Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17011 replies to this topic

#10651 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2012 - 15:29

Tα λογια περιττα :congrats: :ballumad: :kill4u: :blingeye2: :burningbe3:

Ο Zoro ειναι ο ορισμος του BEAST, εγω θελω να δω και το Luffy να κανει κατι τετοιο σε ποιο δυνατο αντιπαλο. Παντως βλεπουμε οτι οι απλοι logia δεν ειναι match για Zoro/Luffy (ελπιζω και Sanji).

Επισης ακουγεται το οτι η Monet δεν μπουρουσε να κουνηθει οφειλεται σε CoC του Zoro.

#10652 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2012 - 15:54

αχ τον κακομοίρη τον οντα, κουράστηκε πάλι και πήρε Break. ( :wallbash: )
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΙΜΕ!!! :mador2:

Αχχχ, ήρεμα.... οκ....
o sanji δε θα πολεμήσει με κανέναν λογκια στο αρκ (μάλλον δε θα πολεμήσει καθόλου), όχι με ραγισμένο πόδι...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10653 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2012 - 16:45

αχ τον κακομοίρη τον οντα, κουράστηκε πάλι και πήρε Break. ( :wallbash: )
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΙΜΕ!!! :mador2:

Αχχχ, ήρεμα.... οκ....
o sanji δε θα πολεμήσει με κανέναν λογκια στο αρκ (μάλλον δε θα πολεμήσει καθόλου), όχι με ραγισμένο πόδι...

Break?Δεν υπάρχει break.

Όσο για το chapter.Απλά ο Zoro έδειξε ποιοί είναι οι bosses του νησιού.

Spoiler:

#10654 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2012 - 16:46

Δεν μου άρεσε καθόλου...το ξέραμε ότι ο Ζόρο μαμάει και δέρνει...
ήθελα λίγο ανταγωνισμό.. και όχι την άχρηστη γυναίκα αντίπαλο της μιας σπαθιάς...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 31 Οκτώβριος 2012 - 16:47

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10655 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2012 - 19:02

ήθελα λίγο ανταγωνισμό.. και όχι την άχρηστη γυναίκα αντίπαλο της μιας σπαθιάς...

Εγω παλι εχω να πω: ΑΨΟΓΟ... τελειο επικο.... ο ζορο αρχιζει να μου θυμιζει τον ρευλιφ... ενα ατρομιτο δεξι χερι του καπετανιου.... απλα με βαζει σε σκεψεις ο οντα .... σχετικα με το αν ειναι πιο πανω πλεον σε δυναμη απο τον λουφφυ.... το ειχα πει και παλια.... αυτο το θεμα θα βγει στην επιφανεια καποια στιγμη στην πορεια.... αλλα για να μεινω εντος θεματος.... ΟΥΑΟΥ... ΑΠΛΑ ΟΥΑΟΥ... ηθελα να την ειχε κοψει οντως.... παντα υπαρχει η επομενη φορα ομως :gotit:

ερωτηση: γιατι παρελυσε αυτη ΠΡΙΝ την επιθεση?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 31 Οκτώβριος 2012 - 19:05

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#10656 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2012 - 19:24

Εντάξει αναμενόμενο ότι την είχε χαλαρά ο Zoro τη Monet, μου άρεσε ωστόσο που αυτή παρέλυσε από το φόβο της και με το ζόρι μπορούσε να χρησιμοποιήσει το φρούτο της χωρίς να χρησιμοποιήσει καν haki ο Zoro!

απλα με βαζει σε σκεψεις ο οντα .... σχετικα με το αν ειναι πιο πανω πλεον σε δυναμη απο τον λουφφυ

Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια περίπτωση, από πάντα ήταν σχεδόν ίσοι αλλά πιστεύω ο luffy πάντα θα είναι ένα σκαλάκι πιο πάνω, αλλιώς δεν θα χει νόημα να είναι ο captain όπως είχε πει και ο Zoro στο Fishman Island...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10657 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2012 - 19:28

ερωτηση: γιατι παρελυσε αυτη ΠΡΙΝ την επιθεση?

Την απαντηση την εδωσε η tashigi. Την εκανε να χεστει ως το κοκκαλο. ΕPIC
Πραγματικα ισως φανει υπερβολικο αλλα τετοια επιδειξη δυναμης σε αντιπαλο πρωτη φορα βλεπουμε μεχρι στιγμης. Δεν λεω οτι η monet ειναι καμια φοβερη ή οτι ο zoro ειναι ο πιο badass του OP εννοω οτι τετοιο τροπο νικης, τετοιο ξεφτιλισμα παιζει να μην το χουμε ξαναδει. Ξεπερασε για μενα το one hit K.O του luffy στον Bellamy.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 31 Οκτώβριος 2012 - 19:28

2po6sfa_jpg.gif

#10658 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2012 - 20:14

Την απαντηση την εδωσε η tashigi. Την εκανε να χεστει ως το κοκκαλο. ΕPIC
Πραγματικα ισως φανει υπερβολικο αλλα τετοια επιδειξη δυναμης σε αντιπαλο πρωτη φορα βλεπουμε μεχρι στιγμης. Δεν λεω οτι η monet ειναι καμια φοβερη ή οτι ο zoro ειναι ο πιο badass του OP εννοω οτι τετοιο τροπο νικης, τετοιο ξεφτιλισμα παιζει να μην το χουμε ξαναδει. Ξεπερασε για μενα το one hit K.O του luffy στον Bellamy.

βασικα ακομα δεν ξερουμε "ποσο φοβερη ειναι".... μην αποκλειεισ να δεις ενα τρελο bounty στην πορεια.....

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#10659 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2012 - 20:20

βασικα ακομα δεν ξερουμε "ποσο φοβερη ειναι".... μην αποκλειεισ να δεις ενα τρελο bounty στην πορεια.....

Ναι οντως ποτε δεν ξερεις.
Το σιγουρο παντως ειναι οτι bounty τυπου caribou που εχει 210 μυρια bounty δειχνουν ποσο τους υποτιμουν το 120 κ 77 μυρια σε zoro και sanji αντιστοιχα..

2po6sfa_jpg.gif

#10660 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2012 - 21:19

Εντάξει,δεν γινόταν να είχαμε και άλλη μια δύσκολη μάχη μετά από αυτή του Vergo με τον Smoker.Αυτό το arc μια καλή μάχη θέλει και είναι έτοιμη.

Spoiler:

#10661 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2012 - 21:26

Εγω παλι πιστευω οτι αυτο το overwhelming fear ισως και να προμηνυει king's disposition στο Zoro. Κατι που εχω σιγουρο οτι θα βγαλει στο μελλον.

#10662 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2012 - 21:27

Πολύ ωραίο chapter αλλά μου φάνηκε ότι σταμάτησε απότομα.
Και πιστεύω για πρώτη φορά βλέπουμε CoC!

Εντάξει αναμενόμενο ότι την είχε χαλαρά ο Zoro τη Monet, μου άρεσε ωστόσο που αυτή παρέλυσε από το φόβο της και με το ζόρι μπορούσε να χρησιμοποιήσει το φρούτο της χωρίς να χρησιμοποιήσει καν haki ο Zoro!

Πιστεύω ότι πάγωσε και δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το φρούτο της λόγο CoC.
Τέλος η σκηνή ήταν όπως ανέφερε ένας πιο πριν κάτι σαν Bellamy και Luffy. Το είχαμε πει ότι οι δυνάμεις δεν είναι ίσες και είναι πολύ πίσω η Monet. Μου για μένα ψάρωσε λόγο του ότι ο Zoro κάθισε πίσω που όπως φάνηκε τελικά ήταν λόγο του παλιού κολλήματος του Zoro με τις γυναίκες αντιπάλους...

#10663 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2012 - 21:58

This. A million times this. Πλήρης απογοήτευση.

Επίσης εάν αποδειχθεί ότι ο Zoro έχει CoC θα ξενερώσω απίστευτα.

#10664 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2012 - 22:11

Επίσης εάν αποδειχθεί ότι ο Zoro έχει CoC θα ξενερώσω απίστευτα.

Μα πρέπει να έχει.. Νομίζεις ότι το πλήρωμα του μελλοντικού βασιλιά των πειρατών μπορεί να σταθεί μέχρι το τέλος μόνο με το CoC του Luffy. Το θεωρώ αδύνατο. Επιπλέον ο Zoro είναι samurai style δεν γίνεται σαν samurai να μην έχει πανίσχυρο πνεύμα που να κερδίζει τους αντιπάλους. O Reyleigh πως είχε δηλαδή CoC?? Αλλά το πιο σημαντικό για μένα ο first mate πρέπει να έχει CoC γιατί και οι αντίπαλοι που θα αντιμετωπίσει θα είναι δυνατοί. Και τέλος το CoC του Luffy και του Zoro είναι πολύ ανίσχυρο ακόμα και θέλει προπόνηση. Μέσα από δοκιμασίες θα αναβαθμιστεί. Αλλά πάντα του Luffy θα είναι δυνατότερο.

#10665 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2012 - 22:23

Μα πρέπει να έχει.. Νομίζεις ότι το πλήρωμα του μελλοντικού βασιλιά των πειρατών μπορεί να σταθεί μέχρι το τέλος μόνο με το CoC του Luffy. Το θεωρώ αδύνατο. Επιπλέον ο Zoro είναι samurai style δεν γίνεται σαν samurai να μην έχει πανίσχυρο πνεύμα που να κερδίζει τους αντιπάλους. O Reyleigh πως είχε δηλαδή CoC?? Αλλά το πιο σημαντικό για μένα ο first mate πρέπει να έχει CoC γιατί και οι αντίπαλοι που θα αντιμετωπίσει θα είναι δυνατοί. Και τέλος το CoC του Luffy και του Zoro είναι πολύ ανίσχυρο ακόμα και θέλει προπόνηση. Μέσα από δοκιμασίες θα αναβαθμιστεί. Αλλά πάντα του Luffy θα είναι δυνατότερο.

O Rayleigh είχε CoC ώστε να έχει έναν δάσκαλο ο Luffy που να μπορεί να του δείξει πως να το ελέγχει. Ο Zoro δεν εμπίπτει στην ίδια κατηγορία είναι δεν είναι first mate του μελλοντικού Pirate King.

Επίσης είπα απλώς ότι δεν θα μου αρέσει, χωρίς να κάνω υποθέσεις για το αν το πάει είτε δεν το πάει προς τα εκεί ο Oda. Υπερβολικά πολύ σημασία έχει δοθεί στον Zoro ενώ άλλα μέλη έχουν χαθεί στην αφάνεια. Εάν αποκτήσει CoC στην συνέχεια τότε θα του δοθεί και άλλη σημασία, πόσο μάλλον με ένα πιθανό μελλοντικό arc στην χώρα την ξιφομάχων.