μακαρι, γιατι κι εγω εχω αρχισει να πιστευω οτι το μπλιτς εχει αρχισει να ξεπερναει το ναρουτο.ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ
Δέν είσαι ο μόνος
On topic >.<
Όπως είπε και η °•πίΟu-πίΟu•°™ θα είναι πολύ απλό το να αυτοκτονήσει η ακόμα και να συμμαχήσει με τον Naruto ο Nagato.Είμαι σίγουρος οτι κάτι θα βρεί ο Kishimoto και θα μας εντυπωσιάσει...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 20:57
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 21:14
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 21:14
-Οι μισες σελιδες ειναι προηγουμενο chapter, με το βιβλιο του Jiraiya, μονο που αντι για ξανθος ο πρωταγωνιστης τωρα ειναι μελαχροινος (στυλιστικο το θεμα δηλ)
-Τωρα ο Ναρουτο πιστευει στον Jiraiya και ο Nagato πιστευει στον Naruto και ολοι μαζι στον Θεο! (πολυ σταθερος στις αποψεις του ο Nagato)
-Βαρεθηκα τις ανοητες συζητησεις για ειρηνες κτλ που τρωνε τσαμπα chapter
-Σιγουρα θα μας τρελανει ο kishimoto οπως κανει συνεχεια αλλωστε. Δεν πιστευω να συμαχισουν γιατι θα ναι κοροϊδια (πχ η Hinata αναστηθηκε!!!)
-Ελπιζω να αυτοκτονησει γιατι ειναι μακραν ο πιο αντιπαθητικος χαρακτηρας, ναι ακομα και απτον Kabuto
...Να δω ποτε θα τα δουμε ολα αυτα στο ανιμε, με τα αθλια μακροσκελη φιλερακια (ΕΛΕΟΣ λυπηθυτε μας)
Και περιμενω σε ΟVA το βιβλιο του Jiraiya: The Legend of the Gucci Ninja!!! (Πολυ μοδατο!!)

