Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1621 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2008 - 19:11

O Danzou μάλλον θέλει να απλώσει τα βρωμικα και ελεεινά χεράκια του στον Naruto Και προσπαθεί να σκεφτεί τρόπο προκειμένου να τον κρατήσει όμηρο μάλλον, φυσικός περιορισμός και ψυχολογικός εκβιασμός. Ωραιο Chapter και αυτό και αρχίζω πραγματικά να ανησυχώ για την τύχη του Κakashi...... έτσι όπως πάει νομίζω ο Pain δεν θα χρειαστεί καν να καλέσει σε ενισχύσεις όπως έγινε με τον Pervy.:uhh::nanana:

#1622 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2008 - 19:33

ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕS ΟΙ PIC:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1623 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2008 - 19:37

Soul Eater Kun many thankies for the pics...... SPOILER TAG!!!

Κατα τ αλλα μου αρεσουν πολυ δυο σημεια...
Α) το ότι η Tsunade έχει πιασει τους γερο τράγους από το λαιμό
Β) το διαβολικό υφακι του Danzou.

#1624 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2008 - 20:39

οι κολογεροι ειναι ανωτεροι σε ιεραρχια απο την τσουναντε?????
εχουν καμια δυμανη η μπα????ειναι οι αντιστοιχοι chiyo της konoha???

qzMHWHd.png

#1625 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2008 - 23:43

Συμβουλοι ειναι αλλα η Τσουναντε αποφασιζει.. Δεν ειναι σαν την Chiyo και τον αντρα της διοτι εκεινους τους φωναζαν μοναχα σε περιοδους "μαμα! το sand καταστρεφεται"

Εγω ενα εχω να πω: Danzou, shine. Asap.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1626 Therigos

Therigos

are we there yet....?

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2008 - 01:25

Συμβουλοι ειναι αλλα η Τσουναντε αποφασιζει.. Δεν ειναι σαν την Chiyo και τον αντρα της διοτι εκεινους τους φωναζαν μοναχα σε περιοδους "μαμα! το sand καταστρεφεται"

Εγω ενα εχω να πω: Danzou, shine. Asap.

Hahahahahahahahahahaha

Καλό!!!!!!! Παλιές καλές εποχές με τον Naruto να τρέχει να προλέβει τα ασυμάζευτα και την super_gigi γιαγιά να δέρνει με την Sakura για puppet!!!!

#1627 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2008 - 04:40

Νταξ τα επισοδεια με τη σακουρα για puppet μου προσφεραν M.o's
Signature Removed

#1628 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2008 - 08:08

χμμμμμ.... Danzou και γέροι ε ? Δηλαδή ότι πρέπει για την εκδίκηση ενός παιδιού.... Πάει και ήδη κατά εκεί... Μια χαρά...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1629 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2008 - 09:30

Πωπω δε διαβαζω τα σποιλερ αλλα δε ξερω με κανετε και τρελαινομαι με αυτα που ακουω για danzou και σια ελπιζω οι κωλογεροι να ψοφισουν με αργο και οδυνρο 8ανατο γτ ειναι μεγαλα @@ ειδικα και στην περιπτωση του itachi.Go Tsunade go

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1630 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2008 - 13:07

IMPORTANT SPOILER:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1631 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2008 - 13:11

Ρε μπας και οι γηραιοί έχουν πάρε-δώσε με κανέναν εξωτερικό; Πολύ σίγουροι φαίνονται...<<

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1632 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2008 - 14:39

Πολύ απλά ο Danzou δεν θέλει να έρθει ο Νaruto για να διασφαλίσει ότι σε ενα τετ α τετ με τον Pain η Tsunade θα πεθάνει. Αν δεν έρθει ο Naruto ακυρώνονται 2 ενδεχόμενα

Α) να παρουν οι Akatsuki αυτό που θέλουν και να φύγουν (αφήνοντας την Tsunade ζωντανή και μη εμπλεκομενοι σε μάχη μαζι της)

Β) την απίθανη περίπτωση να εχει γίνει τόσο δυνατός ο Naruto Που να τους νικήσει.....

Ιt s a win win situation για τον Danzou να μείνει ο Naruto μακρια.

#1633 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2008 - 14:42

μπας λεω,μπας και ο danzou 8α παει με το μερος του pein?γιατι να τον κοντραρει το 8εωρω αδυνατον
μηπως εκανε leak το μυστικο του πειν ο madara σε καναν danzou?απαππαπαπαπαπα καλα 8α κανει ο κισιμοτο να προσεξει τον τροπο που 8α πε8ανει ο pein.αν κανει καμια μ@λ@κι@ τοτε 8α τον παρει ο διαολος.......

qzMHWHd.png

#1634 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2008 - 15:12

+1 @ Rin
Μας τον έχει δείξει πολύ δυνατό και ελπίζω να μη φερθεί όσο ανώριμα είχε φερθεί σε Kakuzu, Hidan κ Deidara.. Αν και το γεγονός ότι έχει παραδεχθεί το λάθος του σε αυτές τις περιπτώσεις και το ότι έχει δείξει ότι δεν τον νοιάζει ιδιαίτερα η αγάπη των fans σε χαρακτήρες, και τελευταίο ότι δείχνει να έχει -όπως έχει ήδη πει- ότι έχει σκεφτεί τι γίνετε μετά με καθησυχάζει λίγο....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1635 Therigos

Therigos

are we there yet....?

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2008 - 15:17

Διάβαζα κάπου νομίζω και σε αυτό το thead για το Kakashi Gaiden.

Η ερώτηση ήταν τι απέγιναν οι Teammate του Kakashi γιατί ο Kakashi λεεί πως όλοι για οσους νοιάζονταν έχουν πεθάνει. Ναι, ο τέταρτος είναι νεκρός
το ίδιο και ο Obitto
όμως η τρίτη της ομάδας φαινόταν να μήν γνωρίζουμε τι απέγινε και να υποθέτουμε ότι είναι και αυτή νεκρή
Πιστεύω το αντίθετο, (μπορεί να κάνω λάθος γιατί βασίστικα στο ανιμε για να πάρω την απάντησή μου) στο επισόδειο 80 από την πρώτη σειρά Naruto ο Kakashi βρίσκεται στο μνημείο των ηρώων και έχει μια συζήτηση με μια γυναίκα μέλος των ANbu όπως μας έδειξε σε εκείνο η μέσα στα δυο πρηγούμενα επισόδεια(δεν είμαι και πολύ σίγουρος, νομίζο ο τίτλος ήταν Konoha Counter Attacks), τέλος πάντων, νομίζω το πιάσατε το νόημα. Πιστεύω πως αυτή είναι το τρίτο μέλος της ομάδας του και πωσ για κάποιον λόγο την έχει πλήρως απορρίψει απο Νakama του.

Μπορεί να μην έχει καμία απολύτως σημασία σαν πληροφορία, αλλά μπορεί να εξηγήσει κάποια πράγματα για τουσ ANBU και κατα προέκταση για τις μηχανοραφίες του Danzou στο μέλλον
(εννοώ το τελαιυταίο chapter, του οποίου είδα αποσπασματικά κάποια από τα σπόιλερ στο παρόν thread ) θα κάνω EDIT μόλις διαβάσω το Manga αύριο.

Υ.Γ. Αν κάποιος το παρατήρησε επίσης ας πει την γνώμη του:wis: