Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 10:23
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 10:34
Τεσπα το Chapter Απλα τα Εσπασε ..... ενα απο τα καλητερα που εχω δει .... αλλα θα το πω το παραπονο μου ... γτ μονο 17 σελιδες περιμενα τοσο καιρο ελεος δλδ !!!!!!!!!
Ο naruto απο οτι φενεται ενηλικιωθηκε ποια ... απιστευτη δνδ και δεν εχει ανοικσει καν τις ουρες (ουτε καν τα ματια του αλλαξαν απο οτι ειδα !!!)... λογικα πιστευω οτι με τον real pain θα γινει ο πανικος !!!!!!!!!
Kakashi ζουμε εσενα για να σε κσανα δουμε !!!!!!!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από sLingEr: 16 Ιανουάριος 2009 - 10:48
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 10:49
λογικα πιστευω οτι με τον real pain θα γινει ο πανικος !!!!!!!!!
προσωπικα δεν πιστευω να παλέψει με τον αληθινο..θα νικησει ο ναρουτο τα 6 σωματα και αληθινός μαζί με την κοναν θα την κάνουν
Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 11:36
Ο Ναρούτο φαίνεται να έχει γίνει μάγκας επιτέλους, και να έχει ξεχάσει τον παλιό του εαυτό, αλλά, xρησημοποιεί πάλι rasengan και kagebushin. Επιπλέον την σκηνή που πιάνει το πρώτο summon του pain και το πετάει στον αέρα, κάπου την έχω ξαναδεί. Όσο για το διπλό rasengan, μου θύμισε πολύ genki dama. Λες στο επόμενο να μαζέψει και ο Ναρούτο την ενέργεια της φύσης σε μια μεγάλη μπάλα γκε γκε;
Πάντως, σε γενικές γραμμές μου άρεσε. Η συνδιασμένη επίθεση βατράχων και ναρούτο στα summons ήταν αρκετά εντυπωσική.
Για τον Kakashi δεν ξέρω τι θέλω. Από τη μια θα ήταν ωραίο να είχε πεθάνει, από την άλλη πιστεύω ότι βρίσκεται σε μια κατάσταση μεταξύ ζωής και θανάτου, και κάτι θα του πει ο πατέρας (ή ο Obito ή ο τέταρτος ή η Rin) και θα ξυπνήσει. Υπάρχει μια λέξη στα ιαπωνικά που περιγράφει αυτή την κατάσταση μεταξύ ζωής και θανάτου, αλλά δεν την θυμάμαι τώρα.
Για τον Σάσουκε δεν με ενδιαφέρει
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 12:46
Καλα το Επισοδειο τα σπαει... κ Gamw τισ φασεις εκει που δεν του απανταει η Τσουναντε (περι Κακασι) κ αυτοσ λεει ''Ασεεε , καταλαβααα'' ..Τα σπαει ,μεγαλωσε μεγαλωσε κ επιτελουσ περνει την θεση που του αξιζει ,μετα απο τοσο καιρο...Αντε τωρα να δουμε να δερνει κ τον Φιλο του ετσι για να βαλει μυαλο κ μετα τοιποτε αλλο...
Αν κ να την πω την αμαρτια μου ο Πειν πολυ αδιναμος μου φενετε...Αλλα οπωσ θα λεγαμε ολοι οι Ναρουτοφανς
'' Δεν ειναι ο Πειν αδυναμος.
Ο Ναρουτο Ειναι πολυ Δυνατος !!! ''
I would like for a pet...
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 13:15
'' Δεν ειναι ο Πειν αδυναμος.
Ο Ναρουτο Ειναι πολυ Δυνατος !!! ''
Σιμφονω
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 13:24
Ο Ναρουτο Ειναι πολυ Δυνατος !!!
ο ναρουτο, δεν ειναι πολυ δυνατος, καλος ειναι.Η κονοχα ειναι πολυ δυνατη, τον pein στη θεση που ειναι τωρα δεν τον εφερε ο ναρουτο, ολλη η κονοχα το εκανε, τις οποιας μερος ειναι ο ναρουτο,αυτο ξεχνατε η περισσοτεροι.
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 13:24
Α κ για πρωτι φορα μετα απο καιρο ενω ξαναβλεπουμε συνδιασμο Κλονοσ+ρασενγκαν αυτι τι φορα δεν ειναι βαρετο αλλα τα ΣΠΑΕΙ
I would like for a pet...
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 13:49
τουμπανο ο naruto..
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 13:52
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 13:53

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 13:54
Ποσοι pein εχουνε μεινει ορθιοι??? σε λιγα κλασματα δευτερολεπτου τους εχει θερισει ολους, δν παει να ητανε και 1000 oι pein, εχω την εντυπωση οτι θα τους χαντακωνε ολους
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sora: 16 Ιανουάριος 2009 - 14:37
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 13:56
Στο chapter τώρα. Πέρα από τις καινούριες τεχνικές που έμαθε, η ψυχραιμία του Naruto πρέπει να είναι επιπλέον μια καινούρια "δύναμη" που απέκτησε με τον θάνατο του Jiraiya. Κι αυτό και μόνο με κάνει να θέλω να τρέξω ξανά στα chapter με τον θάνατο του μεγάλου αυτού Sannin, για να δω τον θάνατό του να χρησιμοποιείται στο έπακρο για κάποιον ανώτερο σκοπό: το μέλον της επόμενης γενιάς. Αυτό είναι και η τέλεια αντίθεση με την απόφαση του Sasuke να χρησιμοποιήσει τον θάνατο του Itachi για καταστροφή. Αυτοί οι δύο δε θα ταιριάξουνε ποτέ και συμφωνώ με την Iristella, η μάχη τους θα είναι μεγαλειώδης.
