Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2371 Geo Kouk

Geo Kouk

Paladin

• Members
  • 89 posts

Posted 19 December 2008 - 15:51

To chapter απλά τα 'σπασε!! Konoha καπουτ!!

Τελικά ήταν το δεύτερο σενάριο απο τα spoiler του Hatake Kakashi ποιος να το περίμενε!!!!

Πρέπει να τον τσάντισαν πολύ τον Pein και το έκανε αυτό. Τελικά είναι σαν κακομαθημένο

παιδάκι. Αφού δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στην Tsunade και στους ambu λόγω του ότι ήταν

προετοιμασμένοι για την τεχνική του τα πήρε κρανίο και τα έκανε όλα λίμπα...

Να δούμε ποιοι επέζησαν απο το χωριό τώρα! Μάλλον όσοι έλειπαν:hahaha:
Posted Image
Going Merry

#2372 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 19 December 2008 - 16:25

Ωραίο chapter για να κλείσει το 2008.
Η Konoha δεν καταστράφηκε όλη όπως φένεται στην τελευταία σελίδα, έτσι το ramen shop μπορεί να επιβίωσε. ΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΨΟΦΟΣ

Ακόμα, ο αγαπητός Pain δεν είναι κακομαθημένο. Απλώς μαμάει και το ξέρει πιστεύω πως ήταν αποφασισμένος να το κάνει αυτό στην Konoha από τη στιγμή που δεν του παρέδωσαν τον Naruto αμέσως.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η SHIZUNE ψόφησε, ή τουλάχιστον έτσι φένεται. Θα ζητήσω από τον Αϊ Βασίλη σαν δώρο να μου το επιβεβαιώσει.

Η Tsunade μάλλον θα επέζησε αλλιώς τόσοι θάνατοι μαζεμένοι μάλλον ζημιά θα κάνουν στο Naruto αντί να τον βοηθήσουν.

Ο Danzo άραγε ψόφησε ή θα βγει μέσα από αυτό το χάος για να πάρει τη θέση του Hokage; Το βλέπω να την πέφτει στην Tsunade και με κάποιο τρόπο να τον καθαρίζει ο Sai, εκτός και αν αποδειχτεί ότι ο δεύτερος έμαθε να μιμείται τα ανθρώπινα συναισθήματα τόσο τέλεια.

ΤΕΛΟΣ.
Νομίζω πως άρχισα να καταλαβαίνω γιατί ο Pain μαζεύει tailed beasts. Αν θυμάστε στο chapter που αναλύει το σχέδιό του ότι θα τα χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει ένα υπερόπλο, τα καρέ δείχνουν μια έκρηξη παρόμοια με του Shinra Tensei. Οπότε θα μπορούσε να είναι πιθανό ότι αντί να χρησιμοποιεί το δικό του chakra και να μειώνει την ζωή του ώστε να το χρησιμοποιήσει, να κάνει χρήση του chakra των Tailed Beasts ώστε να εκτελέσει το Shinra Tensei.
Posted Image

#2373 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 19 December 2008 - 18:01

ΓΙατι ρε να παιθανει η shizune?κομπαρσος ειναι ουτως η αλλος τι σε πειραζε ζωντανη?:hahaha:παντος νταξει σε λιγο ο παιν θα βγαλει και πυρηνικη να πουμε:hahaha:

#2374 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 19 December 2008 - 18:04

δεν θα ηταν λιγακι καθυστερημενο να αυτοκτωνησει ετσι?το shira tensei του μειωνει τη ζωη.Φαντασουτι θα κανει με το chakra των biju!

Posted Image

#2375 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 19 December 2008 - 18:21

Καλα τι απιστευτα θεικο chapter ηταν αυτο?
Ετσι ρε burn konoha,burn to the ground, αυτα παθαινει οποιος βρισκεται στο δρομο του θεου!!!!!!!!
Αντε παει το κολοχωρι, αν μπορουσαμε να απαλαγουμε και απο τον πρωταγωνιστη και τον emo φιλο του καλα θα ητανε, αλλα που τετοια τυχη????

qzMHWHd.png

#2376 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 19 December 2008 - 18:22

το ότι ο Πέιν θα φαΐ άκυρο στη μάπα δεν πάει να pi τίποτα kyuubi. και ο darth vader έφαγε άκυρο στη μάπα αλλα παραμένει να είναι καλύτερος από τον luke ως coolness abilities και τα πάντα και ο tobi θα φάει άκυρο στη μάπα αυτό τι πάει να πει? να μην χαίρονται η tobi-fans όταν κάνει γαμάτα πράγματα?

