Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1576 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 10 October 2008 - 22:57

Γύρω στο 366 ήταν.

Πολύ ωραίο το νέο chapter αλλά είναι πολύ μικρά γαμώτο:nanana:

Posted Image

#1577 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 October 2008 - 23:01

το τσαπτερ ειχε τα παντα γελιο,πειν,κακασι,heroe's come back,δραση απλως τα παντα και η σελιδα με τα biju's τα εσπασε
ε ε ε παιδια θα με βοηθησετε σε κατι?θα μου βρειτε ενα chapter που μιλανε η τσουναντε και ο J πριν φυγει για την μαχη με τον πειν

Chapters 366 -367 εννοεις?

Jiraiya got me.......:uhh:

#1578 Geo Kouk

Geo Kouk

Paladin

• Members
  • 89 posts

Posted 11 October 2008 - 00:38

Πάντως και γώ πιστεύω πως ο Naruto δεν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Pein. Ακόμα και καλύτερα απο το Jiraiya να εχει μάθει το Sennin-mode, ο Jiraiya ήταν πολύ ποιο έμπειρος shinobi και μπόρεσε να πολεμίσει τον Pein για αρκετή ώρα χωρίς το Sennin-mode!! Τώρα πως η γιαγια Tsunade έχει τοση εμπιστοστοσύνη στν βάτραχο οτι έχει προετοιμάσει σε τόσο λιγο χρονο το Naruto αυτο είναι πράγματι περίεργο. Μάλλον θα είδε οτι δεν γίνεται τίποτα, και θα είπε φέρτε τον πίσω τον Naruto να τον δώσουμε στον Pein μήπως και γλυτώσουμε το μακέλεμα:hahaha: :hahaha:

#1579 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 11 October 2008 - 02:57

το άλλο chakra του kyuubi, οπότε και θα σταματήσουν το ritual για να το βρουν. Αυτό θα είναι η αφορμή για το πρώτο Naruto retrieval arc και πολλούς θανάτους (ενάντια στον Pain θα πάνε).

Ας δούμε τι θα δούμε.

λογικά εννοείς το αρνητικο??? που είχε πει ο τζιραϊα ότι ο 4ος έβαλε στον ναρουτο μονο το θετικο ε??? ΠΟΠΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΝΑ 4ο???????? μην ξεχνάμε οτι το αρνιτικο το έχει κλείσει ο 4ος μεσα στο σωμα του...

#1580 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 11 October 2008 - 08:49

Ο 4ΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ! Πωπω.... τι είναι αυτό το πράγμα.... πόσες φορές πρέπει να το πεί ο άνθρωπας ρε για να το αποδεχθείτε? Εγώ καταφχαρηστήθηκα Kakashi να γίνετε ομάδα πύραυλος, "ώρα να τη κάνουμε παιδιάααααα" έτσι όπως τον πέταξε ο άλλος... Αντε να πεθάνει και η γριο-Tsunade να τελειώνουμε.... τελικά ο Pain ότι λέει το κάνει... Pain is god... Εγώ σε κάτι φιλαράκια το έλεγα ότι το μυστικό της δύναμης του Pain είναι τα piercing και γελάγαμε... κοίτα να δεις που τελικά θα βγώ real.
:hihi2:

Posted Image

#1581 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 11 October 2008 - 12:05

Το "αρνητικό" ο τέταρτος το έκλεισε στο scroll νομίζω. Ο 4ος είναι ψόφιος, kaput.
Μάλλον για να την βοηθήσει θα τον θέλει. Να πάρει, δεν θα δούμε μάχη 1vs6 (στην ουσία 1vs1 αφού ένας είναι ο Pain :P) αλλά μάχη all vs 6. Τουλάχιστον ελπίζω να γίνει σφαγή.
Posted Image

#1582 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 11 October 2008 - 13:57

και εγω αυτο βελεπω,ναρουτο retrieval arc στην οποια 8α βοη8ησει και ο κλαψουκε και εωοητε σφαγη απο τον πειν...παντως αυτοι οι κονοχανοι γιατι αντιστεκονται??αντι να ευχαριστουνε το 8εο που τους δω8ηκε η τιμη να να πε8ανουν απο τα χερια του.....

qzMHWHd.png

#1583 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 October 2008 - 16:54

Δεν νομίζω ότι ο Sasuke θα βοηθήσει τον Naruto στο προσεχές μέλλον. Τουλάχιστον όχι στην ψυχολογική κατάσταση την οποία βρίσκεται. Γενικά όταν το revenge mode είναι ενεργοποιημένο δλδ σχεδόν πάντα δεν νομίζω ότι βλέπει κάτι άλλο πέρα από τον στόχο του και πώς να τον εξαλείψει από προσώπου γης. Για να συγκινηθεί από τον Naruto και να νοιαστεί για την ύπαρξή του πρέπει να γίνει κάτι πολύ χοντρό στην σειρά.

Edited by iristella, 11 October 2008 - 18:53.

#1584 serenity_chan

serenity_chan

~anime is life~

• Members
  • 45 posts

Posted 11 October 2008 - 18:12

οντως ο sasuke σε αυτη τη φαση δεν προκειται να βοη8ησει ουτε τον naruto ουτε κανεναν απο την κονοχα. το πολυ πολυ να βοη8ησει τον pain...>_<παντως ελπιζω ο kakashi να τη γλυτωσει γιατι αν οχι 8α δυσαρεστη8ουν πολλοι (και εγω 8α ειμαι μια απο αυτους *κλαψ*)
Posted Image

#1585 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 11 October 2008 - 19:15

Δεν νομίζω ότι ο Sasuke θα βοηθήσει τον Naruto στο προσεχές μέλλον. Τουλάχιστον όχι στην ψυχολογική κατάσταση την οποία βρίσκεται. Γενικά όταν το revenge mode είναι ενεργοποιημένο δλδ σχεδόν πάντα δεν νομίζω ότι βλέπει κάτι άλλο πέρα από τον στόχο του και πώς να τον εξαλείψει από προσώπου γης. Για να συγκινηθεί από τον Naruto και να νοιαστεί για την ύπαρξή του πρέπει να γίνει κάτι πολύ χοντρό στην σειρά.

Όπως το να πεθάνει ο Naruto και να μην μάθει ότι τον έκανε rez ο Kakashi....

Posted Image

#1586 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 11 October 2008 - 20:27

Ο 4ΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ! Πωπω.... τι είναι αυτό το πράγμα.... πόσες φορές πρέπει να το πεί ο άνθρωπας ρε για να το αποδεχθείτε? Εγώ καταφχαρηστήθηκα Kakashi να γίνετε ομάδα πύραυλος, "ώρα να τη κάνουμε παιδιάααααα" έτσι όπως τον πέταξε ο άλλος... Αντε να πεθάνει και η γριο-Tsunade να τελειώνουμε.... τελικά ο Pain ότι λέει το κάνει... Pain is god... Εγώ σε κάτι φιλαράκια το έλεγα ότι το μυστικό της δύναμης του Pain είναι τα piercing και γελάγαμε... κοίτα να δεις που τελικά θα βγώ real.
:hihi2:

καλα το οτι έχει πεθάνει είναι λεπτομέριες.... ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. πιστεύεις αμα θέλει να το κάνει ποροτικό δεν τον ζωντανεύει?και ο οροτσιμαρου είχε πεθάνει στο σασουκε και ξαναβγήκε. (το ότι ξαναπεθανε μόλις βγήκε είναι λεπτομέριες):terror2: τόσα έχεισ δει στο ναρουτο. αυτό θα σου κανε εντύποση.όσο για τα πιρσινγκ τα έχουμε συζητήσει και οι 2 μας... συμφωνώ:tensai:

#1587 sleepless

sleepless

*Don't be like me*

• Banned
  • 69 posts

Posted 12 October 2008 - 01:01

ρε τι naruto retrieval arc λετε κ βλακειες... ο Κακασι θα νικησει το ενα σωμα του Πειν γιατι δεν ειναι κανας φλωρος μην ξεχναμε, ο Ναρουτο θα γυρισει πισω και θα νικησει κ αυτος απο κανα σωμα του Πειν κ γενικα το βλεπω να κανουν ολοι απο κατι μεγαλο. Μετα θα μας δειξει τον αληθινο Πειν που χειριζεται τα σωματα απο μακρυα κ θα δουμε που θα οδηγησει η κατασταση....

#1588 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 12 October 2008 - 10:25

ρε τι naruto retrieval arc λετε κ βλακειες... ο Κακασι θα νικησει το ενα σωμα του Πειν γιατι δεν ειναι κανας φλωρος μην ξεχναμε, ο Ναρουτο θα γυρισει πισω και θα νικησει κ αυτος απο κανα σωμα του Πειν κ γενικα το βλεπω να κανουν ολοι απο κατι μεγαλο. Μετα θα μας δειξει τον αληθινο Πειν που χειριζεται τα σωματα απο μακρυα κ θα δουμε που θα οδηγησει η κατασταση....

Παντως εγω δε συμφωνω εδω ο κακασι δε μπορεσε με το συμπα8ειο να νικησει το mr kardia και 8α νικησει τον παιν που τουσ εχει ολους 1 hit ελεος μη λεμε και οτι 8ελουμε Απο κει και περα ο ναρυτο δε νομιζω να αντεξει και πολλα αλλα εχει ο 8εος υγεια να εχουμε σποιλ να κανουμε και σπαμ και οτι να δουμε 8α το δουμε.Οσο για το chapteraki ηταν οντως πολυ καλο ειδικα στο τελος με τη tsunade εχουμε να δουμε ματσουκι:fromabove:

Posted Image

#1589 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 October 2008 - 11:23

Ψιλοσπαμ η ερωτηση αλλα δεν κρατηθηκα...... Kelborn.... Ποιον εννοεις με τον ορο Mr καρδια? (πες μου οτι δεν ειπες τον Itachi ετσι.....:erk::roar: hell holds no wrath as a fangirl scorned)
Παντως εγω δεν πιστευω οτι μπορει να τα βγαλει περα ο Kakashi με τον Pain...... Τελευταια στιγμη μου φαινεται θα τον σωσει η Tsunade και θα την χασουμε αυτην μετα (damn μια γυναικα εβαλε ο Κishi για Hokage Και αμεσως να την στειλει,,,,,,,) Για τα επόμενα 2 chapters παντως θα βλεπουμε τον Kakashi να τρώει αρκετό ξυλο κατι αρκετα πρωτοτυπο θα ομολογήσω.......

#1590 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 12 October 2008 - 11:35

Ψιλοσπαμ η ερωτηση αλλα δεν κρατηθηκα...... Kelborn.... Ποιον εννοεις με τον ορο Mr καρδια? (πες μου οτι δεν ειπες τον Itachi ετσι.....:erk::roar: hell holds no wrath as a fangirl scorned)
Παντως εγω δεν πιστευω οτι μπορει να τα βγαλει περα ο Kakashi με τον Pain...... Τελευταια στιγμη μου φαινεται θα τον σωσει η Tsunade και θα την χασουμε αυτην μετα (damn μια γυναικα εβαλε ο Κishi για Hokage Και αμεσως να την στειλει,,,,,,,) Για τα επόμενα 2 chapters παντως θα βλεπουμε τον Kakashi να τρώει αρκετό ξυλο κατι αρκετα πρωτοτυπο θα ομολογήσω.......

λογικα εννοει κακουζο! η τσουναντε εωννια της η μνημη!