Kenobi εγω απαντησα στο γιατι ειχαν τετοια αντιδραση μπροστα απο το πλοιο της BM.Δεν μιλαω για τον Zoro,Luffy,Sanji αλλα για τους Choper,Ussop,Nami που ειναι φοβιτσιαρηδες εκ φυσεως αρα πρεπει να αποκτησουν εμπειριες με δυνατους αντιπαλους ωστε να μην δειχνουν φοβο μπροστα στους top tier chars.Ακομη και τοτε δηλαδη μην περιμενεις να ειναι αναισθητοι σαν τον Zoro ή τον Luffy.Οσο για τον Luffy επισης πρεπει να διορθωθει στο οτι δεν παιρνει καποιες καταστασεις σοβαρα.Εδω ειναι NW και οποιοδηποτε μπορει να αποδειχθει απειλη.Ακομη και ο CC που θεωρητικα ειναι απο τους ευκολοτερους αντιπαλους που μπορει να πετυχει στο NW ο Luffy,ειχε αρκετα hax DF και μπορουσε να σου κανει ζημια.Ολα αυτα πιστευω θα γινουν στο μελλον αλλα μην περιμενετε να κανουν παπαδες οι SHs απο τωρα επειδη εκαναν 2 χρονια training!Το manga εχει πολυ ψωμι ακομα...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 05 December 2013 - 23:05
Posted 06 December 2013 - 03:55
Κοιτα κι εγω δεν πιστευω οτι μπορεις ας πουμε ο first mate των απειρων SHs να νικησει εναν admiral μονο και μονο απο την προπονηση 2 χρονων(φαντασου τι θα εκανε ο captain δηλαδη), ομως περιμενω αυτoυς τους (zoro,luffy) να ειναι ενα σκαλι πιο πανω απο τους αλλους supernovas
O luffy εκανε προπονηση με τον rayleigh. Ο zoro ειχε δασκαλο τον mihawk. Δεν γινεται οι υπολοιποι supernovas να εχουν καλυτερο haki απο αυτους τους 2 την στιγμη που ουτε εκεινοι γνωριζαν το haki.. Φυσικα και την στιγμη που οι SHs καναν προπονηση και δυναμωναν, οι αλλοι με τις εμπειριες τους στο New World δυναμωναν κι αυτοι. Ομως ο luffy για να μαθει τα basics του haki του πηρε 1.5 χρονο διπλα στον καλυτερο δασκαλο που θα μπορουσε να χε καποιος...! Ο zoro είχε τον καλυτερο ξιφομαχο στον κοσμο, τον καλυτερο δασκαλο για την δικη του περιπτωση και γι αυτο εμαθε haki. Οι αλλοι supernovas πως το καλο μαθαν το haki και μαλιστε σε high level...
Πχ.με προβληματιζει που ο Law ας πουμε μπορεσε να κοψει το σωμα του vergo που ηταν full haki. Πως ειναι δυνατον ο Law να απεκτησε τετοια δυναμη σε 2 χρονια? Aς τον κερδιζε τον Vergo δεν θα ειχα θεμα, αλλα οχι με τετοιο τροπο που δειχνει οτι ο Law εχει high level haki.. Και με προβληματιζει που ολοι οι υπολοιποι supernovas εχουν επιζησει στο New World. Περιμενα καποιες απώλειες. Δηλαδη ολοι τους αποφευγαν να αντιμετωπιζουν logia users(την στιγμη που οι SHs στο πρωτο τους νησι αντιμετωπισαν αμεσως 3(smoker,ceasar,monet) και μαθαν απο μονοι τους haki? H μονη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι οτι pro time skip ξεραν να χρησιμοποιουν haki αν και αυτο μου φαινεται λιγο δυσκολο γιατι οι kidd, law μαζι με δυσκολια κερδισαν ενα απλο pacifista προ time skip.. ενω οι appo, drake, hawkins, urοuge περαν του οτι δυσκολευοντουσαν με ενα pacifista, ο kizaru τους καθαρισε σε 1 δευτερολεπτο μολις σοβαρευτηκε πραγμα που δεν θα γινοταν αυτην την στιγμη..
Edited by zoro77, 06 December 2013 - 04:16.
Posted 07 December 2013 - 09:08
Από τα καλύτερα arc εδώ και καιρό. Μου αρέσει αυτό με τα ανοιχτά και πολλά μέτωπα. Θα συμφωνήσω επίσης ότι η μεγάλη ατάκα στο προηγούμενο arc ανήκει στον Sanji.
Posted 09 December 2013 - 18:39
Πληροφοριες λενε οτι το νεο chapter θα ειναι απιστευτο και οτι ο spoiler provider επεσε αναισθητος οταν το ειδε.
Posted 09 December 2013 - 19:07
Πληροφοριες λενε οτι το νεο chapter θα ειναι απιστευτο και οτι ο spoiler provider επεσε αναισθητος οταν το ειδε.
Αναισθητος δεν το ξερουμε αλλα σιγουρα του αρεσε τοσο πολυ που αποφασισε να μην βαλει spoilers..
Edited by zoro77, 09 December 2013 - 19:07.
Posted 09 December 2013 - 19:48
ο spoiler provider επεσε αναισθητος οταν το ειδε.
χαχαχαχ πετυχημένο!
άντε υπομονή 1 μέρα τώρα!
Posted 09 December 2013 - 21:36
Μου θυμίζει αυτο που λέγαμε μικροί πχ ο θείος μου δουλεύει στο wsj και μου είπε ότι το καινούριο chapter θα είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στο κόσμο μετά την δημιουργία της nutella.
Posted 10 December 2013 - 02:50
Σκεφτομαι να μην διαβασω τα spoilers αλλα αμφιβαλω αν μπορω να κρατηθω μετα απο αυτο που ειπες και με μια pic που κυκλοφορει στο internet...
Posted 10 December 2013 - 03:20
Mαλλον δεν θα βγουν spoilers.. Βασικα θα ειχαν βγει απο σημερα, αλλα επειδη το chap προβλεπεται γαματο αποφασισαν να μην βγαλουν και να δουμε το chap κατευθειαν μολις βγει.
Επισης αν λες αυτην την εικονα

Posted 10 December 2013 - 08:36
Mαλλον δεν θα βγουν spoilers.. Βασικα θα ειχαν βγει απο σημερα, αλλα επειδη το chap προβλεπεται γαματο αποφασισαν να μην βγαλουν και να δουμε το chap κατευθειαν μολις βγει.
Σε περίπτωση που το λες σοβαρά, πάντα βγαίνουν spoilers ή τουλάχιστον δεν πρόκειται να μην βγάλουν spoilers για τέτοιο λόγο -_-
Posted 10 December 2013 - 09:31
παιδια σημερα εχει chapter? η αυριο οπως συνηθως?? αριγκατο
Posted 10 December 2013 - 12:03
παιδια σημερα εχει chapter? η αυριο οπως συνηθως?? αριγκατο
Κατά 90% αύριο.
Έχει δημιουργηθεί τέτοιο hype σε όλα τα sites,έχω διαβάσει τόσα fake spoilers που έχει φτάσει η ανυπομονησία σε επίπεδα marineford,ελπίζω ο oda να μην μας απογοητεύσει.
Posted 10 December 2013 - 12:10
Μιλαω γι'αυτη τη pic
Edited by Kaidou, 10 December 2013 - 12:11.
Posted 10 December 2013 - 12:15
Μιλαω γι'αυτη τη pic
Spoiler:.