εμείς (μιλάω για όλους τους Pein-fans) ξέρουμε φυσικά πως θα πεθάνει, πωρωνόμαστε κάθε φορα όμως που κάνει κάτι γαμάτο η που σκοτώνει κάποιον καλο. είναι ένας χαρακτήρας που πόλις κόσμος θεωρεί κομπάρσο. σεβόμαστε την άποψη σας αλλα μην μας λέτε και τι χαιρόμαστε.

δεν το έλeγα στα σοβαρα..βιαζομουνα και ξέχασα να βάλω emoticons :nosey:

εμενα προσωπικα τωρα με εχει φαει η αγωνια ποιον κανανε summon τα βατραχακια!!!

αν αλλαξει σκηνικο στο επομενο τσαπτερ ,εχω φυγει ιαπωνια να ανατιναξω τον κισι

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#2377 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 posts

Posted 19 December 2008 - 19:49

Μολις το τελειωσα. OK! Απλα τα σπαει το chapter....για τι να πρωτομιλησω....για τις εκφρασεις ολων πριν και μετα την εκρηξη? Για την γκαριδα που εβγαλε η Sakura παρακαλοντας για πρωτη φορα παρακαλω πολυ τον Naruto να επιστρεψει(τελικα δεν τον εχει και τοσο πολυ στο χεσιμο οσο νομιζα, η απλα το κανει απο αναγκη?:erk:)
O Pain την ειδε Αinstein μαλλον και εριξε ελεγχομενη ατομικη στο χωριουδακι τους:P (Δεν τους χαλασε)
Τωρα με τα βατραχακια τι παιζετε δεν πολυ καταλαβα, το σιγουρο ειναι οτι κατι εκαναν summon αλλα τι....ποιος ξερει...:canthelp:. Ισως να εκαναν summon ολους τους κατοικους του χωριου, που βρισκονταν στο βεληνεκες τις εκρηξης, σε εκεινο το σημειο που φαινεται η σκονη.:tensai:
Τελικα ποτε βγαινει το επομενο chapter. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ:burningbe3::burningbe3::burningbe3:
Naruto Manga Spoiler : Βλεπετε με δικη σας ευθυνη
Spoiler:

#2378 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 19 December 2008 - 21:06

Τωρα με τα βατραχακια τι παιζετε δεν πολυ καταλαβα, το σιγουρο ειναι οτι κατι εκαναν summon αλλα τι....ποιος ξερει...:canthelp:. Ισως να εκαναν summon ολους τους κατοικους του χωριου, που βρισκονταν στο βεληνεκες τις εκρηξης, σε εκεινο το σημειο που φαινεται η σκονη.:tensai:

Αφού είπανε ότι είναι ένα δυνατό summon,δεν στέκει να είναι οι κάτοικοι της konoha,κάνας elder frog θα ναι(αυτός π είχε μιλήσει τότε με τον Jiraya..)
Posted Image

#2379 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 19 December 2008 - 21:20

1.τα βατραχακια εκαναν κατι summon και οπως λένε ειναι κατι πολυ δυνατο,ο pein εκανε την μ@λ@κια να κανει το τελευταιο jutzu με αποτελεσμα να χάσει τα 5 απο τα 6 σωματα

2.σταματηστε μερικοι να χαιρεστε γιατι ο pein συντομα θα δει τα ραδικια αναποδα,ειναι δυνατος οσο δυνατο ειναι το αδυναμο του σημειο οπως εχουμε ξαναπει(δεν μπορω να καταλαβω ρε γμτ γιατι ειστε με τον ψυχοπαθη)

Συγνώμη αλλά πού λέει η δείχνει ότι έχει χάσει 5 από τα 6 σώματα? Μήπως μπερδεύεις τα spoilers με το κανονικό manga ?

Αυτό που μας έδειξε ότι τους έκανε summon κάπου μακριά για να γλυτώσουν την έκρηξη

Ξέχασα κάτι Edit.. από ότι εγώ κατάλαβα είναι ότι μάζεψε όλο το chackra του σε 1 body για να κάνει την τεχνική που έκανε δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει anymore.

Όσο για το δεύτερο συμφωνώ και θα το αιτιολογήσω πιο κάτω.

δεν το έλeγα στα σοβαρα..βιαζομουνα και ξέχασα να βάλω emoticons :nosey:

εμενα προσωπικα τωρα με εχει φαει η αγωνια ποιον κανανε summon τα βατραχακια!!!

αν αλλαξει σκηνικο στο επομενο τσαπτερ ,εχω φυγει ιαπωνια να ανατιναξω τον κισι

Και εγώ αυτή την αγωνία έχω... μας άφησε στα κρύα του λουτρού. << We are going to summon something strong >> Something?? wtf is something?..

