Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2356 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 09:44

Bρε σημερα αποδεικνυεται το ποσο λιγοι ειναι ολοι οι shinobi που ξερουμε μπροστα στη δυναμη του pain kai tou uch madara.Και οπως ειχε πει παλιοτερα και ο παιν εγω ειμαι ηδη 8εος και να πως μας βλεπουν οι ιδιοιοι 8εοι
Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2357 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 10:54

Και κει που λες ότι θα δείξει και τους υπόλοιπους να αντιμετωπίζουν τον Pain, ο Pain φεύγει. Κάπου έχει ξεχαστεί και ο Kakashi, άντε να ρθει το τέταρτος, μπας και γίνει τίποτα, γιατί το μάνγκα θα καταντήσει σαν το άνιμε στο τέλος.

#2358 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 11:21

1.τα βατραχακια εκαναν κατι summon και οπως λένε ειναι κατι πολυ δυνατο,ο pein εκανε την μ@λ@κια να κανει το τελευταιο jutzu με αποτελεσμα να χάσει τα 5 απο τα 6 σωματα

2.σταματηστε μερικοι να χαιρεστε γιατι ο pein συντομα θα δει τα ραδικια αναποδα,ειναι δυνατος οσο δυνατο ειναι το αδυναμο του σημειο οπως εχουμε ξαναπει(δεν μπορω να καταλαβω ρε γμτ γιατι ειστε με τον ψυχοπαθη)

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#2359 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 11:55

Απίστευτο! Τρομερό chapter απλά για να μένεις με το στόμα ανοιχτό!
<3 Kishi που δεν τον νοιάζουν ούτε fans ούτε τίποτα και προχωράει το story του όπως θέλει!
3 ζήτω για τη κατεστραμένη Konoha!!! και για τον raw power Nagato που δεν τον νοιάζει αν μείωσε το lifespan του και απλά την κατέστρεψε!

ps. Αμα είναι τόσο απερίγραπτα δυνατός ο Pain, αυτός που του δίνει εντολές ΠΟΣΟ πιο δυνατός είναι??? Uchiha Madara FTW!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2360 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 12:01

Το πιο λογικο ειναι, αυτος με τον παπυρο στην πλατη να ειναι αυτο που κανανε summon τα βατραχια (νταξ αν ειναι τπτ 4ος ή jiraiya και γω θα ξενερωσω, εκτος αν ειναι καμια τεχνικη οπως του Orochimaru που ξαναφερε τους Hokage)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2361 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 12:39

Το chapter ηταν κορυφαιο και απο τα λιγα που ευχαριστιθηκα τον τελευταιο καιρο !!

ΝΑ ΚΑΕΙ, ΝΑ ΚΑΕΙ Η KONOHA H ΤΡΕΛΗ

Μπουρλοτο να βαλει ο pain στον naruto και την παρεα του !!!

#2362 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 13:16

θελω να δω τη φατσα του ναρουτο οταν δει ενα τπτ στην κονοχα βασικα ο λογος π θα χανει απο τον πειν ειναι οτι θα νευριασει τοσο πολυ π δν θα ελενξει τον εαυτο του... (κλασικα) και ολο κ καποιος θα τον επαναφερει την τελευταια στιγμη...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Au fond d' mon coeur Il reste encore un espoir

#2363 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 13:26

Έμενα λίγο μακάκας με το chapter. Καταστροφή της konoha απ' τη μία εικόνα στην άλλη......
Περιμένω να δω το summon αλλά κυρίως το τι απέγιναν όλοι οι άλλοι μες την konoha.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2364 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 13:32

Πολύ δυνατό chapter.
Δεν περίμενα να καταστραφεί τόσο πολύ η Konoha...

Το μόνο πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να περιμένω ως την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Πραγματικά μας άφησε στα κρύα του λουτρού ο Kishi με όλα αυτά τα ερωτηματικά που άφησε...

Νο magazine next week so no Naruto chapter.
Όχι τίποτα άλλο αλλά και τα 3 μεγάλα shounen είχαν καλό ch αυτή την εβδομάδα

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2365 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 13:42

Στο επόμενο chapter πάντως δε νομίζω να δείξει τι έγινε τελικά.Μάλλον θα αλλάξει το θέμα για να μας κρατήσει σε αγωνία:frozen:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2366 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 14:17

Αφιερωμενο στην Κονοχα.... Till everything burns !!!!!
Αφιερωμενο στον Pein... Φευγω κ αφηνω πισω μου συντριμια !!!

