Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1636 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2008 - 15:27

@ Therigos

Μόνο μια σημείωση επειδή κάπως συγχέεις Danzou και ANBU, ο Danzou ηγείται του ANBU Root στρατιωτικής παράνομης -πια- οργάνωσης που παλιά εκπαίδευε άτομα για να μπουν στους ANBU.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1637 Therigos

Therigos

are we there yet....?

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2008 - 17:12

Δεκτή η παρατήρηση,, δεν τα συγχέω,, ξερώ ότι είναι 2 ξεχωριστές "οργανώσεις" το θέματου post μου ήταν ότι πιστεύω πως η τρίτη της ομαδας του Kakashi είναι ζωντανή, και για κάποιον λόγο για τον Kakashi είναι νεκρή

(δεν τον ενδοιαφερει πία, κάτι του έκανε στο παρελθόν, και στο παρελθόν μπορεί να πέρασε και απο τους root ώστε στο Νaruto 80 είναι ήδη ANBU)

#1638 Naruto_6th_Hokage

Naruto_6th_Hokage

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2008 - 23:12

εγω πιστεβω οτι το MS το απεκτησε σκοτωνωντας την Rin!!! ειναι το μονο προσοπο για το οποιο 3εροθμε οτι ειχε γερη σχεση και δεν μας εχει δει3ει τπτ γιαυτην!!! ποιον αλλον 8α μπορουσε να εχει φαει για να το αποκτισει????

#1639 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2008 - 23:28

Όπως μάθαμε από την περίπτωση Sasuke το θέμα δεν είναι ακριβώς να σκοτώσει κάποιον δικό του αλλά να βρεθεί σε τρομερά συναισθηματική κατάσταση... Οπότε δεν είναι αναγκαίο...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1640 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2008 - 23:49

Βασικά η περίπτωση του Sasuke είναι κάπως ιδιαίτερη. Το MS δεν το "ξεκλείδωσε" ο ίδιος αφού ουσιαστικά στην μάχη έχασε και ο Itachi πέθανε επειδή έφτασε στα όρια του και όχι επειδή τον σκότωσε ο Sasuke Το MS που έχει ο Sasuke έίναι στην ουσία οι τεχνικές τις οποίες του πέρασε ο Itachi. Γι αυτό και ενώ κανονικά ο κάθε Uchiha ή Sharingan user έχει ξεχωριστές MS τεχνικές (Παρτε παράδειγμα τεχνικές του Madara και του Kakashi) ο Sasuke έχει την AMaterasu Και το Tsukuyomi του Itachi (Και πιθανοτατα και το Susano) απλά σε διαφορετικά μάτια απο ότι ο αδερφός του. Κατά μία έννοια το ΜS του Sasuke είναι ο καθρέφτης του MS του Itachi.

Aυτό φυσικά δεν σημαινεί πως αυτό που λέει πιο πάνω ο Sacrous δεν ισχύει γιατι και εγώ αυτής της άποψης είμαι. Τα περισσότερα στάδια του MS ήταν συνδεδεμένα με ψυχολογική πίεση και Stress οποτε λογικό θα ήταν και κατι ανάλογο να συμβαίνεικαι με το MS. Kαι η μεγαλύτερη δύναμη ενεργοποιέιται με αναλογα μεγάλο ψυχικό τραυμα. Απλα με τον Sasuke δεν συμβαίνει αυτό. Οποτε είναι πιθανο ο Kakashi Να χρησιμοποίησε κάποια εναλλακτική τεχνική για να ενεργοποιήσει το Mangekyou.

#1641 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2008 - 05:30

Βασικά η περίπτωση του Sasuke είναι κάπως ιδιαίτερη. Το MS δεν το "ξεκλείδωσε" ο ίδιος αφού ουσιαστικά στην μάχη έχασε και ο Itachi πέθανε επειδή έφτασε στα όρια του και όχι επειδή τον σκότωσε ο Sasuke Το MS που έχει ο Sasuke έίναι στην ουσία οι τεχνικές τις οποίες του πέρασε ο Itachi. Γι αυτό και ενώ κανονικά ο κάθε Uchiha ή Sharingan user έχει ξεχωριστές MS τεχνικές (Παρτε παράδειγμα τεχνικές του Madara και του Kakashi) ο Sasuke έχει την AMaterasu Και το Tsukuyomi του Itachi (Και πιθανοτατα και το Susano) απλά σε διαφορετικά μάτια απο ότι ο αδερφός του. Κατά μία έννοια το ΜS του Sasuke είναι ο καθρέφτης του MS του Itachi.

Aυτό φυσικά δεν σημαινεί πως αυτό που λέει πιο πάνω ο Sacrous δεν ισχύει γιατι και εγώ αυτής της άποψης είμαι. Τα περισσότερα στάδια του MS ήταν συνδεδεμένα με ψυχολογική πίεση και Stress οποτε λογικό θα ήταν και κατι ανάλογο να συμβαίνεικαι με το MS. Kαι η μεγαλύτερη δύναμη ενεργοποιέιται με αναλογα μεγάλο ψυχικό τραυμα. Απλα με τον Sasuke δεν συμβαίνει αυτό. Οποτε είναι πιθανο ο Kakashi Να χρησιμοποίησε κάποια εναλλακτική τεχνική για να ενεργοποιήσει το Mangekyou.

Μπορει να ειπα οτι σταματισα να διαβαζω το μανγκα,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ριχνω μια ματια για το τι γινεται εδω ΧΡ

Το MS του Σασουκε αφυπνηστηκε για τον απλο λογο : μετα την μάχη με τον ιτατσι,και αφου μιλησε με τον Μανταρα και του ειπε την "αληθεια" (και ειναι σε εισαγωγικα γιατι δεν ξερουμε το κονοχα τι εχει να πει γιαυτα) τοτε καταλαβε οτι ο Ιτατσι,που ηταν ο πιο κοντινος του ανθρωπος,και οτι ολα αυτα τα εκανε γιαυτον, ειναι νεκρος! Δεν ειναι αναγκη να ειναι φιλος κλπ,απλα να εχει ισχυρους συναισθηματικους δεσμους...Κατι τετοιο. Περισσοτερα στις σελιδες του Databook που ετοιμαζω (σορρυ που αργω,αλλα ειχε χαλασει ο υπολογιστης μου οποτε ξανα κανω τις σελιδες Sasuke/Itachi :nanana:)

@Therigos: όχι,εκεινη η ανμπυ κοπελια με τα μωβ μαλλια δεν ειναι η Ριν. Εχει αλλο ονομα το οποιο μου διαφευγει αυτη τη στιγμη. Η ριν ειχε ξανθα μαλλια...να μου πεις θα μπορουσε να τα βαψει :Ρ αλλα οκ. Τωρα που το ειπες αυτο σκεφτηκα κατι αλλο: Μηπως η νεα γυναικα που εβαλε ο Πεϊν ειναι η ΡΙν? μηπως αυτος ειναι ο λογος που θα ασχολιθουμε με τον Κακασι αργοτερα?

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1642 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2008 - 05:34

Μα ο Sasuke χρησιμοποιησε Amaterasu πριν μαθει απο τον Madara την αληθεια για τον Itachi........ Ακομη και αν εβαλε το triger o Ιtachi δεν μπορουσε να ενεργοποιησει κατι το οποιο δεν υπηρχε η δεν ειχε αφυπνιστει ακομη...... Αρχικά και εγώ αυτό πιστευα αλλα ο Madara είπε τα εξης "Somehow in the last second he transferred ALL his eye techniques to you" Και αν ολοι οι Uchihas εχουν διαφορετικες eye techniques γιατι ο Sasuke έχει τις ακριβως ιδιες τεχνικες με τον Itachi??? Μπορεί να κανω λαθος αλλα και εγώ ειμαι ψιλομπερδεμένη αναφορικά με αυτο.

Chapter 397 p1-11

και ιδιαιτερα

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 17 Οκτώβριος 2008 - 05:42

#1643 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2008 - 05:49

Μα ο Sasuke χρησιμοποιησε Amaterasu πριν μαθει απο τον Madara την αληθεια για τον Itachi........ Ακομη και αν εβαλε το triger o Ιtachi δεν μπορουσε να ενεργοποιησει κατι το οποιο δεν υπηρχε η δεν ειχε αφυπνιστει ακομη......

Δεν το χρησιμοποιησε..εγινε μονο του. Και οπως ειδες εμφανιστηκε το σχεδιο του ιτατσι αντι για αυτο που εχει ο Σασουκε τωρα. Οπως ειπε ηταν απλα ενας "μηχανισμος αμυνας" απο τον Ιτατσι. Ο σασουκε τωρα εχει το δικο του Μανγκεκιο Σαρινγκαν,που απλα εχει και προσβαση στη κινηση του Ιτατσι.

Μολις θυμηθηκε τα παντα ο σασουκε...Καταλαβε οτι ο "καλος" αδερφος που ηξερε,ειχε επιστρεψει στη σκεψη του,και το γεγονος οτι δεν μπορει να τον ξαναδει ποτε αφου ηταν νεκρος,τοτε ηταν που αφυπνηστικε το Σαρινγκαν του Σασουκε. Δεν νομιζω ο Κισιμοτο να μας εδειχνε καποια τεχνικη νεα αφου δεν εχει κατσει να κανει εκπαιδευση ο Σασουκε ακομα. Ή ακομα κ αν εχει,θα την κρατουσε για μια αλλη μαχη αργοτερα,που θα εχουμε νεες αποκαλυψεις.

