Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#4291 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 14 April 2009 - 16:58

Spoiler:

Posted Image

#4292 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 14 April 2009 - 17:07

Κοίτα, όλα αυτά που είπε η Iristella είναι κάπως δύσκολο να εξηγηθούν αν ζει... πάλι καλά που έχουμε τον Κισιμότο! :

Ορίστε σας το 'λεγα ότι δεν είναι νεκρός ::'D

:hahaha:

Spoiler:

#4293 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 14 April 2009 - 17:14

καλα ολα αυτα με τον Kakashi αλλα ξεχναμε κατι! Τα Spoiler tags!!!
Spoiler:

Edited by Robin-Chwan, 14 April 2009 - 17:16.
enter spoiler tag (το λεω και μετα το ξεχναω...οταν ο ανθρωπος ειναι βλακας!!)

#4294 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 April 2009 - 17:28

Well όσο μιλάνε γενικά για παρελθοντικά γεγονότα it s ok. Το πρόβλημα ξεκινά όταν αναφέρεται και το soon to be scanlated chapter. Προσπαθείστε να τα διαχωρίζετε παιδιά. Είτε πρόκειται για να επιβεβαιώσετε είτε για να διαψεύσετε κάτι με βάση το τελευταίο chapter use the spoiler button.

#4295 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 14 April 2009 - 17:31

μπα..μην ελπιζεισ αδικα..σιγα μην το βγαλουν πιο νωρις..εχεισ ξαναγινει αυτο..να βγαλουν πιο νωρις το σποιλερ..αλλα το μανγκα καλα κρατει..

Posted Image

#4296 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 14 April 2009 - 17:47

Spoiler:

+1 έχει ψωμί μπροστά του σαν χαρακτήρας, δν νομίζω να τελείωσε.

#4297 tendoupain

tendoupain

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 15 April 2009 - 11:29

Spoiler:

Edited by tendoupain, 15 April 2009 - 14:52.

#4298 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 15 April 2009 - 17:19

Λοιπόν,επιτέλους είναι ώρα να γίνω κι εγώ μέλος αυτού του thread, καθώς διάβασα όλα τα chapters από εκεί που έχει φτάσει το anime και μετά :).
Απ'ότι βλέπω το manga 10 φορές καλύτερο απο το anime.το anime το έχουν ξεχιλώσει αρκετά με τα fillers κτλ :P.
Α...επίσης επειδή το διάβασα λίγο γρήγορα έχω κάποιες απορίες.
1)Τέλικα πίσω από τους akatsuki κρύβεται o Uchiha Madara κι όχι ο Pain.
2)Ποια είναι η θεωρία Madara-Obito που αναφέρετε και ποιός είναι ο Obito?

Α...ακόμα ελπίζω όταν τελειώσει οριστικά η μάχη στην konoha και ηρεμήσουν τα πράγματα ο Naruto να θυμάται την εξομολόγηση της hinata κι όχι να το ξεχάσει για κάποιο lame λόγο (το έχουμε δει τόσες και τόσες φορές σε anime αυτό -_-)
Αυτά.....χάρηκα πουμπήκα κι εγώ στην παρέα σας.Επειδή ειμαι n00b από Naruto γενικά μπορεί να κάνω καμια φορά κουλές ερωτήσες....
Posted Image

#4299 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 15 April 2009 - 17:35

Λοιπόν,επιτέλους είναι ώρα να γίνω κι εγώ μέλος αυτού του thread, καθώς διάβασα όλα τα chapters από εκεί που έχει φτάσει το anime και μετά :).
Απ'ότι βλέπω το manga 10 φορές καλύτερο απο το anime.το anime το έχουν ξεχιλώσει αρκετά με τα fillers κτλ :P.
Α...επίσης επειδή το διάβασα λίγο γρήγορα έχω κάποιες απορίες.
1)Τέλικα πίσω από τους akatsuki κρύβεται o Uchiha Madara κι όχι ο Pain.

