Πάντως γουστάρω προσωπικά τον Flamingo και θα ήθελα να τον δω να μην χάνει, να φέρνει -ξέρω 'γω- μια οριακή ισοπαλία με τον Luffy ή να τον κερδίζει γιατί είναι ο πιο καλός κακός. xD
Πάντως στα εξαιρετικά σύντομα μαλλιοτραβήγματα με τον Luffy φαίνεται να μην χαμπαριάζει. Δεν είναι μόνο έξυπνος, ανήθικος, και δολοπλόκος. Είναι και πάρα πολύ δυνατός! Go, go, Mingo!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 24 July 2014 - 20:58

Posted 24 July 2014 - 20:59
Aν δυσκολευτεί ο Zoro απο το Pica θα βγουν και θα πουν καποιοι γιατί δυσκολεύεται ενάντια σε εναν χαρακτήρα που εμφανίστηκε 5 chapters πριν ενώ έκανε 2 χρόνια πρόπονηση με Mihawk. Αν πάλι νικήσει άνετα είναι αναμενόμενο και βαρετό. Δεν μπορείς να τους έχει όλους ευχαριστημένους
Posted 24 July 2014 - 23:15
ούτε ο Pica δεν το πιστεύει αυτό..
Το συγκεκριμένο το πιστεύει μόνο ο Pica.
Κανείς δεν περιμένει να είναι ρεαλιστικό αριστούργημα... και έχεις δίκιο οτι είναι shonen.
Βέβαια γιατί μικρό δε σε χάλαγε και τώρα σε χαλάει δεν μας το εξηγείς καθως μιλάς για αρνητικά σημεία που έχουν να κάνουν με? Το οτι ο luffy σπάνια χάνει?
Το συγκεκριμένο το είχα καταλάβει απο μικρός και αθώος. Και δεν είναι και αρνητικό αμα το καλοσκεφτείς.
Δεν εχω καταλαβει γιατι με αντιμετωπιζεις ως προβληματισμενο με το OnePiece, εγω ουσιαστικα αυτο το εγραψα για να υποστηριξω το OnePiece, λεγοντας ποια ειναι τα ορια του(δηλαδη ειναι shounen) και θεωρω οτι γι αυτα του τα ορια ειναι φοβερο. Ομως δε θα γινει ποτε το αριστουργημα που θα το παρακολουθουν παραλληλα και ολοι οι ενηλικες ας πουμε. Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με το One Piece το βλεπω απο μικρος και θα το βλεπω μεχρι να τελειωσει κι ας εχει αρνητικα με πρωτο και κυριο την διαρκεια του και δευτερο οτι ο oda χτιζει- χτιζει και υποσχεται καταστασεις οι οποιες θα γινουν λογικα στο μελλον αλλα μεχρι να φτασει αυτο το μελλον εμεις τρωμε συνεχεια στη μαπα απειρους κομπαρσους χαρακτηρες. Δεν λεω καλο ειναι να υπαρχουν και αυτοι και κανονικα θεωρειται θετικο αυτο, ομως οταν γινεται σε υπερβολικα μεγαλο βαθμο, κουραζει.
Και δε θεωρω ως αρνητικο οτι ο luffy χανει σπανια, δεν ξερω γιατι το συμπερανες αυτο. Το θεωρουν αλλοι και ουσιαστικα δε διαφωνω μαζι τους αλλα δεν παει να πει οτι εγω εχω προβλημα.
Οσο για τον Pica το πιστεω οτι θα γινει μια πολυ καλη μαχη. Εκτος κι αν εχει ο oda στα σκαρια του εναν αλλον αντιπαλο για τον zoro πχ CP0 ή Burgess..
Edited by zoro77, 24 July 2014 - 23:19.
Posted 25 July 2014 - 14:37
O pica είναι lost case.Δεν εμπνέει (τουλάχιστον εμένα)
εμεις τρωμε συνεχεια στη μαπα απειρους κομπαρσους χαρακτηρες. Δεν λεω καλο ειναι να υπαρχουν και αυτοι και κανονικα θεωρειται θετικο αυτο, ομως οταν γινεται σε υπερβολικα μεγαλο βαθμο, κουραζει.
Less is more αλλα το ξεχνάνε όλοι οταν το manga δίνει πόνο. Οι κομπάρσοι που λες στο op ειδικά είναι στρατηγικά τοποθετημένοι σε κάθε arc για να τραβήξουν .
είναι θετικό το οτι οι χαρακτήρες αυτοί εχουν τουλαχιστον κάποια βασική δομή και δεν είναι τοποθετημένοι έτσι για να πιάνουν χώρο.
Aν δυσκολευτεί ο Zoro απο το Pica θα βγουν και θα πουν καποιοι γιατί δυσκολεύεται ενάντια σε εναν χαρακτήρα που εμφανίστηκε 5 chapters πριν ενώ έκανε 2 χρόνια πρόπονηση με Mihawk. Αν πάλι νικήσει άνετα είναι αναμενόμενο και βαρετό. Δεν μπορείς να τους έχει όλους ευχαριστημένους
Correct.
Posted 25 July 2014 - 15:53
Το μονο που εχω να πω ειναι οτι το φιλαρακι μου ο Dellinger δινει πονο.
Posted 25 July 2014 - 15:59
εχει φρουτο καρχαρια ή μου φαινεται? Δειτε τι εχει στην πλατη του στο κεντρικο πανελ
Posted 28 July 2014 - 18:08
Μόλις τέλειωσα μαραθώνιο και είμαι πάλι up-to-date χεχεχε
εχει φρουτο καρχαρια ή μου φαινεται? Δειτε τι εχει στην πλατη του στο κεντρικο πανελ
Spoiler:
ίσως να χει φρούτο Fighting Fish;!! Γιατί έχει και κέρατα!
Αλλά με φρούτο καρχαρία , δεν θα ναι τραγικό καρχαρίας που να μην μπορεί να κολυμπήσει; xD
Εκτός κι αν είναι Artificial Zoan...
Και τα Artificial Zoan μπορεί να κολυμπάνε...
Posted 29 July 2014 - 21:40
Posted 30 July 2014 - 12:15
το γατόψαρο ακόμα κλαίει

the good the bad and the Hiratsuka
Posted 30 July 2014 - 22:22
http://www.mangareader.net/one-piece/755
αρκετα καλο.. αλλα σιγα σιγα πρεπει να προχωρησουν οι μαχες... επιμενω οτι εχει ανοιξει πολλα μετωπα τριγυρω και δεν θα ειναι ευκολο τα παρουσιασει με ωορμαλ τροπο.. θα δειχνει λιγο απο εδω λιγο απο εκει..
επιπλεον μην ξεχναμε οτι εκκρεμει ακομα το πληρωμα του λοου καπου εκει εξω, το υπολοιπο πληρωμα του λουφφυ και μια μπιγκ μαμ η οποια δεν το χει σε τπτ να πεταχτει μεχρι την ντρεσσροζα..
+το μπερντκεητζ ειναι τρελη αποτυχια σαν ιδεα.. πως γινεται να μην το περναει τπτ και να διακοπτει τις επικονωνιες? υπερβολαρα διχως νοημα.
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 30 July 2014 - 23:03
Καλούλι το τσαπτεράκι , άντε να βγάλουν έξω τη Μάντσερι να τελειώνουμε , παίζει και να ισχύει Mancherie+Leo=L.F.E.
Το αργεί με τις μάχες όμως...αρχές 2015 θα πάει το αρκ.
Και αν και όλα καλά και είναι επικό όλο το arcάκι , μου τη σπάει που χουν φύγει οι μισοί στρόουχατς και δεν παίζει καθόλου Sanji
Χμ ναι το είδα κι εγώ αυτό! Για να δούμε τι θα δούμε , ευελπιστώ σε gear 4thhh
Posted 30 July 2014 - 23:28
Ειναι ιδια φαση Baratie Arc - Arlong Arc.Ο Usopp και Zorro φυγαν για να παρουν πισω την Nami σε "νεο" νησι και ο Luffy και Sanji Μειναν για να φανε τον Krieg.
Οποτε μη περιμενετε να δειτε τον Sanji και τους αλλους για τωρα.
+το μπερντκεητζ ειναι τρελη αποτυχια σαν ιδεα.. πως γινεται να μην το περναει τπτ και να διακοπτει τις επικονωνιες? υπερβολαρα διχως νοημα.
Δε το βρισκω τοση αποτυχια να "κοβει" το σημα απο τις τηλεπικοινωνιες.Ειναι σα να βαζω μονωτικο τοιχο για να μη περναει σημα.Μπορει και πιο μετα να εξηγηθει περισσοτερο,δεν εχουμε δει την full δυναμη του Doflamingo
Posted 30 July 2014 - 23:35
Παντως η τυπισα εχει μια δυναμη που ενδιαφερει πολυ τον Flamingo και την χρειαζονται τωρα οι πρωταγωνιστες μας,αρα πρεπει να ειναι αρκετα δυνατη.Η ιδεα να ειναι κ αυτη ancient weapon δεν με εξιταρει,θα ηθελα απλα να εχει ενα δυνατο και χρησιμο DF.
Posted 06 August 2014 - 16:22
http://www.mangareader.net/one-piece/756
........................................ μεταβατικο
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 06 August 2014 - 17:30
Diamante looks promising
Αν και την δεδομένη χρονική στιγμή, βαριέμαι ελεεινά με αυτά που μας δείχνει ο Oda,
Λίγο Sanji για refreshment perhaps...