Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#9841 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 12 July 2012 - 23:21

Καλά οι Roger/Whitebeard/Garp/Sengoku μπορεί κάποτε να ήταν πιο πάνω από τους σημερινούς yonko. Τώρα σαν σκατόγεροι πιστεύω είναι ίσοι με τους άλλους yonko. Ο Shanks μια χαρά κόντραρε τον παππού Whitebeard.

Επίσης, το ότι έχασε ο Aokiji δεν σημαίνει ότι είναι πιο αδύναμος από τον Akainu και τον Kizaru. Το νησί της μάχης τους δείχνει ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή ότι ήταν τέλεια ίσοι σε δύναμη. Ο Aokiji έχασε κατά πάσα πιθανότητα λόγω της υπεροχής της λάβας πάνω στον πάγο και για κανένα άλλο λόγο.

Ε ο Oda εχει εναν λογο που τους κανει γερους :P
Σοβαρα τωρα,ο Shiki εκανε πλακα στον Luffy.Απλα ο Oda πολυ εξυπνα εβαλε τον Luffy να κανει μια τετοια επιθεση.

Οσο για τον WB.O WB ηταν πιο πανω απο ολους.Ολοι το ηξεραν αυτο.Εγω το βλεπω ετσι.
WB>Yonkos=Admirals.

Πολύ σωστά σχόλια.Συγκρίνουμε ανόμια πράγματα.Άλλη εποχή του wb και Roger και άλλη τώρα.
´Όσο για τον Shiki και εγώ πιστεύω ότι ο Luffy κέρδισε με τρικ και ότι ο Shiki σε εκείνο το σημείο τον είχε άνετα.Απλώς ήταν παρόμοια κατάσταση με τον Crocodile όπου o Luffy κέρδισε με τρικς και πολύ τυχερά.

Επίσης και εγώ πιστεύω ότι οι yonkou είναι κάπως ισάξιοι.Σαφώς θα υπάρχουν διαφορές αλλά θα είναι μικρές.
Εδώ μια λεπτομέρεια για το πόσο ο WB είχε γεράσει είναι ότι ο Shanks τον κόντραρε με τον καλό του χέρι κομμένο.Δηλαδή θεωρώ ότι ο Shanks είναι δυνατότερος εάν θα είχε το δυνατό του χέρι.Όχι όμως ότι θα ήταν δυνατότερος από WB.
Πιστεύω παίζει το ρόλο του.Τι λέτε?

Edited by redpower1989, 12 July 2012 - 23:22.

#9842 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 12 July 2012 - 23:43

Πιστεύω ότι το κομμένο χέρι του Shanks είναι μόνο για το εφέ του δράματος. Αμφιβάλλω αν ο Oda είχε στο μυαλό του ότι νερφάρει τον Shanks όταν του έκοψε το χέρι. Απλώς δεν έχει χέρι για να υπάρχει δράμα και για να φαίνεται τούμπανο.

Edited by Osama Bin Laden, 12 July 2012 - 23:43.

#9843 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 12 July 2012 - 23:57

Πιστεύω ότι το κομμένο χέρι του Shanks είναι μόνο για το εφέ του δράματος. Αμφιβάλλω αν ο Oda είχε στο μυαλό του ότι νερφάρει τον Shanks όταν του έκοψε το χέρι. Απλώς δεν έχει χέρι για να υπάρχει δράμα και για να φαίνεται τούμπανο.

Καλά ότι το πρώτο λόγο στην όλη υπόθεση με το κομμένο χέρι την έχει το δράμα είναι το μόνο σίγουρο.
Αλλά το ότι με τον ίδιο τον Mihawk σταμάτησαν να κάνουν τις epic μάχες τους μετά το γεγονός με το χέρι δεν σημαίνει ότι ο Shanks θα άξιζε κάτι καλύτερο?????

#9844 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 13 July 2012 - 00:23

Εχει υποθει οτι ο Shanks δεν εχασε την δυναμη του οταν του κοπηκε το χερι.

Spoiler:

#9845 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 13 July 2012 - 00:31

ε ναι ειναι ακομα και με 1 χερι τουμπανος.. γιαυτο ειναι και γιονκο...

#9846 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 13 July 2012 - 00:32

Εχει υποθει οτι ο Shanks δεν εχασε την δυναμη του οταν του κοπηκε το χερι.

Μάλιστα.Μάλλον θα μου διέφυγε...Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Shanks είναι δύναμη..

#9847 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 13 July 2012 - 00:43

και ουσιαστικα ειναι ο μονος που εχουμε δει κατι... μια σχεση με λουφυ. ΒΜ και καιντου τωρα πανε να φανουν δειλα δειλα

#9848 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 13 July 2012 - 00:46

β) Την Big Mom δεν υπάρχει περίπτωση να την ρίξει ο Luffy μόνος του. Για αυτό θέλουν και σχέδιο με τόσο τρομακτική προετοιμασία για να την ρίξουν, χώρια που έχουν αρχίσει να μαζεύονται πολλοί "σεναριακοί" χαρακτήρες μαζί στο τελευταίο τσάπτερ και μπορεί να έρθουν ανάποδα τα πάντα.

ρε αν τώρα δηλαδή πέσει yonkou από luffy και κάποιον άλλο τότε πως θα καταλάβουμε αν ο Luffy πάει για pirate king δεν μένει να κάνει κάτι θα παίρνει yonku σβάρνα?

