Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17010 replies to this topic

#11686 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 14 June 2013 - 12:15

Η στρατηγική του Law δεν εχει πάει καταδιαόλου ακόμα

Ο Law είχε ετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να έρθει ο DD για τον Caesar.(Κανονικά δεν θα πρέπει να ιδρώνει το αυτάκι του αντί να παρατήσει τον Caesar στο νησί μόνο του καμια ώρα πριν και να φύγει, κάθοταν και περίμενε να έρθουν να τον πάρουν? lol εδώ έτσι?)
O Franky είναι κομβικός...... είναι ο μοναδικός που πάει για το factory και ουδείς το γνωρίζει απο την πλευρά του DD
Ο zoro επιστρέφει Sunny για να βοηθήσει.
Ο Sanji πρόλαβε ενημέρωσε έστω και αργά τον Law και ίσως και τη Nami.
Usopp και Robin γλιτώσανε παρα τρίχα.
Και η Lucy πάει για το φρούτο.

Απο την άλλη πλευρά ο DD έχει πάρει πίσω τον Caesar λογικά ( αυτο ήταν και το ζητούμενο) και έχει συμμαχήσει με τους marines, αλλα το μοναδικό που θα καταφέρει στο τέλος είναι να δείρει τον Law.
Περιμένανε σχεδόν όλο το crew στο green bit, και τελικα θα βρουν μόνο τον Caesar με τον Law.
Άμα μάλιστα ρίξανε όντως όλο το βάρος στην παράδοση του Caesar υπάρχει και η υποψία να μην έχουν στείλει και τπτ σπουδαίο στη Sunny.

Εν ολίγοις το χειρότερο σενάριο είναι να δείρουν τον Law και αυτό υπάρχει σαν πιθανότητα στο πλάνο που έχει στήσει ο ίδιος ο Law.

Θα ήθελα να προσθέσω ότι ενδιαφέρον έχει το background του Sanji για το πως έμαθε ότι ο DD δεν παραιτήθηκε από Shickibukai. Επίσης δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Ο Fuji μου δίνει την εικόνα ότι οι marines έχουν προετοιμαστεί όχι μόνο για Luffy και Law αλλά γενικότερα και για άλλους εγκληματίες όπως αυτοί έχουν μαζευτεί για τον διαγωνισμό. Γενικά βλέπω να γίνεται χαμός εκεί και να ξεφεύγει η κατάσταση.

@Kaidou

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο Luffy θα αφήσει το φρούτο στην Rebecca και θα φύγει να δει τι γίνεται αλλού? Τα λόγια του Mr.Soldier για την Rebecca λένε πολλά για το μέλλον της στο τουρνουά.

Edited by redpower1989, 14 June 2013 - 17:03.

#11687 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 15 June 2013 - 11:57

Ο Fuji μου δίνει την εικόνα ότι οι marines έχουν προετοιμαστεί όχι μόνο για Luffy και Law αλλά γενικότερα και για άλλους εγκληματίες όπως αυτοί έχουν μαζευτεί για τον διαγωνισμό. Γενικά βλέπω να γίνεται χαμός εκεί και να ξεφεύγει η κατάσταση.

+1 σε αυτο. Γι αυτο ισως(λεω ισως) βοηθησει και ο Burgess στο τελος..

2po6sfa_jpg.gif

#11688 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 15 June 2013 - 22:52

Η στρατηγική του Law δεν εχει πάει καταδιαόλου ακόμα

Ο Law είχε ετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να έρθει ο DD για τον Caesar.(Κανονικά δεν θα πρέπει να ιδρώνει το αυτάκι του αντί να παρατήσει τον Caesar στο νησί μόνο του καμια ώρα πριν και να φύγει, κάθοταν και περίμενε να έρθουν να τον πάρουν? lol εδώ έτσι?)
O Franky είναι κομβικός...... είναι ο μοναδικός που πάει για το factory και ουδείς το γνωρίζει απο την πλευρά του DD
Ο zoro επιστρέφει Sunny για να βοηθήσει.
Ο Sanji πρόλαβε ενημέρωσε έστω και αργά τον Law και ίσως και τη Nami.
Usopp και Robin γλιτώσανε παρα τρίχα.
Και η Lucy πάει για το φρούτο.

