Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17011 replies to this topic

#10531 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 10 October 2012 - 17:27

Αυτό το όπλο του Vergo είναι το καλύτερο στο OP :P
Η μάχη ξεκίνησε ωραιά και τώρα μπορούμε να πούμε ότι αύτο το μάυρο πράμα είναι Haki.Επίσης τα λόγια του Smoker ήταν φοβέρα.Έτσι πρέπει να είναι ένας πραγματικός leader.

Sanji τρελό γέλιο.Λογικά θα κάνει κανένα από τα κόλπα του πάλι.

Ο CC όσο πάει και γίνεται πιο απολαυστικός.Τα face faults του είναι απίστευτα.
Το flashback ήταν κάτι που έπρεπε να δούμε και μου άρεσε.

Κλασικός Oda στο σχέδιο του δράκου :P

Spoiler:

#10532 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 10 October 2012 - 17:58

Ο CC όσο πάει και γίνεται πιο απολαυστικός.Τα face faults του είναι απίστευτα.

Πραγματικά!! +1 :P

#10533 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 10 October 2012 - 19:14

μου αρεσε το τσαπ αν κι εγω ψιλοκουραστηκα με το αρκ...φαινεται να τελειωνει ομως σιγα σιγα...
θα γινει κατι καλο αφου μπουν στο δωματιο
:thatsit: Have a nice day! :)

#10534 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 10 October 2012 - 19:59

μου αρεσε το τσαπ αν κι εγω ψιλοκουραστηκα με το αρκ...φαινεται να τελειωνει ομως σιγα σιγα...

το ιδιο φαινοταν και με το πλοιο το Νοα στο ΦΙ και ακομα πεφτει... :P

#10535 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 10 October 2012 - 20:19

Εγώ πιστεύω ότι έχει λίγο ακόμα γιατί δεν είδα αυτούς που έστειλε ο Dofla ή όταν φτάσουν θα δουν την καταστροφή δηλαδή Vergo knock out και τον CC αιχμάλωτο και απλά να πουν στον Dofla τα άσχημα νέα κι αυτός να τους βάλει στο μάτι..

Edited by redpower1989, 10 October 2012 - 20:33.

#10536 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 10 October 2012 - 21:32

Τώρα που ο σαντζι έγινε κολληταρι με τους marines πως θα ανέβει το bounty?
Posted Image

#10537 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 10 October 2012 - 21:41

ε g5 ειναι δεν νομιζω να εχουν καμια σχεση σε αυτο το θεμα
σωστο αυτο για τον νοα :Ρ
οσο για του dofla τα ατομα, δε ξερω νομιζω πως θα εχουν σχεση με το επομενο αρκ, οτι δε θα τους προλαβουν δλδ...και οταν λεω τελειωνει εννοω 8-10 τσαπ το οποιο ειναι κανα 3μηνο αλλα νταξ :Ρ
:thatsit: Have a nice day! :)

#10538 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 10 October 2012 - 21:47

βασικα κι εγω θελω να τελειωσει το αρκ οχι γιατι δεν μ αρεσε ισα ισα, απλα με εχει ψησει αρκετα ο oda με dofla και και με το pirate alliance που θελω να τελειωνει και να φτασουμε στο ψητο. Ασε που σχετικα ο main villain Ceasar τις εχει φαει σχεδον και απλα περιμενουμε το τελιεωτικο χτυπημα. Ουσιαστικα το μονο που χει απομεινει ειναι να τελειωσει η μαχη smoker-vergo που το περιμενω ανυπομονα αλλα και το θεμα του γιου του kinemon που θελω να τελειωσει γρηγορα αυτο το θεματακι. :P 28 chap ειναι παντως αυτο το arc και πιστευω χορτασαμε σε πολλα :P

οσο για του dofla τα ατομα, δε ξερω νομιζω πως θα εχουν σχεση με το επομενο αρκ, οτι δε θα τους προλαβουν δλδ...

κι εγω ετσι το πιστευω και ευχομαι :P

Edited by zoro77, 10 October 2012 - 21:49.

2po6sfa_jpg.gif

#10539 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 10 October 2012 - 23:12

Τώρα που ο σαντζι έγινε κολληταρι με τους marines πως θα ανέβει το bounty?

Για να ανεβεί το bounty θα πρέπει να γίνει κάτι για να ανεβεί. O Sanji δεν έχει νικήσει κανέναν για να θεωρήσει η WG ότι ανέβηκε ο κίνδυνος άρα να τον ανεβάσουν...

#10540 MimisMan

MimisMan

• Members
  • 288 posts

Posted 10 October 2012 - 23:37

ίσως τώρα που την έπεσε στο βεργκο....
ο δράκος μου θύμισε κάτι ανάμεσα σε δράκο από μουλάν και δράκο από ντράγκονμπολ.
Posted Image

#10541 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 posts

Posted 11 October 2012 - 01:04

mini shen long ο δρακος
αρκετες πληροφοριες οπος παντα
και αναμενετε ο smoker να μας δειξει κατι κενουριο λογικα αν 8ελει να εχει ελπιδες εναντιον του vergo

#10542 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 11 October 2012 - 15:51

εγω ειλικρινα εχω ξενερωσει..... παλι ο λουφφυ ειναι οφφ... σε καθε αρκ ειναι τα εξης: παλευουνε -χανουνε-ο λουφφυ χανεται καπου - μαζευονται-παλευουν-νικανε-παρτυ.... ηθελα να δω λουφυ σοβαρο οπως ο ζορρο οχι παλι να σαχλαριζει γυρω γυρω.... δν με νοιαζει αν ετσι ειναι ο χαρακτηρας του...εδω η κατασταση ειναι σοβαρη και πρπεει να σοβαρευτει... γενικα παει πολυ αργα.... πρπεει αν τρεξει το στορυ γιατι εχει ανοιξει πολλα διαφορετικα κομματια σε διαφορετικα μερη...το καθενα πρπεει να προχωρησει ξεχωριστα..οπως αντε γειααααα... θα γινει οπως ο νοα...που οπως ειπε καποιος πιο πανω "ακομα πεφτειιιιιιιιιιιιιιιιιιι" .... -.- εχει κανει τεραστια καμπυλη μετα τον πολεμο.... το μονομουαρεσε ηταν η επανενωση απο τοτε δν εχω ενθιυσιαστει αρκετα με κατι....

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#10543 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 11 October 2012 - 16:52

^
Άμα το τρέξει,θα εμφανιστούν χίλια plot holes και εγώ δεν θέλω να δω το OP με plot holes.

Και αύτο το arc μια χαρά πάει σε ότι έχει να κάνει με το pacing.

Kαι άμα ο Luffy δεν χανόταν δε θα έβρισκε τον δράκο.

Spoiler:

#10544 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 11 October 2012 - 17:24

Για να πω την αλήθεια, ούτε εμένα μου άρεσε το arc μέχρι την μέση αλλά από την εμφάνιση του Vergo και έπειτα το βρίσκω πολύ πολύ καλό. Εξαιρετική πλοκή με πολλές εμφανίσεις, καλό και κυρίως αρκετά εγκεφαλικό ξύλο και την υπόσχεση ότι οι καφρίλες τέρμα γιατί η πλοκή και οι κίνδυνοι πυκνώνουν. Εννοώ ότι από αυτό το arc και μόνο ο Oda έχει δημιουργήσει πολύ υλικό για τρία-τέσσερα μελλοντικά arcs.

Πάντα ήταν σχετικά slow paced το One Piece αλλά όπως είπε και ο αποπάνω πάντα απέβαινε σε καλό αυτό. Ούτε εγώ θα ήθελα να δω την σειρά τίγκα στα plotholes. Ισχύει ότι το μοτίβο επαναλαμβάνεται σε κάθε νησί αλλά πάντα είναι δικαιολογημένο από την πλοκή.

Προσωπικά συγκρίνω αυτό το arc με το Little Garden ή το Whiskey Peak. Είναι το πρώτο "μεταβατικό" arc στο New World, όπως ήταν αυτά για το Paradise και ήδη το Punk Hazard τα έχει ξεπεράσει κατά πολύ.

#10545 MimisMan

MimisMan

• Members
  • 288 posts

Posted 11 October 2012 - 19:15

Επιπλέον, ποτέ θα μάθουμε κάτι για τον κομπυ?
Δεν πιστεύω ότι το ίδιο μοτίβο επαναλαμβάνεται ή αν το κάνει το κάνει πολύ καλά!
Posted Image