Α...ακόμα ελπίζω όταν τελειώσει οριστικά η μάχη στην konoha και ηρεμήσουν τα πράγματα ο Naruto να θυμάται την εξομολόγηση της hinata κι όχι να το ξεχάσει για κάποιο lame λόγο (το έχουμε δει τόσες και τόσες φορές σε anime αυτό -_-)
Αυτά.....χάρηκα πουμπήκα κι εγώ στην παρέα σας.Επειδή ειμαι n00b από Naruto γενικά μπορεί να κάνω καμια φορά κουλές ερωτήσες....

καλοσιρθες στο thread :D αν σου αρέσει το spam και το flame ήρθες στο σωστό σημείο!
Spoiler:
λοιπόν ας απαντήσω στις ερώτησης σου!
ο πέιν (ο καλύτερος μου χαρακτήρας) ναι, από εκεί που ήταν ο main enemy έγινε ένας κομπάρσος, ο madara φαίνεται να τα κανονίζει όλα και να τα κουμαντάρει!
η θεωρία madara- oobito είναι μια fail θεωρία που υπήρχε πριν κάτι μήνες, πριν μάθουμε πως ο τόμπι είναι ο oobito και όχι ο μαντάρα, υπήρχαν διαφορα που μας βοηθούσαν να το πιστέψουμε, μετά όμως μάθαμε πως είναι ο madara και έληξε το θέμα!
Spoiler:

again welcome my friend :D nice to meet ya

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#4300 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 15 April 2009 - 18:16

μετά όμως μάθαμε πως είναι ο madara και έληξε το θέμα!

Όταν λες μάθαμε ότι είναι ο Madara, εννοείς μέσα από το manga; Γιατί τότε δεν λέει και πολλά αυτό..

#4301 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 15 April 2009 - 18:27

Καταρχην καλως ορισες στο thread φιλε ichigo! Για να μαθεις ποιος ειναι ο Obito πρεπει να διαβασεις το Kakashi Gaiden, (chapter 239-244) οποτε μαλλον δεν εχεις τελειωσει ακομα το διαβασμα:deadga6: (οχι οτι αυτο ειναι απαρετητως κακο!). Αλλα don't worry ειναι μονο 5 chapters!!

Και παλι καλως ορισες!:orly:

#4302 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 15 April 2009 - 18:28

Όταν λες μάθαμε ότι είναι ο Madara, εννοείς μέσα από το manga; Γιατί τότε δεν λέει και πολλά αυτό..

συγγνώμη πως θες να το μάθουμε? από την κολόγρια που μένει απέναντι από τον kishimoto? το naruto είναι ένα manga και μέσο του manga θα το μάθουμε :S η κάνω λάθος?

#4303 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 15 April 2009 - 18:36

Δεν είναι fail θεωρία, τα πράγματα είναι απλά, ο Μαντάρα έχει πάρει το σώμα του Ομπίτο, δείτε το μισό προσωπό του, στην φάση που διηγείται την ιστορία των ninja στον sasuke, στο manga.

#4304 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 15 April 2009 - 18:37

συγγνώμη πως θες να το μάθουμε? από την κολόγρια που μένει απέναντι από τον kishimoto? το naruto είναι ένα manga και μέσο του manga θα το μάθουμε :S η κάνω λάθος?

Από καμιά συνέντευξη του Κισιμότο ή κάτι τέτοιο, διαφορετικά τα πράγματα είναι ακόμη ρευστά. :erk:

edit: προσωπικά η θεωρία με την μετενσάρκωση μου φαίνεται κάπως κακόγουστη και δεν το κόβω, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι..

#4305 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 15 April 2009 - 18:49

Posted Imagehttp://www.onemanga.com/Naruto/396/17/
εκτος από το ότι το λέει καθαρά, υπενθυμίζω πως ο μαντάρα ήταν με μια παρόμοια μάσκα με ένα μάτι ΠΟΛΎ πριν γεννηθεί ο oobito, αν θυμάσαι καλά τον δείχνει εκεί που λέει την ιστορία του.
δεν βγάζει ιδιαίτερο νόημα το να έχει πάρει το σώμα ενός αδύναμου uchiha, επιπλέον :S το δείχνει σε αυτή την σελίδα, είναι κολόγερος, ο oobito θα είχε την ηλικία του kakashi