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 21:51

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 21:57
I mean, OMFG.
Είπαμε μην το π@@@χεσουμε, το γεγονός ότι στα τελευταία 3-4 chapter δεν ήταν καλό το Naruto δεν σημαίνει πως ξεπεράστηκε από το Bleach, μάχη σαν την Naruto vs Pain δεν είχε το Bleach και ούτε πρόκειται.
Αυτο ειναι θεμα γουστου.
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 21:58
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 22:55
Ειμαι και εγω με αυτους που λενε οτι τα τσαπτερ ηταν πολυ ωραια .
Τωρα αν σε καποιους δεν αρεσαν(γιατι ειναι θεμα γουστου)το ξαναλεω να το θετουν πιο κοσμιο τροπο και χωρις χαρακτηρισμους.Τουλαχιστον εμενα δν μ φενεται οτι καλυτερο. Μπορουν να εκφραστουν καλυτερα ( εδω ηρθαμε να συζητουσουμε οχι να βριζουμε την δουλεια του αλλου(να την χαρακτηριζουμε δε πιο κοσμια,αν διαφωνουμε)
Και ριν οταν καποιος λεει κατι που δεν του αρεσε σε ενα σημειο μην το αρπαζουμε απο το λαιμο και του πεταμε οτι ο ναρουτο ειναι χαλια,(δν θελω να διμηουργησω καμια αναστατωση)απλα να πω οτι δεν ειναι ωραιο και αλλωστε και εσυ το ειπες ειναι θεμα γουστου,ας μην πεταμε ασχημα πραγματα(τουλαχιστο εγω ετσι το βλεπω,σορυ.)Αν εχεις διαφορετικη αποψη να την ακουσω. Μπορουμε ολοι να γραφουμε και χωρις καποιες φορες ακραιους χαρακτηρισμους...
Ευχαριστω.
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 23:26
Και ριν οταν καποιος λεει κατι που δεν του αρεσε σε ενα σημειο μην το αρπαζουμε απο το λαιμο και του πεταμε οτι ο ναρουτο ειναι χαλια
πφφφ...... ποιον εβρισα παλι??
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 23:51
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 00:24
Ολα τα λεφτα ητανε οτι μας αναψε τη περιεργεια με αυτη τη τεχνικη του nagato στη τελευταια σελιδα και καθομαστε σε ναμμενα καρβουνα.
Εχει κανεις καμια ιδεα τι ειναι?
εμενα δν παει το μαυλο μ.
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 03:48
Οταν ενα story ξετυληγετε δεν συμμενει οτι πρεπει να περιεχη μαχη για να ειναι καλο....
Αλλωστε ηταν πολυ καλο που μαθαμαι λιγο απο το παρελθον των κυριαρχως εθρων!!!
Το χθεσηνο chapter ηταν ανελπιστο γιατι ο Naruto δεν υπηρχε ουτε στην ραχη του πατερα του οποτε οντως ο ninja στο story ηταν ο Nagato αλλα κατα την γνωμη μου ειχε χαρακτηρηστικα Yahiko και J εφοσον ο χαρακτηρας του Naruto ειναι ιδιος με τον χαρακτηρα του βιβλιου για αυτο και ο Nagato βρικε πολλα κοινα στοιχεια του εαυτου του με τον Naruto....
Προσωπικα και μαχη να μην γηνει με καλυπτει ο Kishi....
Ναι μπορει να γουσταρα μαχη!!
Ναι μπορει να γουσταρα καινουργιες τεχνικες απο face to face compact....
αλλα....
αυτο ηταν κατι που δεν το περιμενα τοσο (ασε που ακομη δεν ξερουμε πως θα εξεληχθει)...
Εαν γηνονταν απλα μια μαχη και νικουσε ο Naruto θα λεγαμε οτι ηταν προβλεψημο και θα γραφαμε παπυρους απεσιοδοξιας!!!
Ενω τωρα εαν του σκαση καμια μεταφωρα rinengan θα μας αφησει λιγο ******* και ετσι θα μηλαμε για power up οπως με τον Sasuke που ακομη και τωρα καλα κρατει....
Τι προταγωνιστει τον βγαλαμε τη για αλλαγμα στο ονομα του anime λεμε....... Θελετε γαματο να παρτε τον......
Ολα ειναι στο μυαλο του kishi αυτο θελω να πω και οτι εγω ειμαι αρκετα ευχαρηστιμενος ετσι φενετε το οποιο βαθος σκεψεις και οσο ποιοτητας μπορει να εχει στο μυαλο του ο kishi για το manga που τον ανεδηξε!!
Αλλα τωρα υληκρινα μου σκανε ματι κατι post απο συνναδελφους anime fan οπως olesos που τα ισοπεδονουν ολα απο τα θεμελια...
Εαν το Naruto εχανε το ενδιαφερον του μετα τον Zabuza τοτε πρωτον γιατι μπενετε στην διαδηκασια να ασχοληθητε μεχρι και τωρα με το Naruto???
Δεν σας αρεσει?? Δητε Op, Bleach τα καινουργια anime την sprint season μην ασχοληστε ο Zabuza εχει περασει ανεπιστρεπτη στην ιστορια και ναι ηταν γαματος αντηπαλος αλλα μεχρι εκει του ρθε ο Kakashi και τελος να ταν κι αλλος....οχι τωρα που πετας anime episode 12 π.χ και ημαστε στο chapter 448 ελεος!!!
Υληκρινα οσοι θελετε να σπαμαρετε απεσιοδοξια και χλεβασμους απλα μην ασχοληστε με το anime/manga καντε κατι ποιο διμιουργικο!!!
Δεν θα σας πει κανενας τπτ δικαιομασας ειναι αλλα ρε παιδες ελεος μην λεμε τα ιδια και τα ιδια ολη την ωρα αντε μια, δυο, τρις αλλα νταξ το χεσαμε το θεμα!!

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 04:46
O nagato να εμπιστευτει τον naruto ειναι μακραν οτι πιο ηλιθιο μπορουσε να σκεφτει ο kishimoto.Δηλαδη ειναι δυνατον καπιος που εχει σφαξει αμετρητο κοσμο, σκοτωσε το δασκαλο του χωρις κανεναν ενδοιασμο, εκοψε χρονια απο τη ζωη του για να επιβαλει τη δικαιοσυνη του, εβγαζες ψυχες απο shinobi σαν να μην ηταν τιποτα και αναφεροταν στον εαυτο του ως θεος να εμπιστευτει εναν "συμμαθητη" του που γνωρισε πριν μιση ωρα?
I mean, OMFG.
Συμφωνω 1000%
Να προσθεσω οτι κατεστρεψε ολη Κονοχα ολοσχερως...
και οτι σε μια μαχη που ο πρωταγωνιστης χρησιμοποιει ολη την μεχρι τωρα γνωστη ικανοτητα του, αλλα και ολη την αγνωστη, δηλαδη ξεπερνα τα ορια του (χαρη στον μουφα θανατο της Χινατα) πρεπει να υπαρξει νικητης...
Εχουν πεθανει Jiraiya, Shizune, σχεδον Kakashi, σχεδον Χινατα, ο γερο-βατραχος και αλλοι πολλοι ανωνυμοι... τι ειναι αυτος ο Pein τελος παντων?
Ας τον σφαξει καποιος να τελειωνουμε

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 08:44
Ας γινει οτι να'ναι,να συμμαχησει οποιος να'ναι με οποιον να'ναι και να εμπιστευτει οποιος να'ναι οποιον να'ναι.
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 11:10