Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 04:02
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 04:09
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 14:00
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 16:17
α)Ο Κατά τη γνώμη μου λόγος είναι ότι ο kakashi προορίζετε για πιο ηρωικό θάνατο.
3) Ο naruto θα συνεχίσει το train του και θα παραμένει στον κόσμο του.. επίσης του θα του δώσει το scroll Που άφησε ο jiraya αργά η γρήγορα.
Και εγώ αυτό πιστεύω για κακάσι.Άν πεθάνει τώρα θα είναι πολύ άδοξος θάνατος.Πρέπει και να αναφερθεί στην ιστορία με όμπιτο και το δίδαγμα περί φιλίας το οποίο είναι πιθανό να πει σε σασκε και ναρούτο για να τα βρούνε.
τι είναι αυτό το σκρόλ?
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 17:04

παντως συμφωνω και εγω οτι δεν νομιζω να πε8ανει ο κακασι τοσο αδο3α.....

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 17:39
guys ειναι σιγουρο οτι η ριν εχει πε8ανει??
παντως συμφωνω και εγω οτι δεν νομιζω να πε8ανει ο κακασι τοσο αδο3α.....
δεν ειμαι σιγουρος αν η Rin εχει πεθανει.Αν θυμαστε υπηρξε μια φαση που ο Kakashi στεκοταν μπροστα απο ενα ταφο κι εμφανιστηκε μια ANBU απο πισω του... κατι ειπαν, που φυσικα δεν θυμαμαι αλλα νομιζω πως ειχε σχεση με την ιστορια του Kakashi.οποιος θυμαται κλτερα ας πει,μπορει να λεω κι ακυρα πραγματα.Παντως ειναι κοντα στη κηδεια του 3ου... κοιταχτε το
Ο Kakashi δεν πρεπει να πεθανει καν, αλλα ο Kishi αποφασιζει...
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 17:49
δεν ειμαι σιγουρος αν η Rin εχει πεθανει.Αν θυμαστε υπηρξε μια φαση που ο Kakashi στεκοταν μπροστα απο ενα ταφο κι εμφανιστηκε μια ANBU απο πισω του... κατι ειπαν, που φυσικα δεν θυμαμαι αλλα νομιζω πως ειχε σχεση με την ιστορια του Kakashi.οποιος θυμαται κλτερα ας πει,μπορει να λεω κι ακυρα πραγματα.Παντως ειναι κοντα στη κηδεια του 3ου... κοιταχτε το
Ο Kakashi δεν πρεπει να πεθανει καν, αλλα ο Kishi αποφασιζει...
Chapter 139 p 9
Chapter 239 p 06
Η κοπελιά Anbu δεν ήταν η Rin. A) δεν της μοιάζει Β) Είπε τον Kakashi Senpai κάτι το οποίο υποδηλώνει ηλικιακη διαφορά νομίζω ενώ η Rin Και ο Kakashi ήταν συνομίληκοι.
Γενικά υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες η Rin να είναι ακόμη ζωντανή. Ο ίδιος ο Kakashi είχε πει στον Sasuke ότι όλοι οι ανθρωποι για τους οποίους κάποτε νοιαζόταν δεν είναι πλέον στην ζωή .
Chapter 177 p 05
(μια από τις αγαπημένες μου σκηνές είναι αυτή... Τόσο για την έκφραση του Sasuke όσο για τον τρόπο με τον οποίο το είπε αυτό ο Kakashi.. Αν και χαμογελούσε η εικόνα αποπνέει ένα τόσο θλιμμενο αισθημα...)
Δεν ξερω αν εννοεί απαραίτητα και την Rin Μέσα σε αυτούς αλλά κατα πάσα πιθανότητα ναι (λογικά μετά το μάθημα που πήρε στο Kakashi Gaiden σχετικά με το teamwork και την σημασία των μελών της ομάδας του θα έπρεπε να την θεωρεί σημαντικό άτομο). Βέβαια Kishimoto είναι αυτός μπορεί να κανει και την μεγάλη έκπληξη.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 16 Νοέμβριος 2008 - 17:55
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 18:21
Και εγώ αυτό πιστεύω για κακάσι.Άν πεθάνει τώρα θα είναι πολύ άδοξος θάνατος.Πρέπει και να αναφερθεί στην ιστορία με όμπιτο και το δίδαγμα περί φιλίας το οποίο είναι πιθανό να πει σε σασκε και ναρούτο για να τα βρούνε.
τι είναι αυτό το σκρόλ?
Είναι το scoll που ειχαι ο jiraya στο στομάχι του. Είναι το κλειδί για να ξεκλειδώσει αλλά και δυναμώσει το seal του nine tails.
Btw άμα λες η ιστορία του Obitο και Kakashi στο μανγα μας την έχει δείξει εδώ και αρκετό καιρό.
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 18:48
Chapter 139 p 9Spoiler:
Chapter 239 p 06Spoiler:
Η κοπελιά Anbu δεν ήταν η Rin. A) δεν της μοιάζει Β) Είπε τον Kakashi Senpai κάτι το οποίο υποδηλώνει ηλικιακη διαφορά νομίζω ενώ η Rin Και ο Kakashi ήταν συνομίληκοι.
Γενικά υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες η Rin να είναι ακόμη ζωντανή. Ο ίδιος ο Kakashi είχε πει στον Sasuke ότι όλοι οι ανθρωποι για τους οποίους κάποτε νοιαζόταν δεν είναι πλέον στην ζωή .
Chapter 177 p 05Spoiler:
(μια από τις αγαπημένες μου σκηνές είναι αυτή... Τόσο για την έκφραση του Sasuke όσο για τον τρόπο με τον οποίο το είπε αυτό ο Kakashi.. Αν και χαμογελούσε η εικόνα αποπνέει ένα τόσο θλιμμενο αισθημα...)
Δεν ξερω αν εννοεί απαραίτητα και την Rin Μέσα σε αυτούς αλλά κατα πάσα πιθανότητα ναι (λογικά μετά το μάθημα που πήρε στο Kakashi Gaiden σχετικά με το teamwork και την σημασία των μελών της ομάδας του θα έπρεπε να την θεωρεί σημαντικό άτομο). Βέβαια Kishimoto είναι αυτός μπορεί να κανει και την μεγάλη έκπληξη.
OMG!!!ειμαι και πολυ noobas!arigato Iristella-sama!μου ανοιξες τα ματια!!!
Kakashi μην πεθανεις!!!(επρεπε να το πω...)
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 20:22
η κοπελα που βρηκε τον κακασι στην κηδεια δεν ειναι η ριν ειναι η αρραβωνιαστικια του χαγιατε τη λενε uzuki yuugao
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από serenity_chan: 16 Νοέμβριος 2008 - 20:44

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 20:27

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 02:54
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 10:05
Είναι το scoll που ειχαι ο jiraya στο στομάχι του. Είναι το κλειδί για να ξεκλειδώσει αλλά και δυναμώσει το seal του nine tails.
Spoiler:
Btw άμα λες η ιστορία του Obitο και Kakashi στο μανγα μας την έχει δείξει εδώ και αρκετό καιρό.
αυτο απο ποιο chapter ειναι ??
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 10:25
αυτο απο ποιο chapter ειναι ??
Ειναι απο το chapter 370 σελιδα 10 νακαι το λινκ
Naruto 370 page 10 | One Manga
Aυτο στο κεφαλαιο 139 το δειξε στο ανιμε ?? γιατι δε το θυμαμαι
Ειναι στο ναρυτο το αρχικο οχι στα shippuuden επεισοδιο 80