Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1861 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 07:42

Στο μεταξυ η πλακα ειναι οτι στη pic ο pain πεταει 1 βοτσαλακι και μπαμ πετυχαινει το kakashi στο ματι που εχει το sharingan.Απλα imba o pain και και μου λετε τωρα οτι τον νικησε ο chouji daddy με μια κινηση αυτα ειναι.Παντως ο kakashi ειναι μια απο τις πιο καλες για μενα μορφες μεσα στο naruto και δεν νομιζω να τον σκοτωσει σε αυτη τη μαχη ο kishimoto.An και παλιοτερα εχω πει οτι 8α η8ελα καποιο τελος δραματικο για τον κακασι πιστευω οτι ακομα εχει να φαει πολλα ψωμια και οτι πι8ανοτερο ειναι να τον σκοτωσει ο sasuke σε μελλοντικα arc παρα εδω ο pain....

YΓ TO KERATO MOY APO TO BLEACH!!!!!!!!!!!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από kelborn3: 29 Οκτώβριος 2008 - 08:00

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1862 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 07:57

:erk::dazed::oo:

Μη μου τσαντιζεσαι που δε 8α πε8ανει ο κακασι.Εγω απλα μεω τη γνωμη μου και πραγματικα πιστευω οτι 8α ζησει πολλα χρονια ωστε να σκασεισ απο το κακο σου και 8α βγαλει μικρα κακασακια που 8α εχουμε μονο 1 sharingan.....(φαντασια οεο):oo::hahaha::gn2:.Ναι ξεφυγαμε λιγακι αλλα περα απο την πλακα δε μου φαινεται πραγμτικα απο τη μεχρι τωρα πορεια του manga οτι ο κακασι 8α ψοφησει εδω αν ακια ακομα πιστευω και το τονιζω οτι ο pain ειναι κλασεις ανωτερος.Παντως 8α εχει γουστο να πε8ανει και να δωσει το ματι του στο naruto^^

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1863 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 08:00

.Παντως 8α εχει γουστο να πε8ανει και να δωσει το ματι του στο naruto^^

:oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo:
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
έχω και ποιο τραγικό......αλλά ρατήσου..το σκευτόμου πριν και λέω άμα γίνει απλα θα πηδήξω απο το παραθυρο...να έβγαλε όντως το μάτι του κακάσι ο παιν και να πάρει κανα μάτι του ιτάτσι που τα έχει φυλαγμενα ο μανταρα.......
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#1864 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 11:07

H pic τελικα ηταν αληθινη

μερικες ακομα
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

text
Spoiler:

LOL σε ολους αυτους που πιστευαν o chouji καταφερε και νικησε τον Asura Pain,σε ενα μανγκα οπως το Ναρουτο καλο θα ειναι να περιμενετε και την συνεχεια για να βγαλετε συμπερασματα,για το τσαπτερ θα τα πουμε την πεμπτη η την παρασκευη

#1865 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 11:20

Oeo με καρφι 8α πεσει ο copy cat.Παντως αν ολα τα πικ που εχεις ειναι αλη8ινα τοτε ενταξει respect στο κισι οεο^^.Πραγματικα ειναι μια πολυ μεγαλη ανατροπη μενει να περιμενουμε μεχρι την παρασκευη

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1866 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 11:56

Δεν ξερω αν προσεξατε κατι...αλλα στο τσαπτερ αυτο.....το ΕΝΑ σωμα του Πειν...δηλαδη αυτο
Posted Image

Με τα 3 κεφαλια ειναι Puppet....Εκτος οτι δεν τον εχει δειξει ποτε να μιλαει ( καλα αυτο δε σημαινει και τιποτα) ετσι οπως φερετε και κουνιεται..και το γεγονος οτι ανοιξε σαν τριανταφυλλο το κεφαλι του και το σωμα και εβγαλε κατι λεπιδια....δειτε Posted Image

εδω βλεπουμε τον God να ελεγχει την μαριονετα αυτη ισως με αορατα strings...κατι παιζει εδω.Τωρα για τις σποιλερ φωτογραφιες μου αρεσαν αρκετα.Αλλα ο Κακασι δεν θα πεθανει ( τουλαχιστον οχι πριν κανει κατι πολυ σπουδαιο).Και στην τελικη αν χασει ενα ματι δεν ηταν και δικο του.Η αν δεν ειναι Puppet αλλα αληθινος ανθρωπος τοτε ισως η δυναμη του ειναι να ελεγχει πληρως τα ανθρωπινα σωματα ( ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΖΟΥΤΣΟΥ ΤΗΣ ΙΝΟ) και να τους κανει οτι θελει.....δεν ξερω κατι τετοιο φανταζομαι.Ειναι που ειναι πολυ ΙΜΠΑ και ειδικα αν μπορει να κανει και κατι τετοιο με τα Rinengan του ....τοτε....λυπαμαι αγαπητο Konoha...αλλα...*sigh*

Και εδω εχω μια ερωτηση!!!!

