Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
16994 replies to this topic

#13066 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 05 March 2015 - 12:41

Break την αλλη βδομαδα.

Tωρα αυτο επρεπε να το πεις;Ο Zemac θα αρχισει παλι να γκρινιαζει :P

header.jpg?t=1485907896

#13067 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 posts

Posted 05 March 2015 - 14:10

Τι ήταν αυτό στο τέλος ρε παιδιά; :P Τι τσάτσος που βάζει break.

Πάντως δύσκολο να πεθάνει ο Law, ενώ οι υπόλοιποι Strawhats οδεύουν να βρουν το πλήρωμά του κτλ. Γενικά, δεν πιστεύω ο Oda να έκανε αυτό το cliffhanger, και να ισχύει :P

Ακόμα και αν αυτή τη στιγμή χαροπαλεύει (most probable scenario), θα τον σώσει η Mansherry.

Posted Image

#13068 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 05 March 2015 - 15:35

H Mansherry είναι στο One Piece ό,τι είναι είναι η Orihime στο Bleach: Ο απόλυτος mood killer. Όποιο suspension of dιsbelief και αν προσπαθήσει να φτιάξει ο Oda με χαρακτήρες που χαροπαλεύουν θα είναι ανούσιο μόνο και μόνο επειδή υπάρχει.

Δόξα τον μεγάλο Μαμ-ρα τον Παντοτινό που είναι απλώς ένας φευγαλέος secondary χαρακτήρας.

#13069 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 05 March 2015 - 16:44

Το πιο πιθανό είναι να μην έχει σκοτωθεί ο Law ή και να 'χει πεθάνει κάτι θα παιχτεί με το φρούτο του με την πριγγιπέσσα και θα σωθεί.
Θέλουμε και άλλο από το flashback του Zoro.
Άντε να δούμε και ξύλο τώρα.
Αλλά γιατί break...

#13070 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,002 posts

Posted 06 March 2015 - 01:55

Tωρα αυτο επρεπε να το πεις;Ο Zemac θα αρχισει παλι να γκρινιαζει :P

αφου με ξερεις πλεον /................

πολυ ωραιο κεφαλαιο,... θελω να πιστευω οτι ο λοου δν πεθανε αν και για να μην εδειξε εικονα στο τελος, θα ελεγα να προετοιμαστουμε ολοι για ενα πολυ αγριο σκηνικο με διαμελισμενο λοου.... (κλαματα παντου.... αν ειανι οντως ετσι ο λουφυ πρεπει να τον Γ##%##%%#% τον ντοφλα..! και οντως θα συμφωνησω,..το κριμα στον λαιμο  του που αφησε τον λοου μονο του...)

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#13071 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 06 March 2015 - 05:03

Πολυ καλο το σημερινο. Ουτε εγω πιστευω να εχει πεθανει ο Law, αλλα πιστευω περα απο το χερι του θα δουμε και αλλους τραυματισμους πανω του. Ή επειδη ο DD μεχρι στιγμης εχει παιξει παρα πολυ καλα τον Luffy μπορει να του παιξει αλλο ενα mind game του luffy που καθε φορα που θα επιτιθεται στον DD θα αργοπεθαινει ο Law. Για να δουμε...

Εγω παντως πιο πολυ εχω σκαλωσει με αυτο που ειπε η Koala στον Sabo. Tι λετε να γινει? Μηπως παρατηρησε καναν Burgess ας πουμε? Παντως οτι και να ειναι ετσι οπως ειναι η κατασταση ο luffy χρειαζεται οπωσδηποτε βοηθεια. Τουλαχιστον ο Trebol πρεπει να φυγει απο την μεση απο καποιον αλλον για να ειναι απερισπαστος με τον DD.

2po6sfa_jpg.gif

#13072 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 06 March 2015 - 06:26

Λέτε να "φτιάξει" ο Dofla τον Law σαν πεθαμένο;

Σε περίπτωση που έχει πεθάνει ο Law και βγάλει κανά τρελό rage o Luffy να δούμε 1 vs 2 Luffy vs Trebol και Dofla.

Και ο Sabo τι θα κάνει;

#13073 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 07 March 2015 - 00:08

Κατα τη γνωμη μου αν παει μονο με rage θα τα βρει σκουρα. Ο Doflamingo θα τον παιξει στα δαχτυλα (χο χο) αν ειναι θολωμενος, 

Παντως δε ξερω ακριβως τι, αλλα περιμενω αρρωστα και υπουλα πραματα απο mingo! :D 

Για να δουμε... Παντως το βγαζει δε το βγαζει το πασχα με τοσα breaks.

:thatsit: Have a nice day! :)

#13074 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 07 March 2015 - 01:38

Για να δουμε... Παντως το βγαζει δε το βγαζει το πασχα με τοσα breaks.

Aυτη τη φορα μια χαρα τα πηγε, 4 συνεχομενα και μετα break. 8)  Κατα μεσο ορο εχει 3 συνεχομενα.

2po6sfa_jpg.gif

#13075 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 07 March 2015 - 16:10

Προσωπικά δεν έχω αποφασίσει εάν θέλω να έχει πεθάνει ο Law ή όχι. Πιστεύω ότι ένας θάνατος Law σε αυτό το σημείο θα απογείωνε το arc και οι περισσότεροι θα ξεχνούσαν τα ελαττωματικά του σημεία. Από την άλλη μου αρέσει σαν χαρακτήρας και το φρούτο του και θα ήθελα να τον δω παρακάτω.

#13076 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,002 posts

Posted 07 March 2015 - 16:38

το προβλημα ειναι οτι δεν γινεται μια τετοια σηματνικη μαχη (τοσο απο αποψη δυναμης οσο και απο αποψη "εκδικησης-παρελθοντος) να την βγαζει οφ-πανελ.. οποτε λογικα δεν εχει πεθανει...μετα απο ολα οσα εχει περασει ο λοου ακομα και αν ειναι νεκρος τωρα, το λιγοτερο που μπορει να κανει ο οντα ειναι να μας δειξει την προσπαθεια να του να σκοτωσει τον δολοφονο του σωτηρα του.

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#13077 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 07 March 2015 - 17:01

Να σου πω ούτε εγώ πιστεύω ότι ένας χαρακτήρας σαν τον Law θα φύγει έτσι. Εάν θα το κάνει, που δεν νομίζω, σίγουρα θα αφιερώσει ένα flashback στην μάχη τους. Θεωρώ δεδομένο ότι θα δείξει τι έγινε παράλληλα με τον Law και τον Dofla ενώ ο Luffy έπαιζε με τον Bellamy.

Edited by redpower1989, 07 March 2015 - 17:01.

#13078 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 07 March 2015 - 17:09

Συμφωνω οτι δεν θα τον σκοτωνε ετσι απλα και οφ πανελ. Ειδικα αυτο με το μαυρο κουτακι και την ρητορικη ερωτηση το κοβω πολυ υποπτο. 

:thatsit: Have a nice day! :)

#13079 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 08 March 2015 - 02:06

Να σου πω ούτε εγώ πιστεύω ότι ένας χαρακτήρας σαν τον Law θα φύγει έτσι. Εάν θα το κάνει, που δεν νομίζω, σίγουρα θα αφιερώσει ένα flashback στην μάχη τους. Θεωρώ δεδομένο ότι θα δείξει τι έγινε παράλληλα με τον Law και τον Dofla ενώ ο Luffy έπαιζε με τον Bellamy.

Ποια μαχη ρε παιδια?Ο Doflamingo ουσιαστικα τελειωσε τον Law οταν του εκοψε το χερι,το μονο που εμενε ηταν το τελειωτικο χτυπημα.

Spoiler:

#13080 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,002 posts

Posted 08 March 2015 - 13:55

Ποια μαχη ρε παιδια?Ο Doflamingo ουσιαστικα τελειωσε τον Law οταν του εκοψε το χερι,το μονο που εμενε ηταν το τελειωτικο χτυπημα.

μα.... ειναι ο λοου... και με κομενο χερι θα ειναι ενταξει....: σταματα να μας παιρνεις τι ελπιδες μας... εχει το φρουτο του καλα ειναι... ΣΙΓΟΥΡΑ κανει τον πεθαμενο..τον εχει εκπαιδευσει η αρκουδα απο το πληρωμα του  :hehehe:  :gotit: