Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2476 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 24 December 2008 - 20:42

Παντως το Pain πολυ τον εχετε θεοποιησει οταν παλευε με τον jiraiya ειπε αμα ανακαλυπτε το μυστικο μου θα με σκοτωνε αυτο λεει πολλα δηλαδη οτι ο Pain εχει ενα πολυ αδυναμο σημειο
Posted Image
Posted Image

#2477 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 24 December 2008 - 20:56

Αυτό παντως που θελω να δω στα επομενα τσαπτερς ειναι αν ο Ναρούτο εχει κανει καποια πρόοδο όσον αφορα τον ελεγχο του Kyuubi. Nα δούμε επιτελους τι γίνεται με το "κλειδί" που λεγανε. επίσης, έχουμε ξεκαθαρίσει τελικά ποιο είναι το "that jutsu" ? είναι τo rasen-shuriken ή κάτι αλλο που εχει σχεση με το kyuubi;...

εγω πιστευω πως για το jutsu το οποιο λεει εχει να κανει με το ultimate rasengan το οποιο δημιουργησε και τελειοποιησε ο πρωην δασκαλος του jiraya

#2478 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 posts

Posted 24 December 2008 - 21:02

Παντως κακος κακος εγω στο τελος τον βλεπω (Pain) να περναει με το μερος του Konoha για να πολεμησουν τον Madara. Δεν θα ειναι ο πρωτος που θα μεταπεισει ο Naruto και να τον κανει να μετανιωσει για τις πραξεις του.
Παντως για τις δυναμεις του Madara δεν εχουμε ουτε ενα στοιχειο. Ο μονος που μαλλον ξερει κατι ειναι ο Pain. Nα δουμε πως θα τον πολεμησουν οταν θα βγει στο προσκηνιο.

Edit: Ποιος ειναι ο πρωην δασκαλος του Jiraya. Ειχε αλλον εκτος του Sarutobi?
Naruto Manga Spoiler : Βλεπετε με δικη σας ευθυνη
Spoiler:

#2479 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 24 December 2008 - 21:04

Εχουμε ενα στοιχειο μπορει να ταξειδευει με την ταχυτητα του φωτος
Posted Image
Posted Image

#2480 mitkof6

mitkof6

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 24 December 2008 - 21:10

Εγω εχω μια απορια.. Τι δυναμεις εδωσε ο Itachi στον Naruto. Αν καποιος ξερει να με στειλει PM..

~Be yourself, be active and don't regret it..~

~Laught with evryone and don't regret it..~

~Have nice girls and don't regret it..~

~Watch anime and don't regret it..~

Don't regret anything..

www.tribalwars.gr

www.the-west.gr

Posted Image

#2481 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 December 2008 - 21:14

Kαι εμεις την ιδια απορία έχουμε. Εν ολίγοις δεν μας έχει αποκαλυφθεί ακομη. Οπότε κάνε λίγη υπομονή και όταν φτάσει η ώρα θα μάθουμε όλοι μαζί στα σίγουρα. Προς το παρόν μόνο υποθέσεις γίνονται και οι πιο πολλές είναι αβάσιμες καθότι δεν έχουμε καποια ενδειξη.

#2482 mitkof6

mitkof6

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 24 December 2008 - 21:19

Εγινε ενδιαφερων σε αυτα τα manga. Αντε να δουμε τι θα γινει... Ο Ναρουτο παντως θα βρει τροπο να χρησιμοποιει sage art апо απο μονος του χωρις δευτερο ατομο να μαζευει ενεργια..

~Be yourself, be active and don't regret it..~

~Laught with evryone and don't regret it..~

~Have nice girls and don't regret it..~

~Watch anime and don't regret it..~

Don't regret anything..

www.tribalwars.gr

www.the-west.gr

Posted Image

#2483 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 24 December 2008 - 21:57

εγω νομιζω οτι η δυναμη που εδωσε ο itachi στον naruto ειναι για να μπορει να ελενχει την kyuubi γιατι μονο το sharingan μπορει να την ελενξει :tensai:

#2484 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 24 December 2008 - 22:02

εγω νομιζω οτι η δυναμη που εδωσε ο itachi στον naruto ειναι για να μπορει να ελενχει την kyuubi γιατι μονο το sharingan μπορει να την ελενξει :tensai:

Εγω πιστευω οτι πρεπει να του ειπε το μυστικο πως να αντιμετωπισει to sharingan και τις δυναμεις του, για να το χρησιμοποιησει εναντια στον sasuke ο οποιος ειναι αδερφος του itachi και το αγαπαει παρα πολυ :P :nosey:

