Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 28 June 2012 - 00:14

Posted 28 June 2012 - 00:17
Επισης,Shiryou of the rain απο το πληρωμα του BB...
Posted 28 June 2012 - 00:26
Από άποψη δύναμης παίζει να 'χεις δίκιο.
Εγώ αυτό που θέλω να τονίσω είναι το γεγόνος πως πάντα ο Zoro είναι αυτός που ξεχωρίζει από το πλήρωμα.
Ο Ζoro πρώτος χρησιμοποίησε Haki (νωρίτερα και από τον Luffy). Ο Zoro μπήκε πρώτος στη λίστα με αυτός που ξεπέρασαν τα 100.000.000 beli. Και τώρα, ΣΙΓΟΥΡΑ θα πάρει έξτρα τεχνικές στο τέλος του Arc... Όλοι οι υπόλοποι έρχονται δεύτεροι!
Αυτο που εκανε ο Zoro με τον Daz ειναι καθαρα θεμα τεχνικης.Δεν εχει σχεση με Haki.
Kαι ποιος λεει οτι θα εχουμε arc στο Wano?
Εγω βλεπω τον Luffy και τον Law να κανουν σαν τρελοι για να ριξουν τον Yonko.
Ασε που τωρα εχουμε και αυτη την οργανωση που ανηκει ο Virgo.
Posted 28 June 2012 - 02:26
Υπηρχε πανω στο desk του oda φακελος με το wano country γραμμενο πανω του.Το εχω βαλει καμποσες σελιδες πισω.Αυτο που εκανε ο Zoro με τον Daz ειναι καθαρα θεμα τεχνικης.Δεν εχει σχεση με Haki.
Kαι ποιος λεει οτι θα εχουμε arc στο Wano?
Εγω βλεπω τον Luffy και τον Law να κανουν σαν τρελοι για να ριξουν τον Yonko.
Ασε που τωρα εχουμε και αυτη την οργανωση που ανηκει ο Virgo.
btw , ενας kinemon και μια tashigi που ζωγραφισα.
Edited by RevengerGR, 28 June 2012 - 02:27.

Posted 28 June 2012 - 03:23
Υπηρχε πανω στο desk του oda φακελος με το wano country γραμμενο πανω του.Το εχω βαλει καμποσες σελιδες πισω.
btw , ενας kinemon και μια tashigi που ζωγραφισα.Spoiler:Spoiler:
Το οτι μπορει να βρεθουν εκει,δεν σημαινει οτι θα υπαρχει και arc εκει.
Εχουμε τους Yonko και την ομαδα του Welgo τωρα
Posted 28 June 2012 - 10:44
Posted 28 June 2012 - 11:33
Λογικό είναι βέβαια οι πιο "παλιοί" να έχουν και περισσότερο, αλλά ο Oda κάνει σωστό καταμερισμό! π.χ. στο Fishman Island έδωσε αρκετό screentime στον Brook ο οποίος μπήκε τελευταίος στο πλήρωμα και λογικό ήταν να μην του είχε δωθεί τόση έμφαση όσο στους υπόλοιπους.
Ο Luffy σαν πρωταγωνιστής έχει το περισσότερο, αυτό είναι λογικό. Από 'κει και πέρα όλοι έχουν ίσο καταμερισμό, με περισσότερο (προφανώς!) στον Zoro και στον Sanji.
Για τον Zoro το εξαντλήσατε.
Ο Sanji επιτέθηκε σε Smoker για να βοηθήσει το Luffy στο Roguetown, την έφερε στον Sir Crocodile και είχε μια χαρά μάχη με δύσκολο αντίπαλο στο Baroque Works arc, επιτέθηκε στον Enel και του χάλασε την κιβωτό στο Skypiea arc, εντόπισε τη Robin και τα έβαλε με ένα τραίνο γεμάτο εχθρούς στο Water Seven arc, έμαθε νέα τεχνική (epic power-up) στο Ennies Lobby arc, πάλεψε με τον πιο δυνατό underling του Moria στο Thriller Bark, αυτός και ο Zoro σηκώθηκαν μετά το Ursus Shock του Kuma... and so on.
Το ίδιο θα μπορούσα να κάνω και για τον Usopp ο οποίος κατά τη γνώμη μου επίσης έχει πάρει αρκετό screentime (Merry Go, vs Luffy, Sogeking). Και η Nami ως η πρώτη γυναίκα στο πλήρωμα, και ο Chopper σαν μασκώτ!
Οι τρεις τελευταίες προσθήκες στους Strawhats (Robin, Franky, Brook) μόνο δεν έχουν πάρει αρκετό, αλλά επαναλαμβάνω αυτό είναι λογικό αφού δεν ήταν από την αρχή μαζί και δεν υπήρξε ακόμα η ευκαιρία... Θα έρθει και η δικιά τους στιγμή να λάμψουν!
Όσον αφορά το chap, είναι πολύ πιθανό ο Virgo να είναι marine! Θα δείξει... Ελπίζω να μπει στο πλήρωμα ο σαμουράι, αλλά *πρέπει* να μπει και μια γυναίκα κάποια στιγμή! Btw, ο Ace θα την είχε άσχημα εναντίον του σε μάχη!
Edited by Usopp MZ, 28 June 2012 - 11:34.
Posted 28 June 2012 - 11:45
Edited by Strawhat, 28 June 2012 - 11:46.
Posted 28 June 2012 - 12:22
Posted 28 June 2012 - 12:31
Κομματι μπριζολας , προγευμα για το tea party της big mum που ερχετε.Παντως εγω εχω φαει το κεφαλι μου απο χτες να βρω τι ειναι αυτο το πραγμα στο προσωπο του Virgo...Καμια ιδεα;
Just kidding

