http://mangastream.com/r/one_piece/858/4083/1
Gastino, luls. Πολύ ωραίο chapter και αρκετά αστείο.
Posted 09 March 2017 - 11:23
Posted 09 March 2017 - 12:58
O ρουχισμος του πληρωματος θυμιζει Strοng World....me likes!
Επισης τρομερη εξηγηση γιατι οι γιγαντες δε τα πανε καλα με την Big Mom, οπου η Lola χαλασε μια πολυ δυνατη συμμαχια φευγοντας απο τον γαμο.
Edited by Toriko, 09 March 2017 - 13:20.
Posted 09 March 2017 - 14:56
O ρουχισμος του πληρωματος θυμιζει Strοng World....me likes!
Επισης τρομερη εξηγηση γιατι οι γιγαντες δε τα πανε καλα με την Big Mom, οπου η Lola χαλασε μια πολυ δυνατη συμμαχια φευγοντας απο τον γαμο.
ναι αλλα οχι οτι με αυτη τη συμμαχια θα νικουσε τους παντες κ θα γινοταν pirate kind οπως ειχε πει.. υπερβολη...
Γελασα αφανταστα με τον σιζαρς...
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 09 March 2017 - 16:01
Posted 09 March 2017 - 16:29
Posted 09 March 2017 - 17:18
Χιλιάδες γίγαντες με haki και βάλε δε θα ήταν απειλή δηλαδή.
Απειλη ναι. Αλλα οχι το σιγουρο σχεδιο για pirate king οπως πιστευε... δεν αρκουν γιγαντες για να νικησεις τους αυτοκρατορες και την κυβερνηση
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 10 March 2017 - 00:16
Απειλη ναι. Αλλα οχι το σιγουρο σχεδιο για pirate king οπως πιστευε... δεν αρκουν γιγαντες για να νικησεις τους αυτοκρατορες και την κυβερνηση
Στο Marineford ηταν κοντα στους 7-8 μαζι με τον Oars που ηταν 3πλασιος.Οχι οτι εκανε τεραστια διαφορα αλλα οσο να ναι ηταν αρκετοι.
Αμα βαλεις το πολλη 2 μηδενικα μπροστα σε αυτο τον αριθμο και επιπεδου Harjudin ή Dory και Brogy με Haki και κανα devil fruit, μαζι με τον υπολοιπο στρατο σου που μαλλον ειναι τεραστιος της Big Mom, δε θα το εκοβα αδυνατο, βουρ με την μια για πολεμο.
Edited by Toriko, 10 March 2017 - 00:31.
Posted 10 March 2017 - 01:07
Προβλέπω ότι η worse generation πλην blackbeard θα γίνει σύμμαχη με τον Luffy. Μην ξεχνάμε ότι ο Kid και οι υπόλοιποι είναι αιχμάλωτοι του Kaido και επίσης ο Drake είναι στο πλήρωμα του Kaido, πιστεύω ότι θα έρθουν έτσι τα πράματα που θα γίνουν όλοι σύμμαχοι μαζί με τον Luffy και σιγά σιγά και οι υπόλοιποι.
Posted 10 March 2017 - 01:22
Προβλέπω ότι η worse generation πλην blackbeard θα γίνει σύμμαχη με τον Luffy. Μην ξεχνάμε ότι ο Kid και οι υπόλοιποι είναι αιχμάλωτοι του Kaido και επίσης ο Drake είναι στο πλήρωμα του Kaido, πιστεύω ότι θα έρθουν έτσι τα πράματα που θα γίνουν όλοι σύμμαχοι μαζί με τον Luffy και σιγά σιγά και οι υπόλοιποι.
Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν, προσπαθούσα να φανταστώ τον τρόπο με τον οποίο θα αξιοποιηθούν όλοι και αν θα υπάρχει κάποιος με τον οποίο θα παλέψουν, όπως π.χ. με τους Shichibukai, κάποιοι ήταν αντίπαλοι και κάποιοι γίνανε σύμμαχοι (Hancock, Jinbei).
1. Law - η βασική συμμαχία των Straw Hats.
2. Kidd θα ήταν εξαιρετικός αντίπαλος, αλλά όπως ήρθαν τα πράγματα με την (αποτυχημένη) συμμαχία του ενάντια στον Kaidou, μάλλον θα συμμαχήσουν για να τον ρίξουν. Συμμαχία Law, Kidd και Luffy, όπως στο Sabaody, ό,τι καλύτερο.
3. Apoo - αν όντως πρόδωσε τον Kidd, είναι πολύ πιθανό ο Apoo να καταλήξει αντίπαλος των StrawHats.
4. Drake - μου είχε φανεί χαρακτήρας-alliance-matterial εξαρχής. Δύσκολο να παραμείνει πιστός στον Kaidou. Λογικά θα βοηθήσει για να πέσει. Δεν ξέρω τι σχέσεις μπορεί να έχει με τον Law, μιας και είναι ο γιος του πειρατή απ' τον οποίο ο Kora πήρε το Op-Op Fruit (αν και απ' όσο θυμάμαι δεν πολυγούσταρε τον πατέρα του).
