Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17016 replies to this topic

#1261 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 26 March 2009 - 21:23

16 ωρες εμειναν μεχρι την εκτελεση....και θελει 48 ωρες για να γινει καλα ο λουφι....για να δουμε θα προλαβει...
δεν ειχε οντως γελιο το τσαπτερ αλλα τουλαχιστον προχωρησε ενα 10ωρο....τωρα αρχιζουν τα καλα παιδια...

#1262 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 27 March 2009 - 01:48

Πάντως το κουράζει αρκετά το θέμα με τους τρανσεξουαλ ο Όντα, άντε να προχωρήσουμε με την πλοκή...

#1263 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 27 March 2009 - 09:42

Πάντως το κουράζει αρκετά το θέμα με τους τρανσεξουαλ ο Όντα, άντε να προχωρήσουμε με την πλοκή...

Ρε συ λογικο αφου αυτος ηταν ο σκοπος του buggy-na βρει τον ultimate τρανσεξουαλ και το καταφερε.1 γεματο chapteraki οπου μας εδειξε το τελευταιο επιπεδο των φυλακων και το ποιος κανει κουμαντο εκει + οτι εδειξε και ποσο γαματος/η ειναι αυτος/η :hahaha:.Νομιζω οτι σε γενικες γραμμες ηταν 1 ηρεμο και μεταβατικο επεισοδιο μεσα απο το οποιο 8α περιμενουμε να βγει τοσο ο λuffy και ο bon clay αρκετα δυνατοτεροι.
Σχετικα με 2 σκηνες.Πρωτα εκει που ειδαμε πως ο bon clay καταφερε να νικησει τον 2 hannibal πολυ γελιο και απλα hats off to bon clay
Αλλα αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ειναι το τελος με τη σπηλια(μου 8υμισε τη σκηνη με το ζορο στο thriller bark οπου ο ζορο σφαδαζε απο πονους:burningbe3:)
Αντε να δουμε και τι 8α γινει τωρα με το χρονοδιαγραμμα της εκτελεσης

Posted Image

#1264 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 27 March 2009 - 15:42

δεν ηταν το 6... ηταν το επιπεδο 5,5... :bahhh: χαζολογαει το ΟΡ...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1265 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 posts

Posted 27 March 2009 - 18:40

Ξενέρωσα αρκετά σε αυτό το chapter.:bahhh:
Άντε να προχωρήσει να δούμε τι θα γίνει..
ヤクザ   あいしてる!

#1266 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 27 March 2009 - 23:01

Ήταν όντως αρκετά περίεργο chapter. Λίγο ξεκάρφωτο ώρες ώρες.

Αν εξαιρέσουμε το flashback του Hannyabal, την φάση με το γενικότερο ψάξιμο στις φυλακές και το τέλος με το "δεν προλαβαίνει ο Luffy" τα υπόλοιπα μου κάθισαν κάπως...
Γενικά όμως το chapter το διάβασα χαλαρά και δεν με κούρασε.

Μου άρεσε η ιδέα του "κράτος εν κράτι" στην φυλακή. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η φάση με τον κανόνι-man που ζήταγε εκδίκηση, γιατί απλά δεν υπήρχε ο τρόπος που εμφανίστηκε (αν και μου άρεσε το finishing move του Okama-Queen :P).

ΥΓ: Ωραίο color page και WSJ cover πάντως.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1267 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 27 March 2009 - 23:12

δεν ηταν το 6... ηταν το επιπεδο 5,5... :bahhh: χαζολογαει το ΟΡ...

κατι σαν την αποβαθρα 9 και 3/4 του Hogwarts Express...:stubborn::stubborn:

#1268 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 27 March 2009 - 23:15

Σε άλλο σόνεν έχουν βάλει main villain το σύμβολο του Slytherin :tensai:

#1269 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 28 March 2009 - 00:30

Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η φάση με τον κανόνι-man που ζήταγε εκδίκηση, γιατί απλά δεν υπήρχε ο τρόπος που εμφανίστηκε (αν και μου άρεσε το finishing move του Okama-Queen :P).

Oντως...απλα και μονο για να μας δειξει τις δυναμεις του...καλα κανει αλλαγες φυλλου ??Ημαρτων τι αλλο φρουτο θα δουμε !!

Εμενα μου ξενιζει απλα επειδη σαν πολλοι ΟΚΑΜΑ να μαζευτικαν (+το νησι του sanji) και δεν ειμαι πολυ φαν...

Προβλεπω πολυ ΟΚΑΜΑ storm στο new world:frozen:. Ελπιζω να κανω λαθος:uhh:.

Επισης μετα απο ολο αυτο τον κατεγησμο διαστροφης ειδαμε ενα κελι κλειστο στο οποιο απο μεσα βογκαγε ο luffy...:burningbe3::burningbe3:

Eλπιζω ο oda να ξερει τι θεραπεια του κανει εκει μεσα.:nanana::nanana:

#1270 NearOne

NearOne

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 28 March 2009 - 01:30

Oντως...απλα και μονο για να μας δειξει τις δυναμεις του...καλα κανει αλλαγες φυλλου ??Ημαρτων τι αλλο φρουτο θα δουμε !!

Εμενα μου ξενιζει απλα επειδη σαν πολλοι ΟΚΑΜΑ να μαζευτικαν (+το νησι του sanji) και δεν ειμαι πολυ φαν...

Προβλεπω πολυ ΟΚΑΜΑ storm στο new world:frozen:. Ελπιζω να κανω λαθος:uhh:.

Επισης μετα απο ολο αυτο τον κατεγησμο διαστροφης ειδαμε ενα κελι κλειστο στο οποιο απο μεσα βογκαγε ο luffy...:burningbe3::burningbe3:

Eλπιζω ο oda να ξερει τι θεραπεια του κανει εκει μεσα.:nanana::nanana:

1.Ακόμα δεν ξέρουμε αν η δύναμη του οκάμα προέρχεται από φρούτο

2.Ελπίζω να μην εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία του luffy και τον βάλανε στη σπηλιά για...:nanana:

#1271 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 28 March 2009 - 01:47

ωραιο chapteraki, αν και ουτε εγω τρελαθηκα.Παντως φαση εχουν οι okamas

qzMHWHd.png

#1272 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 28 March 2009 - 12:58

Μήπως κάτι θέλει να μας πει ο Oda ?:cry5: Kαι εμένα μου άρεσε το chapterακι,αν και το παρακουράζει.Ι want Shichibukai vs Blackbeard.

Η μόνη ηλιθιότητα ήταν ο τρόπος που έσκασε μύτη ο τυπάς με το κανόνι.

#1273 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 28 March 2009 - 13:00

chapter για κλάμματα.
Βέβαια αμα το πάρεις υπό το πρίσμα οτι σβήσαν τα φώτα για 10 ώρες , απο μόνο του το γεγονός αυτό ειναι σπουδαίο.
Πάντως ήμαρτον με τους okama το πράγμα καταντάει γελοίο.

#1274 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 posts

Posted 28 March 2009 - 14:36

δεν μου πολυ αρεσε αυτο το κεφαλαιο με τους οκαμα ηταν ψιλο για γελια, θα ηθελα να ηξερα τι θεραπεια κανουν στο luffy και τον εχω κλειδωσει σε ενα δωματιο με αλυσιδες και λουκετα, για να δουμε θα δωσει τον αδερφο του ή θα πεθανει ο Ace γιατι μενουν λιγες ωρες για την εκτελεση ενω η θεραπεια θελει δυο μερες εκτος αν γιατρευτει γρηγορα ως εκ θαυματος ή τον σωσει κανενας Mr 2.

#1275 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 28 March 2009 - 15:34

Shichibukai vs Blackbeard χλωμο!

Το κεφαλαιο ηταν λιγο της πλακας, το μονο που μου αρεσε ηταν που συμπληρωθηκε το κενο για το πως ξεγελαστηκε ο υποδιευθυντης της φυλακης!

Ο Ace δεν νομιζω να εκτελεστει τοσο απλα, ολο και καποιος θα παρουσιαστει απροσμενα :P