Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
16994 replies to this topic

#13201 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 posts
  • LocationLarisa,Greece

Posted 23 April 2015 - 11:00

Τι 7 μέρες; Έχει break....................

Πάλι?

Posted Image

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#13202 allblue

allblue

Starting...

• Members
  • 74 posts

Posted 23 April 2015 - 11:05

Πάλι?

Golden Week

#13203 0neZ

0neZ

Commander

• Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 23 April 2015 - 12:34

παραταω το one piece......πλακα κανω :P αλλα δεν μου αρεσε το g4, ελπιζω να το χρησιμοπιει σπανια δεν μαρεσει η ιδεα να βλεπω τον λουφυ να πολεμαει και να μοιαζει σαν γιγαντας τον εχω συνηθισει αλλιως μικροκαμομενο καταλαβατε...

latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#13204 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 23 April 2015 - 13:13

O Luffy εγινε Sengoku Mecha.ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ :P

header.jpg?t=1485907896

#13205 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 23 April 2015 - 13:17

Μαρεσε το Gear 4th!!!!!!!Το περιμενα λιιιιιιγο καλυτερο (η μαλλον διαφορετικο, καλυτερο για τα δικα μου γουστα).Παρολα αυτα με αφησε ευχαριστημενο!!!!!

Υ.Γ.Α, ναι, οντως παλι break?Τι θα γινει ρε παιδια? :P

Edited by Itachi Akatsuki, 23 April 2015 - 13:18.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#13206 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 23 April 2015 - 13:47

εγω χαιρομαι που κρατησε το "αστειο" του χαρακτηρα του και δεν εβαλε μια περισσοτερο cool μεταμορφωση. Περιμενω ομως να το εξυγησει και λιγο περισσοτερο με τα επομενα chapter , οπως περιμενω και τον doflamingo να του δωσει λιγο ξυλο και σε αυτην την μορφη ωστε να μην φανει overpowered o λουφη

Posted Image

#13207 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 posts

Posted 23 April 2015 - 13:49

Εγώ να πω την αλήθεια το περιμένα λίγο πιο cool...δεν θα μου άρεσε να πολεμάει όλους τους δυνατούς αντιπάλους έτσι..εκτός αν υπάρχει και gear 5  :8):  Αλλά και έτσι ωραίο ήταν,οχι οτι δεν ειμαι ευχαριστημένος!!!

2008ipman01.jpg

#13208 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 23 April 2015 - 14:29

Φαααακ... Και ηθελα να το πω την περασμενη βδομαδα οτι θα ειναι ο nightmare Luffy γιατι στο 478 (784) εμφανιστηκε για πρωτη φορα ο NL... 

Εγω δεν εχω καποιο προβλημα, απλα ηθελα να μοιαζει πολυ σωματικα περισσοτερο στον NL... Παντως τον εχει παει μονοτερμα τον DD, περιμενω αντεπιθεση στο αλλο chap!

Spoiler: Γιατι για μια προβλεψη ζουμε

Edited by Kaidou, 23 April 2015 - 14:43.

image.jpg

#13209 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 23 April 2015 - 15:21

+Το armament Haki του αντιπαλου σε raw Hit δε του κανει τιποτα του luffy λογω του οτι κρατα την ελαστικοτητα του κ δεν γινεται Nullify(αυτο ειναι οτι πιο Op πανω στον Luffy Μεχρι στιγμης)

header.jpg?t=1485907896

#13210 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 23 April 2015 - 15:38

woooow
τρελάθηκα πάλι , μόλις όμως ζεσταθήκαμε το κοψε και την άλλη βδομάδα παίζει να ναι η Golden Week...κατάρα... :sigh2:

όπως και να χει , respect στον Oda για τις ευφύεις κινήσεις και την όλη τεχνική (στην αρχή μου φάνηκε απαίσιο , αλλά μόλις είδα τι ακριβώς μπορεί να κάνει ο τύπος...AWESOME ! Παρότι πολλοί πέσαν λίγο μέσα στο τι περίπου θα δούμε , είδαμε κάτι καινοτόμο (θύμισε και Nightmare Luffy , θα τολμήσω να πω!! . Respect και στον...Luffy που έκρυβε άσσους στο μανίκι τόσο καιρό (άρα τύποι σαν Σαίζαρ ή Χόντυ ήταν μονόχιτα  :hihi2:  ) αλλά και στον Doflamingo , που παρόλη την απελπισία στην οποία πέφτει τώρα , έχει τα κότσια και πετάει badass ατάκες , χωρίς να χάνει το θεικό του attitude. Best Villain για μένα ότι και να γίνει (που πλέον φαίνεται τι) , ελπίζω μόνο να τη σκαπουλάρει και να μην τον θάψουν σε κανά χαντάκι.

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#13211 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 23 April 2015 - 22:00

Τολμώ να πω ότι το design δεν μου άρεσε και πολύ. Καλό το power up σε άμυνα και επίθεση αλλά ο σχεδιασμός με ξίνισε. Επίσης το ότι φαίνεται ασταθής ο Luffy να περπατήσει σημαίνει ότι πρέπει να το προπονήσει το όλο θέμα του gear4?

#13212 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,002 posts

Posted 23 April 2015 - 22:52

παζει και το σεναριου του full body gear 3: giant mode - τυπου wb σε μεγεθος... θα χε πλακα

Ελα ρε Ζεμακ! Εισαι θεος! δλδ βρηκε το 4αρι!!!! ;p

πλακα ειχε... αν το εχει δουλεψει καλα τοτε θα ειναι τεραστιο ατου!

btw μην αγχωεστε με το κλουβι..ο ζορο θα το κανει κομματια. και ελπιζω να μην αναφερθει κατι του τυπου οτι "οσο πιο πολυ ο ντοφλα τις τρωει τοσο πιο αδυναμο γινεται το κλουβι"

και ΣΟΡΟΥ Geppou ο λουφακος! αυτη η σιπι 9 ηταν μεγαλο σχολειο τελικα :ρ

το ερωτημα ειναι αντεχει σε αυτο το μοουντ? ή θα ειναι ενα ριπιτ της μαχης με τον λουσσυ? δλδ στην αρχη γαμαω και δερνω και μετα δεν αντεχω αλλαο και επιστρεφω στο στανταρ λεβελ...?

Edited by Zem@c, 24 April 2015 - 13:13.

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#13213 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 23 April 2015 - 23:50

^ Και soru (που ουτως η αλλως ψιλοεκανε στο 2) και geppou αν δε κανω λαθος!

Προσωπικα μ αρεσε πολυ :D Ηταν και εξυπνο, και δυνατο, και δεν εχασε το χαβαλετζιδικο στοιχειο.

Kaidou spot on η προβλεψη!

ps: Αν κατι ειναι πιο σκληρο απ΄το αρμαμεντ χακι ειναι τα γυαλια του ντοφλαμινγκο!

:thatsit: Have a nice day! :)

#13214 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 24 April 2015 - 03:00

To Geppou εχω την εντυπωση οτι ειναι η χρησιμοποιηση της τεχνικης της γροθιας που εριξε στην αρχη στον DD αλλα στα ποδια του...

ΥΓ: Ναι πετυχα και εγω κατι μια φορα... :P

image.jpg

#13215 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 24 April 2015 - 03:56

+Το armament Haki του αντιπαλου σε raw Hit δε του κανει τιποτα του luffy λογω του οτι κρατα την ελαστικοτητα του κ δεν γινεται Nullify(αυτο ειναι οτι πιο Op πανω στον Luffy Μεχρι στιγμης)

+1 Μηπως αυτο το τρικ (αλλα με διαφορετικο τροπο προφανως) χρησιμοποιουν και οι Αkainu και Kuzan οπου τους επιτιθονταν με haki και εκεινοι δεν παθαιναν τιποτα?

Μ αρεσε το G4, το περιμενα κι εγω πιο cool η αληθεια ειναι, αλλα το να βλεπεις τον DD να εκσφενδονιζεται τοσο μακρυα καθε αλλο παρα δυσαρεστημενο σε κανει. Πιστευω θα φαει κι αλλο ξυλο στο επομενο ο DD αλλα θα βρει εναν τροπο να τον χτυπησει ομως ο luffy θα κανει μια επικη κινηση με G4 και θα τον ξεκανει. Μαλλον η μαχη οδηγηται προς το τελος της. Ισως σκαρφιστει ομως κατι ο DD βλεποντας οτι δεν μπορει να ματσαρει τον luffy και να χρησιμοποιησει αλλα μεσα.

2po6sfa_jpg.gif