Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 27 March 2009 - 16:32
Posted 27 March 2009 - 16:43
Posted 27 March 2009 - 17:03
Posted 27 March 2009 - 17:30
Τώρα που σταμάτησε το Berserk, η κίνηση στο Ναρούτο μάνγκα θα αυξηθεί σημαντικά. Κάπου πρέπει να πάνε όλοι αυτοί που το διαβάζανε.
πραγματικα... για να τραβηξεις σχολια τα πετας τα τουβλα αυτα?
μιλας για εναν τιτλο που πλεον βγαζει 3 κεφαλαια το χρονο και αν... με ενα εβδομαδιαιο...
εκτος του οτι το Onemanga δεν εχει το Berserk...
Posted 27 March 2009 - 20:19
Συγχαρητήρια btw και σε όσα παιδιά είχαν προβλέψει ότι θα χρησιμοποιούσε το sage mode o Νaruto για να εντοπίσει τον Nagato. ΌΣο για το επόμενο κεφάλαιο δεν ξέρω αλλά κάτι το ότι μας δείχνει το rasenshuriken ένα δεύτερο πριν χτυπήσει το God Realm κάτι ο περίεργος τίτλος μου δημιούργησαν πολλές απορίες. Σύντομα μου φαίνεται θα βλέπουμε flashback με τον Nagato τον Yahiko Και την Conan για να μάθουμε τελικά τι έγινε και έφτασαν εκεί που έφτασαν.
Posted 27 March 2009 - 20:35
Posted 27 March 2009 - 20:47
Δεν νομιζω ο danzo εχει να εμφανιστει εδω και καιρο ,δν ξερω αλλα κατι δν μου κολλαει ετσι..
τελεφταια φορα που εμφανιστηκε ηταν στο Chapter 421 Page 17 "Call Naruto Back" οταν σκοτωσε τον βατραχο που θα ειδοποιουσε τον Naruto να ερθει πίσω. Δεν ειναι κ πολυς καιρος...
Ιδη ξερουμε λειτουργει αυτονομα συμφωνα με τις προσδοκιες του κ οτι εχει υπο τις διαταγες του δυνατους κ ιδικα εκπαιδευμενους ninja οπως ο Sai. τεσπα εκεινο που φοβαμαι ειναι οτι θα εκμεταλλευτει το χαος κ θα κανει την δικη του επανασταση εναντιον της Tsunade.
Posted 27 March 2009 - 21:49
Posted 27 March 2009 - 22:02
τωρα η κοναν οταν ο ναρουτο πηγενει προς το μερος τους 8α φυγει μιπως και σωσει τον ναγκατο και τον εαυτο της η 8α κατσει να παλεψει? και ο ναρουτο δν 8α εχει πολες αντοχες λογικα (8α ειναι ειδη και εκτος σατζε μοντ επειδη χρισιμοπιοισε 2 ρασενκατι)
και γω αυτο 8ελω μειτ, τον ειχαμε δει τελευτεα φορα στο 424 τσαπτερ που ελεγε τις μλκιουλες του οι οποιοες ηταν αντι8ετες με τις ταχτικες του υπο8ετω αφου δν τον νοιαζει αν 8α πε8ανει καποιος η ποσο σκλιρες αποφασεις περνοντε αρκει να προστατευετε το χωριο ενω τωρα ελεγε οτι η καταστροφη του χωριου ειναι απαρετιτη 8υσια για να γινει χοκαγκε και η καταστροφη του χρεωνετε στην τσουναντε (8υμι8ικα τιν περιεργη 8εωρια μιπως και σινεργαζετε με μανταρα επειδη οι τεχνικες για την εκπαιδευσει τον ρουτ ηταν ιδιες με τις τεχνικες που μα8εναν στο χωριο που ηταν καγκε ο μανταρα)Μην ξεχνατε κ την αλεπου με το ονομα Danzo...
που θελει να γινει και Hokage. Ελπιζω την επομενη φορα που θα τον δειξει να ειναι νεκρος.
Και θα χαρω ακμ πιο πολυ αν αυτος που θα τον νικησει να ειναι ο Sai...
αλο κουλο και αυτο, αν ελεγε οτι ο νετζι μπωρεσε να δει το πωσο τραβματισμενη ειναι 8α ηταν ποιο πιστευτο. και ο μπρους λι Οο βρηκα ενα βατραχακι χοχοχο 8εοχαζος.Καλο τσαπτερ με πολυ λιγες στγμες μαχη ομως
:frozen:.Ετσι πως εσκυψε η Τεν Τεν πανω απο την Χινατα νομιζα πως και αυτη εχει γινει medical ninja:oo:
:oo:.
Spoiler:
το πως επανηλ8ε ειχε δωσει καποιος μια ωραια εξηγιση σε προηγουμενες σελιδες που βαριομουν να το ψαξωΑκόμη δεν μου κατάλαβα το πως ο Naruto επανήλθε τόσο γρήγορα σε μη τραυματισμένη μορφή αλλά τουλάχιστον μας αιτιολογήθηκε το πως μπήκε αυτόματα σε Sage mode.
Σύντομα μου φαίνεται θα βλέπουμε flashback με τον Nagato τον Yahiko Και την Conan για να μάθουμε τελικά τι έγινε και έφτασαν εκεί που έφτασαν.
οσο αφορα τις αναδρομες σε γιαχικο και ναγκατο και πως πειρε το ρινενγκαν η αλες τετιες αποριες που εχουμε ελπιζω να μην το παρατραβηξει και να ειναι λιτος ωπος με τιν συζιτιση του 4ο με τον ναρουτο (που ακομα νομιζω πως δν ηταν η τελευτεα φορα που τον βλεπουμε απλα δν μπωρει να ξανα φτοιαξει το σεαλ.... το αλλο μισο τσακρα της αλεπους σε ποιον η που το εκανε σεαλ?!!)
σορρι αν σας κουρασα για το μεγαλο ποστ, ειχα μερες να γραψω και επειδη σας ελειψαν τα ποστ μ ειπα να επανορ8οσω
Posted 27 March 2009 - 23:08
Posted 27 March 2009 - 23:46
(Μπορώ να προσθέσω και Pein-υποψήφιος πελάτης
Γενικά μου άρεσε. Την Hinata την περίμενα ζωντανή οπότε δεν μου έκανε εντύπωσή. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι το πόσο κομπάρσικη ήταν η team Guy. Δεν μπορώ να φανταστώ ακόμα γιατί τους επέστρεψε ο Kishimoto...
Τέσπα, αντε να τελειώνουμε με την μάχη και να μπούμε πάλι συζήτηση mode...
Posted 28 March 2009 - 00:41
Αυτο ελλειπε να νικησει και καποιον... κριμα και εγω ηθελα λιγο βρωμοξυλο...