#9849 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 13 July 2012 - 00:54

ε θα κραταει το σασπενς να μην ειμαστε σιγουροι αν μπορει μονος του να γινει βασιλιας των πειρατων μεχρι το τελευταιο τσαπτερ! :hehehe:

#9850 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 13 July 2012 - 09:54

ρε αν τώρα δηλαδή πέσει yonkou από luffy και κάποιον άλλο τότε πως θα καταλάβουμε αν ο Luffy πάει για pirate king δεν μένει να κάνει κάτι θα παίρνει yonku σβάρνα?

Εγώ πιστεύω ότι ο Law έχει κάποιο άλλο στόχο...Και εννοώ ότι εάν πάνε για Yonkou θα φανεί ότι μόνο ό Luffy ότι τον κέρδισε αλλά από πίσω θα είναι ένα σχέδιο.Δεν πρέπει να πέσει τόσο εύκολα ένας yonkou ειδικά τόσο γρήγορα.
Δεν είναι λίγο νωρίς για να πέσει ένας yonkou μόνο από Luffy???

#9851 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 13 July 2012 - 11:34

Εγώ πιστεύω ότι ο Law έχει κάποιο άλλο στόχο...Και εννοώ ότι εάν πάνε για Yonkou θα φανεί ότι μόνο ό Luffy ότι τον κέρδισε αλλά από πίσω θα είναι ένα σχέδιο.Δεν πρέπει να πέσει τόσο εύκολα ένας yonkou ειδικά τόσο γρήγορα.
Δεν είναι λίγο νωρίς για να πέσει ένας yonkou μόνο από Luffy???

αν υπο8εσουμε οτι 8ελει αλλα 10 χρονια το μανγκα ειμαστε λιγο μετα τη μεση... αρα ειναι ισως ενα προοιμιο του τι ξυλο εε σασπενς ακολουθησει. για μενα ειναι μετα απο το ξεκαθαρισμα σε αυτο το νησι μια καλη χρονικη στιγμη ουτε νωρις ουτε αργα

#9852 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 13 July 2012 - 11:57

Καλά δεν νομίζω να πάρουν κανένα Yonko σβάρνα. Αν νικήσουν yonko (ο Luffy μόνος του σε καμιά περίπτωση), θα γίνει και πάλι οριακά και θα πάρουν τα εύσημα όλοι και όχι μόνο ο Luffy. Έτσι θα γίνει πιο διάσημος, αλλά θα ισοσταθμιστεί από το γεγονός ότι και οι άλλοι που θα νικήσουν μαζί του την μαμά θα γίνουν επίσης πιο διάσημοι. Ο μόνος yonko που θα νικήσει μόνος του ο Luffy θα είναι ο Blackbeard και αυτόν αφού ο Blackbeard θα τον έχει ξεφτιλίσει πολλές φορές σε προηγούμενές τους μάχες.

#9853 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 13 July 2012 - 12:30

Καλά δεν νομίζω να πάρουν κανένα Yonko σβάρνα. Αν νικήσουν yonko (ο Luffy μόνος του σε καμιά περίπτωση), θα γίνει και πάλι οριακά και θα πάρουν τα εύσημα όλοι και όχι μόνο ο Luffy. Έτσι θα γίνει πιο διάσημος, αλλά θα ισοσταθμιστεί από το γεγονός ότι και οι άλλοι που θα νικήσουν μαζί του την μαμά θα γίνουν επίσης πιο διάσημοι. Ο μόνος yonko που θα νικήσει μόνος του ο Luffy θα είναι ο Blackbeard και αυτόν αφού ο Blackbeard θα τον έχει ξεφτιλίσει πολλές φορές σε προηγούμενές τους μάχες.

Δεν νομίζω να ξεφτιλίζεται έτσι εύκολα ο Luffy πλέον.Καταρχήν ο Oda μου έχει δείξει ότι οι μάχες με τον Luffy και Βw δεν κρατάν πολύ.Έτσι πιστεύω θα είναι από εδώ και πέρα.Είναι χαρακτήρες που εάν βρεθούν μαζί και αποφασίσουν να μονομαχήσουν θα χτυπηθούν μέχρι τέλους.Άρα πιστεύω ότι μια φορά και μόνο θα αποφασίσουν να χτυπηθούν μαζί και αυτή θα είναι τελειωτική.Πάτνα θα υπάρχει και που θα τους κάνει να αναβάλουν την μάχη.

Edited by redpower1989, 13 July 2012 - 12:31.

#9854 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 13 July 2012 - 15:29

Ναι αλλά από την άλλη, ο Blackbeard φαίνεται ότι πάει για να γίνει ένας από τους τελικούς κακούς. Για να τον δείξει δυνατό και τρομερό ο Oda και για να χαρούμε οι αναγνώστες την στιγμή που θα τον νικήσει ο Luffy πιστεύω ότι επιβάλλεται να ξεφτιλίσει τον Luffy δυο τρεις φορές τουλάχιστον :P

#9855 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 13 July 2012 - 17:38

Εγω παντως πιστευω οτι ο Luffy θα νικησει την Big Mom μονος του γιατι ειναι ειναι κατι προσωπικο.

Απο την αλλη αφου νικησουν τον Kaido(ναι αυτος ειναι :P)ο Luffy με τον Law θα πολεμησουν για την θεση του Yonko.

Ετσι τα βλεπω εγω.

Spoiler: