Σωστό το ότι δεν είναι εύκολο να πέσει ένας emperor.. Αλλά εγώ σκέφτομαι κάποια πράγματ για αυτό το θέμα...
1)Δεν είναι απίθανο το ότι θέλει να ρίξει emperor γιατί με το που μπήκε στο grand line ο Luffy έβαλε στο μάτι έναν Shichibukai..Όποτε δεν είναι απίθανο με το που μπήκε στο NW να βάλει στο μάτι έναν emperor.Χωρίς να λέω ότι είναι εύκολο
2) Μέχρι να φτάσουν να πολεμήσουν τον emperor θα γίνουν πολλά.Καταρχήν πολύ αμφιβάλω εάν θα ακολουθήσει το σχέδιο του Law κατά γράμμα γιατί πολύ απλά κανένα σχέδιο δεν ακολουθεί ο Luffy πιστά...Ότι λέει το ένστικτο του θα κάνει..
Δεν ξέρω εάν θα το καταλάβει κιόλας ......Έπειτα ο Luffy το βλέπει σαν παιχνίδι πειρατών ότι είναι γαμάτο να έχεις μια συμμαχία πειρατών.Ποτέ δεν το βλέπει σοβαρά.Και ο Law στην αρχή θα του φανεί περίεργο αλλά με τις δοκιμασίες θα αλλάξει άποψη.Επίσης μέχρι να τον πολεμήσουν θα περάσουν και από άλλες δοκιμασίες πολεμώντας ισχυρούς πειρατές που είναι σύμμαχοι του emperor...
3)Αλήθεια εάν και όταν τον ρίξουν αυτόν τον emperor ποιος θα πάρει την θέση του ο Law ή ο Luffy????Έχω την υποψία ότι δεν θα είναι απλά τα πράγματα θα γίνουν πάρα πολλά μέχρι τότε
Καταρχήν πιστεύω ότι θα αναπτυχθεί μια φιλία μεταξύ τους..
1) Τον οποίο Shickibuckai νίκησε με απίστευτες τσιτιές και επανελλημένες κωλοφαρδίες. Φάνηκε πόσο πραγματικά μπορούσε να νικήσει τον Crocodile στο Marineford, όταν ο τελευταίος τα έβαζε με top Commanders, Admirals και Shickibuckais που ο Luffy ούτε να αγγιξει δεν μπορούσε. Και τώρα πιστεύω παρόμοια κατάσταση θα υπάρξει.
2) Ότι και να γίνει μιλάμε για έναν emperor. Αν μπορούσαν να πέσουν με λίγη προπόνηση και haki, δεν θα ήταν άξιοι να γίνουν emperors. Εδώ ο Kid που έφαγε τα νιάτα του στο New World και είχε το top bounty της χειρότερης γενιάς και δεν είναι παρά ένα worthless insect για αυτή. Να το πω αλλιώς. Ότι και να γίνει, ότι και να συμβεί, ότι και αν έχει σκεφτείο Law, η Big Mom είναι ένας emperor ισάξια godlike των άλλων τριών και θα χρειαστούν πολλή πολλή βοήθεια, είτε άμεση είτε έμεση, για να την ρίξουν.
3) Πιστεύω ότι όταν θα φτασουμε σε σημείο να πέσει ένας emperor, δεν θα έχει πλέον καμία σημασία.
Για μενα ο Luffy πρεπει να φτασει και να ανακαλυψει τα ορια του στη μαχη με τον blackbeard.Θα παραητανε επικο εκει που τις τρωει φεριπιν οπως με τον Lucci να βγαλει κανα new move του στυλ.
"Armament Haki"
Elephant Gattling Gun
Τοο επικ
Εγώ πάλι πιστεύω ότι θα τις φάει επανειλημμένα από τον Blackbeard και εννοώ πολύ χειρότερα από όταν τις έφαγε από τον Crocodile πριν τελικά τον νικήσει. Και σίγουρα δεν πρόκειται να τον βγάλει με κάτι τόσο απλό όσο ένας συνδυασμός haki+gomu gomu powers. Μην ξεχνάτε ότι, εκτός των άλλων δυνάμεων που μπορεί να έχει πλέον, ο Blackbeard μπορεί να ακυρώνει και φρούτα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 24 Μάιος 2012 - 21:00