Posted 28 June 2012 - 12:50
Posted 28 June 2012 - 13:32
Posted 28 June 2012 - 14:44
και στο FI ιδιαιτερα εκει π ο ζορο εκοβε τον main antagonist του αρκ στο ιδιο του το περιβαλλον, ο σαντζι λιποθυμουσε απο αλλεπαλληλα nosebleeds (κατι που δεν αρεσε πολυ ιδιαιτερα σε σαντζι φανς σαν εμενα :Ρ)
παντως ομολογω οτι δεν ειχα σκεφτει ουτε αυτο με τους ρολους π ειπε ο ζορο77 (οπως ειναι ο ενας μαγειρας ο αλλος carpenter η αλλη navigator, ετσι ειναι και ο swordsman με κυριο ρολο το ξυλο) ουτε αυτο π ειπε kaidou (για τα 1st mates γενικα στο op) αλλα οπως και να χει οκ ειναι ο badass και ο γαμαουα του κρου μην κανεις κι αλλα badassιλικια και χανουν προβολη οι αλλοι...
παντως το οτι ο οντα εχει κανει τον κινεμον να φαινεται αρκετα συμπαθης, συν το οτι ειναι δεμενος με σαντζι, με ψηνει για death
ps: ομορφα σκιτσα RevengerGR!!
Edited by Nikos21, 28 June 2012 - 14:45.
Posted 28 June 2012 - 16:39
Όλοι οι χαρακτήρες κατά την διάρκεια της ιστορίας ανεβαίνουν επίπεδο στο μέτρο του δυνατού και του ρόλου του κάθενος.
Π.χ ο Chopper δεν μπορεί να ανέβει τόσο σε δύναμη ώστε να είναι ίσαξιος του Luffy.
Ο Zoro λογικό είναι σαν δεύτερο χέρι του βασιλιά των πειρατών να είναι κοντά σε δύναμη με τον Luffy.Και μην ξεχνάμε ότι ο Zoro θα έχει κάποια στιγμή και το conqueror haki.Άρα λογικό να φαίνεται πιο τούμπανο από τους άλλους.
Edited by redpower1989, 28 June 2012 - 16:40.
Posted 28 June 2012 - 18:04