Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 26 March 2009 - 21:23
δεν ειχε οντως γελιο το τσαπτερ αλλα τουλαχιστον προχωρησε ενα 10ωρο....τωρα αρχιζουν τα καλα παιδια...
Posted 27 March 2009 - 01:48
Posted 27 March 2009 - 09:42
Ρε συ λογικο αφου αυτος ηταν ο σκοπος του buggy-na βρει τον ultimate τρανσεξουαλ και το καταφερε.1 γεματο chapteraki οπου μας εδειξε το τελευταιο επιπεδο των φυλακων και το ποιος κανει κουμαντο εκει + οτι εδειξε και ποσο γαματος/η ειναι αυτος/ηΠάντως το κουράζει αρκετά το θέμα με τους τρανσεξουαλ ο Όντα, άντε να προχωρήσουμε με την πλοκή...
Σχετικα με 2 σκηνες.Πρωτα εκει που ειδαμε πως ο bon clay καταφερε να νικησει τον 2 hannibal πολυ γελιο και απλα hats off to bon clay
Αλλα αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ειναι το τελος με τη σπηλια(μου 8υμισε τη σκηνη με το ζορο στο thriller bark οπου ο ζορο σφαδαζε απο πονους
Αντε να δουμε και τι 8α γινει τωρα με το χρονοδιαγραμμα της εκτελεσης

Posted 27 March 2009 - 15:42
Posted 27 March 2009 - 18:40
Άντε να προχωρήσει να δούμε τι θα γίνει..
Posted 27 March 2009 - 23:01
Αν εξαιρέσουμε το flashback του Hannyabal, την φάση με το γενικότερο ψάξιμο στις φυλακές και το τέλος με το "δεν προλαβαίνει ο Luffy" τα υπόλοιπα μου κάθισαν κάπως...
Γενικά όμως το chapter το διάβασα χαλαρά και δεν με κούρασε.
Μου άρεσε η ιδέα του "κράτος εν κράτι" στην φυλακή. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η φάση με τον κανόνι-man που ζήταγε εκδίκηση, γιατί απλά δεν υπήρχε ο τρόπος που εμφανίστηκε (αν και μου άρεσε το finishing move του Okama-Queen
ΥΓ: Ωραίο color page και WSJ cover πάντως.
Posted 27 March 2009 - 23:12
δεν ηταν το 6... ηταν το επιπεδο 5,5...
χαζολογαει το ΟΡ...
κατι σαν την αποβαθρα 9 και 3/4 του Hogwarts Express...
Posted 27 March 2009 - 23:15
Posted 28 March 2009 - 00:30
Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η φάση με τον κανόνι-man που ζήταγε εκδίκηση, γιατί απλά δεν υπήρχε ο τρόπος που εμφανίστηκε (αν και μου άρεσε το finishing move του Okama-Queen
).
Oντως...απλα και μονο για να μας δειξει τις δυναμεις του...καλα κανει αλλαγες φυλλου ??Ημαρτων τι αλλο φρουτο θα δουμε !!
Εμενα μου ξενιζει απλα επειδη σαν πολλοι ΟΚΑΜΑ να μαζευτικαν (+το νησι του sanji) και δεν ειμαι πολυ φαν...
Προβλεπω πολυ ΟΚΑΜΑ storm στο new world:frozen:. Ελπιζω να κανω λαθος
Επισης μετα απο ολο αυτο τον κατεγησμο διαστροφης ειδαμε ενα κελι κλειστο στο οποιο απο μεσα βογκαγε ο luffy...
Eλπιζω ο oda να ξερει τι θεραπεια του κανει εκει μεσα.
Posted 28 March 2009 - 01:30
Oντως...απλα και μονο για να μας δειξει τις δυναμεις του...καλα κανει αλλαγες φυλλου ??Ημαρτων τι αλλο φρουτο θα δουμε !!
Εμενα μου ξενιζει απλα επειδη σαν πολλοι ΟΚΑΜΑ να μαζευτικαν (+το νησι του sanji) και δεν ειμαι πολυ φαν...
Προβλεπω πολυ ΟΚΑΜΑ storm στο new world:frozen:. Ελπιζω να κανω λαθος.
Επισης μετα απο ολο αυτο τον κατεγησμο διαστροφης ειδαμε ενα κελι κλειστο στο οποιο απο μεσα βογκαγε ο luffy...:burningbe3:
Eλπιζω ο oda να ξερει τι θεραπεια του κανει εκει μεσα.:nanana:
1.Ακόμα δεν ξέρουμε αν η δύναμη του οκάμα προέρχεται από φρούτο
2.Ελπίζω να μην εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία του luffy και τον βάλανε στη σπηλιά για...
Posted 28 March 2009 - 01:47
Posted 28 March 2009 - 12:58
Η μόνη ηλιθιότητα ήταν ο τρόπος που έσκασε μύτη ο τυπάς με το κανόνι.
Posted 28 March 2009 - 13:00
Βέβαια αμα το πάρεις υπό το πρίσμα οτι σβήσαν τα φώτα για 10 ώρες , απο μόνο του το γεγονός αυτό ειναι σπουδαίο.
Πάντως ήμαρτον με τους okama το πράγμα καταντάει γελοίο.
Posted 28 March 2009 - 14:36
Posted 28 March 2009 - 15:34
Το κεφαλαιο ηταν λιγο της πλακας, το μονο που μου αρεσε ηταν που συμπληρωθηκε το κενο για το πως ξεγελαστηκε ο υποδιευθυντης της φυλακης!
Ο Ace δεν νομιζω να εκτελεστει τοσο απλα, ολο και καποιος θα παρουσιαστει απροσμενα