Σου παραθετω αυτο που ειπε ο Μανταρα:

"The erasure of your cursed seal and the death of the person closest to you... The fight was also aimed at making you awaken the Mangekyou Sharingan."

Τωρα δεν ξερω αν τα λεω σωστα ή οχι...αλλα εγω αυτο πιστευω :emptyonexg1:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#1644 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2008 - 05:58

η κατασταση με αυτό το θέμα είναι πολύ μπερδεμένη.
1. ο ιτατσι όπως είπες ιριστελλα έδωσε στον σασουκε όλες τις τεχνικές του ματιού του.

ως εδώ μπορώ να καταλάβω γιατι ο σασουκε έχει αματερασου.

2.θεωρητικά οι τεχνικές διαφέρουν απο μανγκιεκιου σε μανγκιεκιου.ο ιτάτσι δεν μας είχε δείξει ποτέ οτί μπορει να "κλείσει" το αματερασου. ο σασουκε όμως το έκανε στον κιλερμπι. άρα πιθανότατα αυτή είναι η δυναμη του μανγκιεκιου του σασουκε..να ακυρώνει δλδ το μανγκιεκιου του ιτάτσι. ένας τέλειος συνδιασμος άμα βρείσκεται στο ίδιο ατομο.

και εδώ έρχεται αυτό που με μπερδεύει...

3. όταν ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμος του σασουκε όταν είδε τον μανταρα του πεταξε αματερασου...και ο μαντάρα είπε...."αν είχα μάθει κιαλλα στον ιτάτσι,τώρα θα είχα προβλημα"..Αυτό δεν ακουγεται όμως σαν να του έμαθε αματερασου ο μαντάρα?

πράγμα αδυνατο βάση αυτων που ξέρουμε... αλλά γιατι το πε αμα δεν ισχυει?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#1645 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2008 - 06:05

Όχι αυτό που είπε ο Madara ήταν ότι κατάφερε να κρατήσει μερικά μυστικά ακομη και από αυτόν, διαφορετικα θα ηταν νεκρος......

Spoiler:

Και εγώ είμαι αρκετά μπερδεμένη με το θέμα αυτό.... Δεν είχαμε δεί ποτε τον Itachi να χρησιμοποιεί εκτεταμμενα Amaterasu , αλλά λογικά αν δεν μπορούσε να την ελέγχει τότε αυτή θα εξαπλωνόταν ανεξελεγκτα... η δεν θα την χρησιμοποιούσε στην μάχη με τον sasuke (chapter 389) από την στιγμή που δεν ηθελε πραγματικά να τον βλάψει. Οποτε και αυτός μπορουσε να την ελέγχει έστω και αν κατι τετοιο δεν δηλωνοταν ρητα.

Chapter 401

Chapter 397

Από την άλλη η αλήθεια είναι πιθανόν να βρίσκεται κάπου στην μέση. δλδ να αφυπνίστηκε το MS του Sasuke Κατά την διάρκεια της μαχης με τον itachi γιατί είτε σχέση αγάπης είτε σχέση μίσους είχαν το ζήτημα είναι ότι ο Itachi παρέμενε το κοντινότερο ατομο στην ζωη του Sasuke. Πιστεύω ότι εστω και υποσυνείδητα ο Sasuke ποτέ δεν μπορεσε να σκοτωσει την καλη εικονα που είχε για τον Itachi στο μυαλό του γι αυτο και όταν ο τελευταίος προσποιηθηκε ότι στην πραγματικότητα ήθελε μόνο τα ματια του είχαμε ένα ασυνηθιστο για τον Sasuke ξεσπασμα οργής. Η προσφορά του Itachi μπορεί πιθανον να εγκειται στο ότι καθόρισε το είδος των τεχνικών που θα ανεπτυσσε το MS του Sasuke. Ετσι αντί πιθανόν να ξεκινoύσε να αναπτυσσεί ξεχωριστές σιγά σιγα, να τις πήρε ετοιμες και ανεπτυγμένες και επιπλέον να πήρε και το Susano Που είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.
Για τα παραπάνω δεν παιρνω ορκο, ένα σεναριο βγάζω. Μπορεί επισης να είναι και σεναριακο κενο και ολοι να καθομαστε τωρα και να σπαζοκεφαλιαζουμε αδικα XDDDDD

Btw Chapter 421 is out at One manga
http://www.onemanga.com/Naruto/421/01/

Comments...... (LOOK AWAY SERAPHIMON KUN!!!)

• Τελικα η Sakura ανεβαινει σταδιακά στην υποληψη μου. Η μαθητεία της διπλα στην Tsunade ήταν το καλύτερο που μπορούσε να της συμβεί. Girl Power FTW!!!
  • η Τsunade έδωσε ρέστα. Εβαλε τους γεροτράγους στην θέση τους. Καιρός ήτανε να ορθώσει ανάστημα.
  • Kakashi is screwed..... Επίθεση και από δευτερο σωμα του Pein Ε? Ζωή σε λόγου μας.:nanana: Να τον θυμόμαστε παντα.... BB kakashi san.....
  • και ο Danzou μανιακός αδιστακτος και υπουλος οπως πάντα.......
  • τα καρέ με τις σκηνες που ολοι οι Shinobi βοηθουν ήταν πολύ καλά ζωγραφισμένα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 17 Οκτώβριος 2008 - 06:40

#1646 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2008 - 06:35

έχεισ δίκιο... ο μαντάρα εννωούσε μυστικά που αφορούσαν τις δικές του δυνάμεις...όπως το ότι είδαμε ότι το αματερασου δεν είχε μεγάλη επηροή σε αυτόν.αλλά παρ'ολα αυτα αφήνει να εννωηθει ότι ο ιτατσι είχε τρόπο να σκοτώσει τον μανταρα αν ήξερε για αυτον.απο την άλη σκευτομαι αν εννωούσε οτι δεν του είπε για τισ δικές του δυναμεις απο αυτες τουλάχιστον που είδαμε δεν είναι κάποια ικανή να σκοτώσει τον παραξενο.αρα 2 συμπερασματα μπορω να βγαλω.

1. ή ο ιτατσι είχε κάποια τεχνικη,και αν ήξερε για τον μανταρα θα τον μπορουσε να τον σκοτώσει...

2. ή όντως ο μανταρα εννωούσε "αν του είχε μάθει κιλλες τεχνικες"....

αν ο σασκε ξυπνησει και δικες του τεχνικες μαζί με αυτες που έχει.....τότε κάποιοι θα έχουν ενα μικρο μικρο μικρο προβληματακι...

ίσως το ότι δεν είναι δικές του η τεχνικες φταιεί που τυφλώνεται τόσο γρήγορα ο σασκε....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#1647 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2008 - 06:43

έχεισ δίκιο... ο μαντάρα εννωούσε μυστικά που αφορούσαν τις δικές του δυνάμεις...όπως το ότι είδαμε ότι το αματερασου δεν είχε μεγάλη επηροή σε αυτόν.αλλά παρ'ολα αυτα αφήνει να εννωηθει ότι ο ιτατσι είχε τρόπο να σκοτώσει τον μανταρα αν ήξερε για αυτον.απο την άλη σκευτομαι αν εννωούσε οτι δεν του είπε για τισ δικές του δυναμεις απο αυτες τουλάχιστον που είδαμε δεν είναι κάποια ικανή να σκοτώσει τον παραξενο.αρα 2 συμπερασματα μπορω να βγαλω.

1. ή ο ιτατσι είχε κάποια τεχνικη,και αν ήξερε για τον μανταρα θα τον μπορουσε να τον σκοτώσει...

2. ή όντως ο μανταρα εννωούσε "αν του είχε μάθει κιλλες τεχνικες"....

αν ο σασκε ξυπνησει και δικες του τεχνικες μαζί με αυτες που έχει.....τότε κάποιοι θα έχουν ενα μικρο μικρο μικρο προβληματακι...

ίσως το ότι δεν είναι δικές του η τεχνικες φταιεί που τυφλώνεται τόσο γρήγορα ο σασκε....

Μη μου το θυμιζεις αυτο :uhh:
Αρκετα εκατσα σε αυτο το θεμα :Ρ Ωραια συζητηση people,αλλα απ'οτι ειδα βγηκε το τσαπτερ,οποτε ωρα να την κάνω για να μην σποϊλεριαστω (δεν περιμενα οτι θα ερχοταν η μερα που θα το πω αυτο :colddd:)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1648 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2008 - 09:03

Αμάν τι ήταν αυτή η τελευταία σκηνή;;;;
Και το επόμενο ονομάζεται kakashi's hope.....
Παρεπιπτώντος αυτή η τεχνική που έκανε ο kakashi ήταν το chidori με την μορφή ενός ζώου;;;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1649 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2008 - 09:07

o danzo σκότωσε το βατραχάκι που θα πηγαινε στον ναρούτο,δεν τα βλέπω πολλα τα ψωμια του αν το μαθει η τζουνάντε

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#1650 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2008 - 09:52

WTF?
τι ζορι τραβαει αυτος;
κατσε να μαθευτει και την πατησε.............

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'