Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#4111 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 29 March 2009 - 21:39

Ρε χλεμποις δν εχουν ολοι κεκει γκενκαι......

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4112 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 29 March 2009 - 21:55

Ρε χλεμποις δν εχουν ολοι κεκει γκενκαι......

Εγω πιστευω πως η τεχνικη του Yondi σαν τηλεμεταφορα ειναι στο bloodline limit του..Δεν την εχει κανενας αλλος.Μονο ο Μανταρα εχει κατι παρομοιο(αν ειναι:bike::bike:)

#4113 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 29 March 2009 - 23:00

Εγω πιστευω πως η τεχνικη του Yondi σαν τηλεμεταφορα ειναι στο bloodline limit του..Δεν την εχει κανενας αλλος.Μονο ο Μανταρα εχει κατι παρομοιο(αν ειναι:bike::bike:)

Άλλο τεχνική και άλλο bloodline limit, και νομίζω πως ο Kakashi αναφέρει σε ένα σημείο πως πρόκειται για τεχνική, που μάλιστα ο Madara φαίνεται να την έχει σε καλύτερο επίπεδο.

#4114 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 29 March 2009 - 23:08

Άλλο τεχνική και άλλο bloodline limit, και νομίζω πως ο Kakashi αναφέρει σε ένα σημείο πως πρόκειται για τεχνική, που μάλιστα ο Madara φαίνεται να την έχει σε καλύτερο επίπεδο.

Ειναι τεχνικη αλλα δεν μπορει να την κανει ο οποιοσδηποτε.Θα την ειχε αντιγραψει ο Κακασι αν ηταν τοσο απλο.Με το bloodline limit δεν εννοω μονο μια συγκεκριμενη ιδιοτητα μιας clan,αλλα και τα γονιδια που βοηθανε στην αναπτυξη συγκεκριμενων τεχνικων.

#4115 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 30 March 2009 - 07:35

δε εχει σχεση με την τεχνικη του madara.Ο ενας summonarete, ενω ο αλλος μπαινοβγενει σε αλλες διαστασεις.

qzMHWHd.png

#4116 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 30 March 2009 - 10:02

Φυσιολογικα δεν πρεπει να εχει πεθανει κανενας απο τους δευτερευοντες χαρακτηρες...Ο Κισι σκοτωνει μονο πρωταγωνιστες:deadga6::deadga6::deadga6:.

Ο Asuma θεωρούταν πρωταγωνιστής ;
Εγώ τουλάχιστον δεν τον θεώρησα πρωταγωνιστή :P
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#4117 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 30 March 2009 - 10:18

Σκοτώσε τον Jiraya όμως!! Γιατί τον Jiraya?? :Crying2:
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#4118 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 30 March 2009 - 14:07

Καλα ηρεμησε ντουπλ....κοιτα βασικα το κεκει γκενκαι θεμα δεν ειναι τσο αλπο ...1ον μια κινηση δν την λες ετσι γτ για να ειναι κεκκει θα ειναι κατι πολυ μεαλυτερο...και για τους προγονους του ναρουτο δεν εχει γινει καμια νιξη και ο μανταρα δεν εχει καμια σχεση με τον γιοννταιμε...βασικα ειναι τελειως απιθανο(βεβαια δεν γνωριζουμε τπτ για την κουσινα ...την μαμα του ναρουτο ποιος ξερει....ή που πεθανε στην γεννα του ναρουτο(ετσι λενε(...αλλα και παλι δν ξερουμε πολλα....:uhh:)

Edited by Night_Wizard_Seal, 30 March 2009 - 15:57.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#4119 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 30 March 2009 - 15:41

Που ακριβως λεει οτι η kushina ειναι νεκρη? Εγω παντως οσο κι αν εψαξα δεν ειδα πουθενα να λεει για την γενα και ολα αυτα!:emptyonexg1:

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#4120 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 30 March 2009 - 15:46

οντως δεν λεει.νομιζω πως το flashback για την οικογενεια του ναρουτο ηταν ξεκαθαρο.μην λετε ασυναρτησιες

#4121 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 30 March 2009 - 15:57

Μα και εγω πιστευω οτι ειναι ζωντανη ,απλα σε μια βλακεια στο ιντερνετ ελεγε οτι η κουσινα ειχεπεθανει απο την γεννα(τωρα την μαλ*@#$@ ειναι αυτο δν ξερω......λαθος δικο μου εκανα εντιτ το ποστ μου...)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#4122 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 30 March 2009 - 16:01

Ο Asuma θεωρούταν πρωταγωνιστής ;
Εγώ τουλάχιστον δεν τον θεώρησα πρωταγωνιστή :P

Βασικα εκεινη την περιοδο τον εδειχνε τοσο πολυ που για τα συγκεκριμενα επεισοδεια θεωρουνταν κατι σαν πρωταγωνιστης.

Edited by Robin-Chwan, 30 March 2009 - 16:09.
double post

Posted Image

#4123 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 30 March 2009 - 16:26

Ο Asuma όχι, αλλά ο θάνατός του εξυπηρετούσε στο να ωριμάσει ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς.
Posted Image

#4124 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 30 March 2009 - 16:29

Βασικα ολοι οι σενσει θεωρουνται κυρια προσωπα ...δεν λες οτι δεν τους εχουμε δει και καθολου αλλα ειναι κυριοι χαρακτηρες...που ειναι αμεσως μετα απο τους πρωαγωνιστες....
Και πτομαχοκ δεν το θα το ελεγα τοσο αγαρμπα...δεν ειναι μονο αυτο ...δεν ηταν δα και ενα σκουπιδι...επαιξε σημαντικο ρολο οχι μονο για τον σικα αλλα αφησε πισω του και ενα παιδακι..(που πανω σε αυτο βασιστηκε ολοκρηρη θεωρια ....τα θυμηθηκα παλι:nanana:)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#4125 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 30 March 2009 - 16:54

Καλα ο Asuma αλλα η Shizune δεν θεωρουνταν και πολυ πρωταγωνιστρια. Το μονο που εκανε ηταν η αντιδραση ''Ahiiiii'':oo:

Posted Image