Δεν συμφωνω Kellborn3 αυτος την εχει ψωνισει αγρια..... Μου φαινεται παρα πολυ γελοιο καποιος που υποτιθεται πως εχει τοση δυναμη αντι να ειναι συγκρατημενος να φωναζει "ειμαι ο Θεος". Ειναι λογικη μικρου παιδιου αυτη. Ειπες κατι για το οτι δεν εχει φαει ουτε ενα χτυπημα, ο Κακασι εσπασε ενα σωμα του, εκεινο του Ασουρα αν θυμαμαι καλα, οποτε δεν θα φυγει απο την Κονοχα χωρις γρατζοuνια.
Δεν εκανα quote γιατι μου εβγαζε κατι τρελα sry.
Κοιτα καλα κανει και το λεεις.Απλα ειναι ιμπα ο αν8ρωπος και το δειχνει σε κα8ε του κινηση.Το γεγονος οτι τους εχει ολους στα @@τ ου λογικο το βρισκω λογικο να φτανει τη λογικη του σε αυτο το σημειο.Ο μονος που μπορει και τον ελγχει ειναι ο μανταρα και δε ηερουμε για πιο λογο...Παντως για ολο τον υπολοιπο κοσμο δικαιωματικα ειναι ο 8εος...
Οσο για αυτο με το σωμα δικιο εχεις αλλα εγω εννουσα οτι ο ιδιος δεν εχει φαει γρατσουνια αφου ο ιδιος δεν ειναι μεσα σε αυτα τα 6 σωματα και απλα τα ελεγχει απο καπου-Αρα ατσαλακωτος και κυριλλε
@Sgouver
E το πιο λογικ ειναι να γυρισει ο ναρυτο αργοτερα και να τα παντα μεσα στη σταχτη .....Απο κει και περα το οτι 8α νικησιε το παιν ειναι το μονο σιγουρο γτ αλλιως δε προχωρησει ακι το μανγκα λολεν

Οσο για το 8ανατο του κακασι αμα πε8ανει πιο πολυ 8α πουλησει το συγκεκριμενο τευχος παρα ολο το ναρυτο μεχρι στιγμης