Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17009 replies to this topic

#14266 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2016 - 21:47

Ποιο χρονιά του 6 μήνες κομπάρσος είναι...

#14267 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2016 - 21:13

ο jinbei θα μπει στο πληρωμα μολις τελειωσει το αρκ και αυξηθει το bounty του sanji... πιστευω μιας και ειναι η "χρονια του" θα κανει κατι φοβερο και θα αυξηθει κατα πολυ ετσι ωστε να υπαρχει παλι μια ισοροποια και δεν θα χαθει το monster trio εξαιτιας του jinbei. εχω μια θεωρια οτι ο luffy δεν θα μπορει να παλεψει σε αυτο το αρκ επειδη θα του εχει κανει μαγια η bigmom και ετσι θα μπορεσει να πρωταγονιστισει ο σαντζι και θα αποδρασουν χωρις να νικησουν την big mom αλλα κανοντας της σημαντικη ζημια στο πλοιο η κατι τετοιο....

δύσκολο το βλέπω, γενικά ο Luffy δεν πέφτει τόσο εύκολα χωρίς να σπάσει έστω και λίγο στο ξύλο τον εχθρό, το έχουμε δει πολλές φορές. Δικιά μου θεωρία είναι οτί στο τέλος η Big Mom θα τους βοηθήσει. Λίγο ο Pekoms, λίγο ότι θεωρητικά η Lola είναι κόρη της, λίγο το ότι αλλάζει χαρακτήρα μέσα σε δευτερόλεπτα, που θα πάει, δώσε στην χοντρή κανένα προφιτερόλ και γίνεται σκλαβα σου :P

#14268 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2016 - 23:13

καλως ορισες scarlet στην OP παρεα...

Παρ'ολο που τα πραγματα ειναι λιγο απροβλεπτα, θα κανω κι εγω μια προσπαθεια.

Λοιπον κι εγω θεωρω δυσκολο ο Luffy να μεινει αμετοχος σε ολο το arc. Θεωρω θα τις παιξει με Big Mam, ισως φαει λιγο τα μουτρα του αλλα θα επιβιωσει(παιζει να ριξει κι ενα καλο hit-αλλα μεχρι εκει). Ετσι θα χει μια μικρη γευση για το πως ειναι οι καλυτεροι του κοσμου αμεσως μετα μαλιστα και την mini μαχη του με τον Fujitora για να μην μπει απευθειας στα βαθια εναντια στον Kaidou που θεωρω θα ειναι ο πρωτος που θα πεσει με την συνεργασια φυσικα Law και Kidd τουλαχιστον.

Δεν ξερω πως στο καλο θα ξεφυγουν απο το νησι της B.M αλλα ευχομαι να μην υπαρξει συμμαχια με την Μαμα... Ευχομαι να γινει μια τεραστια αποδραση αλα Impel Down. To θεμα βεβαια ειναι οτι οι απειλες της B.Mam για τον Sanji να ναι τεραστιες αν φυγει(οπως πχ να επιτεθει στο restaurant του Zeff).. Σ αυτο το κομματι ισως παιξουν ρολο οι Vinsmokes και να το προστατεψουν,  τους οποιους τους βλεπω να καταληγουν ως συμμαχοι oπου φυσικα τεραστιο ρολο θα χει παιξει ο Sanji. ..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 21 Ιούνιος 2016 - 23:16

2po6sfa_jpg.gif

#14269 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2016 - 23:27

καλως ορισες scarlet στην OP παρεα...

Παρ'ολο που τα πραγματα ειναι λιγο απροβλεπτα, θα κανω κι εγω μια προσπαθεια.

Λοιπον κι εγω θεωρω δυσκολο ο Luffy να μεινει αμετοχος σε ολο το arc. Θεωρω θα τις παιξει με Big Mam, ισως φαει λιγο τα μουτρα του αλλα θα επιβιωσει(παιζει να ριξει κι ενα καλο hit-αλλα μεχρι εκει). Ετσι θα χει μια μικρη γευση για το πως ειναι οι καλυτεροι του κοσμου αμεσως μετα μαλιστα και την mini μαχη του με τον Fujitora για να μην μπει απευθειας στα βαθια εναντια στον Kaidou που θεωρω θα ειναι ο πρωτος που θα πεσει με την συνεργασια φυσικα Law και Kidd τουλαχιστον.

Δεν ξερω πως στο καλο θα ξεφυγουν απο το νησι της B.M αλλα ευχομαι να μην υπαρξει συμμαχια με την Μαμα... Ευχομαι να γινει μια τεραστια αποδραση αλα Impel Down. To θεμα βεβαια ειναι οτι οι απειλες της B.Mam για τον Sanji να ναι τεραστιες αν φυγει(οπως πχ να επιτεθει στο restaurant του Zeff).. Σ αυτο το κομματι ισως παιξουν ρολο οι Vinsmokes και να το προστατεψουν,  τους οποιους τους βλεπω να καταληγουν ως συμμαχοι oπου φυσικα τεραστιο ρολο θα χει παιξει ο Sanji. ..

ευχαριστώ για το θερμο καλωσόρισμα :P.

Καλά τα είπες αλλά εγώ θεωρώ μαζί με τoν Sanji πρέπει να δειξει τι αξίζει και η γλάστρα η Nami. Είχαμε να την δούμε 100κατι επεισόδεια (αν δεν είμαι υπερβολικός) και πάει ξαφνικα εναντίον emperor χωρις Zoro και το αλλο μισό πλήρωμα. θέλω να δω στην Nami ότι έγινε και με τον Ussopp στην Dressrosa, το ίδιο αλλά σε λιγότερο βαθμό με chopper και brooke.

#14270 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2016 - 00:02

Nαι.Σιγουρα θα κανουν πραγματα(και ισως θαυματα)! :mafia:  Το πε και ο ιδιος ο Oda οτι περα απο Sanji θα παρουν αρκετο screentime και οι υπολοιποι SHs που λειπαν απο τη Dressrosa.

2po6sfa_jpg.gif

#14271 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2016 - 00:18

Nαι.Σιγουρα θα κανουν πραγματα(και ισως θαυματα)! :mafia:  Το πε και ο ιδιος ο Oda οτι περα απο Sanji θα παρουν αρκετο screentime και οι υπολοιποι SHs που λειπαν απο τη Dressrosa.

Τώρα που το σκέφτομαι όχι τόσο η Nami αλλα ο Brook εχει γίνει ο μεγαλύτερος κομπάρσος στο πλήρωμα. Πραγματικά νιώθω οτι μεσα στο πλοίο είναι ενα ψωφιμι....oh wait...

#14272 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2016 - 18:00

Out! http://readms.com/r/one_piece/830/3486/1

Spoiler:

:thatsit: Have a nice day! :)

#14273 0neZ

0neZ

Commander

• Members
  • 236 Δημοσιεύσεις:
  • Locationearth

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2016 - 18:26

Προσεξε κανεις στη τελευταια σελιδα τελευταιο πανελ δεξια το ατομο με τη πανοπλια? πως ανεβηκε στο πλοιο? :P 

latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#14274 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2016 - 18:45

Προσεξε κανεις στη τελευταια σελιδα τελευταιο πανελ δεξια το ατομο με τη πανοπλια? πως ανεβηκε στο πλοιο? :P

Πρέπει να είναι κάποιος που τους βοήθησε με τα μυρμίγκια και να την αρχήσει σε In media res, έτσι κι αλλιώς δεν είδαμε ποτέ τι συνέβει όταν ξύπνησαν με τα μυρμίγκια, το άτομο αυτό έχει τρια δόρια στην πλάτη της και μια σιδερένια πανοπλοία, που με αυτά πιστευώ οτι βάζει κάτω εύκολα τα μυρμίγκια.

Out! http://readms.com/r/one_piece/830/3486/1

Spoiler:

πολλοί λένε οτι ήταν πολύ δυνατός για να μπει στο πλήρωμα των strawhats, ας το θεωρήσουμε κάτι σαν Nerf τότε, αλλά μαζί με αυτό η Big Mom υπογράφει συμβόλαιο για τον θάνατό της  :P

#14275 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2016 - 20:50

To chapter den elege kai polla, epibebaiwse ousiastika osa kserame kai ethese nea erwtimata.

Twra osa afora to arc i problepsi mou einai i eksis, i Nami tha dialusei to gamo tou Sanji opws ekane autos sto thriller bark. Kseroume den exei romatza kai ta loipa to one piece , alla mia tetoia ekseliksi exei logiki apo apopsi plokis ....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#14276 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2016 - 07:47

ο oda προσπαθει να κανει προσωπικη βεντετα μεταξυ big mom και luffy αν και το θεωρω δυσκολο να τις παιξουν με το μισο πλήρωμα μακριά. Επισης δεν κατάλαβα γιατί ο Pedro να κλέψει το poneglyph και να μην παλέψουν. Ο ίδιος ο Luffy ότι δεν εχει νοήμα να γίνει pk αν δεν τους νικήσει όλους.

#14277 0neZ

0neZ

Commander

• Members
  • 236 Δημοσιεύσεις:
  • Locationearth

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2016 - 16:21

Ο λουφυ δεν μπορει να τα βαλει με εναν yonko ακομα και αν πρεπει να τους νικησει ολους για να γινει pk πρεπει να κανει ενα βημα τη φορα, τωρα νικησε τον DD με σχεδιο και με βοηθεια τον law και θα παει τωρα να ριξει την big mom που ειναι yonko και χωρις καν σχεδιο και ατομα? (οταν λεω ατομα εννοω allies,grand fleet κλπ) βασικα εχουν σχεδιο, να μπουν κρυφα και να παρουν το πονεγγλιφ και τον σαντζι να πανε μετα στον kaidou που ειναι ο στοχος τους απο το punk hazard. τωρα δεν ξερουμε τι απροπτο θα γινει παντως ο luffy δεν την εχει τη big mom.. Εκτος! αν την πολεμισει μαζι με jinbei και sanji!! 3v1 τωρα μου ηρθε hype! :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 0neZ: 24 Ιούνιος 2016 - 16:23

latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#14278 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2016 - 18:41

Ο λουφυ δεν μπορει να τα βαλει με εναν yonko ακομα και αν πρεπει να τους νικησει ολους για να γινει pk πρεπει να κανει ενα βημα τη φορα, τωρα νικησε τον DD με σχεδιο και με βοηθεια τον law και θα παει τωρα να ριξει την big mom που ειναι yonko και χωρις καν σχεδιο και ατομα? (οταν λεω ατομα εννοω allies,grand fleet κλπ) βασικα εχουν σχεδιο, να μπουν κρυφα και να παρουν το πονεγγλιφ και τον σαντζι να πανε μετα στον kaidou που ειναι ο στοχος τους απο το punk hazard. τωρα δεν ξερουμε τι απροπτο θα γινει παντως ο luffy δεν την εχει τη big mom.. Εκτος! αν την πολεμισει μαζι με jinbei και sanji!! 3v1 τωρα μου ηρθε hype! :P

Και να γίνει αυτό που λες που δεν είναι απίθανο δεν έχουν καμία ελπίδα νίκης. Κάποια χτυπήματα μπορεί να ρίξουν αλλά να την νικήσουν αποκλείεται. Εδώ για τον WB χρειάστηκε ολόκληρο BB πλήρωμα για να τον τελειώσει.

#14279 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2016 - 19:22

Aυτη η γυναικα οσο παει μου φαινεται ολο και πιο εξωγήϊνη

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#14280 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2016 - 02:35

Aυτη η γυναικα οσο παει μου φαινεται ολο και πιο εξωγήϊνη

οχι καλέ! Μα πως σου έρχεται αυτή η αίσθηση; Μήπως από τα ζωντανά αντικείμενα που περιστρέφονται γύρω της και χαμογελάνε με πλατύ χαμόγελο, η μήπως το ότι με τόσο βάρος πάνω της μπορεί ακόμα να κινείται και να τρώει περισσότερα γλυκά; Όπως και να έχει έτσι όπως το βλέπω ο Luffy θα της ρίξει μια μπουνιά και τα υπόλοιπα θα τα κανονίσει ο διαβήτης...