Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2191 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 01 December 2008 - 22:48

Αντε να δουμε τι upgrade θα κανει ο naruto...βεβαια αποκλειεται ποτε να νικησει τον pain αν δεν βρεθει το μυστηκο του jutsu που χρησιμοποιει.

πανω σε αυτο που λες διαβασα στο narutocentral οτι μια λυση στο προβλημα του να μαζευει ενεργεια ο naruto και παραλληλα να κινειται θα ηταν να κανει εναν δευτερο κλωνο το οποιο
θα μαζευει την ενεργεια και μολις ολοκληρωσει την διαδικασια πουφ ο naruto θα ειναι σε sage mod δεν ξερω αν ειναι απλως φαντασιωσεις αλλα αν γινει με αυτον τον τροπο πολυ θα γουσταρω την ολη φαση :burningbe3::burningbe3::burningbe3:
Posted Image
Posted Image

#2192 sleepless

sleepless

*Don't be like me*

• Banned
  • 69 posts

Posted 02 December 2008 - 01:05

Δεν συμφωνω Kellborn3 αυτος την εχει ψωνισει αγρια..... Μου φαινεται παρα πολυ γελοιο καποιος που υποτιθεται πως εχει τοση δυναμη αντι να ειναι συγκρατημενος να φωναζει "ειμαι ο Θεος". Ειναι λογικη μικρου παιδιου αυτη. Ειπες κατι για το οτι δεν εχει φαει ουτε ενα χτυπημα, ο Κακασι εσπασε ενα σωμα του, εκεινο του Ασουρα αν θυμαμαι καλα, οποτε δεν θα φυγει απο την Κονοχα χωρις γρατζοuνια. :P

Δεν εκανα quote γιατι μου εβγαζε κατι τρελα sry.

#2193 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 02 December 2008 - 01:36

yes we love pein because he is awesome,badass and has a nice stoy (οσο εχουμε δει μεχρι στιγμης)

και γτ να μη λεει οτι ειναι θεος?τσακισε τον hanzo και ολλοι του τη φρουρα μονος,σκουπισε το πατωμα με τον jiraiya με μικρη προσπα8εια,τι κακομαθημενο παιδακι λετε?Μια χαρα Villian ειναι...τι να ελεγε?Να μαθω ολλα τα zutsu σαν τον orochimaru?Να κανει δολοφονιες σαν τον zabuza?

pein is god.........τελος

qzMHWHd.png

#2194 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 02 December 2008 - 01:37

Δεν συμφωνω Kellborn3 αυτος την εχει ψωνισει αγρια..... Μου φαινεται παρα πολυ γελοιο καποιος που υποτιθεται πως εχει τοση δυναμη αντι να ειναι συγκρατημενος να φωναζει "ειμαι ο Θεος". Ειναι λογικη μικρου παιδιου αυτη. Ειπες κατι για το οτι δεν εχει φαει ουτε ενα χτυπημα, ο Κακασι εσπασε ενα σωμα του, εκεινο του Ασουρα αν θυμαμαι καλα, οποτε δεν θα φυγει απο την Κονοχα χωρις γρατζοuνια. :P

Δεν εκανα quote γιατι μου εβγαζε κατι τρελα sry.

Κοιτα καλα κανει και το λεεις.Απλα ειναι ιμπα ο αν8ρωπος και το δειχνει σε κα8ε του κινηση.Το γεγονος οτι τους εχει ολους στα @@τ ου λογικο το βρισκω λογικο να φτανει τη λογικη του σε αυτο το σημειο.Ο μονος που μπορει και τον ελγχει ειναι ο μανταρα και δε ηερουμε για πιο λογο...Παντως για ολο τον υπολοιπο κοσμο δικαιωματικα ειναι ο 8εος...
Οσο για αυτο με το σωμα δικιο εχεις αλλα εγω εννουσα οτι ο ιδιος δεν εχει φαει γρατσουνια αφου ο ιδιος δεν ειναι μεσα σε αυτα τα 6 σωματα και απλα τα ελεγχει απο καπου-Αρα ατσαλακωτος και κυριλλε

@Sgouver
E το πιο λογικ ειναι να γυρισει ο ναρυτο αργοτερα και να τα παντα μεσα στη σταχτη .....Απο κει και περα το οτι 8α νικησιε το παιν ειναι το μονο σιγουρο γτ αλλιως δε προχωρησει ακι το μανγκα λολεν:hahaha:
Οσο για το 8ανατο του κακασι αμα πε8ανει πιο πολυ 8α πουλησει το συγκεκριμενο τευχος παρα ολο το ναρυτο μεχρι στιγμης:tensai:

Posted Image

#2195 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 December 2008 - 02:14

Γενικότερα το γούστο του καθενός είναι κάτι το υποκειμενικό οπότε θεωρώ άσκοπο να προσπαθήσουμε να συζητήσουμε γιατί ο ένας χαρακτήρας είναι πιο τέλειος από έναν άλλο , η γιατί αντίθετα δεν είναι τόσο τέλειος συγκριτικά με το hype το οποίο έχει πάρει.

Μου κάνει εντύπωση το πόσο λίγη σημασία έχει δοθεί στην όλη συζήτηση ότι κανένα από τα σώματα τα οποία έχουμε γνωρίσει μέχρι στιγμής είναι ο αληθινός Pain. Ουσιαστικά τον Nagato δεν τον έχουμε δει αυτοπροσώπως. Αυτό ήταν και το μύνημα το οποίο έστειλε ο Jiraiya λίγο πριν πεθάνει και εκεί βρισκεται το κλειδί για να τον νικήσουν.

Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η Shizune Kαι η υπόλοιπη ομάδα της να βρούν το μυστικό το οποίο κρύβεται πίσω από τους Chakra receivers καθώς και τρόπο να τους "βραχυκυκλώσουν" με αποτέλεσμα να μετατρέψουν τα σώματα του Pain σε αυτό το οποίο είναι πραγματικά. Σε απλά πτώματα δλδ και έτσι να σωθεί το Konoha... Αν νικήσει κάποιον ο Naruto αυτός δεν θα είναι ενα απλό σώμα έστω και εαν πρόκειται για το God Realm.Μάλλον θα νικήσει τον αληθινό Pain τον οποίο μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει σε ενηλικη μορφή.

Πιστεύω ότι ο λόγος για τον οποίο ο Madara εμφανίζεται ισότιμος ή ακόμη και ανώτερος απο τον Pain είναι ότι γνωρίζει το μυστικό του και το που βρίσκεται το πραγματικό του σώμα καθώς και το ενδεχόμενο ο Madara να έπαιξε ρόλο στο παρελθόν του. Εικασίες κάνω βεβαια αλλά μου φαίνεται λογική εξήγηση στα κενά τα οποία βλέπουμε μέχρι στιγμής. Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος θα δείξει...

#2196 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 02 December 2008 - 07:53

και εγώ πιστεύω ιριστελλα ότι ο μανταρα μπορεί ακόμα και να εκβιάζει τον ναγκατο με κάποιο τρόπο...αλλά υπάρχει και η πιτηανότητα να είναι όντως δυνατότερος....

μπαι δε γουέι....ο πέιν δεν φωνάζει απλά ότι είνα θεός...γιατί πολύ απλα ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ
Posted Image
Spoiler:

#2197 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 02 December 2008 - 23:10

ναι αλλα οταν ερθει το pwnage του θα το βουλωσετε ολοι
/νευρα mode on

Edited by Dxs, 03 December 2008 - 13:54.

Posted Image

#2198 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 03 December 2008 - 00:58

ναι αλλα οταν το pwnage του θα το βουλωσετε ολοι
/νευρα mode on

ειμαστε προετιμασμενοι,κακος ειναι, καποιον εξαιρετικα ηλι8ιο τροπο θα βρουν να τον σκωτωσουν, οπως εκαναν και με τον sasori-itachi

αλλα μεχρι να γινει αυτο...... ....θα απολαυσουμε τη konoha και οτι αλλο βρεθει στο δρομο του να γινεται σταχτη :P

qzMHWHd.png

#2199 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 03 December 2008 - 06:26

όταν ένας τα βάζει με όλους...ακόμα και με λογικό τρόπο να χάσει....δεν θεωρήτε ήττα...
απλά τους έχει,τους θεωρεί όλους ανύπαρκτους και κάνει την δουλειά του...
Posted Image
Spoiler:

#2200 Monty

Monty

Bring Out Your Dead

• Members
  • 13 posts

Posted 03 December 2008 - 08:00

Τα τελευταια chapter με κουραζουν γιατι δεν εχουν και πολυ νοημα.Ο Kishi αρχισε παλι τα 17 σελιδα chapters...Εδω και 5 chapters βλεπουμε το Naruto να σφιγγεται, τον Pain(π παλια των λεγανε pein)να καιει το konoha και οι αλλοι να τρεχουν γυρω γυρω.Τα chapters με sasuke-itachi-tobi ηταν απιστευτα αλλα τα τελευταια ειδικα το τελευταιο ειναι βαρετα.Για να μην σχολιασω το ποσο αθλιο θανατο ειχε ο kakashi ακομα και ο asuma πιο πολλα chapter αντεξε....Τελος παντων ελπιζω το επομενο ν ειναι καλυτερο...
Posted Image
Still waitng 4 The new Full Metal Alchemist Chapter
Spoiler:

#2201 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 03 December 2008 - 14:37

Για να μην σχολιασω το ποσο αθλιο θανατο ειχε ο kakashi

wait,wait δεν ειπε κανεις οτι πεθανε.Ειναι βεβαια σε αθλια κατασταη αλλα νεκρος δεν ειναι.Επισης γιατι αθλιος?Χτυπηθηκε 3 φορες απο την shinra tensei η οποια μπορεσε να ισοπεδωσει ολοκληρους τοιχους με σα να ειναι απο τραπουλοχαρτα (και απο την οποια οι αλλοι 3 shinobi εφυγαν μονοhitoi),καταπλακωθηκε απο επειπια και μπορεσε να χρησιμοποιεισει 3 raikiri, ενα tsintori wolf,ενα lighting busin ,ενα flowing earth wall (η οπως αλλιως λεγανε αυτο το τοιχος) και 2 φορες το mangeaku πριν του τελιωσει ολλο το chakra τη στιγμη που στον πρωτο κυκλο με 4 raikiri εμενε αδειος,εδωσε καλη μαχη και δεν ειχε εναν τυχαιο αντιπαλο.Επισης θυσιαστικε (αμα πεθανε) για να φτασουν ασφαλεις χρησιμες πληροφοριες την στιγμη που μπορουσε να την ειχε γλιτωσει επειδη ο pein τον 8εωρουσε νεκρο.Ε δεν το λες και αθλιο θανατο......

qzMHWHd.png

#2202 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 03 December 2008 - 14:58

αλλα και παλι αμα παιθανει κ ο kakashi μας κανει 4 απο τους αγαπημενους μου νεκρους (συνολο 5 :() Jiraya Itachi Kakashi Orochimaru last one Neji εεε ο kishi με εχει παρει πρεφα κ σκωτωνει τους δικους μου χαχαχαχα....εμενα παντος μου αρεσε το τσαπ, κ θελω να δω αν ο ναρουτο θα καταφερει να επιτυχει να μαζευει sage chakra εν κινησει... αν κ ο βατραχος λεει πως δεν ειναι δυνατον :S
Posted Image
Au fond d' mon coeur Il reste encore un espoir

#2203 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 03 December 2008 - 15:38

άμα το πάμε έτσι εμένα μου τους έχει σκοτώσει όλους....
(ιτατσι,κιμιμαρο,σασορι....) δηλαδη ο σικμάρου μου μεινε...

αλλά δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά...όλοι λέτε ότι ο κακάσι πρέπει να πεθάνει ηρωικά...μπορεί σας παρακαλώ κάποιος χρηστιανός(αθεος βουδιστης,μουσουλμάνος΄) ή ότιδήποτε άλο να μου εξηγήσει τί ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΝΝΟΗΤΕ?
δλδ άμα δεν σκωτώσει και τα 6 σώματα του πειν,δεν κώψει τα χέρια του ναγκάτο,δεν κατουρίσει τον ντάνζου και δεν φτύσει τον μαντάρα,δεν είναι ηρωικός? μια χάρα ήρωα τον βλέπω εγώ..είναι πολύ κατότερος από τον τζιράια,θα κάνει πολύ λιγότερα από αυτόν πριν πεθάνει...απλά τα πράγματα..έχει ίδη κάνει περισσότερα από όσα μπορούσε....
Posted Image
Spoiler:

#2204 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 03 December 2008 - 16:00

Kαι εγω 8α συμφωνησω με τα λεγομενα του σειριου και του ριν.Δλδ σωνει και καλα πρεπει παντα να εισαι πανω απο τον αλλο για να εισαι ηρωικος....αμα ηταν ετσι δοξα και χαρα σε ολους τους ηρωες που εχουν περασει.Παιδια ηρωικος 8ανατος δεν σημαινει να εχεις μονο ******* τους παντες και μετα να πεσεις στο πεδιο της μαχης σημαινει αυτο8υσια γενναιοτητα και πανω απο ολα αισ8ηση του κα8ηκοντος και των αν8ρωπων γυρω σου.Πραγματικα πιστυεω ειναι πιο ηρωικο για τον κακασι να πε8ανει ετσι οπως ειναι τωρα παρα σε καποια φαση οπου ολοι 8α ειναι απο πανω του και 8α του λενε νικησαμε χαρη σε σενα και μη φυγεις κτλ...Και να ξερετε οι μεγαλυτεροι ηρωες ειναι αυτοι που αναδεικνυονται σε μια χαμενη μαχη παρα αυτοι που νικανε και μετα ψοφανε....Respect sto kakasi για οτι εκανε μεχρι τωρα :nod:

Posted Image

#2205 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 03 December 2008 - 16:05

....Respect sto kakasi για οτι εκανε μεχρι τωρα :nod:

ναι ναι...
ρεσπεκτ στον πειν που σκότωσε τον κακάσι για να τον αναγνωρίσουμε:nod2:
ε λάθος....ρεσπεκτ στον κακάσι εννωούσα..:erk:
Posted Image