Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

ΚΑΝΟΝΕΣ - Διαβάστε ΟΛΟΙ πριν κάνετε post.


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 22 June 2008 - 02:58

Οι κανόνες είναι απλοί. Στο συγκεκριμένο sub-forum μπορείτε να μιλήσετε για ό,τι έχει σχέση με το Naruto Posted Image;).

Τα 2 παλαιότερα threads για anime και manga κλειδώθηκαν αλλά μπορείτε να τα επισκεφθείτε εδώ και εδώ
Δημιουργήθηκαν 3 νέα sticky threads τα οποία αφορούν το anime και το manga. Ο λόγος που έγινε αυτό είναι επειδή κατά καιρούς άνοιγαν ένα σωρό διαφορετικά threads και γίνονταν merge με το βασικό του Naruto, με αποτέλεσμα πολλές φορές να είναι δύσκολη η ροή της συζήτησης.


Α) Στο http://www.anime.gr/forums/naruto/4881-naruto-latest-chapter-discussion-%5B%E5%F0%E9%F4%F1%DD%F0%EF%ED%F4%E1%E9-spoilers%5D.html
μπορείτε να συζητήσετε ό,τι θέλετε για το manga χωρίς να χρησιμοποιείτε το spoiler tag. Μπαίνετε με δική σας ευθύνη και υπό την προϋπόθεση πως έχετε διαβάσει το νεότερο chapter του manga.



B) Στο http://www.anime.gr/forums/naruto/4882-naruto-latest-episode-discussion-%5B%E5%F0%E9%F4%F1%DD%F0%EF%ED%F4%E1%E9-spoilers-%CC%CF%CD%CF-%C3%C9%C1-%D4%CF-%C1%CD%C9%CC%C5%5D.html
μπορείτε να συζητήσετε ό,τι θέλετε για το anime χωρίς να χρησιμοποιείτε το spoiler tag επίσης. Μπαίνετε με δική σας ευθύνη και υπό την προϋπόθεση πως έχετε δει το νεότερο επεισόδιο της σειράς.
ΠΡΟΣΟΧΗ ! Στο συγκεκριμένο thread για το anime ΔΕΝ επιτρέπονται αναφορές στο manga ακόμα και μέσα σε spoiler tags.


Γ) Το http://www.anime.gr/forums/naruto/4894-naruto-%C3%E5%ED%E9%EA%DE-%F3%F5%E6%DE%F4%E7%F3%E7.html
εξυπηρετεί κυρίως όσα άτομα ΔΕΝ έχουν φτάσει ακόμα στα τελευταία επεισόδια/chapters της σειράς και δεν θέλουν να μάθουν την υπόθεση από τα posts των δύο προηγούμενων threads.
ΠΡΟΣΟΧΗ ! Στο συγκεκριμένο thread αν αποκαλύπτετε την πλοκή οφείλετε να βάλετε spoiler tag ΚΑΙ να αναφέρετε από που είναι (anime/manga πχ)



Μπορείτε να τοποθετήσετε το spoiler tag με δύο (2) εναλλακτικούς τρόπους:
Α) Επιλέξετε το κείμενο που θέλετε να μπει σε spoiler tag, και πατήστε το παρακάτω κουμπάκι Posted Image
Β) Γράψτε [.spoiler]το κείμενό σας[/spoiler] χωρίς την κόκκινη τελεία


Για να γράψετε αναφορά στο spoiler tag πατήστε:

[.spoiler=ο λόγος που το αναφέρετε]το κείμενό σας[/spoiler] χωρίς την κόκκινη τελεία
π.χ.
Spoiler: total number of naruto episodes will be


Edited by Kenny, 22 June 2008 - 14:20.
merged, with update timestamp

E5VV38U.jpg