Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1816 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 13:39

άμα δεις το kakashi gaiden δεν σε κάνει να τον συμπαθύσεις αλλά να τον καταλάβεθς περισσότερο. και αυτό που καταλαβένεις είναι πως ότι έχει στον χαρακτήρα του δεν είναι δικό του...αλλα του 4ου και του όμπιτο.

Υ.Γ ο Σακρους τα έκανε όλα.... αυτός φτεεί εγώ δεν ξέρω είμαι μπουφετζης..

του 4ου τι εχει?

#1817 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 14:04

το στυλλ του 4ου και τις ατάκες του ομπίτο...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#1818 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 14:28

μα αμα δεις to kakashi gaiden ειναι που σε κανει να τον συμπαθεις περισσοτερο.Τι δηλαδη δε φτανει που πεθανε ο κολητος του τι αλλο ηθελες.?
Νταξει γενικα ο κακασι μαρεσει επειδη εχει και την μασκα και φερνει πιο πολυ για νιντζα.Με τον πeiν δε τρελαθηκα toso oso eseis an kai einai respect.ο Zetsu kai kisame pio polu maresoun

Σε μένα είχε το αντίθετο αποτέλεσμα το Kakashi gaiden τι να κάνουμε.... Και αυτόν όπως και τους Sannin πάντα ήθελα να τους δω στο χώμα!
:frozen:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1819 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 14:34

το θέμα είναι οτί εγώ τουσ ψυλοσυμπαθούσα κυρίος τον τζιραϊα.. αλλα άμα καθήσετε με τον σακρουσ μία ώρα και μιλισετε για κάτι απλα θα συμφωνίσετε μαζί του.... πλέον είμαι έναν φανατικός αντι κακασι και αντι σανιν... ΑΥΤΟς ΦΤΕΕΙ!

και επιδή πέθανε ο φίλος του δεν είναι λόγος. εκτός και αν συμπαθείς έναν χαρακτήρα κρίνοντας από τα πόσα έχει περάσει. είανι και αυτό μέσα σε όλο το πακέτο. αλλά ακόμα και ο βασηλιάς κόμπλας προσπαθεί να μην μοιάζει στον ιτάτσι. άσχετα που μοιάζει.. η προσπάθια μτράει....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#1820 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 14:57

Κakashi is too cool to die.
Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1821 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 15:51

Τι ωραιο chapter που δεν μας προχωρησε σχεδον καθολου.. Που ειναι ο Naruto saviour να ερθει να βαλει τα πραγματα στη θεση τους!! πλακα κανω ε :P

Πλακα πλακα, τοσο ευκολο ηταν να φυγει απο τη μεση ενας pein? Με ενα απλο extension του χεριου του μπαμπα Chouji? Η μηπως εγω δεν καταλαβα καλα? Δεν παιζει να ψοφησε..

Παντως στη σκηνη με τον Kakashi αναφωνησα "πλακα κανεις".. 3+1 μου πηγε αν και ειχα ψιλιαστει οτι θα ειχε κανει κανα replacement technique με κορμο δεντρου αλλα λεω που να τον βρει εκει π ειναι και ψιλο τα κανα πανω μου xD

cant wait for naruto's+sasuke's konoha comeback (αληθεια που το κρυψανε το παλικαρι? Τι να κανει ο Sasuke-chin?)

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1822 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 12:01

μα αμα δεις to kakashi gaiden ειναι που σε κανει να τον συμπαθεις περισσοτερο.Τι δηλαδη δε φτανει που πεθανε ο κολητος του τι αλλο ηθελες.?
Νταξει γενικα ο κακασι μαρεσει επειδη εχει και την μασκα και φερνει πιο πολυ για νιντζα.Με τον πeiν δε τρελαθηκα toso oso eseis an kai einai respect.ο Zetsu kai kisame pio polu maresoun

ισα ισα στο kakashi gaiden, ειδαμε οτι το μονο που η8ελε ηταν οχι να ανεβει ολοκληρη η ομαδα αλλα ο εαυτος του, μετα το συμβαν με τον (και καλα) φιλο του εγινε ποιο ευαισ8ητος. φυσικα ειχαμε δει τους λογους για τους οποιους ητανε ετσι. καλο chapter btw αλλα μικρο :P

#1823 lucifien

lucifien

hellbound

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 13:34

μονο κ μονο το αγελαδισιο βλεμα βαρεμαρας που εχει συνηθως ο kakashi κ το οτι ειναι πορωμενος fan των βιβλιων του ero shenin με κανουν να τον συμπαθω απιστευτα

#1824 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 14:59

Άντε να δούμε σε ποιόν θα χρησιμοποιήσει τη τεχνική της Chiyo-sama να πεθάνει να ησυχάσουμε...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1825 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 15:01

παίζει να μην προλάβει να την κάνει.....χεχε
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#1826 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 17:57

Ενταξει το chapteraki να μη λεμε και ψεμματα καλο ηταν.Ειχε δραση αγωνια(ειδικα για μενα που πιστευα οτι ο kakashi δεν 8α πιασει μια μπροστα στο pain)και πανω απο ολα πρωτοτυπια^^.Πρωσοπικα το τελος το βρισκω καπως ακυρο να μπορεσει δλδ ο kakashι να νικησει με τον daddy chouji το 1 σωμα με μια μονο κινηση αλλα με τοσα που εχω δει πλεο δεν το βρισκω παραξενο.Αυτο που βρισκω παραξενο ειναι οτι ο kakashi μπορεσε να καλεσει σε βοη8εια απο το ακυρο το μπαμπα και μαλιστα να συνδυαστει μαζι του και καλα απο το γεγονος οτι ενας shinobi του βεληνηκου του pain δεν αντιληφ8ηκε την παρουσια του αλλου.Αλλα τι να κανουμε δεν ειμαστε στο κεφαλι τουσ δdesigner για να ξερουμε τι 8α γινει.Oso για το naruto δε νομιζω να επιστρεψει συντομα και να προλαβει να δει την konoha οπως την ηξερε.
Και τελος respect στη tsunade που για μια ακομη φορα αποδεικνυεται μαγκισσα και βοη8αει ολο το χωριο:nod:
ΥΓ στο επομενο το animal realm vs kiba animal clan+shino^^:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1827 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 23:41

Ε, λογικα αφου ανακαλυψε το μυστικο μπορει να το εκμεταλλευτηκε κιολας

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1828 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 13:56

Oi περισσοτεροι λενε οτι ειναι fake,αλλοι παλί λενε οτι ειναι real,το μονο που ξερω εγω ειναι οτι αυτη η εικονα αν ειναι fake,ειναι το καλυτερο fake που πηραμε ποτε :D
Spoiler:

#1829 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 14:21

καντε υπομονοι παιδες αλλες τρεος μερες!και θα μαθουμε αν η κονοχα θα γινει χωραφι

#1830 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 18:12

Oi περισσοτεροι λενε οτι ειναι fake,αλλοι παλί λενε οτι ειναι real,το μονο που ξερω εγω ειναι οτι αυτη η εικονα αν ειναι fake,ειναι το καλυτερο fake που πηραμε ποτε :D

Spoiler:

και το script που βγηκε με αυτη την μαλλον(ελπιζω fake picture)
Spoiler: