Απλά θέλω να καταλάβω τι κάνει αυτό το chapter κακό.
Tα παιδιά δεν είναι ρομπότ. Είναι χαρακτήρες. Το κεφάλαιο αυτό δείχνει τι συνέβη μεταξύ του Chopper και της Mocha,και η επέκταση είναι εξίσου σημαντική με την ανάπτυξη. (Εκτός αν νομίζετε ότι είναι ένα καλό πράγμα να έχουμε αναπάντητα ερωτήματα και να κάνουμε εικασίες για το τέλος της σειράς
Έτσι, όταν συμβαίνει αυτό, συμβαίνει γιατί πρέπει. Για παράδειγμα, όταν ο Chopper δίνει στη Mocha τις κακές ειδήσεις,αυτή πρέπει να αντιδράσει. Επιπλέον, γιατί είναι ένας χρακτήρας και αντιδρά, θα πρέπει επίσης να θίξει και τη σχέση της με τα άλλα παιδιά. Σίγουρα, θα μπορούσε να το προσπεράσει αυτό με ένα «είναι παιδιά, duh, φυσικά είναι φίλοι", αλλά αυτό δεν είναι επέκταση ενός χαρακτήρα για να βοηθήσει στην ανάπτυξη τους (Αυτό κάνει εδώ πέρα, με τη σχέση μεταξύ των παιδιών.)
Δεν είναι μόνο για να επαναλάβει τις πληροφορίες που ίδη έχουμε,είναι για να επεκταθούμε σε αυτές. Αν εσύ και εγώ ήμασταν στενοί φίλοι, και σου λέω ότι οι γονείς μου είναι νεκροί(Χτύπα Ξύλο), ο μόνος λόγος που δεν θα μιλούσες για αυτό είναι από ευγένεια, αλλά η ίντριγκα και η περιέργεια είναι μέρη της ανθρώπινης φύσης.
Έτσι,ένας καλός συγγραφέας, θα διευρίνει τα πράγματα, θα καθορίσει τα πράγματα και να θα αναπτύξει τα γεγονότα σε σχέση με τους χαρακτήρες. Αν νομίζετε ότι το chapter είναι κακό δεν είναι επειδή είναι κακό - απλά δεν νοιάζεστε για το χαρακτήρα / την επέκταση / ανάπτυξη.
Συνολικά, το chapter ήταν εξαιρετικό, και έχει σχέση μόνο με το τι σας αρέσει προσωπικά.. Από αντικειμενική άποψη, καθώς και το γεγονός ότι επεκτάθηκε σε ένα χαρακτήρα που είναι σημαντικός σε αυτό το μέρος του arc κάνει το chapter εξαιρετικό.
Απλά κάποιοι έχουμε διαφορετική γνώμη, δεν είναι κακό. Προσωπικά θεωρώ τη Μοccha δευτερεύοντα χαρακτήρα στο arc και μου φαίνεται παράλλογο να τις αφιέρωνονται 2 σελίδες για να καταπιεί το γλυκό και οι άλλοι να φωνάζουν "NOOOO!!!"... όπως επίσης δεν πιστεύω ότι θα γεννιόντουσαν τόσο μεγάλα αναπάντητα ερωτήματα αν αφιέρωνε λιγότερες από 7 σελίδες για να δούμε το διάλογο με τον chopper και τη σχέση της με τα άλλα παιδιά. Άλλο είναι να επεκτείνεσαι και άλλο να πλατιάζεις και αυτό έκανε καθαρά για μένα ο όντα σ αυτο το chapter. Γνώμη μου...
Edited by thrylosg7, 07 November 2012 - 23:31.