5. Bege - ΟΚ, σύμμαχος για την ώρα, δε νομίζω στην πορεία να παλέψουν... αλλά ποτέ δεν ξέρεις, έτσι περίεργος που φαίνεται.
6. Bonnie - εγγονή, ξαδέρφη, γκόμενα, κουνιάδα ή κάτι τέλος πάντων του Whitebeard. Μισεί Blackbeard. Σίγουρα θα βοηθήσει τους StrawHats σε κάποια φάση.
7. Urouge - δεν έχω ιδέα, αλλά δεν αποπνέει κάτι άξιο για αντίπαλο...
8. Hawkins - δεν ξέρουμε και τι απέγινε μετά το clash με τον Kaidou, αλλά επίσης μου φαίνεται φίλα προσκείμενος στους Straw Hats.
Άρα ναι, εκτός από τον Apoo, όλοι οι άλλοι λογικά θα συμμαχήσουν με τους SHs... Αλλά Oda είναι αυτός, ποτέ δεν ξέρεις.
Posted 10 March 2017 - 06:24
Συμμαχοι με τον Luffy ισως γινουν οι περισσοτεροι λογω του κοινου στοχου που εχουν (να ριξουν τους Yonkou), αλλα φιλοι και συμμαχοι για μια ζωη δεν νομιζω να παραμεινουν περα απο τον Law και ισως την Bonney που φαινεται πιο καλη απο τους υπολοιπους. Οποτε Usopp MZ μην αποκλειεις μετα την ενδεχομενη νικη του Luffy και της συμμαχιας του με τον Kidd επι του Kaidou, να τους δουμε να παλευουν στο μελλον...
Posted 10 March 2017 - 09:39
Για μένα ο Kidd δεν θα δεχτεί συμμαχία με Luffy, ίσως παλέψουν μαζί αλλά μέχρι εκεί. Ο Kidd τον έχει στους top ανταγωνιστές του.
Για μένα Bonney σίγουρα φίλη τους γιατί τρώει πολύ, "έσωσε" το Zoro και έχει πεί οτι χαίρεται που είναι στην ίδια γενιά με αυτούς.
Τον Urouge τον κόβω για σύμμαχο αλλά δε ξέρω το bounty του με βάση τα achievements του είναι ύπουλο.
O Capone ίσως να μην παλέψει με το Luffy λόγω honor among Mafia και για να μη φάει παντόφλα. Μεταξύ μας όμως και να παλέψουν
το πλήρωμα του Luffy νικάει χωρίς πολλά πολλά.
Posted 11 March 2017 - 03:25
Μολις διαβασα το νεο κεφαλαιο που ηταν και αυτο καλο , μαθαμε και ενδιαφεροντα πραγματα για τους γιγαντες και οτι η χωρα τους ειναι η δυνατοτερη , μακαρι να τους δουμε και αυτους συμμαχους του luffy στο μελλον. Επιπλεον απο τι φαινεται στον κοσμο του one piece το γαλα κανει τα δοντια να ξαναφυτρωνουν . Για αλλη μια φορα βλεπουμε το ποσο καριολα ειναι η Big mom και η κακομεταχειριση στην κορη της θα ειναι εις βαρον της εφοσον δεν εχει θεμα με το σχεδιο το bege.
Eπισης θεωρω ειρωνικο το γεγονος οτι ο Bege δεν θελει να μιλαει με βρωμικους ενω ο ιδιος εχει λερωσει πολλες φορες τα χερια του , το πιασατε ε ; Eυτυχως που υπαρχει και ο αρχοντας Jinbei που με την επιχειρηματολογια του καθησυχασε τα πνευματα και δεν πηραν ασημη τροπη τα πραγατα. Μια απορια που εχω ειναι αν αυτος ο κακομοιρης ο caesar που ολοι τον βριζουνε και τον απειλουν , θα παρει επιτελους καποια στιγμη πισω την καρδια του.
Posted 12 March 2017 - 11:58
To bounty του Urouge είναι χαμηλό γιατί είναι ειρηνοποιός δεν υπάρχει λόγος να το πάνε στα ύψη εφόσον δεν είναι άμεση απειλή για αυτούς.
Τώρα τύπος που έριξε μόνος του commander και χρειάστηκε άλλος ένας απλά για να τον διώξουν εγώ μια χαρά άξιο αντίπαλο τον θεωρώ αλλά δεν νομίζω να τις παίξουν.
