Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17010 replies to this topic

#11986 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 10 October 2013 - 16:51

Ο Zoro μπαίνει μέσα αυτό λέω μόνο....  Θα διακόψει το block D σίγουρα.

#11987 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 10 October 2013 - 19:17

Ο Zoro μπαίνει μέσα αυτό λέω μόνο....  Θα διακόψει το colosseum στα δυο.

Fixed for greater justice :P

2bbd14fc.jpg

#11988 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 11 October 2013 - 11:16

WOW!  Μπήκα στο στρατό και διάβασα τα τελευταία  chapters  μαζεμένα και ήταν τέλεια. Το να τα διαβάζεις όλα μαζί είναι μακράν καλύτερο. Συμφωνώ ότι ο Zoro θα διακόψει το τουρνουά. Επίσης εκείνο που ανεβάζει ακόμα παραπάνω τον DD στην αντίληψη μου σαν villain είναι ότι σε σχέση με τους προηγούμενους νοιάζεται για το πλήρωμα του. Μόνο αυτό δεν περίμενε κανείς από τον DD.

#11989 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 posts

Posted 14 October 2013 - 21:49

Επίσης εκείνο που ανεβάζει ακόμα παραπάνω τον DD στην αντίληψη μου σαν villain είναι ότι σε σχέση με τους προηγούμενους νοιάζεται για το πλήρωμα του. Μόνο αυτό δεν περίμενε κανείς από τον DD.

Αυτό ακριβώς! 

Προβλέπεται μεγάλος χαμός! Can't wait! 

Beyond the Grave Posted Image

#11990 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 866 posts

Posted 15 October 2013 - 08:53

Spoiler: spoilers 725

09pntFA.png?1

#11991 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 16 October 2013 - 10:44

http://www.mangareader.net/103/one-piece.html

μεταβατικο παλι.....  :emptyonexg1:

Edited by Zem@c, 16 October 2013 - 10:56.

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#11992 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 16 October 2013 - 15:13

'Επεσα έξω... δεν έγινε τπτ στο σημερινό..

#11993 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 posts

Posted 16 October 2013 - 16:01

o δεινόσαυρος ξέρουμε ποιος είναι σωστά!
τώρα για τα αλλα η άλλη κάνει τον καμικαζι και βλέπουμε

Posted Image
the good the bad and the Hiratsuka

#11994 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 16 October 2013 - 17:14

Πολύ δυνατός χαρακτήρας η  Rebecca. Δεν την είχα για haki. Για μένα σίγουρα θα της δώσει το φρούτο ο Luffy.

#11995 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 16 October 2013 - 17:47

Η πιο αστεία λεπτομέρεια του chapter είναι το γεγονός ότι η πιο σημαντική, κατά την γνώμη μου, σκηνή είναι αυτή του cover, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, μας επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ο Drake όντως δουλεύει πλέον για τον Kaidou.  :P

Edited by Osama Bin Laden, 16 October 2013 - 17:52.

#11996 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 16 October 2013 - 19:42

Η πιο αστεία λεπτομέρεια του chapter είναι το γεγονός ότι η πιο σημαντική, κατά την γνώμη μου, σκηνή είναι αυτή του cover, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, μας επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ο Drake όντως δουλεύει πλέον για τον Kaidou.  :P

καλά αυτό έκανε μπαμ!

#11997 V-Phobos

V-Phobos

Remember The Name...

• Members
  • 120 posts

Posted 16 October 2013 - 22:14

Κι εμένα αυτό μου έμεινε από όλο το Chapter. ΛοΛ :)

Όχι, εντάξει, καλό ήταν. Απ' ό,τι φαίνεται, εκτός απ' τα παιχνίδια και τους νάνους ανοίγει και ένα 3ο μέτωπο κατά του Doflamingo

από τους πειρατές/συμμετέχοντες του Κολοσσαίου. Και φυσικά, στη μέση όλων αυτών είναι οι Strawhats.

#11998 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 17 October 2013 - 17:46

O Law τελικα για καποιον αλλον παλευει. Μαλιστα αυτος παιζει να ζει γιατι ειπε οτι ακομα και τωρα εχει επιθυμια να ψοφησει ο dof. Ποιος λετε να ναι? Παιζει να ναι μεγαλης ηλικιας και ισως ειδωλο του Law(κατι σαν τον luffy που χει τον shanks ειδωλο). Μπορει να ναι και ο kyros :P

Μεταβατικο chap εγω τα μερη που κραταω πιο πολυ ειναι οτι κατι ειπε ο sanji στον franky και στον usopp και οτι ο Barto θα οδηγησει τον zoro και kinemon στον luffy. Παντως το ενδεχομενο για μαχη Cavendish-Zoro μου φαινεται εξαιρετικα πιθανο μιας και ο Cav σιγουρα θα τον προκαλεσει αν τον δει και ο zoro σιγουρα δεν θα αρνηθει οπως ο luffy 8)

Edited by zoro77, 17 October 2013 - 17:49.

2po6sfa_jpg.gif

#11999 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 17 October 2013 - 18:47

O Law τελικα για καποιον αλλον παλευει. Μαλιστα αυτος παιζει να ζει γιατι ειπε οτι ακομα και τωρα εχει επιθυμια να ψοφησει ο dof. Ποιος λετε να ναι? Παιζει να ναι μεγαλης ηλικιας και ισως ειδωλο του Law(κατι σαν τον luffy που χει τον shanks ειδωλο). Μπορει να ναι και ο kyros :P

Μην το ψάχνουμε. Ο Sabo είναι. xD

#12000 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 17 October 2013 - 20:40

@Ζοro77 Μπορει να ειναι και αυτος που καθοταν στην heart seat καποτε(το ειδωλο του εννοω) και ο Flamingo να τον σκοτωσε πριν 13 χρονια...Μπορει να εχει να κανει και με τον Bepo και με τον λογο που ειναι σε σωμα αρκουδας(πιστευω οτι ο Law αναγκαστηκε να αλλαξει το σωμα του Bepo γιατι ηταν σε ασχημη κατασταση)...Στο τελος βεβαια τιποτα απο αυτα δεν θα ισχυσει οποτε τσαμπα πορσπαθουμε να προβλεψουμε :P

Btw τι τρεχει με το πληρωμα του Law??Σοβαρα τωρα,ο καπετανιος τους ειναι στα προθυρα θανατου,ποτε σκεφτονται να εμφανιστουν;

image.jpg