Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17010 replies to this topic

#12061 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 21 November 2013 - 21:15

Best arc. Η dressrossa θα γίνει το καλύτερο arc μόλις τελιώσει, όλη η συγραφική ιδιοφυία του Oda ξεδιπλώνεται.

Ο Law αρκετά συμπαθής, ενώ φαινόταν φαντασμένη ψονάρα στης αρχή.

Riku -> Riky ,Viola -> Violet, άρχοντες του stealth η Riku family. Καμμία συγγένεια μήπως με τον Luffy (->Lucy)?

Πολύ γρήγορο το showdown με τον Doflamingo. Φαντάζομαι μια υποχώρηση εδώ του Luffy για να υπάρξει αργότερα η κορύφωση.

Τα λόγια του Franky από τα καλύτερα κομμάτια. Επίσης "Go wild.".

Τέλειο chapter και βασανιστική η επόμενη βδομάδα...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Και μία θερμή παράκληση. Παρακαλώ λίγο περισσότερη κομψότητα σε μερικές εύκολα παρεξηγίσημες εκφράσεις

Ευχαριστώ :)

qzMHWHd.png

#12062 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 21 November 2013 - 23:51

Ο Τerringer στην 1η σελιδα

οντως τωρα ειδα τα τακουνια..xD

Τα λόγια του Franky από τα καλύτερα κομμάτια. Επίσης "Go wild.".

Νομιζω ειναι απο τις λιγες φορες που μελος του crew ζηταει απο τον luffy να κανουν επιθεση σε arc μεγαλης σημασιας. Συνηθως το συνθημα για επιθεση το εδινε απο μονος του ο luffy απο κλασικη δικια του παρορμηση.

Eπισης ο sanji δεν κρατιοταν και γι αυτο αμεσως χωρις δευτερη σκεψη ειπε οτι γυρνανε πισω και πιστευω ειναι πιο ετοιμος πνευματικα απο zoro/luffy για την σημασια της μαχης αυτης.

Edited by zoro77, 21 November 2013 - 23:52.

2po6sfa_jpg.gif

#12063 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 22 November 2013 - 00:25

οντως τωρα ειδα τα τακουνια..xD

Νομιζω ειναι απο τις λιγες φορες που μελος του crew ζηταει απο τον luffy να κανουν επιθεση σε arc μεγαλης σημασιας. Συνηθως το συνθημα για επιθεση το εδινε απο μονος του ο luffy απο κλασικη δικια του παρορμηση.

Eπισης ο sanji δεν κρατιοταν και γι αυτο αμεσως χωρις δευτερη σκεψη ειπε οτι γυρνανε πισω και πιστευω ειναι πιο ετοιμος πνευματικα απο zoro/luffy για την σημασια της μαχης αυτης.

Aυτη ειναι η τεραστια διαφορα του Luffy με τους αλλους shonen πρωταγωνιστες.Ειναι αληθινος ηγετης.
Οχι ενας Mary Sue ψευτομεσσιας (Naruto,Ichigo κτλ)

Eδωσε στον Franky αδεια να τα διαλυσει ολα.Οχι ατελειωτα λογια.Απλα ακουσε,σκεφτηκε και αποφασισε.

He's our captain.

Δεν εχω να πω πολλα για το chapter,απλα ο Οda συνεχιζει να μας παρουσιαζει απιστευτα πραγματα.Ολα ειναι τελεια σε αυτο το arc.

Doflamingo for best antagonist of the Year.

Spoiler:

#12064 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 22 November 2013 - 00:49

Τι στο διάκο? Μόνο εγώ ήθελα να δω όλο το τουρνουά? xD

#12065 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 866 posts

Posted 03 December 2013 - 13:02

Spoiler: 730

Edited by pasxaleas, 03 December 2013 - 13:05.

09pntFA.png?1

#12066 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 03 December 2013 - 14:35

Spoiler:

2po6sfa_jpg.gif

#12067 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 03 December 2013 - 15:07

Ειμαι ο μονος που ψαρωσα με το One Piece στα hot?
http://www.mangareader.net/

Edited by Toriko, 03 December 2013 - 15:07.

header.jpg?t=1485907896

#12068 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 03 December 2013 - 19:15

βγήκε http://www.mangareader.net/one-piece/730 

ψάρωσα και εγώ  :whistling:

Edited by SupG18, 03 December 2013 - 19:16.

Posted Image

#12069 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 03 December 2013 - 19:19

Γιατί να μην είναι στα hot?

Ωραίο chap από την άποψη ότι επιτέλους θα αρχίσει να γίνεται κάτι, κακό από την άποψη ότι δεν έγινε κάτι.

#12070 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 03 December 2013 - 19:25

Γιατί να μην είναι στα hot?

Πριν καμποσες ωρες ειχαν βγαλει νεο chapter στα Hot,το οποιο ηταν το 309

header.jpg?t=1485907896

#12071 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 03 December 2013 - 19:28

εγω ακομα δεν εχω καταλαβει πως θα γινουν οι μαχες. Απο τη μια εχουμε τον Sanji και τους αλλους που απομακρυνουν ο πλοιο της Big Mom (δε νομιζω να πηγε μεχρι εκει η ιδια). Ο Zoro, Luffy, Kinemon πηγαινουν προς παλατι και οι αλλοι 3 (Φρανκυ, Robin, Usopp) στο κολοσσαιο. Δεν ξερω πως θα τα καταφερουν αν δεν παρουν καποια βοηθεια. Εκτος και αν Luffy-Kinemon-Zoro ειναι κτηνη και τα βαλουν με το μισο πληρωμα + Admiral + DD.

ΥΓ: κριμα που δεν μπορει αν κοψει τα καγκελαι που ειναι απο seastone :(

#12072 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 03 December 2013 - 19:36

Ούτε εγώ νομίζω να πήγαινε η Big Mom, θα ήταν υπερβολικό. Αλλά και πάλι, ο Sanji δε νομίζω να τους έχει.

Ο Franky οκ, μπορεί να διαλύσει το εργοστάσιο. Αλλά οι άλλοι τι θα κάνουν? Και επειδή δε θυμάμαι, έχει αναφερθεί καπου αν ο Kine είναι δυνατός? Εγώ τον είχα σαν τον Usopp ένα πράγμα.

Τα κάγκελα ήταν από seastone, αλλά δεν μπορούσε να σπάσει κανα τοίχο? Έ έστω να κόψει ο Zoro τα καγκελα?

#12073 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 866 posts

Posted 03 December 2013 - 21:46

Σε αυτό το αρκ έχει γίνει ο χαμός και όσο πάει τόσο και περισσότεροι μπαίνουν στο προσκήνιο.Μερικές προβλέψεις/επιθυμίες για την συνέχεια:1ον ο barto νικά το τουρνουά απέναντι στον jesus/diamante και δίνει το φρούτο στον Luffy και μπαίνει σε μια ατυπη συμμαχία,2ον ο sanji και οι άλλοι κρατάνε απασχολημένους το crew της BM αλλά πάνω που χάνανε έρχεται η συμμαχία appo-kid και τους ¨σώζει¨,3ον franky και σια καταστρέφουν το εργοστάσιο και λόγω των dwarves μετακινείται εκεί η περισσότερη δύναμη του mingo και τέλος luffy/zoro/kine πολεμούν απέναντι σε mingo/pika/trebol, o fuji Μου φαίνεται θα μείνει κάτι σαν bystander γτ δεν βλέπω που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αν και με τον oda ποτε δεν ξέρεις.

09pntFA.png?1

#12074 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 03 December 2013 - 22:28

Kαιρο ειχα να ενθουσιαστω ετσι.

Τρομερο chapter, Sanji εισαι too fucking cool!

2bbd14fc.jpg

#12075 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 03 December 2013 - 22:43

δεν υπαρχουν λογια.... η επικοτητα στο μεγαλειο της

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."