#2485 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 posts

Posted 24 December 2008 - 22:10

Και εγω αυτο πιστευω. Αν οχι δυναμη ισως του εδωσε καποιο tip για το πως να ελεγξει το kyuubi. Αν παλι οχι και αυτο τοτε ισως αυτο που του ειπε να ηταν σχετικο με τον Madara. Eγω πιστευω οτι o Naruto ξερει πραγματα τα οποια δεν γνωριζουν στο Konoha και στα αλλα χωρια.
Itachi FTW!:burningbe3: Ακομα και στα τελευταια του βοηθησε.
Naruto Manga Spoiler : Βλεπετε με δικη σας ευθυνη
Spoiler:

#2486 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 25 December 2008 - 00:12

Εχουμε ενα στοιχειο μπορει να ταξειδευει με την ταχυτητα του φωτος

Δεν ταξιδεύει με την ταχύτητα του φωτός. είναι μια υπερβολη που χρησιμοποίησε ο..."zuzuzu" :P Το εξηγει με υποσημείωση στο ναρουτο chapter 396 τρίτη εικόνα.

Η ιδιότητα που εχει είναι να χρησιμοποιεί καποιο ζουτσου και να παρεμβαλει το χωροχρονο. Γιαυτό το λόγο οι επιθεσεις του ναρουτο και σινο περνουσαν μεσα από το σωμα του. Λογικα χρησιμοποιεί το σαρινγκαν γιαυτό.

Πότε θα ερθει η μαχη Madara εναντίον Pein....;;:congrats:

#2487 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 25 December 2008 - 02:26

There *is* Jump this week! Its not a break... *Victory Dance* Ahem...Ok...that was enough i guess XD

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2488 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 25 December 2008 - 07:07

SWEET MOTHER OF OSIRIS

γιε ένα ποτάκι σαν άνθρωπος δεν μπορώ να πάω μου το κάνατε το μαγαζάκι κονόχα φαν κλαμπ......
έλα να μπένουν τα πράγματα σε μια σειρά...

ΕDIT

Δεν είναι δίκαιο να συγκρίνεις χαρακτήρες με διαφορετικά βιώματα μεταξύ τους. Και πάνω από όλα με διαφορετικές ηλικίες. Ο Naruto είναι ένα παιδί 17 χρονών και ο Madara ένας άνθρωπος που έζησε την εποχή του πρώτου. Λογικό είναι να έχουν διαφορετικό χαρακτήρα και στόχο στην ζωή καθότι δεν έχουν τα ίδια βιώματα σε περιεχόμενο αλλά και αριθμό εμπειριών. Και ο Madara στην ηλικία του Naruto δεν ήταν ενδεχομένως τόσο ώριμος όσο είναι τώρα. Mήπως ξέχασες ότι ήταν διατεθειμένος να βυθίσει την clan του στο αίμα μόνο και μονο για να αποδειχτεί ανώτερος των Senjou και ότι θυσίασε και τον μικρό του αδερφό γι αυτόν τον σκοπό? Προσωπικά προτιμώ τον στόχο να σώσεις τον καλύτερο σου φίλο από το παραπάνω. Το ότι επί μισό και παραπάνω αιώνα τώρα έχει παθει ψυχωση με τους Senju δεν σου κάνει καμιά αρνητική εντυπωση?

Και αναφορικά στον Kakashi. Ο καλός και ο σωστός δασκαλός στοχεύει στο να φέρει τον μαθητή ένα βήμα πάνω από αυτόν. Και έχει το θάρρος να αναγνωρίσει όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει χωρίς κρίσεις εγωισμού και μεγαλομανίας.

ιριστελλα μου μιλάω για τον πέιν..δεν σύγκρινα τον μαντάρα με τον ναρούτο...αλλά τον πέιν με τον ναρούτο.απλά στο ακριβός πρηγούμενο ποσ είχα αναφέρει ότι ο μαντάρα μου αραίσει πιο πολύ...
όσων αφορούν τον μαντάρα τώρα...ναι μου κάνει εντύπωση...κοίτα..είμαι φαν τον κακών...όπως και να το κάνουμε. δεν λέω ότι είναι καλός. απλά υποστιρίζω αυτό που κάνει.
είμαι ακόμα επιφιλακτικός προφανός...μπορεί να μας βγει χειρότερος από τον ντάνζου..αλλά μέχρι στιγμής είναι απλά κολημένος στην εκδίκιση του..εμένα αυτό μου αραίσει.
βάση πάντα των λεγόμενων του μαντάρα οι σέντζου και οι ούτσιχα τον προδώσανε...και εγω θα τους κινιγούσα μετά πίστεψέ με...
όπως πολλά άτομα και εγώ μαζί τους είδαμε την "καταστροφή" και την παραπληροφόρη με αποτέλεσμα την λάθος κριτική που έφεραν οι πράξεις του 1ου του 2ου και του ντάνζου στους νεότερους κονοχανούς...βλ. ιτάτσι...πιστεύω πως κακά τα ψέματα μόνο μετά από την μεγάλη καταστροφή θα φανερωθεί η αλήθεια...δεν μπορώ να συγχωρέσω στους κονοχανούς που σπηλώασανε την μνήμη του ιτατσούλι μου επειδή ακολουθούν τυφλά τους τέλειους κανόνες της τέλειας κοινονίας τους που φιάχτικε με θύματα ένα ολόκληρο ψλαν..(τους ούτσιχα)

