Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2206 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2008 - 17:05

O kakashi Θα ζησει αφου στο τσαπτερ αυτη την εβδομαδα θα δουμε
Spoiler:

σποιλερ Pics
Spoiler:

text
Spoiler:

To chapter ειναι πολυ promising αυτη την εβδομαδα και θα ειναι σιγουρα και την επομενη :wooi2:

#2207 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2008 - 17:10

O kakashi Θα ζησει αφου στο τσαπτερ αυτη την εβδομαδα θα δουμε

Spoiler:

σποιλερ Pics
Spoiler:

text
Spoiler:

To chapter ειναι πολυ promising αυτη την εβδομαδα και θα ειναι σιγουρα και την επομενη :wooi2:

tnx hatake! :nod2:

φαίνεται πολύ καλό τσαπτεράκι!
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2208 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2008 - 17:17

tnx hatake! :nod2:

φαίνεται πολύ καλό τσαπτεράκι!

Spoiler:

Συμφωνω απολυτα
το παρτ 1 για αυτο ειχε αντικειμενικα μεγαλυτερη επιτυχια απο το 2
ο λογος ειναι οτι δεν βλεπουμε πια και αλλους χαρακτηρες παρα μονο τους βασικους

ο Gai epistrefei με την ομαδα του επισης βλεπουμε τον κιμπα και την μανα του αλλα και την aburame clan,απορια μου εχει προκαλεσει το γεγονος οτι δεν εχουμε δει πουθενα μαζικα τους hyuuga που ειναι αρκετα δυνατοι.

και τι δεν θα εδινα για λιγη δραση απο Hinata:wooi2:

#2209 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2008 - 17:31

Όντως το κεφάλαιο φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον..... Τώρα για το αν είναι νεκρός ο Καkashi δεν μπορούμε να πουμε ακόμη τπτ καθώς και στην περιπτωση του Jiraiya είχε και πάλι γίνει ολόκληρη ιστορία πριν πεθάνει. Αλλά και στον Asuma η περίπτωση μου φαίνεται ανάλογη και πάλι.

Δεν ξέρω μακάρι να έχετε δίκιο και να την γλιτώσει τελικά.

Από εκεί και πέρα θέλω να δώ τι ιδέα σκέφτηκε και πάλι ο Naruto. H εκπαίδευσή του φαίνεται να προχωράει αλλά θα έχει ολοκληρωθεί μεχρι αυτήν την στιγμή που βρίσκεται ο Pain στο Konoha? Και πολύ σημαντικότερο θα έχει μάθει τι συμβαίνει?

Το ότι το God Realm συναντήθηκε με την Tsunade ήταν κάτι το οποίο το περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό. 2 Τινά θα συμβούν μου φαίνεται. Είτε η Tsunade θα σκοτωθεί απο το God Realm είτε με κάποιον τρόπο θα καταφέρει να το απωθήσει και θα της την φέρει πισώπλατα ο Danzou προκειμένου να δείξει ότι σκοτώθηκε απο τους Akatsuki και να βρεί αφορμή για να ανέβει στην εξουσία. in any case things dont look good for her....

Και όντως που στο καλό βρίσκονται οι Hyuuga? I wanna see neji in serious action..

#2210 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2008 - 17:50

Μα γιατί λέτε ότι ο @Hatake Kakashi έχει πεθάνει δεν τον βλέπετε εδω είναι :kakaka:! Δεν νομίζω να σκοτώσει τον Kakashi πρώτα επειδή δεν μας έχει δήξει το πρόσωπο του ακόμα :kakaka:δεύτερο είναι το τελευταίος ζωντανός από την αγαπημένη μου τριάδα (Itachi, Jiraya και Kakashi)! Τρίτο δεν μας έχει δήξει απόλυτος τίποτα εκτός από υπονοούμενα! Μέχρι να δω το τάφο του δεν δέχομαι ότι έχει πεθάνει :mador2::madtodeath:! Αδε και βιάζεστε να τον θάψετε :roar:! Πάμε στοίχημα ότι θα βγει ποιο imba από αυτήν την κατάσταση και θα δείρει κάποιον Pain μια και έχει ποικιλία :hehehe:!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2211 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2008 - 18:40

Ειδα τα σποιλερ και νομιζω πραγματικα 8α ειναι και γαμωτα chapter.Παντως ο φιλικος ο τονος ε tsunade same που τη 8υμαται το 8ηριο τοσα χρονια που εχουν περασει...λολ ...Φανταζεστε απαντηση πιος μλκς εισαι εσυ?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2212 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 14:27

Το -sama μονο φιλικο τονο δε δειχνει.. ειμαι και γω λιγο περιεργη να δω απο που την ξερει και να δω και τα υπολοιπα παληκαρια της παρεας να επιστρεφουν.. αντε εκανε την αρχη ο shino, ισως ακολουθησει και ο Gaara :D :D :D

Πρεπει να ανταποδωσει τη χαρη του Gaara save arc.

Spoilers wo arigatou, senpai!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2213 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 15:17

Το -sama μονο φιλικο τονο δε δειχνει.. ειμαι και γω λιγο περιεργη να δω απο που την ξερει και να δω και τα υπολοιπα παληκαρια της παρεας να επιστρεφουν.. αντε εκανε την αρχη ο shino, ισως ακολουθησει και ο Gaara :D :D :D

Πρεπει να ανταποδωσει τη χαρη του Gaara save arc.

Spoilers wo arigatou, senpai!

