1.τα βατραχακια εκαναν κατι summon και οπως λένε ειναι κατι πολυ δυνατο,ο pein εκανε την μ@λ@κια να κανει το τελευταιο jutzu με αποτελεσμα να χάσει τα 5 απο τα 6 σωματα
2.σταματηστε μερικοι να χαιρεστε γιατι ο pein συντομα θα δει τα ραδικια αναποδα,ειναι δυνατος οσο δυνατο ειναι το αδυναμο του σημειο οπως εχουμε ξαναπει(δεν μπορω να καταλαβω ρε γμτ γιατι ειστε με τον ψυχοπαθη)
Συγνώμη αλλά πού λέει η δείχνει ότι έχει χάσει 5 από τα 6 σώματα? Μήπως μπερδεύεις τα spoilers με το κανονικό manga ?
Αυτό που μας έδειξε ότι τους έκανε summon κάπου μακριά για να γλυτώσουν την έκρηξη
Ξέχασα κάτι Edit.. από ότι εγώ κατάλαβα είναι ότι μάζεψε όλο το chackra του σε 1 body για να κάνει την τεχνική που έκανε δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει anymore.
Όσο για το δεύτερο συμφωνώ και θα το αιτιολογήσω πιο κάτω.
δεν το έλeγα στα σοβαρα..βιαζομουνα και ξέχασα να βάλω emoticons 
εμενα προσωπικα τωρα με εχει φαει η αγωνια ποιον κανανε summon τα βατραχακια!!!
αν αλλαξει σκηνικο στο επομενο τσαπτερ ,εχω φυγει ιαπωνια να ανατιναξω τον κισι
Και εγώ αυτή την αγωνία έχω... μας άφησε στα κρύα του λουτρού. << We are going to summon something strong >> Something?? wtf is something?..
Anyway αφού ηρέμησα λίγο και άρχισα να βλέπω τα πράγματα λίγο πιο ρεαλιστικά πιστεύω αυτός στους καπνούς είναι ο Ναρούτο, ίσως ακόμα δεν έχουν κάνει το summon(το something, απλα η Ma έφερε των Pa & των naruto στο χωριό). Πως δικαιολογώ ότι είναι ο Ναρούτο. Λοιπόν αρχίσω με την μέθοδο τις αφαίρεσης. Ο Jiraya είναι νεκρός σύμφωνα με το Manga άλλα όχι μόνο αυτό στην συνέντευξή του ο kisimoto είπε.. <<he lives in our heart>>... όσον αναφορά για το πάπυρο πάντα μαζί του είναι κάτι που ίσως των αντιπροσώπευε σαν hermit δεν είναι κάτι περίεργο να το έχει και ο Ναρούτο σαν διάδοχός του. Τώρα όσον αναφορά την ενδυμασία που φαίνεται σαν του Μινάτο πιστεύω του το έδωσαν οι frogs, άλλωστε & αυτός είχα pact με τους frogs δεν είναι παράξενο ότι έδωσαν στο 4το να το δώσουν και στο Ναρούτο. Ακόμα πιστεύω ακράδαντα ότι ο Kishimoto δεν θα έκανε raise the deads, μπορεί εν μέρη να μας φαινόταν "γαμάτο" αλλά θα είχε σαν αποτέλεσμα να μας ξενερώσει αργότερα.
Τώρα αρχίζω την πρόβλεψή μου(είχα πει ποιο πάνω ότι θα αιτιολογούσα την άποψη μου ότι ο Pain θα τις "φάει").
Ο Pain έχει χρησιμοποιήσει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του chackra του, που αυτή την στηγμη τον κάνει απίστευτα ευάλωτο. Έχοντας τώρα αντίπαλο τον naruto+pa+ma+strong summon, δεν νομίζω πως είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της μάχης..
Ο Ναρούτο καλός η κακός δεν είναι ακόμα στο επίπεδο να κοντραριστεί το pain(ακόμα δεν έχει καταφέρει να μπει σε Hermit mode χωρίς να είναι ακίνητος).. αλλά η μεγάλη διαφορά είναι ότι ο pain τον θέλει ζωντανό και εδώ ερχόμαστε για λίγο στα λόγια του kakashi, για να "πιάσεις" ένα εχθρό χωρίς να των σκοτώσεις θέλει πολύ περισσότερο skill.. και άμα θυμηθείτε από την αρχή του manga το μόνο καλό που είχε ο naruto ήταν υπερβολικά πολύ μεγάλο stamina με συνδυασμό με την παρούσα φάση του pain πιστεύω πως δεν πληρεί τις προδιαγραφές. Αυτό που θα γίνει κατα την γνώμη μου είναι ότι ο Pain θα φύγει από την μάχη όπως όπως και μπορεί ακόμα να ο konah να μείνει στο τόπο προστατεύοντας την φυγή του παiν,(αφού καθ οδών είναι και ο gai που θα παίξει σημαντικό ρόλο).
Ps. Ο Kakashi δεν μπορεί να πεθάνει έτσι χωρίς να μας δείξει τίποτα, πιστεύω ότι θα ζήσει. (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Angelbless: 19 Δεκέμβριος 2008 - 23:18