Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#10456 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 02 October 2012 - 20:57

Έχει φάει και φλογισμένες κλωτσιές και ηλεκτροσόκ πιο πριν.. μάλλον ο Όντα ήθελε να κάνει τον Βέλγκο πιο αδύναμο για να έρθουν στα ίσα.

δεν ήταν ηλεκτροσόκ goddamit!

Edited by MimisMan, 02 October 2012 - 20:58.

Posted Image

#10457 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 02 October 2012 - 21:06

αν πεθάνει o καπνιστός θα παραήταν lame... κι όλας? ένας marine που μας βασάνιζε σε όλο το ταξίδι να ψοφήσει τόσο νωρίς στο new world? μας το παίζει και πολύ σκληρός για να τα τινάξει τόσο γρήγορα.

για μενα πιο lame θα ταν να χασει και να ζει και να το παιζει παλι badass.
Παντως σε αυτο που λεει ο D.Dragon εχει ενα δικιο εφαγε καποια hits. Ναι ειναι ανιωθος αλλα οκ diable jambe κλωτσια απο sanji στο κεφαλι δεν ειναι λιγο ουτε το countershock.

Edited by zoro77, 02 October 2012 - 21:07.

2po6sfa_jpg.gif

#10458 MimisMan

MimisMan

• Members
  • 288 posts

Posted 02 October 2012 - 21:11

συμφωνώ, δε φαίνεται όμως να μασάει, η σκληρότητα ξεχειλίζει από τα αυτιά του (όπως και η βλακεία του).
Posted Image

#10459 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 02 October 2012 - 21:12

Από αυτά που είπατε θεωρώ πιο πολύ τραγικό το να παραιτηθεί να μείνει έτσι ντροπιασμένος στα μάτια μας. Όσο για τα hits έχει κάποια βάση αλλά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα...

#10460 MimisMan

MimisMan

• Members
  • 288 posts

Posted 02 October 2012 - 21:15

λοιπόν εγώ πιστεύω οτι ο κάπνας θα τον φάει... ο βέργκος είναι απλά τρελό βρωμόμπουρο, ίσως να διακοπεί πάλι η μάχη τους, γιατί δε νομίζω πως ένας τόσο νέος χαρακτήρας θα χάσει τόσο γρήγορα...
Posted Image

#10461 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 02 October 2012 - 21:23

λοιπόν εγώ πιστεύω οτι ο κάπνας θα τον φάει... ο βέργκος είναι απλά τρελό βρωμόμπουρο, ίσως να διακοπεί πάλι η μάχη τους, γιατί δε νομίζω πως ένας τόσο νέος χαρακτήρας θα χάσει τόσο γρήγορα...

Αυτό είπα και εγώ δεν γίνεται να χάσει τόσο νωρίς. Λογικά ή θα διακοπεί η μάχη ή θα χάσει προσωρινά ο Smoker. Εγώ προβλέπω το δεύτερο αλλά μέχρι το τέλος θέλω να τον κερδίσει. Αν και έχουμε να δούμε πολλά γιατί ακόμα δεν έχουν έρθει οι άλλοι που θέλει να στείλει ο Dofla.

#10462 MimisMan

MimisMan

• Members
  • 288 posts

Posted 02 October 2012 - 21:27

τους άλλους τους έστειλε για να έχει ο ζορο και οι άλλοι κάποιον να δείρουν και τίποτα άλλο.
Posted Image

#10463 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 02 October 2012 - 21:27

Γιατί ρε παιδιά να χάσει ο Smoker και να μην χάσει ο Vergo?
Άμα θέλετε να βρείτε αντίπαλο για τον Sanji υπάρχει ίδη η Okama του DoFla.

Spoiler:

#10464 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 02 October 2012 - 21:58

τους άλλους τους έστειλε για να έχει ο ζορο και οι άλλοι κάποιον να δείρουν και τίποτα άλλο.

Το ανέφερα με την έννοια ότι το arc έχει δρόμο ακόμα άρα είναι πολύ νωρίς να ξεκαθαρίσει ποιος θα κερδίσει ο Vergo ή ο Smoker.

#10465 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 02 October 2012 - 22:03

Δεν νομίζω ότι θα τους δείρουν. Εάν ο Dofla είναι ο τελικός antagonist του arc θα ήταν lame να τους νικήσουν από τόσο νωρίς. Χώρια που αν είναι όλοι στο επίπεδο του Vergo δεν υπάρχει περίπτωση να τους νικήσουν.

#10466 Argetlam

Argetlam

Otaku ^.^

• Members
  • 30 posts

Posted 02 October 2012 - 22:14

εμένα απλά μου φαίνεται πολύ δυνατός ο vergo για να χάσει από τον smoker. θα συμφωνήσω και σ αυτό που λέτε ότι μπορεί να διακοπεί η μάχη ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

#10467 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 02 October 2012 - 22:26

Eνταξει δεν ειναι και αδυναμος ο smoker. Logia V.A ειναι.
λογικα αυτοι που θα στειλει ο Dofla θα ναι κατι αντιστοιχο του Mr 5 ή Μr 3. Δεν νομιζω αυτοι οι αχταρμαδες στο τελος να ναι οι πιο κοντινοι του Dofla. Θα προβαλουν μεν αρκετα καλη αντισταση στην αρχη αλλα στο τελος οταν θα παλεψουν και dofla θα δουμε τους τυπαδες αλα Vergo.

Edited by zoro77, 03 October 2012 - 00:30.

2po6sfa_jpg.gif

#10468 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 02 October 2012 - 22:56

Σχόλια:
1. Αυτός ο Caribou είναι γεννημένος για να τρώει ξύλο...
2. Τελικά αυτό με τον Momonosuke μούφα... Ο δράκος που είδε το κορίτσι είναι αυτός που σκότωσε ο Kinemon. Το παιδί ή είναι ακόμα μέσα ή έφυγε από άλλη πόρτα. Μας τρόλαρε ο Oda... Το SAD κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει καμία σχέση με δράκους...
3. Η Monet( :lovulovu: ) έχει Snow-Snow paramecia ή logia...
4. O Law respect! Μπορεί να έφαγε ξύλο, αλλά έριξε κι αυτός! Όντως ωραίο design έχει!
5. Ο Vergo πολύ τούμπανο, και δεν δείχνει έλεος... Τελικά ακόμα ο Oda να μας εξηγήσει τι είναι το μαύρο χρώμα πάνω στον Vergo, DF ή CoA Hardening; "That's Vergo-san to you!" Η αγαπημένη του φράση!
6. Smoker! Έχει πέσει πολύ τελευταία, άντε να κάνει κάτι badass!

#10469 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 02 October 2012 - 23:30

ειναι πολυ μισητος αυτος ο βεργκο πλησιαζει την γλιτσα του μορια για μενα... ασε την καρδια κατωρε και παλεψε σαν αντρας. γατακι ειναι μου φαινεται αλλα επειδη εχει Cp9 τεχνικες ανεβηκε ψηλα.. πιστευω (και θελω) να την φαει απο το σμοκερ γιατι αυτος μου γεμιζει το ματι και δεν ειναι δηθεν. επισης δεν τον χαλασε το ηλεκτροσοκ και ελπιζω να τον πεθανει με ασφυξια ο αλλος.

edit:η μονετ εχει το χιονι σαν δυναμη αρα μηπως παλεψει με καμια ναμι που εχει ολα τα καιρικα φαινομενα? χεχε

Edited by Strawhat, 02 October 2012 - 23:53.

#10470 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 03 October 2012 - 00:59

παντως δεν ξερουμε πως θα πηγαινε η μαχη αν δεν ειχε την καρδια του law...
:thatsit: Have a nice day! :)