Πολύ ωραίο το νέο chapter αλλά είναι πολύ μικρά γαμώτο

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 22:57
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 23:01
το τσαπτερ ειχε τα παντα γελιο,πειν,κακασι,heroe's come back,δραση απλως τα παντα και η σελιδα με τα biju's τα εσπασε
ε ε ε παιδια θα με βοηθησετε σε κατι?θα μου βρειτε ενα chapter που μιλανε η τσουναντε και ο J πριν φυγει για την μαχη με τον πειν
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 00:38
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 02:57
λογικά εννοείς το αρνητικο??? που είχε πει ο τζιραϊα ότι ο 4ος έβαλε στον ναρουτο μονο το θετικο ε??? ΠΟΠΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΝΑ 4ο???????? μην ξεχνάμε οτι το αρνιτικο το έχει κλείσει ο 4ος μεσα στο σωμα του...
το άλλο chakra του kyuubi, οπότε και θα σταματήσουν το ritual για να το βρουν. Αυτό θα είναι η αφορμή για το πρώτο Naruto retrieval arc και πολλούς θανάτους (ενάντια στον Pain θα πάνε).
Ας δούμε τι θα δούμε.
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 08:49
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 12:05
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 13:57
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 16:54
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 11 Οκτώβριος 2008 - 18:53
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 18:12
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 19:15
Δεν νομίζω ότι ο Sasuke θα βοηθήσει τον Naruto στο προσεχές μέλλον. Τουλάχιστον όχι στην ψυχολογική κατάσταση την οποία βρίσκεται. Γενικά όταν το revenge mode είναι ενεργοποιημένο δλδ σχεδόν πάντα δεν νομίζω ότι βλέπει κάτι άλλο πέρα από τον στόχο του και πώς να τον εξαλείψει από προσώπου γης. Για να συγκινηθεί από τον Naruto και να νοιαστεί για την ύπαρξή του πρέπει να γίνει κάτι πολύ χοντρό στην σειρά.
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 20:27
καλα το οτι έχει πεθάνει είναι λεπτομέριες.... ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. πιστεύεις αμα θέλει να το κάνει ποροτικό δεν τον ζωντανεύει?και ο οροτσιμαρου είχε πεθάνει στο σασουκε και ξαναβγήκε. (το ότι ξαναπεθανε μόλις βγήκε είναι λεπτομέριες)Ο 4ΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ! Πωπω.... τι είναι αυτό το πράγμα.... πόσες φορές πρέπει να το πεί ο άνθρωπας ρε για να το αποδεχθείτε? Εγώ καταφχαρηστήθηκα Kakashi να γίνετε ομάδα πύραυλος, "ώρα να τη κάνουμε παιδιάααααα" έτσι όπως τον πέταξε ο άλλος... Αντε να πεθάνει και η γριο-Tsunade να τελειώνουμε.... τελικά ο Pain ότι λέει το κάνει... Pain is god... Εγώ σε κάτι φιλαράκια το έλεγα ότι το μυστικό της δύναμης του Pain είναι τα piercing και γελάγαμε... κοίτα να δεις που τελικά θα βγώ real.
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 01:01
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 10:25
ρε τι naruto retrieval arc λετε κ βλακειες... ο Κακασι θα νικησει το ενα σωμα του Πειν γιατι δεν ειναι κανας φλωρος μην ξεχναμε, ο Ναρουτο θα γυρισει πισω και θα νικησει κ αυτος απο κανα σωμα του Πειν κ γενικα το βλεπω να κανουν ολοι απο κατι μεγαλο. Μετα θα μας δειξει τον αληθινο Πειν που χειριζεται τα σωματα απο μακρυα κ θα δουμε που θα οδηγησει η κατασταση....
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 11:23
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 11:35
λογικα εννοει κακουζο! η τσουναντε εωννια της η μνημη!Ψιλοσπαμ η ερωτηση αλλα δεν κρατηθηκα...... Kelborn.... Ποιον εννοεις με τον ορο Mr καρδια? (πες μου οτι δεν ειπες τον Itachi ετσι.....
hell holds no wrath as a fangirl scorned)
Παντως εγω δεν πιστευω οτι μπορει να τα βγαλει περα ο Kakashi με τον Pain...... Τελευταια στιγμη μου φαινεται θα τον σωσει η Tsunade και θα την χασουμε αυτην μετα (damn μια γυναικα εβαλε ο Κishi για Hokage Και αμεσως να την στειλει,,,,,,,) Για τα επόμενα 2 chapters παντως θα βλεπουμε τον Kakashi να τρώει αρκετό ξυλο κατι αρκετα πρωτοτυπο θα ομολογήσω.......