταξ δεν προκειτε οπως καταλαβενεις....
Το θεμα ειναι οτι μας εχει βαλει σε ενα τριπακει ο Kishi να αναρωτιομαστε εν τελει ποιοι θα παλεψουν και με ποιους???
Δλδ εν τελει το επερχομενο arc των μαχων σε ποια στρατοπεδα-ομαδες θα βρουνε τους εμπλεκομενους χαρακτηρες.....????
Υ.Γ Εγω παντως ενα εχω να πω παιδες και να μου το θυμηθητε ο εν τελει αρχηγος των akatsuki ειναι ο η Aloe....
Ρε για αυτον το κερατα ξερουμε λιγοτερα απο ολους τους υπολυπους ξερουμε οτι ειναι γρηγορος εχει κυριολεκτηκα δευτερη προσοπικοτητα γηνετε αορατος τρωει τους νεκρους Akatsuki και κανει μπανηστιρη την Konan οταν κανει μπανιο

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2009 - 09:37
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2009 - 11:55
δεν είπα ποτε πως δεν μου αρέσει αυτό το μάγκα, ακριβώς επειδή μου αρέσει πολύ κριτικάρω τα πράγματα που δεν μου αρέσουν σε αυτό. αυτό που λες είναι αρκετά γελοίο και ζητω συγγνώμη αν σε προσβάλει αυτή η λέξη. εδώ κάνουμε comment το κάθε chapter, όχι το μάγκα overall. το να λες ποσο καλο είναι ένα chapter μονο και μονο επειδή σε overall είναι καλο δεν είναι comment ούτε discussion. μπορεί να παραμείνει το καλύτερο μάγκα ever και ας έχει σκατά σημεία, αυτό δεν πάει να πει όμως πως δεν θα τα σχολιάσουμε. ειδικά τώρα που βγαίνουν αυτό είναι που πρέπει να γίνετε
Εγω δεν διαφωνω οτι εχει και καλα και ασχημα τσαπτερ και δεν λεω παντα οτι ειναι καλο καθε τσαπτερ.Αλλα αν εδω και περιπου ενα μηνα δεν βλεπω παρα μονο ασχημες κριτικες για το συγκεκριμενο manga βγαζω το συμπερασμα οτι σε καποια ατομα δεν αρεσει.Το να διαφωνουμε με κατι που ειναι fiction ουτως η αλλως και να λεμε συνεχεια το πως πρεπει να ειχε συνεχιστει η ιστορια κατα την γνωμη μας παει να πει οτι δεν μας αρεσει.Και δεν μιλαω συγκεκριμενα για σενα flame αλλα πιο πανω αν διαβασεις λενε οτι ειναι καλυτερο το bleach,οτι το manga εχει χασει εδω και καιρο το ενδιαφερον του και αλλα τετοια.Αν οντως εχει χασει για καποιους το ενδιαφερον του δεν ειναι υποχρεωτικο να το βλεπουν.
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2009 - 12:12
Και δεν μιλαω συγκεκριμενα για σενα flame αλλα πιο πανω αν διαβασεις λενε οτι ειναι καλυτερο το bleach,οτι το manga εχει χασει εδω και καιρο το ενδιαφερον του και αλλα τετοια.Αν οντως εχει χασει για καποιους το ενδιαφερον του δεν ειναι υποχρεωτικο να το βλεπουν.
Απλα hellbois ο καθενας λεει την αποψη του, πολυ απο εμας εξακολουθουμε να διαβαζουμε το manga (το anime δεν το βλεπω) επειδη ημουν απο παλια πορωμενος με το anime εχω αγωνια για την συνεχεια και δεν μου περνει καθολου χρονο καθως διαβαζεται μεσα σε 3 λεπτα.
Ποιοτικα σε σχεση με παλια για μενα η σειρα εχει πεσει κατακορυφα παρολο που εχει καποιες αναλαμπες και με εχει αποπροσανατολησει σαν αναγνωστη, αλλα ως παλιος φαν εχω καθε δικαιωμα να την κρινω.Ουτος ή αλλος κουβεντα θελουμε να γινεται !
Εγω π.χ. ειμαι φαν του one piece αλλα υπαρχουν ατομα που γραφουν στο thread και το σχολιαζουν αρνητικα και με αστεια, με αυτο δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα.
Ολα αυτα ειναι στα πλαισια της ψυχαγωγιας και δεν ειναι αναγκη να τρελενομαστε οταν ο αλλος κανει πλακα βασιζομενος σε καποια στοιχεια.
Υ.Γ.
Παλι καλα που καταργηθηκε το reputation γιατι θα ειχα γεμισει με κοκκινες καρτες