Η Tsunande έκανε το καθήκον της μια χαρά και δε καταλαβαίνω το γιατί μερικοί τη θάβουν. Αν και το Naruto, ως shounen βασίζεται στον εντυπωσιασμό και τις επιθετικές δυνάμεις, οι πιο ώριμοι χαρακτήρες της σειράς έχουν πολλάκις τονίσει ότι το μυαλό αν δε λειτουργεί, τα χέρια φέρνουν καταστροφή (α, έκανα και ομοιοκαταληξία). Με το να δώσει όλο της το chakra για τη σωτηρία των κατοίκων δείχνει ότι είναι μια χαρά Hokage και ότι ξέρει τί έχει περισσότερο βάρος: δε πα να κατεδαφιστεί η Konoha, σπίτια είναι. Οι άνθρωποι είναι το Α και το Ω σε μια χώρα.
Τρία ζήτω για την ΣΙΩΠΗ του Naruto, επίσης. Πάει το σύνδρομο του ήρωα, φτου ξελευθερία.
Μαμάτο chapter.
Και μια πρόβλεψη: ο Naruto θα τα βρει δύσκολα, μιας και ο Pein δεν έχει κάνει τίποτα άλλο από το να κοιτάει σε όλο το chapter. Η λογική των shounen επιβάλλει να αρχίσει το counter-attack του Pein... και μετά ο Naruto πάλι και μετά ο Pein ξανά... κ.ο.κ.

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 14:12
Παρεπιπτόντως, το επόμενο chapter λέγεται melee.... Πιστεύω παίρνω μια ιδέα τι μπορεί να μας δείχνει
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SSJGojeta: 16 Ιανουάριος 2009 - 14:23
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 14:28
Ο Pain σιγουρα εχει κουραστει αλλα οπως ειπε και η κοναν αργοτερα θα ειναι και παλι καλα,
δεν πρεπει να ξεχναμε οτι και ο Ναρουτο δεν ηρθε ξεκουραστος,τον ειδαμε να κανει
προπονηση
και μαλιστα μερικες φορες εκανε και την νυχτα κρυφα απο τον φουκασακου,οποτε εχει ξεκουραστει ελαχιστα ολες αυτες τις μερες.
Η μαχη σιγουρα δεν εχει τελιωσει οπως ειπε και η teachan,ας μην ξεχναμε οτι συνηθως οποτε ενας χαρακτηρας ανακοινωνει οτι θα κανει μια ισχυρη τεχνικη,αυτη μπορει να ειναι οντως απιστευτη αλλα με καποιον τροπο ο αντιπαλος ξεφευγει,θυμηθειτε σουσανο,κιριν,τσουκιγιομι.
Αυτοί οι δύο δε θα ταιριάξουνε ποτέ και συμφωνώ με την Iristella, η μάχη τους θα είναι μεγαλειώδης.
Κακασι
Οντως θα ειναι μια τρομερη μαχη,οποτε γινει αυτη,αλλα δεν με νοιαζει προς το παρων γιατι τωρα βλεπουμε την πιο αναμενομενη μαχη ολου του μανγκα.
βεβαια δεν θα μπορουσα να μην κανω ενα μικρο σχολιο
Ο Σασουκε αν χρησιμοιποιησει το ms o Naruto θα πρεπει να βρει κατι για να αποφυγει τις τεχνικες του ms,γιατι αλλιως θα βρεθει σε απιστευτα δυσκολη θεση(που θα σηματοδοτησει την ηττα του).ισως εδω δουμε Itachi vs itachi,δηλαδη οι τεχνικες που εδωσε στον Σασουκε εναντιον της δυναμης που εδωσε στον Ναρουτο
Κακα τα ψεμματα ομως στην Base form τους,ο Ναρουτο ειναι ενα επιπεδο τουλαχιστον πανω απο τον Σασκε,το ειδαμε αλλωστε στην μαχη του με τον Killerbee.
Rin Καταλαβαινω οτι δεν αισθανεσαι πολυ καλα με το κλιμα του φορουμ για ton Pain,
Ο Pain σκοτωσε τον δευτερο αγαπημενο μου χαρακτηρα,νικησε(σκοτωσε?) το πρωτο αγαπημενο μου χαρακτηρα,τωρα μαχεται με τον τριτο αγαπημενο μου χαρακτηρα και ομως οσο και να ακουγεται παραξενο ποτε δεν τον αντιπαθησα, παντα μου αρεσε ο Pain.
Αλλα τωρα επιτελους θα πω μια ατακα που ηθελα να πω εδω και πολυ καιρο
After Naruto is done with him Pain will feel pain, think about pain, accept pain and know about pain.
Sorry για το σεντονι