Αν χασει το Sharingan ο Κακασι θα χασει/ξεχασει και ολα αυτα τα Jutsu που εχει αντγραψει εως τωρα?!?!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1867 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 12:27

λογικά δεν θα χάσει τις τεχνικές....
αλλά πραγματικά,α ο παιν του βγάλει είναι πολύ μπροστά...και μετά να τον βάλει κάτω και να τον φτύνει...!!! εξεφτελισμός.!!!αλλά ο κακασι δεν πεθένει.θα πεθάνει μόνο ότα χρησημοποιήσει το τζουτσου της τσίγιο σε κάποιον. αλλά το μάτι πάει...να ήταν κιάλο....μη γίνει καμια μλκια μόνο και του βγάλει λάθος μάτι...0χ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0 μετά ο κακασι θα πάρει τα σκυλάκια του και θα τα εκπαιδεύσει για να οδηγούν τυφλούς...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#1868 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 12:42

Spoiler:

another pic

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1869 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 12:50

λογικά δεν θα χάσει τις τεχνικές....
αλλά πραγματικά,α ο παιν του βγάλει είναι πολύ μπροστά...και μετά να τον βάλει κάτω και να τον φτύνει...!!! εξεφτελισμός.!!!αλλά ο κακασι δεν πεθένει.θα πεθάνει μόνο ότα χρησημοποιήσει το τζουτσου της τσίγιο σε κάποιον. αλλά το μάτι πάει...να ήταν κιάλο....μη γίνει καμια μλκια μόνο και του βγάλει λάθος μάτι...0χ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0 μετά ο κακασι θα πάρει τα σκυλάκια του και θα τα εκπαιδεύσει για να οδηγούν τυφλούς...

Μπα το πολυ πολυ να βουτηξει κανα ματι απο τους hyuga να δει και τη φαση του byakugan οεο:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1870 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 12:55

Μπα το πολυ πολυ να βουτηξει κανα ματι απο τους hyuga να δει και τη φαση του byakugan οεο:hahaha:

καλά αυτή θα είναι η καλύτερη περίπτοση... μη βουτήξει κανα μάτι του πάιν και τρέχουμε:oo::oo::oo::oo::oo:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#1871 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 14:39

μη βουτήξει κανα μάτι του πάιν και τρέχουμε:oo::oo::oo::oo::oo:

Ορε μαγκα:oo::oo::oo::oo::oo:!!!
Καλα νταξ αυτο δεν μπορει να γηνει δλδ νταξ ελεος...

Ασε που τον Nagato ακομα δεν τον ειδε οπως ουτε και εμεις!!!
Οποτε οπως το φανταζομαι μονον ο αυθεντικος πρεπει να εχει τα ματια δεν παιζει δλδ να μπορει καπιος να τα παρει απο μια "μαριονετα" του Pain...

Ειναι τρελος και imba τελος!!

Η Μs danzou killαρε τον frog ο NarutΙκας θα γυρισει και θα δει μια Konoha σαν τα αρχαια τις Ελλαδας και (ελπιζω πως οχι) τον δασκαλο του στα ονοματα των ανθρωπων που.......feel the Pain...!!!:tensai:
:dazed::dazed::dazed:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1872 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 15:25

Ο κακασι θα πεθανει απο ενα νυχι του ιmba pein??:hahaha::hahaha:,lol,if he dies from this attack,Kishi sorry δν τν παλεβεις!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1873 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 16:54

Χμμμ δεν νομιζω να παιθενη ο Kakashi...λογηκα θα εχει κανη καποιο illusion! Που θα παει δεν θα εχει μαθη και αυτος κατι απο τον Itachi?:bike:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1874 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 18:35

Βασικα το ζητημα ειναι οτι πε8ανει δε πε8ανει ο κακασι απλα ο pain αποδεικνυεται για μια ακομη φορα ανωτερος αφου με μια απλη σχετικα κινηση βγαζει εκτος μαχης 1 απο τα ατου του copy ninja.Απο κει και περα το manga επιτελους βαζει σε πραξη το γεγονος οτι χρειαζεται παραπανω απο καλη προ8εση και απλη δυναμη(chouji style)για να τον ριξεις.Σε τελικη εγω δ επιστευω να πε8αωει ο kakasi αλλα οτι τουλαχιστον 8α τραυματιστει αρκετα και α8α εγκταλαειψει το πεδιο της μαχης .....Ρε που ειναι ο Gai oeo?:fromabove:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1875 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 18:47

σημερα σκευτηκα το θεικο.....χανει ο gai Το ενα ματι του απο τον pein και το δινει ο neji ενα byakugan..........

τεσπα επιστροφη στον σχολιασμο

εμενα μου εκανε εντυπωση που δεν το απεφυγε ο κακασι...αν και μου μυρισει καποια βρομια (kagebushin κλπ κλπ),αλλα τι να κανουμε..η ανεδεια στον θεο ετσι πληρωνετε

qzMHWHd.png