Seirie οπως παντα η κριτικη σου ειναι σκληρη ή μαλλον υπερβολικα σκληρη. Δεν λεω καθενας εχει την αποψη του πανω στο καθε θεμα οποιοδηποτε και αν ειναι αυτο, ητε ειναι για τα anime ητε κατι ασχετο με αυτα, αλλα δεν νομιζεις οτι θα επρεπε να συγκρατηθεις λιγο?

Παρατηρηση οτι κρατιεσαι πολυ απο λεξεις και κουβεντες που αναφερονται μια αντε δυο φορες στην διαρκεια του anime. Επισης πιστευεις οτι ο naruto εκπαιδευεται αυτη την στιγμη μονο και μονο για να φερει πισω τον sasuke ? Το οτι θελει να γινει Hokage το ξεχασες τελειος μαλλον. Ισως αν προσπαθησεις να παρεις μερικους χαρακτηρες με αλλο ματι ισως να βρεις και μερικα καλα πανω τους.

Μην τα περνεις προσωπικα αυτα που λεω απλως τωρα ειδα εσενα και ειπα να σχολιασω. Απευθυνομε και στους υπολοιπους της τσακαλοπαρεας.
Tonikaku, no hard feelings please^_^ .

εσύ πρέπει να έφαγες αλεπού για μεσημεριανό,γιατί είσαι πολύ έξυπνος..:hahaha:
πλακίτσα μην παρεξηγηθείς..:nod:
μου μιλίσανε για φράσεις απάντησα με φράσεις...ανάλογα με τον μεζέ και το πηρούνι που λένε....
υπάρχουν άτομα που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και την αποκτούν με τον έναν ή με τον άλον τρόπο από μόνοι τους
και υπάρχουν και οι ναρούτιδες που τους βοηθάνε οι άλοι να γίνουν σημαντικοί.
ο ναρούτο άρχιζε να αλλάζει συμπεριφορά όταν έχασε έναν φίλο,τον σάσουκε..(και να τονίσω ότι δεν του τον πήρανε.μόνος του αποφάσισε να φύγει)
ο πέιν όταν ήταν στην ίδια ιλικία με τον παλιό ναρούτο,έτρεχε να σωθεί από την καταστροφή του χωριού του και αίμα που υπήρχε.
ο γιαχίκο είναι νεκρός..δεν ξέρουμε πως πέθανε...
και σε ρωτάω..αν κάποιος σκότωνε τον σάσουκε. ο ναρούτο τι θα έκανε? όταν ήταν σε εκείνη την ιλικία? θα ήταν ακόμα αυτός ο κουλ τυπάς που θέλει να προστατέψει τους φίλους του?
μικρή λεπτομέρια...ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ!
ο ναρούτο ήθελε να σκοτώσει οροτσιμάρουδες,καμπούτο,ιτάτσι..και όλα αυτά γιατί του πηράξανε τον φίλο....
και η ερώτηση είναι απλή...πόσου φίλους λέτε να έχασε ο πέιν και ο μαντάρα για να γίνανε κακοί? ή μηπως ξυπνίσανε στραβα?
Posted Image
Spoiler:

#2489 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 25 December 2008 - 11:25

Να και μια (Super cool)εικονα του Naruto

Spoiler:

EDIT:Aμα το προσεξετε ο Naruto ειναι πανω στον Gamakichi αν δεν κανω λαθος μαζι με τον Fukasaku
καπως ετσι φανταζομουν τον Naruto να ερχεται:wooi2::wooi2::wooi2:

Edited by Shikamaru, 25 December 2008 - 18:17.

Posted Image
Posted Image

#2490 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 25 December 2008 - 12:04

Spoiler:

αυτη εικονα με εστειλε, ειναι φοβερη τα σπαει!!! btw που την βρηκες?