Με Bege η συμμαχία θα κρατήσει το πολύ μέχρι το τέλος του wci,ο kidd για συμμαχία δεν παίζει(είναι ο μόνος από όσο ξέρoυμε που τα έβαλε με τον Kaido)άντε να βοηθήσει να τον ρίξουν στο wano και μετά πάλι αντίπαλος θα είναι.
Επίσης βλέπω ακόμα ο Bege με το πλήρωμα του Luffy τις έτρωγε άνετα, ο Urouge για αντίπαλος δεν κάνει κλπ...Πότε θα σταματήσουμε να υποτιμάμε τους supernovas;;;
Αυτό με τον Urouge δεν έφτανε;Ότι ο Bege έπαιρνε κεφάλια ούτε;;
Για το chapter γουστάρω όλο και πιο πολύ Bege γιατί φέρνει όλο και πιο πολύ σε κανονικά πειρατής + mafia boss άσπλαχνος,βίαιος και με σχέδιο ότι καλύτερο.
Με τους γίγαντες είναι gag δεν πας με την στήριξη μιας χώρας όσο δυνατή και να είναι για Pk...Αν εύκολα γινόταν pk η Bm με συμμαχία με τους γίγαντες κάποιος με ancient weapon πόσο εύκολα;
Crocus troll god,ceasar troll king
Posted 13 March 2017 - 01:40
To bounty του Urouge είναι χαμηλό γιατί είναι ειρηνοποιός δεν υπάρχει λόγος να το πάνε στα ύψη εφόσον δεν είναι άμεση απειλή για αυτούς.
Τώρα τύπος που έριξε μόνος του commander και χρειάστηκε άλλος ένας απλά για να τον διώξουν εγώ μια χαρά άξιο αντίπαλο τον θεωρώ αλλά δεν νομίζω να τις παίξουν.
Με Bege η συμμαχία θα κρατήσει το πολύ μέχρι το τέλος του wci,ο kidd για συμμαχία δεν παίζει(είναι ο μόνος από όσο ξέρoυμε που τα έβαλε με τον Kaido)άντε να βοηθήσει να τον ρίξουν στο wano και μετά πάλι αντίπαλος θα είναι.
Επίσης βλέπω ακόμα ο Bege με το πλήρωμα του Luffy τις έτρωγε άνετα, ο Urouge για αντίπαλος δεν κάνει κλπ...Πότε θα σταματήσουμε να υποτιμάμε τους supernovas;;;Αυτό με τον Urouge δεν έφτανε;Ότι ο Bege έπαιρνε κεφάλια ούτε;;
Για το chapter γουστάρω όλο και πιο πολύ Bege γιατί φέρνει όλο και πιο πολύ σε κανονικά πειρατής + mafia boss άσπλαχνος,βίαιος και με σχέδιο ότι καλύτερο.
Με τους γίγαντες είναι gag δεν πας με την στήριξη μιας χώρας όσο δυνατή και να είναι για Pk...Αν εύκολα γινόταν pk η Bm με συμμαχία με τους γίγαντες κάποιος με ancient weapon πόσο εύκολα;
Crocus troll god,ceasar troll king
A, εσεις δεν ξερετε φαινεται για το Urouge-mania που ειχε ξεσπασει στο facebook οταν βγηκε οτι ο urouge νικησε εναν commander, ειχε γινει χαμος και ελεγαν υπερβολες επιτιδες οπως οτι ο Urouge ειναι ο πατερας ολων κτλ. μιλαμε για πολυ πλακα.
Εγω απο την αλλη με την συμμαχια βλεπω τον bege με το που ριξουν (ΑΝ ριξουν) την big mom σε αυτο το arc θα του παιξει λαμογια πισωπλατη του luffy και μετα θα τρεχουμε.
Posted 14 March 2017 - 22:39
Επίσης βλέπω ακόμα ο Bege με το πλήρωμα του Luffy τις έτρωγε άνετα, ο Urouge για αντίπαλος δεν κάνει κλπ...Πότε θα σταματήσουμε να υποτιμάμε τους supernovas;;;
Αυτό με τον Urouge δεν έφτανε;Ότι ο Bege έπαιρνε κεφάλια ούτε;;
Δεν υποτιμάμε κανέναν την αλήθεια λέμε. Στο προηγούμενο arc είδες τι έγινε? Ο μόνος που ζόρισε το Zoro ήταν ο Fujitora.
H Robin ούτε αυτή πολύ ίδρωσε. Αν δεν υπήρχε το forced disadvantage προς τους Straw Hats, οι dofla pirates φεύγανε άνετα.
Ο μόνος που έχασε στο προηγούμενο arc ήταν ο Sanji ενάντια στο Dofla. Όλο το πλήρωμα έχει εξελιχθεί τόσο πολύ που
δεν μπορείς να μην θεωρήσεις κατώτερους τους άλλους supernova.
Edited by Kenobi-sensei, 14 March 2017 - 22:40.