Τρομερο τσαπτερ !!!! Αραγε ποσες φορες εχει κανει ο PEin αυτο το jutsu ?? Ποιοι την γλυτωσανε κ ποιοι οχι ???? Δωστε κ αλλο chapter στο λαο... ΤΩΡΑ !!!!!
Μηπως κανουν τα βατραχια το summoning για να επιστρεψει ο Ναρουτο στην Κονοχα ?
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#2367 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 14:51

everything burns..............

πολυ καλο chapter !!!!!!!
ειχα να διαβασω τετοιο chapter απο την μαχη Itachi-sasuke................

συμφωνω (δυστηχως) με τον jiraiya.....
αν και δεν νομιζω οτι εχεις κατι αλλο να δειξει!!!!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#2368 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 14:56

:oo::oo:τι chapter ηταν αυτο?:oo::oo:
Tα'σπασε!!! Ο Πειν τα εσπασε αγριως και γι'αυτο δεν μπορω να περιμενω 3 βδομαδες για να δω τη συεχεια.Οσο δε μου αρεσε το Naruto στην αρχη αλλο τοσο μου αρεσει τωρα, εκτος αν ξενερωσω παλι οπως με το θανατο του Jiraiya:dazed:
Νaruto come back και κανε και καμια sage technique!Τι περιμενουμε σαν μακακες μεχρι να ερθεις?Τουλ να αποζημιωθουμε και λιγακι...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2369 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 15:16

1.τα βατραχακια εκαναν κατι summon και οπως λένε ειναι κατι πολυ δυνατο,ο pein εκανε την μ@λ@κια να κανει το τελευταιο jutzu με αποτελεσμα να χάσει τα 5 απο τα 6 σωματα

2.σταματηστε μερικοι να χαιρεστε γιατι ο pein συντομα θα δει τα ραδικια αναποδα,ειναι δυνατος οσο δυνατο ειναι το αδυναμο του σημειο οπως εχουμε ξαναπει(δεν μπορω να καταλαβω ρε γμτ γιατι ειστε με τον ψυχοπαθη)

το ότι ο Πέιν θα φαΐ άκυρο στη μάπα δεν πάει να pi τίποτα kyuubi. και ο darth vader έφαγε άκυρο στη μάπα αλλα παραμένει να είναι καλύτερος από τον luke ως coolness abilities και τα πάντα και ο tobi θα φάει άκυρο στη μάπα αυτό τι πάει να πει? να μην χαίρονται η tobi-fans όταν κάνει γαμάτα πράγματα?

εμείς (μιλάω για όλους τους Pein-fans) ξέρουμε φυσικά πως θα πεθάνει, πωρωνόμαστε κάθε φορα όμως που κάνει κάτι γαμάτο η που σκοτώνει κάποιον καλο. είναι ένας χαρακτήρας που πόλις κόσμος θεωρεί κομπάρσο. σεβόμαστε την άποψη σας αλλα μην μας λέτε και τι χαιρόμαστε.

Spoiler:

πέρα από την πλακα που ελπίζω να μην παρεξήγησε κανέναν. Kyuubi, we know we are gonna get ta 3 mas sto telos let us be happy seeing konoha burn, in the end you will win and we all know it

ΝΑ ΚΑΕΙ, ΝΑ ΚΑΕΙ Η KONOHA H ΤΡΕΛΗ

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2370 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 15:47

Ρε απλα ο παιν ειναι απλα ρεσπεκτ.Ποσες φορες συναντας ενα ατομο το οποιο μονο και μονο για να αποδειξει τα λογια του βαζει μπροστα τη ζωη του.Respect kai apla respect.Απορια τωρα που η κονοχα εσβησε ως πολη απο το χαρτη ο ναρουτο πως 8α ξαναφαει ramen στο shop που αγαπησε.Μηπως αυτος αποδειχ8ει λογος; για να βγαλει παραπανω ουρες
Και μια πικ αφιερωμενη σε ολους τους φιλους του παιν
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα