Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 10 September 2012 - 00:29
Posted 10 September 2012 - 10:44
Νομίζω ότι ο Vergo είναι απλά... ο Vergo
Δες μπροστα...Ο Vergo ειναι ο
I would like for a pet...
Posted 10 September 2012 - 10:58
Posted 10 September 2012 - 12:16
naruto stuff...Who the hell is Tobi?
πάντως ο vergo είναι περίεργος, παραξενεύτηκα εκεί που έψαχνε το σπαθί του...
Posted 10 September 2012 - 12:49
naruto stuff...
πάντως ο vergo είναι περίεργος, παραξενεύτηκα εκεί που έψαχνε το σπαθί του...
Μην κολλάς ρε έτσι είναι ο χαρακτήρας του.Την άλλη φορά είχε ξεχάσει ότι έχει ένα χάμπουργκερ στο μάγουλο του και ότι νόμιζε ότι έπινε τσάι εάν θυμάμαι καλά.Το εάν διαμορφώθηκε από κάτι δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα.
Posted 10 September 2012 - 12:51
Ναι είναι περίεργος αλλά νομίζω ότι αυτά είναι απλά ένα κωμικό στοιχείο που έχει βάλει ο Oda στον χαρακτήρα, δεν νομίζω να κρύβει κάτι άλλοπάντως ο vergo είναι περίεργος, παραξενεύτηκα εκεί που έψαχνε το σπαθί του...
Posted 10 September 2012 - 14:55
Kάτι ενδιαφέρον.
Ο τρόπος που είπε η Tashigi "Mythical beast" είναι το ίδιο με το "Mythical Zoan".
Posted 10 September 2012 - 16:34
Παναγία μου,κάτι βλακείες που διαβάζω εδώ μέσα.
Σιγά ρε "σοβαρέ" εσύ και σιγά την σοβαρή συζήτηση που κάνουμε που την χάλασαν τόσο πολύ δυο χιουμοριστικά σχόλια.
Δεν πιστεύω ότι ο Vergo έχει κάτι τόσο δυνατό όσο ένα Mythical Zoan φρούτο. Και οι δύο χαρακτήρες που έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής με Mythical Zoans (Sengoku και Marco) είναι αρκετά επίπεδα δύναμης πάνω από τους Vice Admirals. Αν εμφανιστεί και άλλο πιστεύω ότι θα το έχει κάποιος πολύ πιο δυνατός.
Edited by Osama Bin Laden, 10 September 2012 - 18:36.
Posted 10 September 2012 - 16:38
Δεν πιστεύω ότι ο Vergo έχει κάτι τόσο δυνατό όσο ένα Mythical Zoan φρούτο. Και οι δύο χαρακτήρες που έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής με Mythical Zoans (Sengoku και Marcoh) είναι αρκετά επίπεδα δύναμης πάνω από τους Vice Admirals. Αν εμφανιστεί και άλλο πιστεύω ότι θα το έχει κάποιος πολύ πιο δυνατός.
Mythical Zoan δεν ήταν και ο X-drake??
Για τις χαζομάρες παιδιά μπορείτε να αδιαφορείτε εκτός εάν είναι πολύ εκτός topic.
Posted 10 September 2012 - 16:40
Edited by Osama Bin Laden, 10 September 2012 - 16:41.
Posted 10 September 2012 - 16:42
Παναγία μου,κάτι βλακείες που διαβάζω εδώ μέσα.
Marios MP, τέτοιοι χαρακτηρισμοί να λείπουν, παρακαλώ. Λίγο καλαμπούρι δεν έβλαψε ποτέ κανέναν και δόξα σοι, απ'αυτό δεν είχε έλλειψη το OP και το fandom του ποτέ. Το παραπήρες σοβαρά το θέμα.
Οι υπόλοιποι, ωραίο το crack, αλλά μείνετε on topic, παρακαλώ. Ξέφυγε το θέμα αρκετά. Υπάρχει και το IRC, και το Messenger, και ένα σωρό άλλα μέρη που κλαίνε γιατί δε τα χρησιμοποιείτε. Think of them!

Posted 10 September 2012 - 16:56
Συγνώμη που θεωρώ βλακεία αυτό που είπε ο Mimisman για τον Mr 2.Eμένα μου φάνηκε να το λέει σοβαρά.Σιγά ρε "σοβαρέ" εσύ και σιγά την σοβαρή συζήτηση που κάνουμε που την χάλασαν τόσο πολύ δυο χιουμοριστικά σχόλια.
Δεν πιστεύω ότι ο Vergo έχει κάτι τόσο δυνατό όσο ένα Mythical Zoan φρούτο. Και οι δύο χαρακτήρες που έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής με Mythical Zoans (Sengoku και Marcoh) είναι αρκετά επίπεδα δύναμης πάνω από τους Vice Admirals. Αν εμφανιστεί και άλλο πιστεύω ότι θα το έχει κάποιος πολύ πιο δυνατός.
Και δεν νομίζω να έχει φρούτο ο Vergo.
"Demon Bamboo" είναι το παρατσούκλι του.
Όσο για τα Zoans,απλά λογικά θα εμφανιστεί ένα Dragon Mythical Zoan.
Posted 10 September 2012 - 18:26
Marco.Σιγά ρε "σοβαρέ" εσύ και σιγά την σοβαρή συζήτηση που κάνουμε που την χάλασαν τόσο πολύ δυο χιουμοριστικά σχόλια.
Mythical Zoan Phoenix

Posted 10 September 2012 - 18:41
Sengoku.Marco.
Mythical Zoan Phoenix
Mythical Zoan Daibutsu
(fixed o Marco
Posted 10 September 2012 - 18:46