Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#3661 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 posts

Posted 07 March 2009 - 11:03

[quote name='iristella']geo00 καλώς ήρθες στο forum και καλή διαμονή.
btw rin is a boy.[/quote]
thnx iristella καλως σας βρηκα ολους
[quote name='iristella']Παρακαλώ πολύ πρόσεχε λίγο περισσότερο τις εκφράσεις σου όταν σχολιάζεις την άποψη των άλλων μελών. Ο γραπτός λόγος και το μη άμεσο της επικοινωνίας είναι εύκολα παρεξηγήσιμα και μπορεί να οδηγήσουν σε τεταμμένες καταστάσεις ή να θεωρηθεί ότι προκαλούν flame σε ένα thread...
[/quote]
ισος ειμουν λιγο υπερβολικος sorry αλλα δεν ειπα τπτ με κακια :)
[quote name='iristella']btw rin is a boy.[/quote]
rin δεν παρεξηγισες ε; :)

[quote name='sgouver']Αυτο που με ενοχλει οπως αναφερθηκε και ποιο πανω ειναι η ελλειψη της στρατηγηκης και των combos που ηταν τοσο απιστευτα οταν πρωτοαρχισε η σειρα :nanana:.[/quote]
συνφονω εδω ειδικα με τιν τελιως ηλι8ια επι8εση που εκανε η χινατα στον πειν ενω ηξερε για τιν ικανοτιτα του πειν αφου τοση ωρα τον παρακολου8ουσε, περιμενα να κανει κατι ποιο εξυπνο, 8υμαμαι σε ενα επεισοδιο στο ανιμε που ειχε νικισει εναν που ελενχε κατι με βαριτιτα δν θυμαμαι καλα, εναν τυπο που ο ναρουτο ειχε χασει απο αυτον και τον νικισε πολι εξυπνα.

[quote name='sgouver']Παντως οτι ολες οι προπονησεις του εχουν κανει μισα πραγματα ειναι και αυτο γεγονος.
Σωστη αναπτυξη σα χαρακτηρας ειχε ο Sasuke οσο αναφορα την δυναμη του.

quote]
αν και 8α μπωρουσε να ειχε μα8ει πολι περισοτερα ειναι σχετικα χαζουλης ο ναρουτο αλα δν 8α μπωρουσαμε να τα 8ελουμε ολα, αλα και παλι ιδι εχει κανει πολλα. στην εκπαιδευση του με τα βατραχια ειχε περασει τον J σχετικα με το ρασενγκαν περασε τον πατερα του και αλους, αν και χριαζετε κλονους για να το καταφερει.
και οσο αφορα τιν μαχη του με τον πειν δν τα πηγε ασχημα ειδη σκωτοσε τοσα σωματα του πειν πριν να βγει η αλεπου, ο j λογικα ειναι καλυτερος και πε8ανε πολι χαζα ωμος καταφερε να σκοτωσει 3 σωαματα του πειν ενω ο ναρουτο 5 και μαλον τωρα 6.
και αν ειχαν ολοι ενα taled beast μεσα τους ολοι 8α το χρησιμοποιουσαν,
εμενα μου αρεσε ο κιλλερ μπι που το χρησιμοποιοουσε οταν η8ελε, σαν summon του.

#3662 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 07 March 2009 - 11:12

αν και νισταγμενος (αμαν με τα ελληνικα τωρα μου φενοναι μπελας γκρρρ) μετα απο τα τελευτεα post ειπα να γραψω και εγω λιγακι τιν γνομη μου lol
αρχικα ειδα αυτα που εγραφε ο sgouver και κα8ως διαβαζα εβρισκα τις απαντισεισ στισ βλακιουλες που ελεγε (που τωρα βαριεμαι να γραψω) μετα που του απαντισανε τοσα ατομα λεω οκ αστον μιν του τιν πεσουμε ολοι μαζι
αλλα ηρ8ε για βοη8εια η ριν 0ε0.

as our fav mod said, IZ A BOI

χαχαχα εχετε πλακα.

Κολακα

σχετικα με το αν πρεπει να κερδιζει μαχες με τιν βοη8εια της αλεπους, so what?? οταν ειδα το 1ο επισοδειο στο ανιμε σινεχισα να το βλεπω επιδη με γοητευσε η αλεπου και η εσ8ιση του κακου :) ο σασκε που ειναι jenius πωσες φορες εχει νικισει με τιν βοη8εια του cursed seal που δεν γενι8ικε με αυτο η την βοη8εια απο τον αποροφιμενο orohimaru;
τεσπα ωπος και να εχει δεν αποφασιζουμε εμεις για το σεναριο ωποτε το βλεπουμε ωπος το φτιαχνουν,
ενα σιμαντικο που πρεπει ωμος να αναροτι8ιτε ειναι εφοσον δεν σας καλυπτει και δν σας ευχαριστει γιατι σινεχιζετε και το βλεπετε; και μαλιστα σιζιτατε και γιαυτο?

Σε ολα τα παραπανω συμφωνω, και τελος παντων η προπονηση που εκανε ο Ναρουτο και που παραπονιεστε οτι κρατησε ποσα κεφαλαια και στο τελος παλι κατεφυγε στην αλεπου, εμενα καθε αλλο παρα αχρηστη μου φανηκε. Να μην ξεχναμε πως για ενα 17χρονο αγορι, μια χαρα τα πηγε και πριν βγαλει την αλεπου, με ενα αντιπαλο που εβγαλε ποσους Jounin εκτος.

Και σκεφτειτε το κι αλλιως. Τι θα ηταν ο Πειν χωρις το Ρινενγκαν?

Απαντηση: Ενας ΑΠΛΑ πολυ καλος νιντζα. Ο,τι θα ηταν ο Ιτατσι χωρις Σαρινγκαν. Ο,τι θα ηταν ο Σασκε χωρις το σαρινγκαν/seal/half orochimaru. O,τι θα ηταν ο Κακασι χωρις Σαρινγκαν. Λιγοι ειναι οι χαρακτηρες στο Ναρουτο που δεν εχουν ενα κατιτις να τους κανει πιο δυνατους, οπως πχ η Τεν-τεν και ο Λη. Ο ναρουτο σαν νιντζα εκανε οτι μπορουσε, κι εκανε πολλα αλλα στο τελος οπως ηταν φυσιολογικο δεν τα καταφερε.

lol μωρε το πως νικαει δν εχει σιμασια η νικη ειναι νικη ο j αλα και ο ιτατσι ειχαν σωστα πει οτι ο καλως νιτζα εχει να κανει οχι μονο απο τιν διναμη και τις τεχνικες που ξερει αλλα και απο τις αποφασεις που πρεπει να περνει (ειτε ειναι στιν ζωη του βεβαια ειτε σε μαχη)

Του βγαινουν λιγο τα ματια να διαβασει κανεις τι λες, αλλα λες σωστα πραγματα. Αν θες, υπαρχει ενας προσθετος ορθογραφικος ελεγχος σαν add-on αν χρησιμοποιεις mozilla.

σοζ αν με ποιανει η παρλα και μακριγορω :P

παρε βαθια ανασα και συνεχισε

δν νικαει τις μαχες ωπος τον yu gi; χαχα φοβερο επιχιριμα, πωσο χρονων ειπαμε εισαι;;;
να μαντεψω αγαπημενος ηρωας ο σουπερμαν ο ανθρωπος ατσαλι; εμενα παλι ο σπαιντερμαν και ας τις τρωει...

ριν και sgouver φιλικα παντα ε; :P

Mα δε φανηκε αλλωστε;

αντε καληνυχτα σε ολους πολι εκατσα
:D

Eισαι πολυ μεγαλη καρδια ρε, ευχαριστουμε!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#3663 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 07 March 2009 - 12:55

Α, το γυρίσαμε στο αν αξίζουν οι χαρακτήρες και οι δυνάμεις στο Ναρούτο; Ε, ας πω κι εγώ την εξυπνάδα μου.
Όταν έγραψα ρίβιου για το αρχικό Ναρούτο, το έδωσα μέσο όρο 4.8/10 γιατί πολύ απλά έχει αρκετές αφέλειες και τελειώνει ... χωρίς τέλος. Αν το δούμε από ρεαλιστική σκοπιά, το παιχνίδι έχει χαθεί.
Αν τώρα δούμε αν αξίζουν ή όχι οι χαρακτήρες στο Ναρούτο, ας απλά δούμε σε τι απλές κατηγορίες χωρίζονται οι χαρακτήρες στις σειρές. από άποψη χαρακτήρα.