Τί που την ξέρει; Όταν βρήκε τους Yahiko,Nagato,Konan ο Jiraiya ήταν παρόντες και ο Οrochimaru και η Tsunade. Ο Orochimaru μάλιστα είχε πει στον Jiraiya να σκοτώσει για να τα βγάλει από τη μιζέρια τους.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2214 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 15:29

Επιτελους τελειωνουν τα fillers στο Ναρουτο και αρχιζουν σοβαρες μαχες!!!Παντως μετα απο αυτο το chapter δεν νομιζω ουτε κ εγω να εχει πεθανει ο Kakashi τελικα.Τωρα κριμα για τον Kiba kai thn Aburame Clan που θα φυγουν τοσο αδικα:hahaha:.Παντως λιγο ξενερα εγω περιμενα να δω Sakura Vs Konan αλλα τελικα δεν θα δουμε bitch fight.Και ναι επιτελους θα δουμε Neji, Rock Lee kai Mighto Gai in action!!!Τωρα για την Ten Ten αν την σκοτωσει κανας Pain θα ειναι τιμη της οποτε μακαρι να ειναι αλλεργικη στις καμπιες και να πεθανει μονη της:P
Παντως αν ο Jiraya ακουγε τον Orochimaru τοτε μια χαρα θα ηταν ακομα οχι μονο η Κονοχα αλλα και ο υπολοιπος κοσμος.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2215 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 16:31

Test post.

OK, υποθέτω ότι τώρα μπορείτε να δείτε τη σελίδα 157. Δεν καταλαβαίνω τι φρίκες τρώει η Vbulletin ώρες-ώρες.

Carry on.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2216 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 07:27

γιου καντα.....χωρίς πλάκα...πολλοί από εκεί μέσα αν ακούγανε τον οροτσιμάρου ο κόσμος θα ήταν καλύτερος.....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2217 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 11:07

Ενταξει τωρα που το διαβασα full μπορω να πω οτι ειναι ενα καλο chapteraki.Λυνονται πολλες αποριες του τυπου γτ δεν εχει εμφανιστει ο πιο τουμπανος shinobi (ναι για τον gai μιλαω)και η ομαδα του οπως και πως ο ναρυτο 8α κανει ξανα τη διαφορα.Οπως ειχα πει στον ριν οταν συζηταγαμε μεταξυ μας οτι το πιο ΄πι8ανο ειναι να χρησιμοποιει kage bunshin για να μαζευει το nature chakra και να που επαλη8ευτηκα(οχι οτι ολοι μας δεν το ειχαμε σκεφτει βεβαια-αφου περα απο το kage bunshin kai το rasengan δε κανει και τπ αλλο).Τωρα το οτι ο πατερας του chouji δεν πε8ανε το βρισκω καπως μουφα αλλα τι να κανουμε kishi ειναι αυτος δε 8ελει πολλους περιττους 8ανατους...ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΚΑΣΙ ΓΤ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ(αφου οταν τη ρωταει ο chouji απλα δε λεει τπ.)
Παντως στη πικ στη σελιδα 6 φαινεται η καμπια να εχει φτασει τον κακασι και να τον γιατρευει...αλλα απο κει και περα δσε ξερω πλεον.Τοσα εχουμε ει στο ναρυτο που δεν νομιζω να εκπλαγω αμα γινει καμαι καινουργια σουπερ φαση με τον κακασι....

Παντως αν ο Jiraya ακουγε τον Orochimaru τοτε μια χαρα θα ηταν ακομα οχι μονο η Κονοχα αλλα και ο υπολοιπος κοσμος. Yesterday 15:17

Πολλη καλη ατακα που ταιριαζει τελεια στο συγκεκριμενο μερος με τον παιν..Μπορει οφιδεμπορας να ηταν κακος αλλα το γεγονος οτι"εβλεπε"στο μελλον(αν και πι8ανως μπορει να πεινουσε και να η8ελε να τους φαει:hahaha:)ειναι ολα τα λεφτα :fromabove:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2218 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 12:25

Αχ ας πω και εγω την αποψη μου για το 427!!!

MANGA KAFRILA MODE ON:
Γαματο chapter!
Πληρες!!!
Εξερετικα καλο για την εξεληψη του manga (μεσα σε 17 σελιδες).....
Flash back μολις μιας σελιδας αρα προοδευουμε!!!
Επονται πολες και γαματες μαχες!!!
Ο noob o kishi μας λεει οτι killare τον Kakashi (ελπιζω να μην το εννοει)!!
Η tsunade μετραει chapters ασε που σε λιγο εχουμε το χρονο του j οποτε παιζει ο παπας για το τρισαγιο να χριαστη και γι αυτην....
O konohamaru βαριετε να ζει οποτε θελω να δω πως θα την σκαπουλαρη!!
Επιτελους η αλλες αγαπημενες μας team εν δραση ΓΟΥΣΤΑΡΟ!!!

Δλδ το chapter εσπιρε σπλατεριασε μαμησε και εδηρε σαν τον ηρακλη!!! lets keep waiting for the next one!!!

MANGA KAFRILA MODE OFF.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2219 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 13:23

Όντως ήταν αρκετά καλό το chapter και έδειξε και πολλά πράγματα μέσα σε λίγες σελίδες.Απ'ότι φαίνεται θα δούμε πολλές μάχες στα επόμενα chapter.I can't wait:nanana:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2220 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 13:35

Ωραίο chapter που συμμαζεύει την κατάσταση στην Konoha.
Επιτέλους ανοίγουν μέτωπα για πολλαπλές μάχες και εμφανίζονται πρόσωπα που περιμέναμε...

Για τον πατέρα του Choji δεν με νοιάζει αλλά για τον Kakashi...

H Tsunade πάει για μάχη (γνωρίζοντας το μυστικό του σώματος αυτού) και είναι σε grave danger; Για να δούμε...

Και τελικά υποψιάζομαι ότι ο Konohamaru θα νικήσει με το "1000 years of pain" jutsu....
Πάντως μπαίνει με dragon seal στην μάχη, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι τυχαίο ή όχι.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα