ΜΑΛΑΚΙΕΣ ;Μην ακουώ μαλακίες.Διαβάζουμε One Piece μας αρέσει το One Piece αλλά μην φοράμε παρώπιδες.Τα τελευταία 2 Arc είναι GTP.-
Και ακόμα και σε σχέσηη με το Skypiea arc είναι άθλια.Μα τι λέω ακόμα και το fullbring arc του Bleach(μεταβατικούρα του κερατά) ήταν 1k φόρες καλύτερο από αυτά τα 2 arc.
RevengerGR έλα πες την αλήθεια όταν πας για υπνόμε το One Piece.Μόνο κολλήμενος θα έγραφε τέτοιες μαλακίες.
Ωραια.
Τι δεν σου αρεσε απο το F.I το οποιο οπως αποδειχθηκε με το reveal του poseidon δεν ητανε φτιαγμενο για να δουμε μαχες αλλα για να δουμε την ιστορια των fishmans Και το poseidon.Εδω περναει το μυνημα ο Oda για το "ρατσισμο αναμεσα στις ρατσες".Παμε στο Punk Hazard.
Παιδακια Junkies.
2τερος καλυτερος επιστιμονας (300.000.000 μπελι μπουντι) φαινετε ως μαιν villain.
Trafalgar Law Shichibukai
Smoker / Tashigi returns (Θυσια g5)
Joker Revealed (Doflamingo)
Ally to bring down an Emperor
Kinemon / Monet (interesting characters)
Vergo (ο upcoming τυπος που ηρθε για να ξεπερασει τον Main villain)
Kid/Hawkins/Apoo forming allyance.
Ξερεις τι , καλυτερα αρκς για να παει απο στο New World Και να μας το παρουσιασει δεν θα γινοτανε.
Αντε τραβα εσυ καμια οταν πας για υπνο για να φυγει η φλοκα απο το μυαλο.
Και μονο κολλημενος δεν ειμαι.Οταν εχω διαβασει ποσα μανγκα και εχω δει τοσα ανιμε , πλεον ξερω να ξεχοριζω πιο ειναι καλο και πιο οχι , με βασει σωστα κρητηρια και οχι fanboyσμους.