Spoiler:

Με βάση τα παραπάνω, και ξεκινώντας από τους πιο ψεύτικους και ρηχούς και τελειώνοντας στους πιο αληθοφανείς και ενδιαφέροντες, που πιστεύετε ότι πέφτει ο Ναρούτο και η τσακαλοπαρέα του. Να σας βοηθήσω, ούτε Χαρτοσανίδες είναι, ούτε κάθαρση έχουνε (αφού δε τελείωσε η σειρά).

#3664 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 07 March 2009 - 13:00

Και επειδή ακριβώς δε τελείωσε η ιστορία, δε γίνεται να τους χαρακτηρίσουμε. Μόνο όταν βλέπουμε τους χαρακτήρες στο σύνολό τους, μπορούμε να πούμε τί ήταν και τί έγιναν.

Posted Image

#3665 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 07 March 2009 - 13:12

Οπότε, να μη κρίνει κανείς κανέναν χαρακτήρα από τώρα και μέχρι να τελειώσει η σειρά;

#3666 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 07 March 2009 - 13:17

Άλλο η κρίση μιας π.χ. πράξης ή μάχης και άλλο ένας ολόκληρος χαρακτηρισμός και τοποθέτηση. Αν και είναι shounen, οπότε πολλά στοιχεία είναι αναμενόμενα, ποτέ δε ξέρεις.

Posted Image

#3667 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 07 March 2009 - 13:35

Ναι, εντάξει, μέχρι σε αυτό το σημείο της σειράς αναφερόμουνα κι εγώ να βγει ένα πόρισμα. Όσα μας έχει δείξει και όχι τα μελλούμενα. Δεν είμαστε μάντηδες.

#3668 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 07 March 2009 - 14:48

Ναι, εντάξει, μέχρι σε αυτό το σημείο της σειράς αναφερόμουνα κι εγώ να βγει ένα πόρισμα. Όσα μας έχει δείξει και όχι τα μελλούμενα. Δεν είμαστε μάντηδες.

Καλα εννοειτε την κριτικη την εκανα βασιζομενος σε οσα εχουμε δει, αν στη συνεχεια δουμε ο naruto να φτιαχνει τοτε θα ειμαι ο πρωτος που θα χαρει.

Πολυ καλη αναπτυξη ειχε ο shikamaru :nod:μετα απο ολα αυτα που περασε και το ιδιο ο sasuke αλλα οχι τοσο στην προσωπικοτητα αφου παντα ηταν badass και λιγο gay:stubborn:.

Oλοι οι αλλοι δεν εχουν φανει (lee,neji...)και οσοι ειχαν ενδιαφερoν σαν προσωπικοτητες (itachi ,jiraya, orochimaru, kakashi) βλεπουν τα ραδικια αναποδα.

#3669 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 07 March 2009 - 15:03

Ποιό seal key εννοείτε, μου θυμίζετε; Το μύνημα που έγραψε πάνω στο βάτραχο λέτε;

Λεμε για το κλειδι που ειχε αφησει ο τζιρα στον ναρουτο για το γιν και γιανγκ τσακρα της αλεπους (νομιζω τα τσαπτερ ειναι πριν παλεψει τον πειν)
Επισης να το πω ευγενικα το εχει ξεχεσει το θεμα ο κισι (με την απολυτη ευγενεια) για τους υπολιπους παικτες τους εχει αδικισει παρα πολυ!!!(lee neji , η hinata κατι κανει αλλα θελουμε και αλλο ,temari )αντε να δουμε λιγο συνολικη δραση!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3670 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 posts

Posted 07 March 2009 - 17:15

o ποιο under-rated char σε ολο το ανιμε/μανγκα ειναι χαλαρα ο Neji. Ειναι μελος της branch family των hyuga και ενω εχει καταφερει ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ πολλα τον εχουν μεταξυ φθορας και αφθαρσιας...
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Posted Image
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#3671 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 07 March 2009 - 20:29

Ο Tobi είναι ο Uchiha Madara στο σώμα του Obito, η όχι ?

