Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2161 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2008 - 22:48

Βασικα και μια αστεια παρατηρηση-το κιουμπι ειναι λιγο αγοραφοβικο.Παντα μενει κλεισμενος μεσα στο σωμα του ναρυτο προσπα8ει να καταστρεξει τα παντα και 8ελει οπωςδηποτε να καταστρεφει και κα8ε ενα που ερχεται σε πεαφη με το ναρυτο(πραγμα που σημαινει οτι ειναι γκευ ερωτευμενος και ζηλιαρης)!!!!!!!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2162 sleepless

sleepless

*Don't be like me*

• Banned
  • 69 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 03:02

Posted Image

all hail to your new supreme overlord.

Χωρις πλακα τωρα, γιατι φωναζετε ολοι??? εμενα μια χαρα μου φανηκε το τσαπτερ. Ανατροπες ειχε.ποιος περιμενε το Πειν νς Κονοχαμαρου κ Εμπισου?!?!? Ειναι κατι καινουριο κ διαφορετικο, να δουμε κ τον κονοχαμαρου να μαχεται κ οχι ολο τους ιδιους κ τους ιδιους. Το μονο κακο που ειχε το τσαπτερ ειναι ο κακασι πιστευω. Ας ελπισουμε να μας δειξει στο επομενο κατι γι΄αυτον, αν και νομιζω πως ο κισι θα ασχοληθει πιο πολυ με τον Ντανζου.

Ο μανταρα γιατι δεν πηγε μονος του στην κονοχα? Ο,τι επιθεση και να του κανουν δεν θα καταλαβαινε τιποτα. Το κοβω πως εχει αλλα σχεδια κ χειριζεται και τον Πειν, κ ολους εκει περα.
Να δειτε πως στο τελος ο Ντανζου θα σκοτωσει την τσουναντε, και ο ναρουτο θα φυγαδευτει απο το χωριο, γιατι θα τον κυνηγαει ο Ντανζου. Τα μισα σωματα του Πειν δεν τα βλεπω καλα παντως...

#2163 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 03:51

Ας αρχίσω λοιπόν...έχουμε και λέμε! Μήπως προσέξατε ότι χρησιμοποιεί illusion αυτό το σόμα του Pain? Δεν νομίζω να είναι πολύ δυνατό εκτός από αυτό, ε ένταξη σίγουρα είναι ποιο δυνατός από τον Konohamaru άλλα μήπως είναι έτυμος για το sexy no jutsu σε σιντιασμο με ... rasengan πισώπλατα? Εγώ νομίζω ότι η τεχνική που λέει είναι το rasengan και όχι το sexy no jutsu, και συγγνώμη άλλα πρέπει να είσαι πανιλιθιος για να βασιστείς στο sexy no jutsu για να νικήσεις έναν τόσο δυνατό χαρακτήρα! Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα δω το jutsu άλλα με rasengan! Απλός δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κανί...βεβαία υπαρχή και το ενδεχόμενο να πει πως είναι ο Ναρουτο έτσι ώστε απλός να τον πιάσουν άλλα λίγο πιθανό!

Επ και μην γελατε σας βλεπω:kill4u:
And speaking of sexy no jutsu ... για μαντεψτε ποιος ειναι ποιος

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Neuro: 29 Νοέμβριος 2008 - 03:58

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2164 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 11:21

Ο konohamaru rasengan? Πρεπει να ειναι πολυ skilled ninja για να εμαθε rasengan παντως
Α, επισης, ποιος του το εμαθε?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2165 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 13:26

Κάποια τεχνική λέει ότι του έμαθε ο Naruto, οπότε και πολύ πιθανό να είναι το rasengan. Μάλιστα η ιδέα του Neuro για την απαγωγή του Konohamaru είναι αρκετά καλή. Ειδικά αν ο Konohamaru σκάσει με κανά rasengan στον Pain μπορεί να μην χρειαστεί καν να πει ο ίδιος ότι είναι ο Naruto. Ο Pain αν έχει μάθει απλώς ότι το kyuubi-kid χρησιμοποιεί μια τεχνική με όνομα rasengan τότε θα μπορούσε άνετα να τους μπερδέψει. Αυτό θα δικαιολογούσε και ένα Konohamaru retriaval arc όπου ο Naruto θα πήγαινε ενάντια στον Pain χρησιμοποιώντας το sage mode, γιατί δεν τον βλέπω να πηγαίνει στην Konoha όσο είναι ο Pain εκεί.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2166 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 13:57

Πολύ λογικά τα συμπεράσματα.

Θα με ξενέρωνε να δω Rasengan από τον Κonohamaru, αλλά από την άλλη θέλω να τον δω να μάχεται με αυτό (οξύμωρο το ξέρω)

Πάντως ο Naruto εμφανίζεται στην προ-τριετίας μορφή του όταν ο K σκέφτεται το teaching.
Το θεωρώ αρκετά δύσκολο να του το είχε μάθει τρία χρόνια πριν, καθώς δεν είναι εύκολη κίνηση και ούτε ο Naruto ήταν σε θέση να την διδάξει τότε, αλλά ούτε και ο Konohamaru να την μάθει (αρκετά νέος, δεν είχε εμπειρία, δεν είχε αποφοιτήσει και πολλά άλλα)
Αν ο Naruto εμφανιζόταν στην τωρινή του μορφή θα είχα ενδοιασμό μόνο ως προς το ότι στο part 2 ο Naruto δεν έχει καθόλου ελεύθερο χρόνο, καθώς και οι δυο είναι πλέον ωριμότεροι.

Μια άλλη υποψήφια κίνηση θα ήταν το Kage Bushin που είναι εξίσου elite κίνηση που ο K δεν θα μπορούσε να μάθει μόνος του. Δεν έχουμε δει ποτέ κατά πόσο δύσκολη είναι στην εκμάθηση παρά να το λένε οι άλλοι (Jonin κίνηση γαρ). Βέβαια δεν ξέρουμε το chakra stamina του, ώστε να μπορεί να το κάνει...

Πάντως θεωρώ δεδομένο το retrieval arc και ιδιαίτερα μετά την δυσκολία στο training. Πραγματικά δεν φαίνεται να προλαβαίνει ο Naruto τον Pein στην Konoha.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2167 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 14:51

Bασικα του εχει μα8ει kage bunshin αφου αν 8υμασαι ο κονοχαμου λεει στη σακουρα οτι τo perv jutsu ειναι ππολυ καλη ταχνικη για να αποσπαει τον αντιπαλο και αυτος του κανει την τεχνικη αυτη και μεταμορφωνεται σε σασουκε και σαι μαζι και η σακουρ αμενει καγκελο.Αν και δεν του εχει μα8ει πιστευω ναρουτο η τεχνικη αυτη σιογυρα 8α μεφανιστει τουλαχιστον α8 τηνε χιε συνδυασει με κανα explosive tag η κατι τετοιο παντως για μεγαλα jutsu δνε τονε χω ικανο ton konohamaru

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2168 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 15:13

εγω παντος απορω με το εξης.Η κονοχα δεχεται επιθεση και οναρουτο κανει προπονηση ενω γλινεται η επιθεση αν το σκεφτητε ομως η επιθεση αντε να χει κρατησει 1 ωρα και ο ναρουτο ετσι οπως τον δειχνει παραλληλα εινια σα να κανει μερες

#2169 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 15:29

αυτο το ερωτημα κι εμενα με ταλαπωρει τοσο καιρο και απ'οτι εχω καταλαβει μαλλον πρεπει να υπαρχει καποια διαφορα στην ωρα και στον χωρο δηλαδη σαν να βρισκεται σε αλλο χωροχρονο ή κατι τετοιο :sleepy:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2170 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 19:16

Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί πολύ απλά αυτά με το training του Naruto να ξελίσονται μέρες και πριν από την επίθεση; Αλλιώς και η μάχη του Sasuke με το 8tails θα είχε κρατήσει κανά 4ήμερο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2171 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 19:24

Δεν αποκλείεται καθόλου αυτό το οποίο λες..... Δυστυχώς όμως η χρονική διάρκεια δεν έχει δηλωθεί συγκεκριμένα οπότε αν ισχύει κάτι τέτοιο θα το μάθουμε αφου και εαν εμφανιστεί ό naruto στο Konoha.

#2172 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 19:43

ούτος η άλος από την στιγμή που ο πειν έκανε επίθεση στην κονόχα δεν έχουν περάσει πολλές ώρες...απλά επειδή το βλέπουμε σε πολλά τσάπτερς μας φαίνεται πολυ...κανονικά ούτε μία ώρα δεν έχει περάσει..
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2173 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 19:57

ε λογικα θα το διασαφηνησει αργοτερα αυτο με την ωρα μαλλον

#2174 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 20:49

Boring chap,αλλα νταξ δν πιραζι,παμε στο επομενο τωρα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2175 Uchiha Madara

Uchiha Madara

uchiha mandara

• Members
  • 77 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 21:12

το ναρουτο γινεται μουφα ιδικα αμα εχει κιουμπι ο κονοχαμαρου για μενα απλα καταστρεφεται..