Anyway αφού ηρέμησα λίγο και άρχισα να βλέπω τα πράγματα λίγο πιο ρεαλιστικά πιστεύω αυτός στους καπνούς είναι ο Ναρούτο, ίσως ακόμα δεν έχουν κάνει το summon(το something, απλα η Ma έφερε των Pa & των naruto στο χωριό). Πως δικαιολογώ ότι είναι ο Ναρούτο. Λοιπόν αρχίσω με την μέθοδο τις αφαίρεσης. Ο Jiraya είναι νεκρός σύμφωνα με το Manga άλλα όχι μόνο αυτό στην συνέντευξή του ο kisimoto είπε.. <<he lives in our heart>>... όσον αναφορά για το πάπυρο πάντα μαζί του είναι κάτι που ίσως των αντιπροσώπευε σαν hermit δεν είναι κάτι περίεργο να το έχει και ο Ναρούτο σαν διάδοχός του. Τώρα όσον αναφορά την ενδυμασία που φαίνεται σαν του Μινάτο πιστεύω του το έδωσαν οι frogs, άλλωστε & αυτός είχα pact με τους frogs δεν είναι παράξενο ότι έδωσαν στο 4το να το δώσουν και στο Ναρούτο. Ακόμα πιστεύω ακράδαντα ότι ο Kishimoto δεν θα έκανε raise the deads, μπορεί εν μέρη να μας φαινόταν "γαμάτο" αλλά θα είχε σαν αποτέλεσμα να μας ξενερώσει αργότερα.

Τώρα αρχίζω την πρόβλεψή μου(είχα πει ποιο πάνω ότι θα αιτιολογούσα την άποψη μου ότι ο Pain θα τις "φάει").

Ο Pain έχει χρησιμοποιήσει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του chackra του, που αυτή την στηγμη τον κάνει απίστευτα ευάλωτο. Έχοντας τώρα αντίπαλο τον naruto+pa+ma+strong summon, δεν νομίζω πως είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της μάχης..
Ο Ναρούτο καλός η κακός δεν είναι ακόμα στο επίπεδο να κοντραριστεί το pain(ακόμα δεν έχει καταφέρει να μπει σε Hermit mode χωρίς να είναι ακίνητος).. αλλά η μεγάλη διαφορά είναι ότι ο pain τον θέλει ζωντανό και εδώ ερχόμαστε για λίγο στα λόγια του kakashi, για να "πιάσεις" ένα εχθρό χωρίς να των σκοτώσεις θέλει πολύ περισσότερο skill.. και άμα θυμηθείτε από την αρχή του manga το μόνο καλό που είχε ο naruto ήταν υπερβολικά πολύ μεγάλο stamina με συνδυασμό με την παρούσα φάση του pain πιστεύω πως δεν πληρεί τις προδιαγραφές. Αυτό που θα γίνει κατα την γνώμη μου είναι ότι ο Pain θα φύγει από την μάχη όπως όπως και μπορεί ακόμα να ο konah να μείνει στο τόπο προστατεύοντας την φυγή του παiν,(αφού καθ οδών είναι και ο gai που θα παίξει σημαντικό ρόλο).

Ps. Ο Kakashi δεν μπορεί να πεθάνει έτσι χωρίς να μας δείξει τίποτα, πιστεύω ότι θα ζήσει. (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία)

Edited by Angelbless, 19 December 2008 - 23:18.

#2380 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 19 December 2008 - 22:07

γεια σας παιδια!!!!! εγω παντως πιστευω (επειδη παρακολουθησα την συζυτηση σας ) οτι επειδη ο παιην επειδη εκανε jutsu με τενσει στο τελος( και αυτο σημαινει οτι θα βγει κατι κακο) αν θυμαστε απο προηγουμενα chapter θα συμβουν..πραματα στο konoha... τεσπα το μονο πραγμα π μου αρεσε και που ειπε ο πεην ειναι το οτι ενας πολεμος προκαλει πονο και στα 2 στρατοπαιδα...αν και μας αφησε σε κρισημο σημειο ειναι καλυτερο γεια μας επειδη κρατουμαστε σε αγωνια!!!!!επεισησ συμφωνω απολυτα με την angelbless και δεν δεχομαι οτι ο κακασι εχει πεθανει με τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:stubborn:

#2381 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 19 December 2008 - 22:19

Η καταστροφή μπορεί να μ'εντυπωσίαζε, εάν δεν το τραβούσε τόσο πολύ. "I'll give the world pain"... ΠΟΣΕΣ φορές το είπε πριν το κάνει; Πάει περίπατο και η έκπληξη και ο εντυπωσιασμός.

Ο Pein είναι στο ζενίθ της δύναμής του... που σημαίνει πως τώρα πλέον αρχίζει η πτώση στο ναδίρ. Μπορεί να κρατηθεί για λιγάκι, έτσι για εντυπωσιασμό, αλλά τελικά θα πέσει... καλό ψόφο, Pein. :nosey:

Τώρα για το επόμενο... περιμένω δάκρυα και ουρές. Μακάρι, δηλαδή!

Posted Image

#2382 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 19 December 2008 - 22:38

γεια σας παιδια!!!!! εγω παντως πιστευω (επειδη παρακολουθησα την συζυτηση σας ) οτι επειδη ο παιην επειδη εκανε jutsu με τενσει στο τελος( και αυτο σημαινει οτι θα βγει κατι κακο) αν θυμαστε απο προηγουμενα chapter θα συμβουν..πραματα στο konoha... τεσπα το μονο πραγμα π μου αρεσε και που ειπε ο πεην ειναι το οτι ενας πολεμος προκαλει πονο και στα 2 στρατοπαιδα...αν και μας αφησε σε κρισημο σημειο ειναι καλυτερο γεια μας επειδη κρατουμαστε σε αγωνια!!!!!επεισησ συμφωνω απολυτα με την angelbless και δεν δεχομαι οτι ο κακασι εχει πεθανει με τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:stubborn:

Κάλος ήρθες στη παρέα μας. Btw είμαι γένος αρσενικού όχι θηλυκού

Βρήκα μια photo about future naruto μακάρι να γίνει έτσι
Spoiler:

#2383 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 19 December 2008 - 23:02

μαλλον τα επομενα επ ειναι φιλερσ απο εδω και περα!!!!!

χιλια συγγνωμη angelbless!!!!αμαν τι εχω παθει να τουσ βγαζω ολους το αντιθετο φυλο σορυ!εχει ξαναγινει αυτο αλλα με ενα κοριτσι!!!!!!!!!σορυυυ!! δεν ειδατε που(αν βλεπετε και το ανιμ)που ο καμπουτο μιλισε σε μια με ροζ μαλια .... αυτη δεν υπαρχει στο manga !!!!ελεος αν το κανουν οποσ τον σορα θα kill myself!!!!!!!!!!!!!!!επισης τα chapter στο 1 μανγγα βγαινουν καθε παρασκευη η πεμπτη??και κατι ακομα εχω ακουσει οτι ο ομπιτο ουτσιχα ειναι ο μανταρα ισχυει????

Edited by Jiraiya, 20 December 2008 - 15:50.

#2384 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 19 December 2008 - 23:22

Η καταστροφή μπορεί να μ'εντυπωσίαζε, εάν δεν το τραβούσε τόσο πολύ. "I'll give the world pain"... ΠΟΣΕΣ φορές το είπε πριν το κάνει; Πάει περίπατο και η έκπληξη και ο εντυπωσιασμός.

Ο Pein είναι στο ζενίθ της δύναμής του... που σημαίνει πως τώρα πλέον αρχίζει η πτώση στο ναδίρ. Μπορεί να κρατηθεί για λιγάκι, έτσι για εντυπωσιασμό, αλλά τελικά θα πέσει... καλό ψόφο, Pein. :nosey:

Τώρα για το επόμενο... περιμένω δάκρυα και ουρές. Μακάρι, δηλαδή!

εγώ προσωπικά σε ένα ανιμε όταν κρίνω έναν χαρακτήρα τον κρίνω συγκρύνοντάς τον με τους υπόλοιπους στο συγκεκριμένο άνιμε.
στον ναρούτο λοιπόν πολύ λένε πολλά..και ποτέ δεν τα κάνουν...πιστέυω πως έκανε περισσότερα από όσα είπε...όλοι ξέρουμε ότι θα πεθάνει ο πάιν...είναι αυτονόητο εξ άλου...

ίδη κλέτε τον κακάσι,τον τζιράια...

πόσους ακόμα θα έχουμε λοιπόν μέχρι να πεθάνει...?
Posted Image
Spoiler:

#2385 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 19 December 2008 - 23:27

εγώ προσωπικά σε ένα ανιμε όταν κρίνω έναν χαρακτήρα τον κρίνω συγκρύνοντάς τον με τους υπόλοιπους στο συγκεκριμένο άνιμε.
στον ναρούτο λοιπόν πολύ λένε πολλά..και ποτέ δεν τα κάνουν...πιστέυω πως έκανε περισσότερα από όσα είπε...όλοι ξέρουμε ότι θα πεθάνει ο πάιν...είναι αυτονόητο εξ άλου...

ίδη κλέτε τον κακάσι,τον τζιράια...

πόσους ακόμα θα έχουμε λοιπόν μέχρι να πεθάνει...?

Εγω 8α συμφωνησω 100%.Και πραγματικα ειναι απο τους λιγο χαρακτηρες οι οποιοι δε κωλωνουν να δωσουν και τη ζωη τπους για το σκοπο τους..Και οσο ναναι εχει κανει ρομπα ολους τους βασικους χαρακτηρες του ναρουτο.Εμ αυτο που το βαζεις

Posted Image