#3672 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 07 March 2009 - 20:49

Ο Tobi είναι ο Uchiha Madara στο σώμα του Obito, η όχι ?

nope(νομιζω)πρεπει να διαβασει στο manga το παρελθον του κακασι και θα καταλαβεις

#3673 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 07 March 2009 - 20:55

Εχω διαβάσει το Kakashi Gaiden και το πρόσωπο του Obito μοιάζει με αυτό πίσω από την μάσκα του Tobi/Madara , λέω μήπως το ξέθαψε από τα βράχια...
Άλλωστε αν λες το όνομα του Tobi συνέχεια ακούγεται Obito.

Edited by D.Dragon, 07 March 2009 - 21:00.

#3674 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 07 March 2009 - 21:06

Εχω διαβάσει το Kakashi Gaiden και το πρόσωπο του Obito μοιάζει με αυτό πίσω από την μάσκα του Tobi/Madara , λέω μήπως το ξέθαψε από τα βράχια...

maybe......θα μαθουμε συντομα γιατι θα γινει και σε ανιμε

Spoiler:

Spoiler:

οι photos δεν ξερω εαν ειναι αληθεινες αλλα οτι θα γινει σε anime αυτο ειναι αληθεια

Edited by ssj2sanji, 07 March 2009 - 21:44.

#3675 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 07 March 2009 - 22:11

Λοιπον εγω εχω να πω οτι αυτο το θεμα περι μανταρα για το ποιος ειναι ειναι λιγο παραξενο(ο μανταρα εχει ζησει πολυ πιο πριν απο τον ομπιτο (αλλα να σκεφτειτε οτι εδω ειναι το μυστηριο αλλα ποιος ξερει πως θα μας το φερει ο κισι )

Τωρα το αλλο θεμα που θιχτηκε σε προηγουμενη σελιδα για τον ναρουτο ,δν μπορουμε να πουμε οτι ειναι βλακεια που ο ναρουτο χρησιμοποιηει το κιουμπι ,ειναι κατι το οποιο πρεπει να το παρυμε ως οπλο και οχι σαν ζαβολια ας το πω ειναι κατι το οποιο δν το διαλεξε και οσο να ειναι ειναι και κατι που του εχει κανει την ζωη του δυσκολη αλλα προσπαθει να βασιστεικαιστις δικες τους δυναμεις αλλα και το οτι πρεπει να το εκμεταλευτει (πχ ο κιλερμπι και το δικο του μπιζου )και οπως θα συμφωνησω με την ιριστελλα δν μπορουμε να λεμε διαφορα για την ωριμανση του ναρουτο ,με την εννοια οτι επειδη υπαρχουν και καποιοι που δν τους αρεσει ο ναρουτο αλλα λεω εγω να μην το βλεπουν θεμα γουστου και να λενε κατι που δν ισχυει (δν το λεω να προσβαλω κανεναν)απλα να το δουν πιο σφαιρικα το θεμα με την εννοια οτι υπαρχουν καποια πραγματα που δν μπορουμε να τα καταριψουμε ή να πουμε οτι δν μετραει στην εικονα καποιου ,επειδη ολοι οι ηρωες κατι θα εχουν περασει για να ανεβουν να παρπυν διαφορες αποφασεις αλλα και αποψεις για αλλα θεματα (και κακοι αλλα και καλοι )το θεμα ειναι το αποτελεσμα που τους δαφοροποιηει (οπως και ναρουτο και πειν σε θεμα ειρηνης πχ)οπως και η αποψη μου ειναι οτι μεσω διαφορων γεγονοτων ο κσι μας περναει και διαφορα μυνηματα.......
βεβαια ανυπομων πολυ για το θεμα του χωριου (εδω οταν εκανε επιθεση ο οροτσιμαρου ειχαν τοσες καταστροφες τωρα με τον πειν.................)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.