Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#226 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 July 2008 - 14:47

Προβλεπω παντως οτι αυτο που θα κανει την διαφορα θα ειναι οτι θα καταφερει να ολοκληρωσει το jutsu Που ειχε αφησει στην μεση ο Minato. Kαι εκεινη την μυστικη τεχνικη που ο J του ειχε απαγορευσει να χρησιμοποιησει (αυτα τα 2 δεν ειναι τα ιδια ετσι δεν ειναι?σορυ αν τα μπερδεψα) για μενα εκει θα παιχτει η μαχη γιατι ειναι τα μονα τα οποια δεν εχουν αναλυθει ως τωρα και πιστευω οτι αυτο εχει γινει επιτηδες.

@ Melkor..... LOL!:hahaha: το ξερα οτι θα το σχολιαζες......

#227 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 11 July 2008 - 14:47

Ωραία, τι ελπίδες έχει απέναντι στον Pain σε αυτήν την κατάσταση.

Οσες το δελτιο που επαιξα για το τζοκερ :D

#228 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 11 July 2008 - 14:54

Α δηλαδή 1 στα 10.000.000. Καλά πάμε. Το Jutsu που πρόκειται να τελειώσει ό Naruto ποιο υποτίθεται ότι είναι;
Posted Image

#229 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 11 July 2008 - 14:56

Ειναι το Jutsu με το key,αυτο που αφησε ο Minato στον Jiraiya,ταιρiαζει στην σφραγιδα του kyuubi

#230 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 11 July 2008 - 15:03

Α δηλαδή 1 στα 10.000.000. Καλά πάμε. Το Jutsu που πρόκειται να τελειώσει ό Naruto ποιο υποτίθεται ότι είναι;

Μη σου πω και παραπάνω.Εγώ που είχα παίξει Mega Millions την Αμερική είχες πιθανότητα να κερδίσεις 1 στις 175711536:uhh:

Δυστυχώς όπως καταλάβατε δε κέρδισα.Ένας ******* από το Ohio πήρε τα 196 millions:nanana:

Posted Image

#231 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 11 July 2008 - 15:16

Ωραία ο Sasuke με Akatsuki ρόμπα. Κοινώς όταν την βγάλη θα πεθάνει.:D

Σωστός!!! :hahaha:

Εγώ πάλι στάθηκα σε αυτή τη σελίδα
Spoiler:

wtf??

#232 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 11 July 2008 - 15:31

Ναι για ποιον λόγο όμως ο Pain είναι δυνατότερος από τον Sasuke ;
Επειδή έχει 6 σώματα και το Rinnengan.

Naruto έχει να αντιμετωπίσει 2 τελείως διαφορετικούς εχθρούς και δεν πιστεύω ότι υπάρχει άμεση σύγκριση ως προς το κατά πόσο είναι δυσκολότερος ο ένας από τον άλλο.

Ο Sasuke αυτή την στιγμή είναι ένας καθαρά imba χαρακτήρας. Από την άλλη ο Pain δεν νικιέται με σκέτη δύναμη. Πρέπει να τον "μάθει" πρώτα ο Naruto για να μπορέσει να τον νικήσει.

Όπως είπα την προηγούμενη εβδομάδα το στοιχείο του J θα βοηθήσει σε μια πιο indirect νίκη του Naruto.

Από την άλλη, κουβέντα για νίκη επί του Sasuke οδηγεί πάντα στο ίδιο συμπέρασμα:
"Blah blah blah ο Naruto είναι βλάκας blah blah blah δεν έχει ταλέντο blah blah blah Sasuke rules".
Γι' αυτό δεν αντέχω να βλέπω Sasuke στο manga. Γιατί όποτε τον βλέπουμε ξεκινάει η συζήτηση αυτή.

ΥΓ: Όποιος σχολιάσει την Karin θα έχει να κάνει μαζί μου. Μπορεί να είναι όσο βλαμμένη είναι, αλλά είναι η μόνη υποψήφια για φίκι-φίκι στο Naruto αυτή την στιγμή (αν δεν ήταν ανοργασμικός ο μουρόχαυλος ο Sasu όλο και κάτι θα βλέπαμε).

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#233 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 11 July 2008 - 15:36

196 Milions!!!!!!!!! Ιδρωσα :D

Ας παρουμε την περιπτωση που ο Ναρουτο βγαζει ολη την εκπαιδευση που εκανε και ο J
Αυτο θεωρητικα τον φερνει στο επιπεδο που ειναι o Jiraiya(θεωρητικα παντα),αν παρουμε ως δεδομενο οτι θα βγαλει και αλλη εκαπιδευση,με το κλειδι και ισως κατι ακομα τοτε αν σκεφτουμε λογικα ο Ναρουτο οχι απλα γινεται πιο δυνατος αλλα φτανει σε ενα τελειως διαφορετικο επιπεδο,τον J ειναι ζητημα απο ολους τους shinobi που εχουμε δει ως τωρα και ειναι στην ζωη να μπορουσαν να τον νικησουν 3-4 maximum,( αν δεν ειναι λογια του αερα βεβαια οπως τοτε με τον κακασι που του ειπε οτι θα τον ξεπερασει κατι που για μενα δεν εγινε),οπως εχω πολλες φορες(σπαμ ftw) o Naruto ειναι ο πιο ανολοκληρωτος βασικος χαρακτηρας που υπαρχει αυτη την στιγμη στο μανγκα(για αυτο φταιει οτι δεν γνωριζει το παρελθον του και αλλα θεματα ωστε να μπορεσει να φτασει στο επιπεδο που πρεπει)

Η μαχη του Σασουκε με το 8tail γινεται για να δουμε τις νεες δυναμεις του,αλλα δεν αποκλειω να δουμε και καποιον θανατο απο την ομαδα του,αυτο το λεω γιατι ο κισι αναγκαστηκε να γραψει μια μαχη για αυτους τους 3,κατι που σημαινει οτι δεν ηταν στα σχεδια του και αυτο ισως οδηγησει στον θανατο καποιου απο αυτους

Επισης ο Suigetsu φαινεται οτι αν του δινοταν η ευκαιρια δεν θα ειχε προβλημα να μαχαιρωσει πισωπλατα τον Σασουκε,κατι που ισως να γινει στο μελλον ειδικα αν ο Σασουκε ειναι εξαντλημενος σε μια φαση οπως μετα την μαχη με Deidara

(Sorry δεν διαβασα τα ποστ σας )

#234 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 11 July 2008 - 16:32

Για την εκπαίδευση συμφωνώ ότι θα φτάσει σε ένα επίπεδο κοντά στον Jiraiya. Το να τον ξεπεράσει δεν το πιστεύω γιατί του λείπει εμπειρία και ίσως μια στρατηγική σκέψη που μπορεί να είχε ο J.
Παρόλα αυτά πιστεύω ότι με ένα επίπεδο κοντά στον J θα μπορέσει να νικήσει τον Pain. Άλλωστε το μυστικό του Pain θα είναι μάλλον και η αδυναμία του. Αν δεν είχε πεθάνει ο J σε μια δεύτερη μάχη πιστεύω ότι θα νικούσε.

Θέλω να πιστεύω πως ο Naruto δεν θα μάθει για το κλειδί ακόμα. Το κλειδί προϋποθέτει κάποια γνώση για τον 4o και μια διαδικασία που ίσως να μην βγαίνει σε μια εβδομάδα. Εγώ θέλω να το μάθει αλλά με τον τρόπο του Kishimoto μου φαίνεται δύσκολο.

Η μαχη του Σασουκε με το 8tail γινεται για να δουμε τις νεες δυναμεις του,αλλα δεν αποκλειω να δουμε και καποιον θανατο απο την ομαδα του,αυτο το λεω γιατι ο κισι αναγκαστηκε να γραψει μια μαχη για αυτους τους 3,κατι που σημαινει οτι δεν ηταν στα σχεδια του και αυτο ισως οδηγησει στον θανατο καποιου απο αυτους

Αυτό που λες δεν αποκλείεται. Βασικά θα μπορούσε να γίνει ένα change of heart κάποιου χαρακτήρα. Εγώ στο μυαλό μου έχω και τον Jugo κυρίως για το σημερινό του σχόλιο, που δείχνει ότι βρίσκεται σε μια σκέψη. Θα μπορούσε να αποστατήσει από την ομάδα και να γίνει freelance. Who knows?

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#235 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 11 July 2008 - 16:37

Αυτό που λες δεν αποκλείεται. Βασικά θα μπορούσε να γίνει ένα change of heart κάποιου χαρακτήρα. Εγώ στο μυαλό μου έχω και τον Jugo κυρίως για το σημερινό του σχόλιο, που δείχνει ότι βρίσκεται σε μια σκέψη. Θα μπορούσε να αποστατήσει από την ομάδα και να γίνει freelance. Who knows?

Στο μυαλο μου εισαι,συμφωνα με αυτα που ειπε στο τσαπτερ πιστευω οτι ειτε ο Juugo θα γινει κατι σαν και αυτο που λες η οτι ισως να μας αφησει χρονους.

#236 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 12 July 2008 - 02:51

suigetsu rulezz ειναι πολυ "κακος" αν κ πιστυω οτι αυτος θα εναι π θα παιθανει η θα κανει πουστια ... :) αλλα κατα τα αλλα μ'αρεσει :)

#237 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 12 July 2008 - 13:04

ρε παιδια σορρυ κιολας αλλα ολοι παρακολοθουμε ναρουτο ,δεν εχετε παρει πρεφα οτι ο ναρουτο θα τους κερδισει και στη μαχη κ στη καρδια των αντιπαλων επειδη love and friendship conquers all?ολα τα χρονια ο κισι αυτο μας δειχνει και ετσι θα τους κερδισει ολους με την ατακα : i promise in my way of the ninja

#238 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 12 July 2008 - 18:23

οσους εχει κερδισει ετσι τους εχει κερδισει ρε συ μλκια να συνεχισει να κερδιζει ετσι... κ ο σασουκε ειναι πολυ μλκας για να τον ακουσει

#239 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 12 July 2008 - 18:58

Βασικά ο Sasuke δεν θα τον ακούσει καν γιατί μόλις τον έψαχνε αυτός έκανε κατευθείαν ένα chidori στον κλώνο του. Πάντως θα πρέπει να βρει κάτι εξωφρενικά καλό για να τον κερδίσει.
Posted Image

#240 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 July 2008 - 19:01

Βασικα δεν ξερω κατα ποσο βλακας ειναι ο sasuke αλλα σκεψου οτι δεν θα ηταν λογικο να τον κανει ο naruto να αλλαξει γνωμη για το χωριο που θεωρει υπευθυνο για τον χαμο της clan του με ενα επιχειρημα του στυλ "I promised to bring you back and i always keep my promises. this is my ninja way".... Δεν λεω οτι δεν ειναι σαλεμενος ο sasuke αλλα δεν εχει περασει και λιγα στην ζωη του.