Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 27 February 2013 - 14:29

Posted 27 February 2013 - 14:41
Tον Buggy γι αυτούς τους λόγους που είπε ο Kaidou τον έκαναν Shichibukai αλλά όλοι μας ξέρουμε τι εστί Buggy και ότι στηρίζεται στους άλλους για να είναι αυτό που είναι. Αναρωτιέμαι τι power up θα έχει κάνει ο Bubby??
Posted 27 February 2013 - 15:38

φανταζομαι εννοει οτι για συναισθηματικους λογους δε θα θελει να εχει αλλος το φρουτο...δεν παιζει να χει 2 ο λουφη
παντως τελικα με θανατο γινεται respawn το φρουτο;

Posted 27 February 2013 - 15:42
Living legend Buggy <3
φανταζομαι εννοει οτι για συναισθηματικους λογους δε θα θελει να εχει αλλος το φρουτο...δεν παιζει να χει 2 ο λουφη
παντως τελικα με θανατο γινεται respawn το φρουτο;
Ίσως να γίνεται και άποψη μου είναι ότι φαίνεται απολύτως λογικό να γίνεται respawn γιαι αλλιώς θα τελείωναν κάποια στιγμή. Εκτός και εάν είναι δημιουργημένα κατά παραγγελία γιαι ο CC έχει αυτή την δύναμη και την προσφέρει στον Dofla. Που την πουλάει στον Yonkou.
Posted 27 February 2013 - 16:13
Ίσως να γίνεται και άποψη μου είναι ότι φαίνεται απολύτως λογικό να γίνεται respawn γιαι αλλιώς θα τελείωναν κάποια στιγμή. Εκτός και εάν είναι δημιουργημένα κατά παραγγελία γιαι ο CC έχει αυτή την δύναμη και την προσφέρει στον Dofla. Που την πουλάει στον Yonkou.
O Oda είχε πει ότι το ίδιο φρούτο δεν μπόρει να υπάρξει ταυτόχρονα.Και είδαμε είδη ενα φρούτο να γίνετε respawn.
O Luffy δεν θα φάει το φρούτο.
D: In the ONE PIECE of these days, all kinds of strong ability users whom even Luffy can't compete with have been appearing, one after the other. In general manga and anime, I feel that the protagonist is established to be the strongest of all, but why did you decide to turn Luffy into a pretty weak-looking rubber Devil Fruit user? P.N. Do your best Japan
O: Ahaha, that is true. It must seem like a mystery when you consider all the other strong and cool abilities. The answer is simple. I have picked the most ridiculous ability. If the protagonist were the typical strong guy, I doubt I could continue on with this for long. No matter how serious the story gets, Luffy is there to stretch and inflate. He always give me a chance to fool around. That's the kind of manga I wanted to write.
Posted 27 February 2013 - 16:17
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 27 February 2013 - 16:22
γαματο..αλλα δεν καταλαβαινω πως απεκτησε το φρουτο?... ξαναβγηκε και απλα το βρηκε ή το πηρα απο τον ταφο του ο ΒΒ και μετα το πουλησε στον ντοφλα!...παντως σιγουρα θα είναι μεγαλο κμματι στην ιστορια του λουφφυ.... αυτος π το προσεχει ειναι ο φιλος του κινεμον οποτε παιζιε τελικα να το παρουν ευκολα... το θεμα ειναι τι θα γινει μετα με αυτό....ααα αυτος π ανεφερε ο ακαϊνου ίσως ειναι ο κομπυ με νεα κωδική ονομασια...
Δεν είναι ο Coby.O Coby είναι απλός captain.
Posted 27 February 2013 - 16:47
Δεν είναι ο Coby.O Coby είναι απλός captain.
Που είδαμε ότι ο Coby είναι απλός Captain μετά το timeskip; Είναι canon αυτή του η εμφάνιση;
Καλό chapter, εμφανίστηκε επιτέλους και ο crocodile, 700 και συνεχίζουμε, ελπίζω ο Oda να επαναφέρει το πορωτόμετρο...γιατί κατά την άποψη μου στα τελευταία αρκ κάτι έλειπε...
Wtf, πότε εμφανίστηκε στο τσάπτερ ο Crocodile και το έχασα;
Posted 27 February 2013 - 16:59
Ο Doflamingo πάντως φαίνετε υπερβολικά γαμάτος, και έχει ωραίο crew.Ίσως εξελιχθεί στον αγαπημένο μου One Piece antagonist.
Ελπίζω μόνο το arc του να είναι μετά του yonkou, και να μην ξεμπερδέψουμε με αυτόν από τώρα.
Οι 3 που καθόντουσαν στις 4 θέσεις (heart άδεια λόγο law) να είναι οι αντίστοιχοι whitebeard division commanders του? Πάντως φαίνετε ήταν ψηλά στην ιεραρχία ο law.
Posted 27 February 2013 - 16:59
λολ με προλαβες

Edited by Kaidou, 27 February 2013 - 17:00.
Posted 27 February 2013 - 17:01
Ίσως εννοεί τον τύπο στην 6 σελίδα πάνω αριστερά με το πούρο αλλά δεν είναι ξεκάθαρο. Αλλιώς δεν ξέρω που είναι ίσως να μου διαφεύγει και κάτι.Που είδαμε ότι ο Coby είναι απλός Captain μετά το timeskip; Είναι canon αυτή του η εμφάνιση;
Με πρόλαβες και εμένα..
O Oda είχε πει ότι το ίδιο φρούτο δεν μπόρει να υπάρξει ταυτόχρονα.Και είδαμε είδη ενα φρούτο να γίνετε respawn.
O Luffy δεν θα φάει το φρούτο.
Δεν ξέρω εάν θα το φάει υπόθεση έκανα γιατί έχει ξαναειποθεί αυτό σαν σενάριο και ξαφνικά ο Oda πετάει το φρούτο στο σενάριο. Εγώ δεν είπα ότι μπορεί να υπάρξουν δυο φρούτα αλλά ότι είναι λογικό να γίνεται respawn εκτός και εάν κάποιος το παραγγείλει. Και όταν λέω να παραγγείλει εννοώ να φτιαχτεί φρούτο από φρούτα που δεν υπάρχουν ήδη.
Edited by redpower1989, 27 February 2013 - 17:02.
Posted 27 February 2013 - 17:08
Ναι cannon είναι,μόνο τα γεγονότα δεν είναι.Ο Kuzan για παράδειγμά είναι ίδιος στην ταινία όπως και στο manga.Που είδαμε ότι ο Coby είναι απλός Captain μετά το timeskip; Είναι canon αυτή του η εμφάνιση;
@Redpower
Δεν φτιάχνονται φρούτα.Απλά η δύναμη του φρούτου πηγαίνει στο πιο κοντινό φρούτο.Το mera mera fruit δεν έχει σχέση με το SAD.
Posted 27 February 2013 - 18:05
Ναι cannon είναι,μόνο τα γεγονότα δεν είναι.Ο Kuzan για παράδειγμά είναι ίδιος στην ταινία όπως και στο manga.
@Redpower
Δεν φτιάχνονται φρούτα.Απλά η δύναμη του φρούτου πηγαίνει στο πιο κοντινό φρούτο.Το mera mera fruit δεν έχει σχέση με το SAD.
Τότε πως γίνεται να φτιάχνει κατά παραγγελία zoan type φρούτα για τον Kaido?? Εάν ήδη υπάρχει το φρούτο τότε δεν είναι χαζό να πηγαίνεις την δύναμη του στο κοντινό φρούτο αφού το έχεις ήδη?? Εκτός και εάν αναπαράγεις το ίδιο πράγμα που όπως συμφωνήσαμε δεν γίνεται. Άρα νομίζω κατασκευάζονται τα φρούτα. Για το mera mera fruit δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα πως δημιουργήθηκε και πως ο Dofla το πήρε στην κατοχή του. Εγώ τίποτα δεν θεώρησα δεδομένο. Απλώς ότι τα φρούτα ξανά αναπαράγονται.
Posted 27 February 2013 - 18:14