Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]


  • Please log in to reply
17009 replies to this topic

#14431 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 22 September 2016 - 02:18

Δεν έγινε και τίποτα αν δώσει στον Sanji King's haki σε αυτό το αρκ, ούτως η άλλως ο Ζόρο θα ρεφάρει μετά στο wano arc, όπου θα παίζει με σπαθιά όλη μέρα.


Posted Image

#14432 itachi_se

itachi_se

    Anime Freak

  • Members
  • 353 posts

Posted 22 September 2016 - 03:38

Γενικά μου αρέσει σε anime να βλέπω 'ωραίους κακούς' που είναι καθίκια.Αλλά στο One piece όποιος ενοχλεί τους Straw hats σε τέτοιο επίπεδο όπως οι Germa των Sanji θέλω το κεφάλι τους σε πιάτο!!!!Γνωρίζοντας τόσα χρόνια τον Sanji τον έχουμε λατρέψει και δεν ανέχομαι από κάτι θρασύδειλα αρχ..ια  να τουν κάνουν τέτοιες πλάκες!!Και να τελειώσει και το αστειάκι εδώ είμαστε Yonko και αυτά που ξέρετε να τα ξεχάσετε...γιατί και εδώ είμαστε STRAW HATS ΚΑΙ ΉΡΘΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΙΑ...ΜΕ!!!!


Edited by itachi_se, 22 September 2016 - 03:39.

2008ipman01.jpg


#14433 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

    Άρχοντας

  • Members
  • 1,451 posts

Posted 22 September 2016 - 15:54

Μετά το τελευταίο chapter κυκλοφορούν φήμες ότι ο blackbeard ήταν σε εκείνη την ομάδα για αυτό μπορεί να έχει 2 φρούτα όπως και η dr.kureha

 

https://www.youtube.com/watch?v=twNFBB4C6AQ&spfreload=5


Edited by Kenobi-sensei, 22 September 2016 - 15:56.


#14434 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 2,006 posts

Posted 22 September 2016 - 20:23

τι να πω ρε παιδια πολυ σοκ η ιστορια του... εκει με την μασκα δλδ .. τι να πω..

 

τεσπα.. απλα σε κατι π αναφερθηκε πιο πανω για τον σαντζι: δεν ειναι οτι δεν ξεραμε για το παρελθον του... με την ιδια λογικη ο ζορο ή η ναμι μπορει να εχουν ιστορια πριν απο το παρελθον π μας εχει δειξει ο οντα...

Παντως μου κανει εντυπωση για τον σαντζι... αλλο να περιμενεις την στανταρ ιστορια του πλουσιοπαιδου π το εσκασε και αλλο να βλεπεις αυτο το βασανηστηριο...

 

 

Σε αυτο το σημεο μην ξεχνατε οτι καιτ το ανθρωποειδες Γ16 στο νταγκονμπολ ηταν αποτυχια αλλα τελικα ηταν πολυ δυνατοτερο απο τα Γ17, Γ18 :ρ

 

Ενα κεφαλαιο την εβδομαδα δεν μας φτανει! θελουμε και αλλο!!!!!!!!!!!!


9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#14435 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

    Άρχοντας

  • Members
  • 1,451 posts

Posted 25 September 2016 - 21:56

μπορουμε να υποθεσουμε οτι ο momonosuke ειναι D. ή εστω από εκείνη την διαλυμένη χώρα, since η clan του έφτιαξε τα poneglyphs? 

 

Eκτός αν ο Luffy, η Shirahoshi και ο Momo κατάγονται απο εκείνες τις clan που ήταν ενωμένες κατά της WG. Δεν είναι παράλογο άλλωστε αφότου οι D. είναι εχθροί των tenryabuto, οι fishmen λεει οτι τα έιχαν καλά με κάποιον Joy Boy (πρόγονο του Luffy?) ενώ οι WG τους έιχε σκλάβους και οι wano ήταν απομωνομένη. Και οι 3 μπορούν να ακούσουν τέρατα.


Edited by Kenobi-sensei, 25 September 2016 - 21:56.


#14436 zoro77

zoro77

    Anime Master

  • Members
  • 1,600 posts

Posted 28 September 2016 - 14:27

Spoiler: 841

2po6sfa_jpg.gif


#14437 Scarlet D.

Scarlet D.

    Έχω δει και χειρότερα.

  • Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 28 September 2016 - 16:25

Κι εκεί που νομίζεις οτι η Reiju είναι μια ψυχρή κ@@@@ιολα σαν τα υπόλοιπα αδέρφια. Τσουπ! Στα προηγούμενα manga την έβλεπα συνέχεια, να μην μιλάει καν και να έχει ενα υφάκι "δεν νοιαζομαι για τιποτα, ολα ειναι χαλαρα", και λεω "νταξ αυτη θα ειναι χειρότερη απο τα άλλα αδέρφια"



#14438 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

    Άρχοντας

  • Members
  • 1,451 posts

Posted 29 September 2016 - 12:41

http://mangastream.com/r/one_piece/841/3705/1

 

Εξώφυλλο WB /manly_tears

 

Ωραίο παρελθόν ο Sanji αν και η ατάκα της Reiju φάνηκε ανακυκλώσιμη (του Saul ήταν πολύ καλύτερη)

 

O Luffy αφενός μεν χρησιμοποιεί το μυαλό του αφετέρου τρολλάρει. Επισης από εδώ και πέρα οι μάχες θα κρατάνε περισσότερο (αυτή είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια μάχη του Luffy)



#14439 itachi_se

itachi_se

    Anime Freak

  • Members
  • 353 posts

Posted 29 September 2016 - 13:14

Α ρε Sanjare τι κλωτσιες στην μαπα εχεις να ριξεις στα καθικια τα αδερφια σου.Ανυπομονω για ΕΠΙΚΕΣ ατακες και σκηνες απο Stawhats...αυτο ειναι το One Piece,για αυτα ζουμε!Οσο φοβεροι και ωραιοι και να ειναι ολοι οι καινουριοι χαραχτηρες ή main villains,το δεσιμο των SH,το παρελθον τους και το πως το ξεπερνανε ειναι αυτο που λετρεψαμε!

2008ipman01.jpg


#14440 redpower1989

redpower1989

    Raftel

  • Members
  • 1,072 posts

Posted 29 September 2016 - 16:02

Μου άρεσε πολύ το παρελθόν του sanji. Η μητέρα του από τις πιο καλό σχεδιασμένες γυναίκες στο one piece. Και μου αρέσει που η αδερφή του δεν είναι τέρας. Αυτό του αξίζει και εξηγεί την συμπάθεια του προς τις γυναίκες. Θα συμφωνήσω ότι η ατάκα της Reiju δεν με άγγιξε καθόλου. Δεν ήταν ίδια με του saul

Edited by redpower1989, 29 September 2016 - 16:03.


#14441 zoro77

zoro77

    Anime Master

  • Members
  • 1,600 posts

Posted 30 September 2016 - 00:43

Α ρε Sanjare τι κλωτσιες στην μαπα εχεις να ριξεις στα καθικια τα αδερφια σου.Ανυπομονω για ΕΠΙΚΕΣ ατακες και σκηνες απο Stawhats...αυτο ειναι το One Piece,για αυτα ζουμε!Οσο φοβεροι και ωραιοι και να ειναι ολοι οι καινουριοι χαραχτηρες ή main villains,το δεσιμο των SH,το παρελθον τους και το πως το ξεπερνανε ειναι αυτο που λετρεψαμε!

+1

 

Το chapter το θεωρω σχεδον τελειο. Πιο πολυ μου την εσπασε που εκανε κωμικη τη φαση με τον Cracker. Μια μαχη περιμενουμε πως και πως και την μετατρεπει σε ανεκδοτο. Ευχομαι απλα να σταματησει απο δω και περα ο Cracker να φτιαχνει μπισκοτα και να επιτεθει με ολο του το ειναι ως ξιφομαχος. Oσο για το flashback νομιζω ακομα εχει  να μας δειξει τη στιγμη του θανατου της μανας του. Καποια πουστ/@ πιστευω θα κανε ο Judge και δεν το ξερουν κανενα απο τα παιδια του.

 

redpower δεν νομιζω ακομα να εχει εξηγηθει γιατι θα προτιμουσε να πεθανει απο το να χτυπησει γυναικα :P


2po6sfa_jpg.gif


#14442 redpower1989

redpower1989

    Raftel

  • Members
  • 1,072 posts

Posted 30 September 2016 - 01:18

+1 για το σχόλιο για τις γυναίκες, έχουμε να δούμε πολλα. Και εμένα με ξενέρωσε με τον κρακερ. Περίμενα πολλά ενδιαφέροντα αφού πέρασε τόσος χρόνος. Αλλά έπρεπε να το περιμένω αφού βάζεις Luffy vs food

Edited by redpower1989, 30 September 2016 - 01:20.


#14443 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 2,006 posts

Posted 30 September 2016 - 12:17

+1 για το σχόλιο για τις γυναίκες, έχουμε να δούμε πολλα. Και εμένα με ξενέρωσε με τον κρακερ. Περίμενα πολλά ενδιαφέροντα αφού πέρασε τόσος χρόνος. Αλλά έπρεπε να το περιμένω αφού βάζεις Luffy vs food

 

 

Bασικα ειναι πανεξυπνο... δεν θελει κοπο θελει τροπο... 

 

Και η ιδιοτητα του κρακερ αντικειμενικα ειναι ΓΤΠ..... του αξιζει αυτο.. αντε να βγει απο την μεση! 


9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#14444 Toriko

Toriko

    Toriko

  • Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 30 September 2016 - 16:47

O Luffy ακολουθει τακτικη Toriko,κατι εμαθε απο τα crossover.


header.jpg?t=1485907896


#14445 zoro77

zoro77

    Anime Master

  • Members
  • 1,600 posts

Posted 04 October 2016 - 13:09

Spoiler: 842

2po6sfa_jpg.gif