Απο την άλλη πλευρά ο DD έχει πάρει πίσω τον Caesar λογικά ( αυτο ήταν και το ζητούμενο) και έχει συμμαχήσει με τους marines, αλλα το μοναδικό που θα καταφέρει στο τέλος είναι να δείρει τον Law.
Περιμένανε σχεδόν όλο το crew στο green bit, και τελικα θα βρουν μόνο τον Caesar με τον Law.
Άμα μάλιστα ρίξανε όντως όλο το βάρος στην παράδοση του Caesar υπάρχει και η υποψία να μην έχουν στείλει και τπτ σπουδαίο στη Sunny.

Εν ολίγοις το χειρότερο σενάριο είναι να δείρουν τον Law και αυτό υπάρχει σαν πιθανότητα στο πλάνο που έχει στήσει ο ίδιος ο Law.

Δεν ειμαι τοσο σιγουρος για το αν δε ξερουν για τον Φρανκυ...Φανηκε σε αυτο το αρκ οτι ξερανε τα παντα οι marines και πως (τουλαχιστον νομιζουν) τα εχουν ολα υπο ελεγχο.
Επισης τους cp0 δε τους εχουμε ξαναδει...Λετε να στειλαν κατι τοσο δυνατο στο καραβι; (η στο εργοστασιο;)
:thatsit: Have a nice day! :)

#11689 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 16 June 2013 - 00:32

Δεν ειμαι τοσο σιγουρος για το αν δε ξερουν για τον Φρανκυ...Φανηκε σε αυτο το αρκ οτι ξερανε τα παντα οι marines και πως (τουλαχιστον νομιζουν) τα εχουν ολα υπο ελεγχο.
Επισης τους cp0 δε τους εχουμε ξαναδει...Λετε να στειλαν κατι τοσο δυνατο στο καραβι; (η στο εργοστασιο ;)

Μάλλον έχεις δίκαιο γιατί ο Fuji έχει δει τον Franky μαζί με τον Luffy και τους άλλους. Και κατά πάσα πιθανότητα τον έχει αναγνωρίσει τον Luffy.

Edited by redpower1989, 16 June 2013 - 00:32.

#11690 slateras

slateras

►§╚Ât3r[a]§±!!◄AMV MaKeR

• Members
  • 129 posts

Posted 18 June 2013 - 21:18

Μάλλον έχεις δίκαιο γιατί ο Fuji έχει δει τον Franky μαζί με τον Luffy και τους άλλους. Και κατά πάσα πιθανότητα τον έχει αναγνωρίσει τον Luffy.

ο fuji εναι τυφλος... δεν ειδε κανεναν... τον λουφυ θα τον αναγνωρισει μετα π θα μαθει οτι ειναι ο λουφυ...
Posted Image
θα τινάξω τα μυαλά μου στον αερα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα!:hahaha:

#11691 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 18 June 2013 - 21:28

Ο Fuji κατάλαβε τον Luffy στο καφέ.

Τυφλός στο One Piece σημαίνει περισσότερο badass από το κανονικό, όχι ότι δεν βλέπεις.

#11692 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 18 June 2013 - 22:19

Ίσως να τους αναγνωρίζει με haki !

Edited by Stam, 18 June 2013 - 22:19.

#11693 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 18 June 2013 - 23:08

Τωρα που θιχτηκε το θεματακι οσο καλο CoO και να εχει, το CoO δεν ειναι οραση! Ειναι η ικανοτητα της αισθησης των γυρων σου. Οσοι ειναι γυρω του μπορει να τους νιωθει , ομως φυσιογνωμιες προσωπων δεν γινεται να αναγνωριζει. Αρα κανονικα δεν επρεπε να τον αναγνωριζε αφου δεν εχει ερθει σε επαφη ποτε μαζι του. (δηλαδη δεν ειναι περιπτωση Bellamy ή Don Chinjao) Εκτος κι αν ειναι μια ικανοτητα του CoO που δεν την ξερουμε και αν δεν διευκρινηστει για μενα θα ναι plot hole.

Edited by zoro77, 18 June 2013 - 23:18.

2po6sfa_jpg.gif

#11694 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 18 June 2013 - 23:15

Από την άλλη βέβαια, ο Fujitora μπορεί όντως να μην τον κατάλαβε.

Είπε απλώς "για το καλό σου, καλύτερα να μην ξέρεις ποιος είμαι". Αυτό από μόνο του δεν υπονοεί ότι κατάλαβε τον Luffy, όσο και αν μπορεί να το έχουμε παρερμηνεύσει, αλλά αντίθετα είναι κάτι που θα μπορούσε να πει στον καθένα. Μπορεί απλώς να το έλεγε γιατί είναι Marine Admiral σε undercover αποστολή. Μην ξεχνάτε ότι δεν φορούσε τότε το "Justice" πανωφόρι ακόμα.

#11695 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 18 June 2013 - 23:25

Από την άλλη βέβαια, ο Fujitora μπορεί όντως να μην τον κατάλαβε.

Είπε απλώς "για το καλό σου, καλύτερα να μην ξέρεις ποιος είμαι". Αυτό από μόνο του δεν υπονοεί ότι κατάλαβε τον Luffy, όσο και αν μπορεί να το έχουμε παρερμηνεύσει, αλλά αντίθετα είναι κάτι που θα μπορούσε να πει στον καθένα. Μπορεί απλώς να το έλεγε γιατί είναι Marine Admiral σε undercover αποστολή. Μην ξεχνάτε ότι δεν φορούσε τότε το "Justice" πανωφόρι ακόμα.

+1 μπορει αυτο να εγινε. Αν και ειναι 50-50 για μενα, γιατι οντως ειχα πειστει οταν ειχα διαβασει εκεινο το chap οτι τον αναγνωρισε. Θα μαθουμε στην συνεχεια. Πιθανοτατα θα χει διπλα του ενα δεξι χερι(ισως να ναι και τουμπανο) να του λεει τα ονοματα και γενικα να τον βοηθαει. Κατι που δεν ειχε οταν συναντηθηκαν με τον luffy. Επισης, στο Κολοσσαιο ειχε διπλα του marines να του λενε τα ονοματα..

Edited by zoro77, 18 June 2013 - 23:26.

2po6sfa_jpg.gif

#11696 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 19 June 2013 - 00:02

Εγώ πιστεύω ότι έχει μια ικανότητα το haki να τον βοηθάει να καταλαβαίνει τι γίνεται γύρο του. Γιατί αλλιώς θα ήταν άχρηστος στην μάχη εάν δεν μπορούσε να αναγνωρίσει τον αντίπαλό του. Θα χτυπούσε όπου νάνε. Εγώ πιστεύω ότι βοηθάει στην όραση του. Απλώς για έναν συνηθισμένο άνθρωπο εάν ήταν τυφλός και δεν είχε ξυπνήσει το haki δεν θα μπορούσε να παλέψει. Προσωπικά δίνω ένα 90% να τον έχει καταλάβει ο Fuji και ότι γενικά καταλαβαίνει τί γίνεται γύρω του. Ας μην ξεχνάμε ότι στην σκηνή που λέτε λέει ο Fuji για χάρη των δυο μας. Εμένα αυτό μου δίνει την εικόνα ότι κατάλαβε ποιος είναι.

#11697 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 19 June 2013 - 00:46

Εγώ πιστεύω ότι έχει μια ικανότητα το haki να τον βοηθάει να καταλαβαίνει τι γίνεται γύρο του. Γιατί αλλιώς θα ήταν άχρηστος στην μάχη εάν δεν μπορούσε να αναγνωρίσει τον αντίπαλό του. Θα χτυπούσε όπου νάνε. Εγώ πιστεύω ότι βοηθάει στην όραση του. Απλώς για έναν συνηθισμένο άνθρωπο εάν ήταν τυφλός και δεν είχε ξυπνήσει το haki δεν θα μπορούσε να παλέψει. Προσωπικά δίνω ένα 90% να τον έχει καταλάβει ο Fuji και ότι γενικά καταλαβαίνει τί γίνεται γύρω του. Ας μην ξεχνάμε ότι στην σκηνή που λέτε λέει ο Fuji για χάρη των δυο μας. Εμένα αυτό μου δίνει την εικόνα ότι κατάλαβε ποιος είναι.

Στις μαχες εννοειται δεν θα χει κανενα προβλημα! Μην σου πω το οτι ειναι τυφλος τον κανει και καλυτερο οσον αφορα τις μαχες... Το CoO του πιστευω θα ναι ολα τα λεφτα. Το προβλημα του θα ναι η αναγνωριση των προσωπων. Καταρχην τον luffy φατσικα δεν τον εχει δει ποτε. Ουτε μπορει να τον δει και απο το Wanted Poster. Το CoO βοηθαει να νιωθεις τους ζωντανους οργανισμους. Τα αψυχα πραγματα μονο να τα πιανει μπορει. Ωραια τον ενιωσε τον luffy την φατσα του ομως που θα την ξερει αφου ουτε στο Wanted poster δεν τον εχει δει??

Αλλο μειονεκτημα ειναι και η αισθηση του χωρου.. O χωρος δεν ειναι κατι εμψυχο. Την ωρα που πολεμαει μπορει να σκονταψει καπου. Δειτε κατι που λιγοι πιστευω το προσεξανε. Στην μεση αυτης της σελιδας που οπως φαινεται απο τον διαλογο καπου δεν προσεξε και επεσε lol :P
Spoiler:
Ομως πιστευω με την εμπειρια λογικα θα το ξεπερναει αυτο το προβλημα τουλαχιστον για τις μαχες. Admiral ειναι!!

Edited by zoro77, 19 June 2013 - 00:49.

2po6sfa_jpg.gif

#11698 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 19 June 2013 - 01:00

Αμφιβάλω αμα γνωρίζει ουδείς οτι ο Law έχει καταστρώσει σχέδιο για να βρεί και να καταστρέψει το factory. O DD είναι αδύνατο να το μαντέψει( μιας και φαίνεται να τρώει το δόλωμα με τον Caesar) και οι marines γνωρίζουν ότι τους έχει πει ο DD.
Ο fuji δεν αλλάζει την στρατηγική αλλα χαλάει αρκετά τις ισσοροπίες. Αποκλείεται να τον αποφύγουν τελείως και εφόσον ο Oda κρατήσει τον luffy απασχολημένο στο Colosseum μάλλον θα λάχει στον Zoro να παίξει μαζί του έστω και για λίγο.

#11699 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 posts

Posted 19 June 2013 - 14:05

. Αποκλείεται να τον αποφύγουν τελείως και εφόσον ο Oda κρατήσει τον luffy απασχολημένο στο Colosseum μάλλον θα λάχει στον Zoro να παίξει μαζί του έστω και για λίγο.

Πόσο θέλω να δω Fuji vs Zoro...Oda-sensei make it happen έστω και για λίγο :)
Beyond the Grave Posted Image

#11700 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 19 June 2013 - 15:28

Ίσως πάντως με τον Fuji να ισχύει ότι ως τυφλός έχει πιο ενισχυμένο χάκι για να αντισταθμιστεί το μειονέκτημα σαν έναν real life τυφλό που γίνονται πιο ευαίσθητες οι άλλες του αισθήσεις.
Posted Image